Maip, ben iyice saldım kendimi. Kilo vermek için bir çaba göstermiyorum ama en azından almadım da eger bekleyen varsa listeye benim yerime başkasını alabilirsin. :)
istersen sileyim listeden girmek isteyen yok aksine üç beş kişi devam ediyoruz, azıcık aşım ağrısız başım yöntemini uygulayacağız sanırım... en iyisisenin adını çıkarayım mı listeden ??
benide ekleyin kızlar ama ne olur azimle devam edelim girdiğim birçok forumda zayıflamaktan çok kavga var bende sizinle zayıflamak istiyorum amacımızdan sapmadan zayıflayalım inşallah kilom 66 boyum 60 hedefim ilk etapta 60 haydi hayırlı olsun bakalım haftaya pazara kadar ne kadar zayıflıyorum kolay gelsin hepimize
benide ekleyin kızlar ama ne olur azimle devam edelim girdiğim birçok forumda zayıflamaktan çok kavga var bende sizinle zayıflamak istiyorum amacımızdan sapmadan zayıflayalım inşallah kilom 66 boyum 60 hedefim ilk etapta 60 haydi hayırlı olsun bakalım haftaya pazara kadar ne kadar zayıflıyorum kolay gelsin hepimize
kızlar burayı daha yeni görüyorum.
çok hoşuma gitti.bildirim zorunluluğu yok kilo bildirmek dışında tabi
eğer çok geç kalmış sayılmazsam bende bu yarışa katılmak istiyorum.
kilom 67.
hedef 63.
eğer listeye girebilsem kendimi daha bir zorunlu hissedeceğim kaçamak yapmamak adına.
şimdiden teşekkürler
hoşgeldin canım maip arkadasımız yapıyor lsıteyı ekleyecektırsenıde evet sadece pazarları kılo bıldırıyoruz hepsı bu ıstersen yazabılırsınde senın hedef kolay tutarda benımkısı pek bı zor (( :))
şimdi baktım listede senin hedefe.
neden daha küçük hedefler koymuyorsun.benim ilk hedef 63.63 olunca 2.hedef sırası gelecek.gözümü korkutmak istemiyorum
ben geçen ocak ayından beri yani 9 aydır diyetteyim.4 ay sıkı yaptım yazın koruma olarak geçirdim.şimdi yeniden kolları sıvama zamanı geldi.yılbaşına kadar hedefe varmalıyım artık.sıkıldım bu kilo illetinden.
teşekkürler kızlar benide eklemişsiniz :) kpss gibi bir kabustan çıkmış biriyim tam bir senedir kendimi acayip saldım ve toparlanma zamanı diye düşünüyorum 2 gündür günde 1 saat spor yapıyorum ve akşam 6 dan sonra yemiyorum şimdilik yani bu bir hafta böyle devam etmeyi planlıyorum sonraki haftalar duruma göre taktik değiştirip metobolizmamı şaşırtarak gitmeyi planlıyorum bakalım umarım işe yarar pazar kilo bildirimi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?