Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

teşkekkür ederim iyiym

bende tam ekmek sorunumu yazıyordum bana bi fikir verin
menümü ve yediklerimi hiç inceledinizmi az mı çok mu yiyorum nasıl ? yanlış olan bişey varmı ???

Canım ben bakıyorum menülerine sadece araları atlıyorsun bunu yapmaman lazım. Karbonhidrat diyeti kısa süreli atkili olabilir ama bu tür diyetleri çok uzun süre sürdürmemek lazım. 2 hafta 2 kase içinde aynı şey geçerli iki haftadan sonra normal düzende devam etmek gerekiyor. ben yapıyorum ve işe yarıyor.
Bu durumda sorunun cevabı kalori hesabı yaparak zayıflamak en etkili yöntem ve en sağlıklısı..Bunun için kalori sepeti diye bir site var google dan öyle arat çıkıyor oraya üye olup günlük yediklerin kaç kalori hesaplatabilirsin..
Ayrıca 5-6 dilim ekmek bir gün için oldukça normal ama tabi ekmek yediğin öğünde ekmek yerine geçen başka bir şey yememen gerekiyor örn. 2 yemek kaşığı pilav,2 yemek kaşığa makarna yarım kase çorba bunlar 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Bunun daha geniş bir listesi var bulursam yazarım burdan..

Son düzenleme:
Sorma şeker aynen bende geliyom gidiyom kimse yok...
Nolcak böyle..
Yeni kimsede uğramıyo..
Şöyle herkese uyan bir saatte toplansak mı napsak.. Hem motivasyon olur biraz.

Nolcak böyle..
Yeni kimsede uğramıyo..

herkesi öğretmen bulmusuz topikde herkes okulunda kimse bişi yazmıyooo bende derse fırsat buldukca giriyorum suan işteyim meselaa yeni bikaç kişi bulsak belki canlanaxcak amaaa yarısmaya katılmak isteyende pek yok sanırımm bugün birini davet ettim gelirsee ii olur

KADINLAR SUSARAK GİDER

Çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için.
Birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı istemez.
Erkek gibi, çorbanın tuzu eksik diye kavga çıkarmaz mesela, tam tersi, konuşmamız lazım der. Erkek...ler de en çok bu cümleye sinir olurlar.
Ertelenir o konuşmalar, maç bitimine, yemek sonrasına ve daha birçok lüzumsuz şeyin ardına ötelenir. Kadınlar inatçıdır, hayata tutundukları gibi, aşklarına da sahip çıkarlar.
Bu yüzdendir, konuşup derdini anlatma isteği, karşı tarafı ikna edene kadar uğraşırlar.
Sonunda pes eder adam, bir ışık görür kadın, tüm derdini paylaşır.
Genellikle ne cevap alır?
Abuk sabuk konuşma!
Gereksiz ve saçma gelmiştir adama anlatılanlar, hiç de üstünde durmamıştır.
Yine bir sıkıntı, tatmin edilemeden geçiştirilir ve adam gün gelip bunların kendisine ok gibi döneceğini bilemez.
Bir kadın şikayet ediyorsa, ya da erkeklerin deyimi ile vıdı vıdı ediyorsa; erkek bilmelidir ki, o ilişkiden hala ümidi vardır kadının.
Yürütmek, birlikte yaşamak, sorunları çözerek mutlu olmak istiyordur.
Daha önemlisi, o adamı hala seviyordur.
Kadın susarak gider!
En önemli detaydır, erkeklerin hiç anlayamadığı durum işte bu kadar basittir.
O gün gelene kadar konuşan, kavga eden, tartışan kadın, kendini sessizliğe vermiştir.
Ne zaman ümidini o ilişkiden kestiyse, o zaman sevgisi de yara almış demektir.
Yüreğindeki bavulları toplamıştır, kafasındaki biletleri almış ve aslında bedeni orada durarak, ilişkiden çıkıp gitmiştir.
Kadın, gerçekten gitmişse, çok sessiz olmuştur ayrılışı, kimse hissetmeden, kapıları vurup kırmadan gitmiştir.
Her akşam eve geldiğinde, kapının açıldığını gören adam anlamaz ama bir kadın sessizce gider.
Ne mutfağında yemek pişiren, ne yan koltukta televizyon izleyen, ne gece ruhunu kenara koyarak yatakta sevişmeye çalışan kadın, artık o kadındır.
Bir kadının çığlıklarından, kavgalarından korkmamak gerekir, çünkü kadının gidişi sessiz ve asildir.

CEMAL SÜREYA​

canım sıkma canını düzelirsiniz eşinle erkek milleti işte bizim kadar asla ince düşünemiyorlar

sıkıldım kızlar yaaa inş düzelir.ınnukcum çaok güzelifade etmişsin gerçekten.
canım kendini şartlandır tatlım.sabah ye 2 3 dilim .hele akşam hiç yeme.bak n güzel kilo vereceksin.
Nolcak böyle..
Yeni kimsede uğramıyo..

kızlar ben geldim yoruldum valla herkescikler işinde gücünde kimsecikler yok ortadaaa
kızlar gündüz okuldayım ben de.akşam da girene kadar bu saat oluyo işte.akşam dakimse yok

canım çok güzel tam eşimle bana.eşimedeokudum teşekkürler.

kızlar ben geldim işten çok yorgunummmm kemerimi takdım aldım biberiye cayımı birazdan sızar kalırım sanırım bu yorgunluğa

sabah:
zyetin 5 tane
peynir kk
3 dilim uno denge ekmek
biraz labne peynir
domates salatalık
1 tatlı kaşığı bal

ara
yok
vakit yoktu yiyemedim

öğle:
yok
vakit yoktu yiyemedim

ara:
1 bardak süt

akşam:
5 tane ızgara kanat
2 köfte
patates salatası
közlenmiş yeşil biber

1.5 lt su hala içiyorum 2.5 lt tamamlamak için
2 bardak yeşil çay
bugün spor yok

bugün akşam ekmek yemedim

iyi geceler kızlar..
akşam üzeri 6 gibi spora gittim çok yorulmuşum eve gelince oğlumu yedirdim yatırdım ben atıştırdım sonra duşa girdim derken bu saat oldu şimdi nar-çilek çayımı aldım geldim ama yine kimse yok.. Napalım herkes çalışıyo olcak o kadar.. cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nolcek...
Bende bugün kü menümü yazayım..

Sabah
1 kase nesfit 3 taze çilek ile hazırladım..

ara
1 elma

Öğlen
1 büyük kase salata
2 kaşık pilav
2 kaşık türlü
1 küçük köfte

ara
sadece baharat çayı

Akşam
1 kase nesfit

canım sağol kalori sepeti çok makbule geçti teşekürler

iyi geceler bayanlar
bendee aranıza yeni katıldım şuan 56 kiloyum vermem geren 5 kilom var ve hedefim haftada 1 kilo.5 haftada ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum ve umuyorum
3 sene önce 48 kiloydum ve tekrar 56 57 kilodan diyet ve rejimle 48 kiloya düştüm farketmeden.2 sene boyunca cok fzla kilo almadım 2 kilo falan aldım fakat bu son sene sürekli yediğim ve iştahımı kontrol edemediğim için kilo almam hızlandı.ayrıca zayıfken cok zayıf olduğum için etrfmdaki herkes yemek yee kilo al ye ye ye diyee sürekli baskı yapıorlardı.şmdi yemek yemediğim zamanlarda sürekli beynimde bir ses yee yeeeee diye
üstelik çok duygusal biri olduğum için düşünmek yerine yemek yemeyi tercih ediyorum ve mutluu oluyorum yemek yedikten sonra.sürekli bir atıştrma hali fakat artık dur demeliyim sizinde yardım ve desteklerinizlee başarıcam umarım.yarın başlıyorum ve her akşam yazıcam neler yediğimi.
herkese bol bol ve sağlıklı hemde kalıcı kilo vermeler diliyorum

hoş geldin azmin daim olsun umarım en kısa sürede dilediğin kiloya kavuşursun...

Son düzenleme:
diyet yemeklerı tarıfı ıcın saol fıstıkım

canım hoşgeldin.

kendını tanıtırsan sevınırız...

gecenın bı vaktı uyku tutmadı yastığım kabarık geldı haın kocam da yastığını vermedı.....uyuyamadım...

ertesi gunun yemeklerını akşamdan pişirmeye başladım .

akşam yemek saatlerını erkene çekmek için.

gayet guzel oluyo.artık adam gibi sebzelı tahıllı beslenıcem yemek yapmayı hepten bırakmıştım.

ölen dışarda akşam müsli olmuyo hep hazır.her besın grubundan mumkun odlugunca beslencem.

evdekı gıdaların tarıhı gecmeye başladı artık ben yemek yapmayı bırakınca...

hepinize tatlı rüyalar.

tükkanı kapatıyom bakalım kim açacak???????????

herkese günaydın galiba bugün dükkanı ben açtım bol neşeli bol muhabetli bol sporlu bol kilo vermeli bir gün olsun hepimize yarın cuma tartı günü

Son düzenleme:

hosgeldin canım aramıza bu hafta deneme süresindesin bol paylasımda bulursan haftaya listedesin ama genede cuma günü kilo bildirimi yapabilirsin

geçerken gözüm takıldı
baharat çayından ara olmaz kendimizi kandırmayalım litfen

Kızlar hepinize günaydın..
nasılsınız bugün bakalım..
ben hafif bir baş ağrısı ile uyandım ama ilaç alırım geçer diye düşünüyorum..
birazdan yine dışarı çıkıcam öğlen gibi dönerim o zaman görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…