Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kullanıyoruz canım bugünde tekrar teyit ettim drdan keçi boynuzu özü ver Hünnap un aralarda kuru üzüm ver yeterli

Yazsana tatlım listede onuda

Böyle durumlarda en iyisi uyumak

İnşallah

Canım kızının persentili %25 de kalıyor takviye belki ise yarar omniviti iyi diye araştırdım bütün eczaneleri gezdim ve oceanida karar kildim değerleri çok güzel eczacı beni kovana kadar sordum sorysturdum hem vitaminini hemde omegasini aldım :KK70: tadida güzel bizzat test ettim:)sorunsuz içti

Bugün oldu aşılarını şimdilik keyfi yerinde

Kendi cezasını kendin kesmissin bravo

Hayırdır canim

Acilen bunu yapmalıyım bide grip başlığı iyi gelir belki dur anneme dağıtım kuzeyi buda benim sevgililer günü hediye olsun masaj satın aliyim :KK70:

Multi ile başlayan dünya kadar marka var aslında çoğunun işlevi aynı sadece oranları farklı işte sağol tatlim

Peynirli etimektemi varmış :?

Geldim kem kum kum

Bende bugün satiyim o çabuk iyilesiyo
balı 11.ayında minicik denedim 3gun bekledim sıkıntı olmadım o günden beri hergun bir vay kaşığı ballı soğan suyu veriyorum evet oğlum bi iki saat kebapcidan çıkmış gibi kokuyor ama hasta olmuyor:KK70:
Dediğin markada güzel canım ama bulamadım nette var orada sktsi çok yakın o yüzden var sanırım
Balık mevsimi ama yemiyor sipam o keyifle yiyen bebe gitti 1.5aydir yeniyo zorla biliyorum tukuruyo haklı banada zorla tiksalar bende tukururum
@erigim canım dr onu önermişti,ancak çok ta kullanamadık zaten.zira kızımda bebek reflüsü var(dı).kusma problemimiz olduğundan dolayı bu tür şuruplar,hazır gıda vs bünyemiz kabul etmediği için ,biz her şeyi gıdalardan almaya çalıştık,çalışıyoruz ve hala da öyle:nazar: :KK46:

etimeğin üzerine peynir sürmüştüm:KK45:
:KK23:

Çokta abartma o yağlar kas olmasın önce erişim sonra kas

Aslında çok abartmadım.Spor hocası dedi ama dün seviyeyi yükselttim. Ondan oldu galiba. Normalde aynı hızla 1 ay çalışmam gerekiyor. Uslu kız olacağım hocanın sözünden çıkmayacağım.:KK49:

@erigim canım dr onu önermişti,ancak çok ta kullanamadık zaten.zira kızımda bebek reflüsü var(dı).kusma problemimiz olduğundan dolayı bu tür şuruplar,hazır gıda vs bünyemiz kabul etmediği için ,biz her şeyi gıdalardan almaya çalıştık,çalışıyoruz ve hala da öyle:nazar: :KK46:

etimeğin üzerine peynir sürmüştüm:KK45:
:KK23:
Allah seni diyorum etimegin peynirlisimi çıktı :D

Çokta abartma o yağlar kas olmasın önce erişim sonra kas
inek sütü bulursam keçi sütü 1cb anca içiyor 250ml cam günlük aoç alıyorum kalanı benim kahveme :KK70:
Canım dedesinin arıları var malum çam ve kestane balı o gönderiyor bali
Soğanı ince ince kesiyorum sonra ustune bal gezdiriyorum 3tk kadar o bi iki saate kadar suyunu bırakıyor ve süzülen sudan veriyorum süper hasta olunca iki kati normalde bir çay kaşığı tadida acı olmuyor severek içer doğal ilaç valla
Bende inek sutu aliyorum burda inegi olan kadin var bitane o getiriyo haftada bi birazini ypgurt yapiyrm. Banada gorumcem gndercek hakiki cam bali dedigin gibi yapim bsri. Esimede veririm oda cabuk hastalaniyo :))

Bende inek sutu aliyorum burda inegi olan kadin var bitane o getiriyo haftada bi birazini ypgurt yapiyrm. Banada gorumcem gndercek hakiki cam bali dedigin gibi yapim bsri. Esimede veririm oda cabuk hastalaniyo :))
Burada o şekilde sayılanlara güvenmiyorum annemin var sütçüsü ondan yoğurt yapıyorum işte
:KK70::KK60:
@erigim şimdi ben küçük bir soğan üzerine de 3 tatlı kaşığı bal koydum canım.2-3 saat bekletip içireceğim bu karışımı.sanırım öksürüğe iyi geliyor bir de değilmi.
herşeye birebir valla geçen gün benim oğlanın burnu akiyodu oksyruyodu sabah akşam verdim toparladı hemen hasta olmadan

Burada o şekilde sayılanlara güvenmiyorum annemin var sütçüsü ondan yoğurt yapıyorum işte
herşeye birebir valla geçen gün benim oğlanın burnu akiyodu oksyruyodu sabah akşam verdim toparladı hemen hasta olmadan
anladım canım çok sağol.inşallah sever benim kızım da faydasını görürüz.sabahları kalkınca öksürüğümüz oluyor hala.

ahh ah bir de bunlar tartıya yansısa. Hep yapmayın dediğim hatayı ben yapıyorum bu ara. Bu kadar dikkatli besleniyorum üstüne sağlam spor yapıyorum ama tartıda bir cacık yok. Hala 106 kiloyum. :KK42:

Çeyrek simiti kabul ediyorum.:confused: Yarım olsaydı olmazdı.:KK70:
Ayy benimde canım yumurta salatası çekti. O kadar güzel ki :kk77::kk77::kk77::kk77:

onuda yemeyecektim de bizim burda zeytinyağıyla yapılan bi simit var ondan almışlar çok farklı güzel tadına bakmak için yedim. hatta istemiyorum ben dedim yanımdaki arkadaş alınca ondan tırtıkladım :)

sende yap yumurta salatası, maydanoz dereotlu marullu soğanlı misss :)

Kullanıyoruz canım bugünde tekrar teyit ettim drdan keçi boynuzu özü ver Hünnap un aralarda kuru üzüm ver yeterli

Yazsana tatlım listede onuda

Böyle durumlarda en iyisi uyumak

İnşallah

Canım kızının persentili %25 de kalıyor takviye belki ise yarar omniviti iyi diye araştırdım bütün eczaneleri gezdim ve oceanida karar kildim değerleri çok güzel eczacı beni kovana kadar sordum sorysturdum hem vitaminini hemde omegasini aldım :KK70: tadida güzel bizzat test ettim:)sorunsuz içti

Bugün oldu aşılarını şimdilik keyfi yerinde

Kendi cezasını kendin kesmissin bravo

Hayırdır canim

Acilen bunu yapmalıyım bide grip başlığı iyi gelir belki dur anneme dağıtım kuzeyi buda benim sevgililer günü hediye olsun masaj satın aliyim :KK70:

Multi ile başlayan dünya kadar marka var aslında çoğunun işlevi aynı sadece oranları farklı işte sağol tatlim

Peynirli etimektemi varmış :?

Geldim kem kum kum

Bende bugün satiyim o çabuk iyilesiyo
balı 11.ayında minicik denedim 3gun bekledim sıkıntı olmadım o günden beri hergun bir vay kaşığı ballı soğan suyu veriyorum evet oğlum bi iki saat kebapcidan çıkmış gibi kokuyor ama hasta olmuyor:KK70:
Dediğin markada güzel canım ama bulamadım nette var orada sktsi çok yakın o yüzden var sanırım
Balık mevsimi ama yemiyor sipam o keyifle yiyen bebe gitti 1.5aydir yeniyo zorla biliyorum tukuruyo haklı banada zorla tiksalar bende tukururum

al al masaj satın al benimde almam lazım :) bugün bi arkadaşa yaptırdım 2 dakikada kızın elleri şifalı geldi kulunçlar açıldı sabahtan beri küt küt sesler geliyor :D rahatladım ama biraz :D

onuda yemeyecektim de bizim burda zeytinyağıyla yapılan bi simit var ondan almışlar çok farklı güzel tadına bakmak için yedim. hatta istemiyorum ben dedim yanımdaki arkadaş alınca ondan tırtıkladım :)

sende yap yumurta salatası, maydanoz dereotlu marullu soğanlı misss :)

Pazar sabah yapacağım bunu :KK8:

Slm kızlar nabersiniz? Bugün salı pazarı var burda ben de öğlenden sonra pazara gittim sonra aldıklarımı yerleştirdim anca oturdum. Birazdan balık ayıklamaya koyulacağım işe başlamadan bi bakayım dedim.
@Karacamdan Kelebek rakibim bu hafta sana yorum yapamıyorum işlerimi biriririp bi türlü telefonu elime alamadım, anca gece yatmadan menümü yazabilirsem şükretiyorum. Dünkü yediklerim biraz az gibi gelmiş sana, kaç haftadır aynı kilolarda gidip geliyorum koruma diyetinde gibiyim sanki, biraz kaloriyi azaltayım dedim belki işe yarar. Bi de haftasonu yediklerimin kalorisi dengelemek için birkaç gün dikkat edeceğim;)

Slm kızlar nabersiniz? Bugün salı pazarı var burda ben de öğlenden sonra pazara gittim sonra aldıklarımı yerleştirdim anca oturdum. Birazdan balık ayıklamaya koyulacağım işe başlamadan bi bakayım dedim.
@Karacamdan Kelebek rakibim bu hafta sana yorum yapamıyorum işlerimi biriririp bi türlü telefonu elime alamadım, anca gece yatmadan menümü yazabilirsem şükretiyorum. Dünkü yediklerim biraz az gibi gelmiş sana, kaç haftadır aynı kilolarda gidip geliyorum koruma diyetinde gibiyim sanki, biraz kaloriyi azaltayım dedim belki işe yarar. Bi de haftasonu yediklerimin kalorisi dengelemek için birkaç gün dikkat edeceğim:KK66:

Allah kolaylık versin rakibem. Kayınvalinde siz de mi ?
Spor yapabilsen güzel olacak. toparlanırsın hemen. Kilon az kaldığı için oluyor böyle...

Pazar sabah yapacağım bunu :KK8:

şimdiden afiyet olsun :) ya ben birazdan bi suç işleyeceğim bi dilim pizza yiyeceğim ama akşam ekmek yemeyip sadece yumurta salatası yiyeceğim bide spor olacak tabikide.

@Karacamdan Kelebek rakibim bu hafta sana yorum yapamıyorum işlerimi biriririp bi türlü telefonu elime alamadım, anca gece yatmadan menümü yazabilirsem şükretiyorum. Dünkü yediklerim biraz az gibi gelmiş sana, kaç haftadır aynı kilolarda gidip geliyorum koruma diyetinde gibiyim sanki, biraz kaloriyi azaltayım dedim belki işe yarar. Bi de haftasonu yediklerimin kalorisi dengelemek için birkaç gün dikkat edeceğim:KK66:

kolay gelsin canım. bu hafta herkesin menülerde balık var maşallahhh :nazar:

şimdiden afiyet olsun :) ya ben birazdan bi suç işleyeceğim bi dilim pizza yiyeceğim ama akşam ekmek yemeyip sadece yumurta salatası yiyeceğim bide spor olacak tabikide.

kolay gelsin canım. bu hafta herkesin menülerde balık var maşallahhh :nazar:

Sağol canım. pizzayı ye ama en ince dilimini. :) afiyet olsun. Benimde canım birşeyler istiyor ama ne istiyor bilmiyorum :)

Bugün
Kahvaltı
4dilim sucuk
2 bardak çay
1kkpeynir
1 dilim kızarmış ekmek
Az marmelat
2 zeytin
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
1 biber dolması