geçmiş olsun canım allah acil şifalar versinçok zor bi hastalık kayınvalıdemden ve arkadaşımdan biliyorum
inş. ameliyatın sorunsuz geçer:rr i[/QUOTE
]
hepiniz çok saolun arkadaşlar..küçük bişi ama işin içine anestezi giriyo işte..neysekimseyede haber vermedim ailemden..inş herşey benim hesabıma uygun gelişir:82:
canım geçmiş olsun.
kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğimle acil şifalar...
kız siz yoksa ıkınız sarıyerde buluşup sahılde beraber mı yuruyosunuz?????????geçmiş olsundiyor veeee ben bundan sonra sabahları kimle yüricem yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
canım sen hedef ulaş 38 bılem gıycen .ayy herlade 13-14 yaşından sonra hiç 38 gıymedım.canım ben de lcw nın etek pantalonlarından var kardeşim 42 almış.şuan fermuarını açmadan çıkkıyo yaniii 40 beden tam olurmuş düşük bel bu arada.
canım rabbim şifalar versin.en kısa zamanda düzelip dönersin inşşşş.
inş canımteşekkür ederim başlangıç kurallarını bilmediğim için ben yinede söylemek istedim
elimden gelebildiğince uğrayıp size de destek olmaya çalışıyorum.yazdıklarınızıda okumaya çalışıyorum çünkü bazen çok değişik yöntemler olabiliyo.umarım cumaya bende başlangıç olarak 1 kilo vermiş olarak aranıza dahil olurum
afiyet olsunbu arada öğünlerimi yazayım.öğlenleri dışarda olduğum için yemek yiemiorum fakat onun yerine hep atıştırıorum mesela bgun elma ve 10 tane küçük keten tohumlu galeta yedim.
akşam:keşkek çorbası,bolca salata,2 yemek kaşığı belki daha az nohut yemeği ve yine 2 kaşık kadar yoğurt
yemekten sonra kızlar kurabiye almışlar mutlaka yiceksin dediler kıramadımminicik tuzlu bir kurabiye pooça tarzı bişey yedim.
ara(saat 22.00 gibi):çilek ve kayısı yedim ve yine dayanamayıp biraz fazlaca galeta yedim.galeta çok lezzetli bitane yiince malesef durduramıorum kendimi
aslında bugun 7 den sonra yememeye başlayacaktım asıl önemli olan o diyorlar bende bizamanlar akşamları iştahım olmadığı için istemeden gece yemelerini çok azlatmıştım ve farketmeden kilo vermiştim.fakat şmdi yapamıorum eğer bunu başarabilen varsa çok faydasını görürler tavsiye ediyorum kızlar
inş canımgeçmiş olsun canım allah acil şifalar versinçok zor bi hastalık kayınvalıdemden ve arkadaşımdan biliyorum
inş. ameliyatın sorunsuz geçer:rr i[/QUOTE
]
hepiniz çok saolun arkadaşlar..küçük bişi ama işin içine anestezi giriyo işte..neysekimseyede haber vermedim ailemden..inş herşey benim hesabıma uygun gelişir:82:
ayy ya evi otla çöple doldurmaktan korkuyom bagırsaklar tembel zaten ıyıce tembelleşir dıye korkuyomsudemcimmmmmm.....
canım sana yazmak istedim bi türlü kısmet olmadııı ben kabız değilim ama daha çok wc ye çıkmak için çaylar çok içiyorum veee en etkili olarak .....açlık otu....nu gördüm canım görsellerden bakabilirsin resmine pek bulunmuyo ama aktarlara sor derim bulursan bana dua edersin
hatta onun adına topik bile var açlık otu içerek incecik olmuş diyee orayada bakabilirsin
tadı kötü değil demleyince ıhlamur gibi oluyo
ama kulagıma küpe olsun.
peki açlık otunun yan etkileri var mı ki????????
canım ınnuk bve bucama mağduru kaptanlar yer var mı ben tam bilmiyorum.merhaba arkadaşlar..takımda sanırım yereniz var.öyle yazmışsınız..en azından dolmadıysa biz üç arkadaş gruba girmek istiyoruz..yer varsa tabi:) kendi aramızda diyet yapıyoruz ama arada motivemizi kaybediyoruz.önce size yazayım dedim.:)
onlar mesajı görunce yazarlar isze.
3 unuzede zayıflam yolunda başarılatr
kız siz yoksa ıkınız sarıyerde buluşup sahılde beraber mı yuruyosunuz?????????
kıskandım......
canım sen hedef ulaş 38 bılem gıycen .ayy herlade 13-14 yaşından sonra hiç 38 gıymedım.
inş canım
afiyet olsun
inş canım
ayy ya evi otla çöple doldurmaktan korkuyom bagırsaklar tembel zaten ıyıce tembelleşir dıye korkuyom
ama kulagıma küpe olsun.
peki açlık otunun yan etkileri var mı ki????????
canım ınnuk bve bucama mağduru kaptanlar yer var mı ben tam bilmiyorum.
onlar mesajı görunce yazarlar isze.
3 unuzede zayıflam yolunda başarılatr
inş canım yaaa ben de üniversite 1 den sonra giyemedim.
meraba kılzarrrr herkese güzel haftasonlarıııı.bi baktım kaçıyorum oğlumla oynucaz sıkılıyo yafrucakkk.
ayyy kimseler uğramamış.bu haftasonları da bi tek ben evdeyim heralde.kızlaaaaaarrrr hadi gelin gari.ufffçorba koydum pişmedi bi türlü.bideıspanak yapim.çamaşır toplayıp yenilerini asıyım geliyimmmm.....görüşürüüüüüüüüüüzzzzzzzzz
bide ben evdeyım kuduracam.
evde olmaya alışık degılım ya çok sıkıldım
kocam kankısıyle buluşmaya gitti.
ama ben yanıma takılacak birini bulamadım havada soguk gibi.
tek başımada canım gitmek ıstemedı kukuman kuşu gibi kaldım evde
elin boşsa msn ye gel
ohh sefam olsun.eminonu soguk degılmıydı bugun ya.bende gıtmek ıstedım deuyuz kocam göturmedı kendı gıtı kankasının kolarınasabah:
1 kase nesfit
ara:
1 tane haşlama mısır
öğle:
tavuk döner yanında ayran (bugün dışardaydım mecburen yedim )
ara:
yok
akşam:
1 kase nesfit
yürüyüş sayılırsa eğer eminönüne gittim 4 saat gezmişim..:))
çocuklla ev oturması olur okuldakılerle aran ıyı degıl mı?ben hep bööleyim canımm ya oğlumla çıkamıyorum ve çevrem de yok zaten.sıkıntıdan patlıyorummmmm
ohh sefam olsun.eminonu soguk degılmıydı bugun ya.bende gıtmek ıstedım deuyuz kocam göturmedı kendı gıtı kankasının kolarına
kız emınone gıdıp balık ekmek yemden nasıl geldın ya benım canım acaip balık çekiyo yaaaaaaaaaa
çocuklla ev oturması olur okuldakılerle aran ıyı degıl mı?
nıye gııdip gelmıyosunuz?
ayy ev çok sıkıcı yaaaaaaaa.
hele yazın hiç çekılm ıyo
günaydııııınnnn dükkanı ben açtımmmmmoğlum dün 6 den beri uyuyodu.korktum bişey oldu diye gece de uyanmadı ben de kabuslar gördüm 7 de kalktım.emzirdim kahvaltısını yaptırdım geldimm.oğlum oynuyoşimdi
canım okuldakilerle aram iyi degelipgidecek kadar değil.kardeşlerim var onlarla takılıyorum lise arkadaşlarım çok ama hepsi atanıp evlenip gitti.hele kankam batmanda şimdi çok özledimmm.olsun kardeşler yetiyo zaten.biz 4kız kardeşiz küçüğümle 3 yaş var arada takılıyoz işte.
ohh sefam olsun.eminonu soguk degılmıydı bugun ya.bende gıtmek ıstedım deuyuz kocam göturmedı kendı gıtı kankasının kolarına
kız emınone gıdıp balık ekmek yemden nasıl geldın ya benım canım acaip balık çekiyo yaaaaaaaaaa
çocuklla ev oturması olur okuldakılerle aran ıyı degıl mı?
nıye gııdip gelmıyosunuz?
ayy ev çok sıkıcı yaaaaaaaa.
hele yazın hiç çekılm ıyo
ben bıkmışım balık yemekten sarıyerde her yer balıkçı zaten :)))))))) ben de sebzeye hasretim eşim pek sevmiyor ve çok seçiyor canımın her istediğini yiyemiyorum maalesef....
benimki d yemiyor sebze çok seçiyor.ben dekendime pişiriyorum ne ypimmm ebzesiz duramammm
ayy kanka bulmnak zor ya ben 3.5 senede 1 tane kanka buldum ist. te çok şükür yuvarlanıp gidiyoz.o da yetiyo çogunlukla...günaydııııınnnn dükkanı ben açtımmmmmoğlum dün 6 den beri uyuyodu.korktum bişey oldu diye gece de uyanmadı ben de kabuslar gördüm 7 de kalktım.emzirdim kahvaltısını yaptırdım geldimm.oğlum oynuyoşimdi
canım okuldakilerle aram iyi degelipgidecek kadar değil.kardeşlerim var onlarla takılıyorum lise arkadaşlarım çok ama hepsi atanıp evlenip gitti.hele kankam batmanda şimdi çok özledimmm.olsun kardeşler yetiyo zaten.biz 4kız kardeşiz küçüğümle 3 yaş var arada takılıyoz işte.
off ya yıne canım balık çektiben bıkmışım balık yemekten sarıyerde her yer balıkçı zaten :)))))))) ben de sebzeye hasretim eşim pek sevmiyor ve çok seçiyor canımın her istediğini yiyemiyorum maalesef....
allah rahmet eylesinslm kızlar.bizim yani eşimin anneannesi vefat etti.kayınvalidem ankarada yanındaydı hastanede.bu gün dönerken vefat etmiş.geldi yazık dinlenmeden tekrar yola çıktı kayınvalidem ,onun yanına gittik.Allah rahmet eylesin çokkkk şeker nineydi.mekanı cennet olur inşşş.gelinin yanında kalıyodu çok çekti zavallım yaaaaa onun için çok üzüldük çok zayıflamış çok çökmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?