canım sağol kalori sepeti çok makbule geçti teşekürler
iyi geceler bayanlar
bendee aranıza yeni katıldım şuan 56 kiloyum vermem geren 5 kilom var ve hedefim haftada 1 kilo.5 haftada ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum ve umuyorum
3 sene önce 48 kiloydum ve tekrar 56 57 kilodan diyet ve rejimle 48 kiloya düştüm farketmeden.2 sene boyunca cok fzla kilo almadım 2 kilo falan aldım fakat bu son sene sürekli yediğim ve iştahımı kontrol edemediğim için kilo almam hızlandı.ayrıca zayıfken cok zayıf olduğum için etrfmdaki herkes yemek yee kilo al ye ye ye diyee sürekli baskı yapıorlardı.şmdi yemek yemediğim zamanlarda sürekli beynimde bir ses yee yeeeee diye
üstelik çok duygusal biri olduğum için düşünmek yerine yemek yemeyi tercih ediyorum ve mutluu oluyorum yemek yedikten sonra.sürekli bir atıştrma hali fakat artık dur demeliyim sizinde yardım ve desteklerinizlee başarıcam umarım.yarın başlıyorum ve her akşam yazıcam neler yediğimi.
herkese bol bol ve sağlıklı hemde kalıcı kilo vermeler diliyorum
diyet yemeklerı tarıfı ıcın saol fıstıkım
canım hoşgeldin.
kendını tanıtırsan sevınırız...
gecenın bı vaktı uyku tutmadı yastığım kabarık geldı haın kocam da yastığını vermedı.....uyuyamadım...
ertesi gunun yemeklerını akşamdan pişirmeye başladım .
akşam yemek saatlerını erkene çekmek için.
gayet guzel oluyo.artık adam gibi sebzelı tahıllı beslenıcem yemek yapmayı hepten bırakmıştım.
ölen dışarda akşam müsli olmuyo hep hazır.her besın grubundan mumkun odlugunca beslencem.
evdekı gıdaların tarıhı gecmeye başladı artık ben yemek yapmayı bırakınca...
hepinize tatlı rüyalar.
tükkanı kapatıyom bakalım kim açacak???????????
:78::78:Evet canım biliyorum..ama napiim oldu bi kere..geçerken gözüm takıldı
baharat çayından ara olmaz kendimizi kandırmayalım litfen
kızlar herkese gunaydın 1 saat yurudum duşumu aldım geldım.
bişi sorcam hazır çorbalar kılo aldırıır mı?
yağsız salçasız pişiriyorum.sadece suyla.fikri olan var mı?
kızlar herkese gunaydın 1 saat yurudum duşumu aldım geldım.
bişi sorcam hazır çorbalar kılo aldırıır mı?
yağsız salçasız pişiriyorum.sadece suyla.fikri olan var mı?
merhabalar
bende aranıza katılmak için geldim...nasılsınız...
hoşgeldinmerhabalar
hoşgeldin
aslıcım ye canım sana bışı olmaz yarın tartı da görunmez senın kılolar hayalet casper olursun sen
kız senin sacını cekerimmm neymiş simit kurabiye hani kaaçamak yokduuuslm hanımlarrr nasılsınız bakem yazışmayalıııı
ben bugün dışardaydım arkadaşa gitmiştim çayın yanına simit kurabiye ikram etti hayır diyemedim çok severimde kendilerini
ama gelince leslie 3 mil yaptım ter içinde kalmışım valla önceleri terlemiyodum herhalde hava soğuktu ondan:26::26:
yeni gelen kızlarr hoş geldinizzzz inş. sizlerle topiğimiz hareketlenir biraz gerçi tatilde yaklaştı
yok bee canımm öyle olsa kaç aydır bi ileri iki geri olmazdım senin tabirinle:76::76:
inş. yarın tartıda güzel bi rakam bekliyorum ama yinede büyük konuşmayım
sende azimlisin bikaç gündür gözümden kaçmadı yaniiinş. umduğunu bulursun yarın tartıda
sudemmm bu arada senin boyunda uzun benden ama bedenlerimiz aynı 44 nasıl oluyo yaa yanlışın olmasın yani sana 40 bile rahat olmalı bence:26::26:
CANIM HOŞGELDİN.valla kilon normal bence ama tabi önce 48 mişsin.ben bi 58 olsam varyaaaa kimse tutamaz beniiiii uçarım havlaraaiyi geceler bayanlar
bendee aranıza yeni katıldım şuan 56 kiloyum vermem geren 5 kilom var ve hedefim haftada 1 kilo.5 haftada ideal kiloma ulaşmayı hedefliyorum ve umuyorum
3 sene önce 48 kiloydum ve tekrar 56 57 kilodan diyet ve rejimle 48 kiloya düştüm farketmeden.2 sene boyunca cok fzla kilo almadım 2 kilo falan aldım fakat bu son sene sürekli yediğim ve iştahımı kontrol edemediğim için kilo almam hızlandı.ayrıca zayıfken cok zayıf olduğum için etrfmdaki herkes yemek yee kilo al ye ye ye diyee sürekli baskı yapıorlardı.şmdi yemek yemediğim zamanlarda sürekli beynimde bir ses yee yeeeee diye
üstelik çok duygusal biri olduğum için düşünmek yerine yemek yemeyi tercih ediyorum ve mutluu oluyorum yemek yedikten sonra.sürekli bir atıştrma hali fakat artık dur demeliyim sizinde yardım ve desteklerinizlee başarıcam umarım.yarın başlıyorum ve her akşam yazıcam neler yediğimi.
herkese bol bol ve sağlıklı hemde kalıcı kilo vermeler diliyorum
geçmişolsun tatlımmm.Kızlar hepinize günaydın..
nasılsınız bugün bakalım..
ben hafif bir baş ağrısı ile uyandım ama ilaç alırım geçer diye düşünüyorum..
birazdan yine dışarı çıkıcam öğlen gibi dönerim o zaman görüşürüz kızlar kendinize iyi bakınız...
hoşgeldinnn kendinden bahsedermisin fıstıkkk...merhabalar
kız senin sacını cekerimmm neymiş simit kurabiye hani kaaçamak yokduuu
sudem yanlıs biliyo benceee ben 42 giyiyommmm kilomuz nerdeyse aynıı
kız senin sacını cekerimmm neymiş simit kurabiye hani kaaçamak yokduuu
sudem yanlıs biliyo benceee ben 42 giyiyommmm kilomuz nerdeyse aynıı
yok kaptanım kaçamak sayılmaz yaa küçüüktü akşamda ekmek yemedim ikindi arada yapmamıştım yerine geçmiştir herhalde
bu arada senin boyun kaç canım en güccük benmiyim yosammm hemde yaşlıııııııı
canım benim boyum 170 senin kaç
CANIM HOŞGELDİN.valla kilon normal bence ama tabi önce 48 mişsin.ben bi 58 olsam varyaaaa kimse tutamaz beniiiii uçarım havlaraa hoşbulduk teşekkür ederim.bence sizinde az yolunuz kalmış hepiniz okadar azimli ve kararlısınız ki hayran kaldım
yarın tartılar konuşacak:)
ayy heyecan bastı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?