offf yaa bende bu aralar çok ekmek yiyorumkendimi tutamıyorum YARDIIIIIIMMMMMM.......
günde nerden baksan 5 6 dilimi buluyor yediğim ekmek nasıl bırakıcam bu ekmek işini ??:84::84::84:
sizce kalori diyetimi daha ii yoksa karbonhidrat diyetimi ?????????
k fleks gerçekten 2 hafta 2 öğün yenildiğinde işe yarıyormu???
teşkekkür ederim iyiym
bende tam ekmek sorunumu yazıyordumbana bi fikir verin
menümü ve yediklerimi hiç inceledinizmi az mı çok mu yiyorum nasıl ? yanlış olan bişey varmı ???
Sorma şeker aynen bende geliyom gidiyom kimse yok...
Nolcak böyle..
Yeni kimsede uğramıyo..
Şöyle herkese uyan bir saatte toplansak mı napsak.. Hem motivasyon olur biraz.
canım sıkma canını düzelirsiniz eşinle erkek milleti işte bizim kadar asla ince düşünemiyorlar
sıkıldım kızlar yaaa inş düzelir.ınnukcum çaok güzelifade etmişsin gerçekten.Canım ya seni çok iyi anlıyorum inan benim eşimde öyle bulduğu ilk fırsatta arkadaşalarının yanına koşar çocuk gibi yok halı saha yok playstation hiç bitmiyor şekerim. Bende artık olayı kendimi sokağa atmakta buldum..
Giycek kıyafet bulamayınca yada aç kalınca anlıyorlar ancak çocukla bu işin ne kadar zor olduğunu..
Bende aynı fikirdeyim hayatım. Burası aktif olmayınca kimsede motivasyon falan kalmıyor bence bir an önce yeni birilerini almamız lazım..
Afiyet olsun aslıcım menün çok güzel olmuş..
Bence böyle devam et kaçamaksız birde spor ekle.Bu aralar spor yapmıyorsun farkındayım. Hafta da 3 gün yapsan yeter. Leslie ye başla bence vakit buldukça..
anım yaa akşam menüne imrendim doğrusu kaç akşamdır nesfit yemekten bir hal oldum daha 8. gün 6 gün daha kaldı diyorum..
bu programı bitiriyim ilk iş aynısını yapıp yiycemm
canım kendini şartlandır tatlım.sabah ye 2 3 dilim .hele akşam hiç yeme.bak n güzel kilo vereceksin.offf yaa bende bu aralar çok ekmek yiyorumkendimi tutamıyorum YARDIIIIIIMMMMMM.......
günde nerden baksan 5 6 dilimi buluyor yediğim ekmek nasıl bırakıcam bu ekmek işini ??:84::84::84:
sizce kalori diyetimi daha ii yoksa karbonhidrat diyetimi ?????????
k fleks gerçekten 2 hafta 2 öğün yenildiğinde işe yarıyormu???
Sorma şeker aynen bende geliyom gidiyom kimse yok...
Nolcak böyle..
Yeni kimsede uğramıyo..
Şöyle herkese uyan bir saatte toplansak mı napsak.. Hem motivasyon olur biraz.
kızlar gündüz okuldayım ben de.akşam da girene kadar bu saat oluyo işte.akşam dakimse yokkızlar ben geldim yoruldum valla herkescikler işinde gücünde kimsecikler yok ortadaaa
KADINLAR SUSARAK GİDER
Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için.
Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez.
Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkek...ler de en çok bu cümleye sinir olurlar.
Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar.
Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar.
Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır.
Genellikle ne cevap alır?
Abuk sabuk konuşma!
Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır.
Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.
Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının.
Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur.
Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.
Kadın susarak gider!
En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir.
O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir.
Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir.
Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir.
Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir.
Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider.
Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır.
Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.
CEMAL SÜREYA
Canım ben bakıyorum menülerine sadece araları atlıyorsun bunu yapmaman lazım. Karbonhidrat diyeti kısa süreli atkili olabilir ama bu tür diyetleri çok uzun süre sürdürmemek lazım. 2 hafta 2 kase içinde aynı şey geçerli iki haftadan sonra normal düzende devam etmek gerekiyor. ben yapıyorum ve işe yarıyor.
Bu durumda sorunun cevabı kalori hesabı yaparak zayıflamak en etkili yöntem ve en sağlıklısı..Bunun için kalori sepeti diye bir site var google dan öyle arat çıkıyor oraya üye olup günlük yediklerin kaç kalori hesaplatabilirsin..
Ayrıca 5-6 dilim ekmek bir gün için oldukça normal ama tabi ekmek yediğin öğünde ekmek yerine geçen başka bir şey yememen gerekiyor örn. 2 yemek kaşığı pilav,2 yemek kaşığa makarna yarım kase çorba bunlar 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Bunun daha geniş bir listesi var bulursam yazarım burdan..
iyi geceler bayanlar
bendee aranıza yeni katıldım şuan 56 kiloyum vermem geren 5 kilom var ve hedefim haftada 1 kilo.5 haftada ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum ve umuyorum
3 sene önce 48 kiloydum ve tekrar 56 57 kilodan diyet ve rejimle 48 kiloya düştüm farketmeden.2 sene boyunca cok fzla kilo almadım 2 kilo falan aldım fakat bu son sene sürekli yediğim ve iştahımı kontrol edemediğim için kilo almam hızlandı.ayrıca zayıfken cok zayıf olduğum için etrfmdaki herkes yemek yee kilo al ye ye ye diyee sürekli baskı yapıorlardı.şmdi yemek yemediğim zamanlarda sürekli beynimde bir ses yee yeeeee diye
üstelik çok duygusal biri olduğum için düşünmek yerine yemek yemeyi tercih ediyorum ve mutluu oluyorum yemek yedikten sonra.sürekli bir atıştrma hali fakat artık dur demeliyim sizinde yardım ve desteklerinizlee başarıcam umarım.yarın başlıyorum ve her akşam yazıcam neler yediğimi.
herkese bol bol ve sağlıklı hemde kalıcı kilo vermeler diliyorum
diyet yemeklerı tarıfı ıcın saol fıstıkımpatlıcan kabak ve biberleri halka halka doğradım patatesleride küp küp doğradımm 1 tatlı kaşığı fındık yağı biraz tuz pul biber ve kekik döküp karısdırdım yağlı kağıt yokdu tepsiye alimünyum folyo koydum attım fırına kaç dereece kaç dk hatırlamıyorum simdi ama patatesler aynı kızarmıs gibi olmusdu kokusu belli ediyo zaten kendini piştiğine dairrr üzerinede koydum yoğurt mis gibi oldu normalde ben patlıcan kızarma yemem sevmem buna bayıldımmmm
canım hoşgeldin.iyi geceler bayanlar
bendee aranıza yeni katıldım şuan 56 kiloyum vermem geren 5 kilom var ve hedefim haftada 1 kilo.5 haftada ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum ve umuyorum
3 sene önce 48 kiloydum ve tekrar 56 57 kilodan diyet ve rejimle 48 kiloya düştüm farketmeden.2 sene boyunca cok fzla kilo almadım 2 kilo falan aldım fakat bu son sene sürekli yediğim ve iştahımı kontrol edemediğim için kilo almam hızlandı.ayrıca zayıfken cok zayıf olduğum için etrfmdaki herkes yemek yee kilo al ye ye ye diyee sürekli baskı yapıorlardı.şmdi yemek yemediğim zamanlarda sürekli beynimde bir ses yee yeeeee diye
üstelik çok duygusal biri olduğum için düşünmek yerine yemek yemeyi tercih ediyorum ve mutluu oluyorum yemek yedikten sonra.sürekli bir atıştrma hali fakat artık dur demeliyim sizinde yardım ve desteklerinizlee başarıcam umarım.yarın başlıyorum ve her akşam yazıcam neler yediğimi.
iyi geceler bayanlar
iyi geceler kızlar..
akşam üzeri 6 gibi spora gittim çok yorulmuşum eve gelince oğlumu yedirdim yatırdım ben atıştırdım sonra duşa girdim derken bu saat oldu şimdi nar-çilek çayımı aldım geldim ama yine kimse yok.. Napalım herkes çalışıyo olcak o kadar.. cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nolcek...
Bende bugün kü menümü yazayım..
Sabah
1 kase nesfit 3 taze çilek ile hazırladım..
ara
1 elma
Öğlen
1 büyük kase salata
2 kaşık pilav
2 kaşık türlü
1 küçük köfte
ara
sadece baharat çayı
Akşam
1 kase nesfit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?