Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

iyi akşamlarr hanımlarr
yürüyüş yaptım birazönce geldim gece gece süper oldu bee eşimle beraber konuşarak nasıl gidip geldik anlamadım
ama acayip bi şişlik var patlıycam yanii akşam yemeğin yanında şalgam suyu içtim tuzluya herhalde o şişirsdi kal. düşük diye içmiştim bidaha içmem
biraz kaçamaklı bi haftasonu geçirdimm yaaa böyle akşam pişman oluyorum amaa çoktan yerine yerleştileryapacak bişey yok yarın tekrardan sıfır karbonlu bi haftaya başlıyorum inş.

başınız sağolsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun......

geçmiş olsun canım inşallah güzel geçer herseyyyy

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun insallahhh

günaydın kızlarrrrrrrrr ben geldimmm haftasonu sınavlarım vardı malummm yokdum aranızda evde değldim ne yedim ne içtim bilmiyorummm ama tek bildiğim saatlerce yürümüş olduğummmm ayrıca regl olamıyorum 6 gün geçikti şiştm iyiceee

günaydın..
arkadaşlar mesajımı görmüştünüz dimi..diger katılma gurubunada yazdım ama..en azından yer varmı yada yokmu.yada kaç kişi alabilirsiniz bilirsem çom memnun olurum.teşekkürler:)

Kızlar günaydın...

nihayet bağlanabildim ve burdayım.. çarşamba günü modem değişecek ve ben tekrar eski günlerdeki gibi bağlanabilicem.
Sizi çok çok özledim.
Tabi haftasonu sizden ayrı kalmanında etkisi ile cozutmuşum yediklerimi yazarsam kurşuna dizersiniz beni..
ama şimdi plates dersine gidiyorum 10:30 da sonrada sporumu yapıcam kızlar bu hafta haftasonu aldıklarımı ancak verebilirim heralde kusuruma bakmayın...
Tekrar bağlanabilene kadar herkes kendine iyi baksın..

günaydın..
arkadaşlar mesajımı görmüştünüz dimi..diger katılma gurubunada yazdım ama..en azından yer varmı yada yokmu.yada kaç kişi alabilirsiniz bilirsem çom memnun olurum.teşekkürler:)

Canım kusura bakma kaptanımızda bende hafta sonu yoktuk mesajın geçmişte kalmış görmedik..
takımımızda yerimiz var sen ve arkadaşların burda kendinizi bize tanıtın ve aramıza katılın ilk bir haftanız dene süreniz olacak eğer bu bir hafta boyunca bol bol sohbet eder ve takımla kaynaşırsanız ikinci hafta listeye alınacaksınız..

Beni kimse çağırmadı yarışmaya katılmak isteyenlerin topicinde bilgilerime bakabilirsiniz

Canım sende hoşgeldin..
bu haftasonu biraz boş bıraktık buraları istemeden..
bize birde burda kendini tanıtırsan diğer takım arkadaşlarımızda seni tanımış olurlar...
kurallar gereği ilk bir hafta deneme süren bu bir hafta içinde takımla bol bol sohbet etmeni bekliyoruz. Eğer bol paylaşımda bulunursan ikinci hafta listedesin..
Hoş geldin..

günaydın..

canım aramıza seve seve almak isterdim ama suan 2 kişşi deneme sürecinde onlarda katılınca 9 kişi olucazzz 2 kişide önümüzdeki ay geri dönecekler üzgünüm yerimiz kalmadıı kilo vermede basarılar dilerim sizeee bide 2. takıma sorun istersenizzz

hımm.sanırım son mesajı dikkate almalıyom.çok teşekkürler cevapladığnıız için.sanırım tek tek guruplara ayrılsak iyi olacak..üç kişi fazlamı oldu ne..:)

kuzum 1 kişilk yer var ama 3 kişilk yok zaten denemede olanlar varrr bide senemle mai dönğnce hiç yerimiz olmıcak takımda kişi sayısı var 11 yada 12 kişiyi gecemezzzz onun için ben arkadaslara yer yok dedimmmm

bildigim kadarıyla 13 kişi oluyor gurup dimi..yani iki kişide olabilir..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…