Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gunaydin hatunlarrtr :))) kahvaltimi ettim limonlu cayimi iciyorum..
Kahvaltim; 1 haslanmis yumurta, labne peyniri, domates, salata, sivri biber, 9 zeytin, halk ekmeğin ufak kepekli üzümlü fistikli ekmeğinden 1 tane

ohh mis gibi insan benide çağırır :)

1yas üstü bebeği olanlar kızlar onerebileceğiniz omega3 var mi ?
GECEN YIL LİGONE KİDS DİYE BİR MARKA KULLANMIŞTIM. BU SENEKİNİN ADINI HATIRLAYAMADIM ŞİMDİ. AKŞAM EVE GİDİNCE YAZARIM. PORTAKALLI BİR ŞURUP, EZOŞ BAYILIYOR :)

Ben kullanmiyorum bende birsey sormak istiyorum kan hapini 1 yas ustu kullaniyomu demir hapi 1 yasinda kesiliyo dedi saglik ocahgi ben ikisinide vermiyirum acaba kan hapibi versemmi doktorada gitmedik
ben 1 yaşından sonra kullanmadım canım. bol kırmızı et tukettirmeye çalışıyorum..

@erigim bende omega 3 kullanmak istiyorum tecrubelerime dayanarak carlsol fishoil oneriyorum. Bi eczaci arkadasa sordum oda onu tavsiye etti ama suan balik mevsimi oldugundan balik yedirmek daha mantikl. Balik mevsimi kapaninca baslamayi dusinuyorm ben. Bide ince bagisiklik sistemini guclendirmek icn immuzinc kullancm

bal, inek suti yedirmeye basladiniz mi KraliceElsa KraliceElsa

Son düzenleme:
bugünkü menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine peynir, maydanoz, marul sandviç, çeyrek simit :KK62:

öğlen: mercimek çorba, 1,5 kepçe kuru fasulye, yoğurt

ara da mandalina olacak

akşam içinde köy yumurtası gelmiş bize anneme yemek yapma dedim. yumurta salatası yaparım çay, peynir az da tb ekmeği :confused:

:KK200::KK200:

Artık çok daha çabuk doyuyoruz çünkü :) afiyet olsun :)

ahh ah bir de bunlar tartıya yansısa. Hep yapmayın dediğim hatayı ben yapıyorum bu ara. Bu kadar dikkatli besleniyorum üstüne sağlam spor yapıyorum ama tartıda bir cacık yok. Hala 106 kiloyum. :KK42:

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine peynir, maydanoz, marul sandviç, çeyrek simit :KK62:

öğlen: mercimek çorba, 1,5 kepçe kuru fasulye, yoğurt

ara da mandalina olacak

akşam içinde köy yumurtası gelmiş bize anneme yemek yapma dedim. yumurta salatası yaparım çay, peynir az da tb ekmeği :confused:

Çeyrek simiti kabul ediyorum.:confused: Yarım olsaydı olmazdı.:KK70:
Ayy benimde canım yumurta salatası çekti. O kadar güzel ki :kk77::kk77::kk77::kk77:

Kanguru_ Kanguru_ ben de bol bol balık yediriyorum dediğin gibi besinlerden alması daha güzel. Sütü bazı yemeklerin içinde kullandığımda tüketmiş oluyor ama iki yaşına kadar içirmeyi düşünmüyorum onun yerine yoğurt yesin. Bal da iki yaşına kadar başlamam çok elzem bişey değil zaten. Pekmez bile yeni yeni tattırıyorum. Tatlı ile ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi, tatlıya alışan çocuk sebze yemiyor, tecrübe ile sabit büyük kızım 18 aya kadar her sebzeyi yerdi şimdi ağzına sürmüyor :(

Ben kullanmiyorum bende birsey sormak istiyorum kan hapini 1 yas ustu kullaniyomu demir hapi 1 yasinda kesiliyo dedi saglik ocahgi ben ikisinide vermiyirum acaba kan hapibi versemmi doktorada gitmedik
Kullanıyoruz canım bugünde tekrar teyit ettim drdan keçi boynuzu özü ver Hünnap un aralarda kuru üzüm ver yeterli
20 dk plates yapiyorum sadece ise yariyor
Yazsana tatlım listede onuda
Ya kizlar 2 saattir kendimle savasiyorum,aksamki pirasa yogurt gozumu hic doyurmadi,1 tanecik cips,yarim halley,1 biskuvi,kocaman portakal yiyesim var.nefsimi koreltsin diye sekersiz turk kahvesi ictim,1 saatligine ise yaradi,yine döndüm basa,ben en iyisi uyuyum

Bu arada @Karacamdan Kelebek cim super gidiyorsun:KK15:
Böyle durumlarda en iyisi uyumak
eee şey kem küm
Az oldu valla.sonra da kayınvalidemde böreği indirdim eve geldim:oops: ceza neydi:oops:
Hafta sonu şehir dışındaydık. Bu hafta da kaylnvalidemde yicez hep.dolap boş o yuzden. Alışverişimi yapayım düzeltcem. Cuma günü 63,9 u bi görsem iyice motive olcam:KK200::KK200::KK200:
İnşallah
Büyük kızıma Ocean kullanıyorum, küçüğe başlamadım henüz. Çok yüksek teknoloji ile üretiliyor hiç koku yok ve şekersiz en önemlisi.

Ben demiri hiç kullanmadım dişlerini boyuyo diye ama anne sütü almıyorsa kesinlikle kullan bence inek sütü kansızlık yapıyor çünkü :KK43:
Canım kızının persentili %25 de kalıyor takviye belki ise yarar omniviti iyi diye araştırdım bütün eczaneleri gezdim ve oceanida karar kildim değerleri çok güzel eczacı beni kovana kadar sordum sorysturdum hem vitaminini hemde omegasini aldım :D tadida güzel bizzat test ettim:)sorunsuz içti
Benim kuzum da aşıdan dolayı çok huzursuz oldu şimdi dolaştırırken uyuyakaldı, yatırayım onu, iyi geceler kızlar:KK15:
Bugün oldu aşılarını şimdilik keyfi yerinde
Cuma yarışması sonuçlarına baktım da. Ne güzel hedefine ulaşanlar var. Hatta hedefine ulaşıp hedefi daha da aşağı çeken var. darısı başımıza arkadaşlar:KK5:
Ben gidiyom yarım saat spor yapayım börekler erisin :KK76:
Kendi cezasını kendin kesmissin bravo
Günaydın kızlar. :KK3:Sabah spora gidecektim ama vazgeçtim heryerim ağrıyor. Akşam gideceğim. Birazdan kalkıp hastaneye gideceğim. :)
Hayırdır canim
afiyet olsun canım :) armut yiyince canım hiç tatlı istemiyor :)

hadi ozaman sağlıklı kahvaltılar :)

sabah az olmuş sanki, yumurta haşlasaydın ya :) ben evde olcaktım ki :KK70:
bide öğlen hep karbonhidrat olmuş canım. mercimer çorba, nohut, yoğurt olsaydı daha iyi olurdu bence. o denge önemli dikkat et :KK200:

afiyet olsun canımcım, ne güzel sporlar mis :)

minik kızımız büyüyor :)

sonra börek kaçamağı olmasa iyiydi menün tabi sabahla öğlen az gibi biraz daha çeşit artırılabilir. kahvaltıya zeytin, peynir öğlene de sebze , salata, yoğurt eklemesi yapsan daha sonra hiç açlık hissetmezsin canım.

afiyet olsun canım menün güzel

şuan ihtiyacım olan tek şey canım :) yanıma bi arkadaş ayartmam lazım :KK70:

bende hasta hastada olsa egzersizlerimi yaptım :)

afiyet olsun canım :KK200:

günaydın fıstıkk
Acilen bunu yapmalıyım bide grip başlığı iyi gelir belki dur anneme dağıtım kuzeyi buda benim sevgililer günü hediye olsun masaj satın aliyim :D
Günaydın kızlar :KK36:
KraliceElsa KraliceElsa 2ana öğün +ara öğün yiyiyorum canim.
kimyager1508 kimyager1508
:KK46::nazar: minik prensese:KK36:
@erigim biz multi tabs kullandık canım.
Multi ile başlayan dünya kadar marka var aslında çoğunun işlevi aynı sadece oranları farklı işte sağol tatlim
Dün,
Kahvaltı,
4dilim sucuk
2 bardak çay
1kkpeynir
Az marmelat
2 zeytin
1 dilim kızarmış ekmek
Ara,
. Sütlü türk kahvesi
. 1/2 portakal
. 2 peynirli etimek
. 3fındık köfte
. Ax sütlü nescafe
Akşam,
4 köfte
2 kaşık patates püresi
3 kaşık yoğurtlu biber
1 dilim ekmek
Su, iki lt
Peynirli etimektemi varmış :?
huu huu bu millet nerde acaba ki, kahvaltılarda kaçamaklar yok değil mi ?
Geldim kem kum kum
herkese slm kızlar. Gribi eşime satıp rahatladım :) akıntı nihayet bitti. bir de şu eklem ağrılarım geçse..
kahvaltıda 2 yumurta ve domates yedim.
şimdi de tavuk sote ve 2 kaşık pilav yemeye gidiyorum :)
Bende bugün satiyim o çabuk iyilesiyo
@erigim bende omega 3 kullanmak istiyorum tecrubelerime dayanarak carlsol fishoil oneriyorum. Bi eczaci arkadasa sordum oda onu tavsiye etti ama suan balik mevsimi oldugundan balik yedirmek daha mantikl. Balik mevsimi kapaninca baslamayi dusinuyorm ben. Bide ince bagisiklik sistemini guclendirmek icn immuzinc kullancm

bal, inek suti yedirmeye basladiniz mi KraliceElsa KraliceElsa
balı 11.ayında minicik denedim 3gun bekledim sıkıntı olmadım o günden beri hergun bir vay kaşığı ballı soğan suyu veriyorum evet oğlum bi iki saat kebapcidan çıkmış gibi kokuyor ama hasta olmuyor:D
Dediğin markada güzel canım ama bulamadım nette var orada sktsi çok yakın o yüzden var sanırım
Balık mevsimi ama yemiyor sipam o keyifle yiyen bebe gitti 1.5aydir yeniyo zorla biliyorum tukuruyo haklı banada zorla tiksalar bende tukururum

Geldim :KK52:
Kuzeyin aşılarını yaptırdım üçüncüde biraz ağzını burnunu buluşturdu ama ağlamadan atlattik bunuda
Adım sayarimi kaybetmiştir ya bugün asmden aldım kriterlere duymuyordum ama sağolsun hemşire fazla yazdı göbek cevremi kilomu :eek: tesadüf bu ya eşim aradı donuste adım sayar arabada dusurmusum :KK46: neyse biri bozulunca yedek oldu bu arada 5000 adım oldu bile :KK49:
Git gel evi topla kahvaltı derken ancak girebildim bi zencefil çayını hak ettim hastayım hasta canım ister pasta:KK11:

Geldim :KK52:
Kuzeyin aşılarını yaptırdım üçüncüde biraz ağzını burnunu buluşturdu ama ağlamadan atlattik bunuda
Adım sayarimi kaybetmiştir ya bugün asmden aldım kriterlere duymuyordum ama sağolsun hemşire fazla yazdı göbek cevremi kilomu :eek: tesadüf bu ya eşim aradı donuste adım sayar arabada dusurmusum :KK46: neyse biri bozulunca yedek oldu bu arada 5000 adım oldu bile :KK49:
Git gel evi topla kahvaltı derken ancak girebildim bi zencefil çayını hak ettim hastayım hasta canım ister pasta:KK11:

Geçmiş olsun kaptan. Pasta yok :KK12: Bak ben çok aç olmama rağmen normal yedim ve profiterole HAYIR dedim.:rolleyes:
Sabah hastaneye psikoterapiye gittim. Korkma kendimi sakatlamadım. Dün akşam sporda biraz fazla abartmışımda. :KK51:

Bende bulamıyorum haraket sayarımı :KK43:

Kanguru_ Kanguru_ ben de bol bol balık yediriyorum dediğin gibi besinlerden alması daha güzel. Sütü bazı yemeklerin içinde kullandığımda tüketmiş oluyor ama iki yaşına kadar içirmeyi düşünmüyorum onun yerine yoğurt yesin. Bal da iki yaşına kadar başlamam çok elzem bişey değil zaten. Pekmez bile yeni yeni tattırıyorum. Tatlı ile ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi, tatlıya alışan çocuk sebze yemiyor, tecrübe ile sabit büyük kızım 18 aya kadar her sebzeyi yerdi şimdi ağzına sürmüyor :KK43:
Ben inek sutune basladim hergun yarim cb veriyorum severek iciyo :) balda gorumcem gondercekchakiki cam bali ondan hergun bi ck veririm diye dusunuyorum
Kullanıyoruz canım bugünde tekrar teyit ettim drdan keçi boynuzu özü ver Hünnap un aralarda kuru üzüm ver yeterli

Yazsana tatlım listede onuda

Böyle durumlarda en iyisi uyumak

İnşallah

Canım kızının persentili %25 de kalıyor takviye belki ise yarar omniviti iyi diye araştırdım bütün eczaneleri gezdim ve oceanida karar kildim değerleri çok güzel eczacı beni kovana kadar sordum sorysturdum hem vitaminini hemde omegasini aldım :KK70: tadida güzel bizzat test ettim:)sorunsuz içti

Bugün oldu aşılarını şimdilik keyfi yerinde

Kendi cezasını kendin kesmissin bravo

Hayırdır canim

Acilen bunu yapmalıyım bide grip başlığı iyi gelir belki dur anneme dağıtım kuzeyi buda benim sevgililer günü hediye olsun masaj satın aliyim :KK70:

Multi ile başlayan dünya kadar marka var aslında çoğunun işlevi aynı sadece oranları farklı işte sağol tatlim

Peynirli etimektemi varmış :?

Geldim kem kum kum

Bende bugün satiyim o çabuk iyilesiyo
balı 11.ayında minicik denedim 3gun bekledim sıkıntı olmadım o günden beri hergun bir vay kaşığı ballı soğan suyu veriyorum evet oğlum bi iki saat kebapcidan çıkmış gibi kokuyor ama hasta olmuyor:KK70:
Dediğin markada güzel canım ama bulamadım nette var orada sktsi çok yakın o yüzden var sanırım
Balık mevsimi ama yemiyor sipam o keyifle yiyen bebe gitti 1.5aydir yeniyo zorla biliyorum tukuruyo haklı banada zorla tiksalar bende tukururum
o biraz pahali oldugu icin siparis uzerine getirir eczaneler ama oceanda guzel cok satilan bi surup. Sogan suyu ve bal ilk defa duydum basil yapiyosun bende yapim :))
ruGarda cok istahsizdi yeni yeni kendine gelmeye basladi ama baliga hic bi zmn hayir demez E Etabiti teyzesine cekmis :)))

Geçmiş olsun kaptan. Pasta yok :KK12: Bak ben çok aç olmama rağmen normal yedim ve profiterole HAYIR dedim.:rolleyes:
Sabah hastaneye psikoterapiye gittim. Korkma kendimi sakatlamadım. Dün akşam sporda biraz fazla abartmışımda. :KK51:

Bende bulamıyorum haraket sayarımı :KK43:
Çokta abartma o yağlar kas olmasın önce erişim sonra kas
Ben inek sutune basladim hergun yarim cb veriyorum severek iciyo :) balda gorumcem gondercekchakiki cam bali ondan hergun bi ck veririm diye dusunuyorum
o biraz pahali oldugu icin siparis uzerine getirir eczaneler ama oceanda guzel cok satilan bi surup. Sogan suyu ve bal ilk defa duydum basil yapiyosun bende yapim :))
ruGarda cok istahsizdi yeni yeni kendine gelmeye basladi ama baliga hic bi zmn hayir demez E Etabiti teyzesine cekmis :)))
inek sütü bulursam keçi sütü 1cb anca içiyor 250ml cam günlük aoç alıyorum kalanı benim kahveme :D
Canım dedesinin arıları var malum çam ve kestane balı o gönderiyor bali
Soğanı ince ince kesiyorum sonra ustune bal gezdiriyorum 3tk kadar o bi iki saate kadar suyunu bırakıyor ve süzülen sudan veriyorum süper hasta olunca iki kati normalde bir çay kaşığı tadida acı olmuyor severek içer doğal ilaç valla

Back
X