Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlar duyduk duymadık demeyin.
20 mayıs günü yarışmamızda 1.takım birinci olacak. herkes elinden gelen gelenin en iyisini yapmak zorundadırr. tüm takımımıza duyurulur.

slm ben 1 63 boy 86 kiloyum bu kilolardan kurtulmaya karar verdim sizin gurubu gördüm beni aranıza alırsanız çok sevinirim takım ruhunu bende yaşamak istiyorum..lütfeeennn....:18:

slm kızlar bugünüm hiç düzenli olmadı kaçamakta yapmadım ama doymuyorum bi türlü yaaa öğlen yemedim dışardaydım ama kal. 1000 olmadı daha şükür herşeyden tadımlık yiyorum yani

günaydın hanımlarrrr
hayırdır canım nolduda mutsuzsun senidemi bahar çarptı yoksaa havalar bi düzelemedi baharı göremeden yaz gelecek

uff yok canım yaaa regl olmadımmm ve hamileleikten şüpheleniyorumm normalde de gecikir ama emin olamadım işte ve doğumdan sonra düzenliyi...ufff hala sıkkınım o yüzden

ben 14. takımın üyesiyim üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım

selam güzeller

çok vaktım yok bi yazıp çıkıyım dedım.

arkadaşımın düğünü var bugun .dun akşama kadar ayakkabı aradım çok yoruldum.

böle durumlar için kenarda köşede giyilecek bişeyler olmalı yumurta kapıya dayanınca çok zor oluyo.

herkese iyi pazrlar.öpüldünüz.

uff yok canım yaaa regl olmadımmm ve hamileleikten şüpheleniyorumm normalde de gecikir ama emin olamadım işte ve doğumdan sonra düzenliyi...ufff hala sıkkınım o yüzden

günaydın hanımlarr süper bi kahvaltı yaptım çok enerjkim
hayırlısı olsun canımm belki havalar etkilemiştir bi sıcak bi kapalı en azından burda öyle bide diyet sitresi de olabilir senin çocuğun varmıydı canım

bi tane var tatlım 1.5 yaşında ve daha çokk küçükkk.inş havalardandır.hayırlısı artıkk

süper bi yazıymıs bayıldım canım ne güsel yazılar bulup paylasıyosun sen bizlee

evet kızlar ne var ne yok dükkan kiracımızın tepesine sular indiği için tamirat var ve evde kalamıyoruz teyzemlerdede net yok eve kaçtım bi gelip bakayım dedimmm yarın aksam döncez evimize öptüm hepiniziii

merhaba anca burdan yazabiliyorum çok isterim kabul ederseniz eğer ..

slm canım takımım çok yorgunum ban bir bahar yorgunluğu çöktü k isormayın sabahtan beri dışardayız eve yeni geldik çok yorgun hissediyorum bir uğrayıp bakıyım dedim ama kimsecikler yok malum yani pazar bugün neyse canlar akşam benim sıpacık erken uyursa sohbete gelirim ..

Selam hatunlar nasılsınız geçmişi okuyamadım evdeydim ama kocişim geliyor diye bakıma girmiştim malum kuaför filan,geldikten sonra malum ev temizledim hepinizi öpüyorummmmmmm

kaçak çay takıma katılabilirsin canım hoşgeldin aramıza...
2 haftalık deneme süren var bu süre içinde takımda bol mesaj yazar paylaşımda bulunursan listeye girersin canım...
hergün gelip yediklerini yazman lazım...
Cuma günleri de saat 12 ye kadar kilonu bildirmen lazım canım...
kolay gelsin az kalorili bol hareketli günler diliyorum canım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…