İnşallah öyledir bana da erken gibi geldi ama sevindim Allah analı babalı büyütsün :))10.hafta cinsiyete emin olmak için çok erken bir zaman.Bence biraz daha bekleyin.Alisveris falan yapmayın.Bana 11 de erkek bu kemikleri iri dedi.Ama kızım oldu Ewet iri bir çocuk boy ve kilo olarak ama kiz☺☺☺
Öyle tabi ama işte bilirsiniz ne diyebilirim ki Allah hayırli sağlıkla versin deBizimde ilk bebegimiz bizde cok kiz istiyorduk doktorum 11. Haftada benim sorum uzerine erkege benziyo dedi ve erkek bebegim oldu. Dogduktan sonra kizi erkegi farketmiyo yeter ki saglikli olsun hepsi esit seviliyo :)
Çok sevindim Allah bağışlasın kendinden çok emin bir doktor gibiydi sezgilerim de yanılmam falan diyordu. Bakalım hayırlısı ikisi de benim evladım olucak sonuçta ama ne derler bilirsiniz kız evlat farklı dir anne adayları genelde kız ister hayırlısı olsun ☺bizim yegenede erkek denilmisti 6 7 ay sonra kiz oldugu anlasildicok guzel bir melegimiz olduuu darisi isteyen herkese
UltrasResim çekmedi mi
Çekti evet :) 3 tane resmi varResim çekmedi mi
Atın kese ve nub’a göre yorumlayanlar vardı ☺Ultras
Çekti evet :) 3 tane resmi var
Buraya mi atmalıyım :))Atın kese ve nub’a göre yorumlayanlar vardı ☺
Yenı konuda acabılırsınız cinsiyet tahmını diyeBuraya mi atmalıyım :))
Tamam teşekkür ederimYenı konuda acabılırsınız cinsiyet tahmını diye
Erken haftalarda doktorlar tahmin ediyor cinsiyeti ancak yanilma payi yuksek oldugu icin annelere soylemiyorlar. Seninkide oyle vir durumdur banada kendi doktorum soylemisti 9-10.haftaya dogru cinsiyet tahminini ama kesin konusmamisti dogal olarak dusuk yasadigim icin tabi bilemiyorum dogrumu degilmi. Sadece hemsiresine sormustum. O da tahmin ediyoruz fakat tabiki kesin degil henuz demistiNe kadar doğru lütfen bilgilerinizi yaşanmışlıklarınızı yazarmısınız gönlüm den geçen kızdı dr hislerim yanıltmaz dedi :/ tabi ki herşey den önce sağlıklı hayırlı olsun ama işte ne denir ki umarım yanılır :)
Çok ÜzgünümErken haftalarda doktorlar tahmin ediyor cinsiyeti ancak yanilma payi yuksek oldugu icin annelere soylemiyorlar. Seninkide oyle vir durumdur banada kendi doktorum soylemisti 9-10.haftaya dogru cinsiyet tahminini ama kesin konusmamisti dogal olarak dusuk yasadigim icin tabi bilemiyorum dogrumu degilmi. Sadece hemsiresine sormustum. O da tahmin ediyoruz fakat tabiki kesin degil henuz demisti
İki oğlumu da 10 haftalık bildiNe kadar doğru lütfen bilgilerinizi yaşanmışlıklarınızı yazarmısınız gönlüm den geçen kızdı dr hislerim yanıltmaz dedi :/ tabi ki herşey den önce sağlıklı hayırlı olsun ama işte ne denir ki umarım yanılır :)
hay masallahh 10 hafta minnak biseyy demek dr bayagi tecrubeli ve elindeki utrason aletide iyiymissİki oğlumu da 10 haftalık bildi
12 haftalığım da da doktor kız gibi dedi Vallahi anlamadim degisikliktenİki oğlumu da 10 haftalık bildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?