Yemeğe hic misafir almamayı nasıl başardınız bu 6 yıldaEvet o tarz bisey olabilir.
Konu sahibi 2 aylik evliyim acemiyim diyor ama ben 6 yil oldu evleneli
Hic yemege misafir almadim :)
Yuz karasiyim yemin ederim.
ay çok güldüm buna
Ay bende direk meme demişim kulak memesi yazacaktım eksik olmuş
Yemeğe hic misafir almamayı nasıl başardınız bu 6 yılda
:) bilmem bende suan dusununce farkettim.
Ya bizde zaten gelmek isteyen olmadi yemege ondan sanirim.
Hani zaten gelenler de yemekten sonra
Cay yada kahveye gelicez diye belirtiyorlar.
Bu durum akrabalar da bu sekilde.
Calisan insanlara zahmet verilmek istenmiyor.
Gelmek isteyen olsaydi agirlardim ben orasi ayri :)
Arkadas cevrem dede genellikle disarda yeriz.
Evlere dagiliriz.
shapee ben de evlilik hazırlığındayım, ve şu 6 yılda yemeğe almama mevzusunu nasıl becerdin çok merak ettim ben de çalışıyorum ama home ofis, yani kimileri çalışıyor bile saymıyor benim gibileri, oysa çok yoğunumdur, evlenince ne halt edeceğim diye düşünüyorum şimdiden bu konuda vallahi yüz karası olayım sorun değil de bu kadar atlatmak ayrı meziyet sanırım taktikleri bekliyorum gerçekten benim aklıma hazır almak ve çok lezzetli olmasına kasmamak dışında bir şey gelmiyor
Kayinvalide falan da gelmedimi hiç.:) bilmem bende suan dusununce farkettim.
Evlere dagiliriz.
En güzeli, boşverin. Demek ki düşünceli insanlarla berabersiniz, arkadaşlarınızla da zaten keyfinize göre takılıyorsunuz, yeter de artar bile:) bilmem bende suan dusununce farkettim.
Evlere dagiliriz.
yok o melekmiş melekKayinvalide falan da gelmedimi hiç.
Aynen bizde de önce yeni evli çift yemeğe alınır akraba es dost tarafından.Esiniz ve siz nerelisiniz acaba ? Biz de ilk önce yeni evlenen cifti yemege alırlar akrabalar sıra sıra sizde de tam tersi .. Corba yapın mercimek vs. Zeytinyaglı olarak taze fasulye olabilir izmir köfte pilav salata ... :)
Darısı bize☺yok o melekmiş melek
Öyle olur yani bence bu akrabalar gelin nasıl diye denemeye geliyorlar yemek yapabiliyor mu misafir agirlayabiliyor mu diye :)Aynen bizde de önce yeni evli çift yemeğe alınır akraba es dost tarafından.
Eşim yemek konusunda çok iyi ama tek izin günü pazar. O da pazar akşamı çağıralım gündüz beraber yapalım diyor ama bu da tek birlikte geçirebileceğimiz günü çöpe atmak gibi geliyor, eşinizin izni de haftada tek günse beni anlayacaksınızdırO yüzden cumartesi günü ben kendim halledeyim, cumartesi akşamı misafirleri aradan çıkarayım diye istiyorum. Ama 10 kişi sanırım dediğiniz gibi tek başıma halledemeyeceğim bir durum. O yüzden pazar günü almak ve eşimle birlikte yapmak en doğrusu olacak sanırım. Bu arada nick name'inize bir baktım da... Bende atanamayan bir öğretmenim, şuan ücretliyim. Rabbim en kısa zamanda devlet kapısını hepimize nasip etsin
Fırında tavuk patates yapın ana yemek olarak.Ya ben onu bir kere denedim ama pek olmadıPatlıcanları kalın mı kesmişim ne, sert kaldı böyle tövbe bismillah bi tuhaf oldu yani..
Geçen gün 13 kişiydik, dünyanın yemeğini yaptım, temizlik, alışveriş, önceden pişebilecek şeyler derken davet günüyle beraber toplam 3 gün helak oldum. Ana yemeği dışarda yaptırmak hic aklıma gelmezdi ama çok güzel olmuş nasıl yaptın diye tarif isterlerse ne diyorsunuz peki
Geçen gün 13 kişiydik, dünyanın yemeğini yaptım, temizlik, alışveriş, önceden pişebilecek şeyler derken davet günüyle beraber toplam 3 gün helak oldum. Ana yemeği dışarda yaptırmak hic aklıma gelmezdi ama çok güzel olmuş nasıl yaptın diye tarif isterlerse ne diyorsunuz peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?