Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ben sarıyerde oturuyorum ssen nerde oturuyorsun
fatih
sende ısyan et isyan çıkaralım

eeeeeeeee hani senın ara kılon?????????
bizim başımız kel mi nıye biz yazıyozzzzzzzzzzzzzzz

sevgılı kaptanlar ara tartı zorunlu mu değil mi ona göre bizde uyalım............aman magdure bacı maya madur olmuşun sende

slm kızlarr nasılısınız bakalım.yaa benim tartımı eşim kırdı tartılamıyorummm.inşkilo almam yaaa tartı olmayınca insan şaşırıyo işte.
amanın kocAyı dövmek için güzel bahaneeeeee

zaten tartıştıkkk.kızlar benim de canım çok sıkkın benimkiyle atıştık daha doğrusu ben çemkirdim o dinledi.uffffff canım çok sıkkın gidip yatıcammm.yaa sizin de kocanız çok geziyomuuu yaa deliricem bu arkadaş sevdasından.bu gün çıkmadı akşam üzeri arkadaşları geldi kapıya tam 3 saat kaybolduuuuben de hiç bir işimi yetiştiremedim malum benim ufaklık rahat durmuyoooo
sehercim tartın kırıldısa cuma naapıcaz canımmm

canım annemlerde tartılırımmmm perşembeden olur muuu??? ya da ben bi komşulara sorayımm

sabah:
1 simit
beyaz peynir
6 zeytin
domates salatalık biber
1 yumurta

ara:
1 bardak diyet süt
mavi yeşil diyet bisküvi

öğle:
taze fasülye
5 kaşık barbunya pilaki

akşam:
zeytinyağlı kabak
1 simit

sabah 1 saat yürüyüş
2.5 lt su
yeşil çay
form çay

canım sıkma canını düzelirsiniz eşinle erkek milleti işte bizim kadar asla ince düşünemiyorlar

günaydın canlarımmmmm yürüyüşümü yaptım geldimmm biberiye cayım elimde bel kemerimle titiriyoorummm kızlar sayfalar pek ilerlemiyo farkındasanız takıma yeni arkadaslar alıcam burcak arkadasımızıda listeden cıkarıcam cünkü 2 haftadır sadece kilo bildirimi dısında ya 2 yada 3 mj yazmıs oda 5 gündür hiçbişey yazmamıs düşünün kimseye haksızlık yapamayız burdaaaa

günaydın hanımlarrr bol hareketli ve kalorisiz bir gün diliyorum
nasılsınız valla ben hergün girmeye çalışıyorum ama bazen yazmıyorum çünki kimse girmeyince yazacak bişeyde bulamıyorum:26::26:
menümüde paylaşmıyorum bu aralar kopya çekmeyin diye dermişimmm
şaka tabii o kadar düzensizimki hiç belli olmuyo öğünlerim bayağıda azalttım yemeğimi bu hafta vücudum şaşırsın diyee kaç haftadır gr larla uğraşıyorum 20 gün sonra düğün var asla kaçamak yapmamam lazım
sabah yediklerim önce 500ml su
arkasından şekersiz çok az sütlü neskafe
sonrada 1 bardak süt ve lor peynir sürülmüş 1 dil. etimek

canım kahvaltın güzel olmus beğendim bak kaçamak yapmadan devam edersen düğüne 70 kilo olursun

bu arada arkadaslar alıcam paylasım artsın diyee millet girip giirip çıkıyıo

hemen menümü yazayım arkadaslarr bugün gün boyu yiyeceklerimi ayarladım kafamda
yürüyüşten geldikden sonra 1 bd. biberiye çayı
kahvaltı olarak 1 kase k flakes 1 kk peynir
ara:2 adet kuru kayısı
1 bd biberiye çayı
öğle:1 kase k flakes
ara:2 adet kuru kayısı
1 bd biberiye çayı
akşam:fırında kabak biber patlıcan patates yapmısdım yoğurtlayıp onu yicem 1 dl kepek ekmeğiyle

Canım ya seni çok iyi anlıyorum inan benim eşimde öyle bulduğu ilk fırsatta arkadaşalarının yanına koşar çocuk gibi yok halı saha yok playstation hiç bitmiyor şekerim. Bende artık olayı kendimi sokağa atmakta buldum..
Giycek kıyafet bulamayınca yada aç kalınca anlıyorlar ancak çocukla bu işin ne kadar zor olduğunu..

Bende aynı fikirdeyim hayatım. Burası aktif olmayınca kimsede motivasyon falan kalmıyor bence bir an önce yeni birilerini almamız lazım..

Afiyet olsun aslıcım menün çok güzel olmuş..
Bence böyle devam et kaçamaksız birde spor ekle.Bu aralar spor yapmıyorsun farkındayım. Hafta da 3 gün yapsan yeter. Leslie ye başla bence vakit buldukça..

anım yaa akşam menüne imrendim doğrusu kaç akşamdır nesfit yemekten bir hal oldum daha 8. gün 6 gün daha kaldı diyorum..
bu programı bitiriyim ilk iş aynısını yapıp yiycemm

Günaydın kızlar..
dün akşam 7 gibi geldim spordan pestilim çıkmıştı akşam yemekten sonra 9:30 gibi yatttım hemen..

Bu aralar kendimi iyi hissediyorum motivasyonum gayet iyi..umarım cuma günü tartıya yansır kızlar..

ben buralardayım yine görüşürüz :)

canım okadar güzel bir kokusu olduki pişirirken anlatamam tadıda gayet güzel ama fırına koymadan bi tatlı kaşığı fındık yağı biraz tuz pul biber ve kekikle harmanlayıp öyle gönderdm fırına muhtesem oldu yoğurtlayıp yedimmm 2 hafta 2 kase programında bi öğün normal yemek yenmiyor muu bunu yap ye işte kuzum aksam değilde öğlen yeee

Akşam yemeğine şartlanmışım yaa hehehe,aklmına öğlen gelmiyor hiç..
tabiki öğlen yapabilirm neden olmasın yanınada ızgara opppss işte tamamm..nası yaptın tam tarif etsene

Akşam yemeğine şartlanmışım yaa hehehe,aklmına öğlen gelmiyor hiç..
tabiki öğlen yapabilirm neden olmasın yanınada ızgara opppss işte tamamm..nası yaptın tam tarif etsene

patlıcan kabak ve biberleri halka halka doğradım patatesleride küp küp doğradımm 1 tatlı kaşığı fındık yağı biraz tuz pul biber ve kekik döküp karısdırdım yağlı kağıt yokdu tepsiye alimünyum folyo koydum attım fırına kaç dereece kaç dk hatırlamıyorum simdi ama patatesler aynı kızarmıs gibi olmusdu kokusu belli ediyo zaten kendini piştiğine dairrr üzerinede koydum yoğurt mis gibi oldu normalde ben patlıcan kızarma yemem sevmem buna bayıldımmmm

offf yaa bende bu aralar çok ekmek yiyorum kendimi tutamıyorum YARDIIIIIIMMMMMM.......
günde nerden baksan 5 6 dilimi buluyor yediğim ekmek nasıl bırakıcam bu ekmek işini ??:84::84::84:
sizce kalori diyetimi daha ii yoksa karbonhidrat diyetimi ?????????

k fleks gerçekten 2 hafta 2 öğün yenildiğinde işe yarıyormu???

canım senn kilon için 8 dilim kepek ekmeğine kadar izin var gecen sene bana diyetisyen öyle önermişdii merak etme gayet ii gidiyosun diyetinde sıkma canınııı bu arada k flsakes ise yarıyomu bilmiyorummm deneyip görücezzz bende plates yapmak istiyorum sıkılasmak istiyorummm

ben şimdilik çıkıyorum malum işe gitmem gerek
akşama görüşürüz sizlerede bol iradeli günler dilerim tabi başta kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…