Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kızlarrr herkese günaydınn biraz geç oldu ama olsunn haftasonu ve dışarısı acayip yağmurluu
kahvaltımı ettim
2 dil kepek ekmeğiyle yağsız tost
1 zeytin ve söğüş eşliğinde
bu durumda öğlen yok
karbonhitratı kesip proteine ağırlık verince kilolar gidiyo bunu keşfettim biliyodumda denedim kızlarr ve 4 günde 1 kilo verdim düşünün benim gibi biri yani çok diyet yapmış
uzun zamandır 72 göremiyodum artık çok kısa sürede 2 kiloyuda atıcama eminim sizede tavsiyem protein ağırlıklı beslenin
herhalde yağdan veriyorum çünkü cildim normalde kurudur ama şimdi ellerim yüzüm yağlı yağlı pamuk gibi oldular

sudemcimmmmmm.....

canım sana yazmak istedim bi türlü kısmet olmadııı ben kabız değilim ama daha çok wc ye çıkmak için çaylar çok içiyorum veee en etkili olarak .....açlık otu....nu gördüm canım görsellerden bakabilirsin resmine pek bulunmuyo ama aktarlara sor derim bulursan bana dua edersin
hatta onun adına topik bile var açlık otu içerek incecik olmuş diyee orayada bakabilirsin
tadı kötü değil demleyince ıhlamur gibi oluyo

merhaba arkadaşlar..takımda sanırım yereniz var.öyle yazmışsınız..en azından dolmadıysa biz üç arkadaş gruba girmek istiyoruz..yer varsa tabi:) kendi aramızda diyet yapıyoruz ama arada motivemizi kaybediyoruz.önce size yazayım dedim.:)

geçmiş olsun diyor veeee ben bundan sonra sabahları kimle yüricem yaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
kız siz yoksa ıkınız sarıyerde buluşup sahılde beraber mı yuruyosunuz?????????
kıskandım......

canım sen hedef ulaş 38 bılem gıycen .ayy herlade 13-14 yaşından sonra hiç 38 gıymedım.

inş canım

afiyet olsun

ayyy kimseler uğramamış.bu haftasonları da bi tek ben evdeyim heralde.kızlaaaaaarrrr hadi gelin gari.ufffçorba koydum pişmedi bi türlü.bideıspanak yapim.çamaşır toplayıp yenilerini asıyım geliyimmmm.....görüşürüüüüüüüüüüzzzzzzzzz

bide ben evdeyım kuduracam.
evde olmaya alışık degılım ya çok sıkıldım
kocam kankısıyle buluşmaya gitti.
ama ben yanıma takılacak birini bulamadım havada soguk gibi.
tek başımada canım gitmek ıstemedı kukuman kuşu gibi kaldım evde

elin boşsa msn ye gel

slm kızlar nasılsınızzzz
dışardaydım şimdi geldim sanki azcık kaçamak yaptım bide eve gelince max dordurma yedim
yarında simit yemeyi düşünüyorum kahvaltıyaa sonra tam gaz devam

sabah:

1 kase nesfit

ara:
1 tane haşlama mısır

öğle:
tavuk döner yanında ayran (bugün dışardaydım mecburen yedim )

ara:
yok

akşam:

1 kase nesfit

yürüyüş sayılırsa eğer eminönüne gittim 4 saat gezmişim..:))

ben hep bööleyim canımm ya oğlumla çıkamıyorum ve çevrem de yok zaten.sıkıntıdan patlıyorummmmm

ohh sefam olsun.eminonu soguk degılmıydı bugun ya.bende gıtmek ıstedım deuyuz kocam göturmedı kendı gıtı kankasının kolarına

kız emınone gıdıp balık ekmek yemden nasıl geldın ya benım canım acaip balık çekiyo yaaaaaaaaaa

ben hep bööleyim canımm ya oğlumla çıkamıyorum ve çevrem de yok zaten.sıkıntıdan patlıyorummmmm
çocuklla ev oturması olur okuldakılerle aran ıyı degıl mı?
nıye gııdip gelmıyosunuz?
ayy ev çok sıkıcı yaaaaaaaa.
hele yazın hiç çekılm ıyo

günaydııııınnnn dükkanı ben açtımmmmmoğlum dün 6 den beri uyuyodu.korktum bişey oldu diye gece de uyanmadı ben de kabuslar gördüm 7 de kalktım.emzirdim kahvaltısını yaptırdım geldimm.oğlum oynuyoşimdi

canım okuldakilerle aram iyi degelipgidecek kadar değil.kardeşlerim var onlarla takılıyorum lise arkadaşlarım çok ama hepsi atanıp evlenip gitti.hele kankam batmanda şimdi çok özledimmm.olsun kardeşler yetiyo zaten.biz 4kız kardeşiz küçüğümle 3 yaş var arada takılıyoz işte.

ayy ne güzel tıpkı bizim gibi bizde 4 kız kardeşiz ama benim en küçüğümüzle aramda 20 ay var kanka gibiyiz valla:))))))

ben bıkmışım balık yemekten sarıyerde her yer balıkçı zaten :)))))))) ben de sebzeye hasretim eşim pek sevmiyor ve çok seçiyor canımın her istediğini yiyemiyorum maalesef....

ben bıkmışım balık yemekten sarıyerde her yer balıkçı zaten :)))))))) ben de sebzeye hasretim eşim pek sevmiyor ve çok seçiyor canımın her istediğini yiyemiyorum maalesef....

benimki d yemiyor sebze çok seçiyor.ben dekendime pişiriyorum ne ypimmm ebzesiz duramammm

slm arkadaşlr tekrardan hepinize tşk ediyorum..

dün yediklerim sabah
kahvaltı (peynir 3 zeytin kepek ekmegi 2 dilim azıcıkda reçel)
öglen 2 lokma domates sosu (kahvaltı geç yedim canım istemedi)
ara
3 eti form büsküvi
akşam çorba azıcık patlıcanlı türlü birde salata azda irmik helvası ama regl oldum 1 buçuk ay geçikmeli acayip canım istedi.

misafirlikteydik abarttım sanırım sonrada çay içtim..

sabah 25 mekik 30 saga sola dön ve yine bahsettigim yatıp ayaklarımı yere kaldırım 30 kadar bekledim.

bende durumlar böyle...

slm kızlar.bizim yani eşimin anneannesi vefat etti.kayınvalidem ankarada yanındaydı hastanede.bu gün dönerken vefat etmiş.geldi yazık dinlenmeden tekrar yola çıktı kayınvalidem ,onun yanına gittik.Allah rahmet eylesin çokkkk şeker nineydi.mekanı cennet olur inşşş.gelinin yanında kalıyodu çok çekti zavallım yaaaaa onun için çok üzüldük çok zayıflamış çok çökmüş.

ayy kanka bulmnak zor ya ben 3.5 senede 1 tane kanka buldum ist. te çok şükür yuvarlanıp gidiyoz.o da yetiyo çogunlukla...

off ya yıne canım balık çekti

allah rahmet eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…