seni görmek negüzel şekercik
tebriklerrrrr anne adayıııGünaydın hanımlar ;
birkaç gündür uğrayamıyorum.Takımımın güzel kaptanları beni gruptan çıkarmanızı isteyeceğim.Çünkü artık kilo veremem aksine alırım.Hamileyimmmmmm.O yüzden şuan kilo vermeyi falan düşünemem.Burada bana emeği geçen herkese teşekkür ederim.Daha yeni grupa katıldım.Biliyorum çok aktif olamadım ama şimdide gebelik çıktı.Artık başka bir arkadaşa naip olur gruptaki yerim.Sizleri görmesemde çok seviyorummm
ayyy mutusummm mutsuzummmmm kızlar bana dua edin emi çok mutsumzm ben yaaaaaaa
bunların hepsi hafta sonuna mı sığdı?hehe desem benı dövermısınız?
hatay künefesı,kıymalı pide,kıymalı börek,yağda kızarmış hamurmişi,kumpir,pilav,sarma,kızarmış tavuk,bide şekerli çaylar....
küçük paket halleylerden bahsediyorsundur umarım canım.Kızlarrrrr
biri beni durdursun 10 tane halley yedimm..
inşallah gitmişlerdir canımcımaaayyy çok fenayımmmm...
çok yoruldum kızlar yawwww
sabahtan beri o odayı bu tarafa bu odayı o tarafa taşıyıp duruyorum off belim ağrıdı..
10 tane halleyin yarısı bile gitmemiştir heralde off yaaa
semerim olsa yiyecem o derece yanii
ev işi yapsamda giriyorum depresyona yapmasamda..
sorun o değil evde bu tarz abur cubur olunca bitirene kadar rahat edemiyom.. yedim kurtuldum hepsinden kaç kere diyom eve getirmeyin böle şeyler diye ama dinleyen yok.bu şeferde arkadaşım getirmiş hain..
ama bende kurtuldum hepsinden... bir solukta yedimm
canım sabret bazen 100gr. bazen 1kilo 100 gr gidecek. ama temmuz sonuna 55 olacağız.daha ramazanda korumaya başlayacağız. umutsuz olma.selam kızlar yazamıyodum ne zamandır diyetim bol kaçamaklarla devam ediyo
sporda yapamıyorum ne zamandır ama bugün yapıcam kesin zaten regl oldum bu hafta yine veremicem kilo heralde
bu arada mai benim de hedef kilom 55 ahh bi görebilsem o günleri
Cuma Zayıflama Yarışması'ndan kendi isteğiyle ayrılan veya hedeflediği kiloya ulaşıp mezun olarak ayrılan yarışmacılar, ayrıldıkları tarihten itibaren 6 ay süre için tekrar yarışmacı olma hakkını kaybeder...
arkadaşlar yukarıdaki öneriyi kabul ediyor musunuz...
acele cevap vermeniz lazım ama..yani yarışmadan kendi isteğiyle ayrılan(geri dönmek üzere değil ama temelli) ya da mezun olanlar 6 ay yarışmaya geri dönemesinler diye soruyorlar takım olarak kararımızı bildirmemiz lazım...benden kabul oyu çıkar.... 7 kabul veya red sonucu belirler... lütfen herkes dikkate alsın...
bir de mağdureye ben gelene kadar yardımcı seçelim gönüllü olmak isteyen var mı
arkadaşlar topkapıyı siz mi seçtiniz. yoksa plan gereği mi?ben 4leri okutuyoum..valla bence kış ortası gidilmeli oralara turistler az olur ve okullarda olmaz..bi anlamı yokki yorulduk sadece..
canım dikkat et bak 1 gün 1gün yaz yaklaştı.Canım 3 gün sonra eşim geliyor hızaya girerim inşallah az kaldı beni boğacaksınız ama sabır diyeyimTek kalmak bana göre değil cozutuyorum
canım bu aralar hepimiz aynıyız. keyifsiziz ama yılmak yok. bu hafta birinci bizim takım olacak.ayyy çok keyifsizim ben yaaaa çok kötü 2 hafta geçirdim.artıdayımmm bu hafta kızlar çok özür diliyorum sizden haftaya toplucam sözzz eski günlerime dönücemmm.regll olmakk istiyoruummm şiştimmmm
bende de var. eşim yemez hep ben yerim of ya nedeir bu bayanların çilesi.off ya sende mı var..
yemekler ziyan olacak diye çok üzülüyorum.sırf atılmasın tsunamı olan yerlerde ,fakır ülkelerde insanlar açken ben nasıl çöpe atıcam kısmı vicdanımı sızlatıyo ve ....
canım tebrikler. hayırlı bir hamilelik geçirmen ve sağlıklı evlat sahibi olman dileğimle...Günaydın hanımlar ;
birkaç gündür uğrayamıyorum.Takımımın güzel kaptanları beni gruptan çıkarmanızı isteyeceğim.Çünkü artık kilo veremem aksine alırım.Hamileyimmmmmm.O yüzden şuan kilo vermeyi falan düşünemem.Burada bana emeği geçen herkese teşekkür ederim.Daha yeni grupa katıldım.Biliyorum çok aktif olamadım ama şimdide gebelik çıktı.Artık başka bir arkadaşa naip olur gruptaki yerim.Sizleri görmesemde çok seviyorummm
senem... kız toplan artık bacım hadi ama bu hafta biz birinci olacağız tatlım.Günaydın hatunlar 103 ile haftaya başlamıştım ve 104 ile bu sabah tartıdan indimanlamadım ne oluyor özür dilerim hepinizden haftaya toparlanıcam
hoşgeldin angelic2... gitsin pis kilolar...ben grubun asil üyesi olmamama rağmen yine de kilo bildirimi yapıcam..
bu hafta bir kg verip 76 kg oldum..
ve önümüzdeki haftada akşamları sebze çorbası olayına devam edip 2 kg vermeyi planlıyoum hayırlısıyla..
biz zirveye çıkmayı da biliriz. bu haftanın birincisi belli 1. takım. takımımızın adına yakışır olmalı derecemizde. 1. takım 1. olacak.gene sonuncu oldukkkk
Kızşar eşim aradı şimdi bu akşam gidip üyeliğini bana devredicekmiş kimliğimi istemişler..
ayy nasıl mutlu oldum anlatamam..
pazartesi başlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?