@erigim canım dr onu önermişti,ancak çok ta kullanamadık zaten.zira kızımda bebek reflüsü var(dı).kusma problemimiz olduğundan dolayı bu tür şuruplar,hazır gıda vs bünyemiz kabul etmediği için ,biz her şeyi gıdalardan almaya çalıştık,çalışıyoruz ve hala da öyleKullanıyoruz canım bugünde tekrar teyit ettim drdan keçi boynuzu özü ver Hünnap un aralarda kuru üzüm ver yeterli
Yazsana tatlım listede onuda
Böyle durumlarda en iyisi uyumak
İnşallah
Canım kızının persentili %25 de kalıyor takviye belki ise yarar omniviti iyi diye araştırdım bütün eczaneleri gezdim ve oceanida karar kildim değerleri çok güzel eczacı beni kovana kadar sordum sorysturdum hem vitaminini hemde omegasini aldımtadida güzel bizzat test ettim:)sorunsuz içti
Bugün oldu aşılarını şimdilik keyfi yerinde
Kendi cezasını kendin kesmissin bravo
Hayırdır canim
Acilen bunu yapmalıyım bide grip başlığı iyi gelir belki dur anneme dağıtım kuzeyi buda benim sevgililer günü hediye olsun masaj satın aliyim
Multi ile başlayan dünya kadar marka var aslında çoğunun işlevi aynı sadece oranları farklı işte sağol tatlim
Peynirli etimektemi varmış :?
Geldim kem kum kum
Bende bugün satiyim o çabuk iyilesiyo
balı 11.ayında minicik denedim 3gun bekledim sıkıntı olmadım o günden beri hergun bir vay kaşığı ballı soğan suyu veriyorum evet oğlum bi iki saat kebapcidan çıkmış gibi kokuyor ama hasta olmuyor
Dediğin markada güzel canım ama bulamadım nette var orada sktsi çok yakın o yüzden var sanırım
Balık mevsimi ama yemiyor sipam o keyifle yiyen bebe gitti 1.5aydir yeniyo zorla biliyorum tukuruyo haklı banada zorla tiksalar bende tukururum

etimeğin üzerine peynir sürmüştüm