- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akla bak akla öğrenci aklı işteSağol Can'ım iyi ki ayrılmamışım, yoksa 60 la geri dönerdim eminim
Başıma da komik bi olay geldi. Akşam kızım tartıya çıkmış "anne kaç kilo olmuşum baksana" dedi, bi baktım tartı can çekişiyor pili azalmış yazıları görünmüyor, hemen pili çıkarıp buzdolabına koydum sabaha kendine gelmişti. Öğrenciyken piller dayansın diye dolaba koyardık ordan aklıma geldibu gününkurtarmış oldum
![]()
Tamam kız izin çıktıAa kaptan öyle deme konserle çikolatanın alakası yokta. Yarın çok aksiyonlu bir gün yaşayacağım. Çok düzenli olamayabilirim. Ve bir arkadaşımız çikolata canavarı. Zıvanadan çıkmayacağıma söz verip karşılığında senden 2 kare bitter için izin istiyorum. Biraz talebim havada kalmış
Olsun kaptan kilo vermişssin ya ona bak.![]()
evet burnunu sildirmeyecek o oksurdykce içim gidecek inşallah çabuk toplar@erigim kaptancım. Kuzey hasta olmuş çok geçmiş olsun. İnşallah iyileşir bir an önce. Küçük çocuklar hasta olunca benim içim acıyor yaKendi çocuğum olunca onunla beraber ağlarım ben galiba.
![]()
Eline sağlık canımayy bende liste düzenlerken @erigim düzenlemiş bile![]()
Sen merak etme ben hiç bu izni suistimal eder miyim? Asla. C.tesi günü zıp zıp eda olacağım.Akla bak akla öğrenci aklı işte
Tamam kız izin çıktısen dengeyi korurdum bol bol zıpla
evet burnunu sildirmeyecek o oksurdykce içim gidecek inşallah çabuk toplar
Telefon 3G gösteriyor ama alıntı yapmakta çok zorlanıyorum, similey bile eklerken kasıyo bazen.![]()
![]()
![]()
oldu şimdi :)))))
Eline sağlık canım
Geçmiş olsun kuzucuğuna; okyanus suyu spreyini sıkıyorum burnu tertemiz oluyo, sinüsler falan açılıyor bi dene istersen, sildirmeyen çocuklar için birebirAkla bak akla öğrenci aklı işte
Tamam kız izin çıktısen dengeyi korurdum bol bol zıpla
evet burnunu sildirmeyecek o oksurdykce içim gidecek inşallah çabuk toplar
günaydın ,günaydın ,günaydın ,kızlar
kilom 55,9 kg![]()
2007 yılındaki konserine gidemediğim için çok üzülmüştüm. Şimdi işyerinden arkadaşlar kardeşlerim onların arkadaşları hep beraber gideceğiz. İzmire taşınmadan önce ailemle yapmak istediğim, ertelediğim herşeyi yapmaya çalışıyorum.![]()
Kızlar bişey keşfettim, belki biliyorsunuzdur ama ben yeni buldum
Yatmadan önce kavrulmamış fıstık fındık yiyince ve üzerine iki bardak su içince sabah tuvalete zor yetişiyorum, dün gece öyle yapmıştım sabahın 7 sinde uykumdan uyandım
@erigim ben de bazen cumaları tuvalete çıkışmayacağım diye stres oluyodum artık formülü buldum![]()
Yıllardır çalıştım galiba:)Sen merak etme ben hiç bu izni suistimal eder miyim? Asla. C.tesi günü zıp zıp eda olacağım.
Valla kaptan telefondan bu listeyi düzenlemek benim için çin işkencesi çok başarılısın![]()
Canım var evde büyük spreyden mi diyorsun küçük spreyi sikiyordum ona ama bi deneyimGeçmiş olsun kuzucuğuna; okyanus suyu spreyini sıkıyorum burnu tertemiz oluyo, sinüsler falan açılıyor bi dene istersen, sildirmeyen çocuklar için birebir
Aslında her sabah düzenlidir ama işte fırsat olmadı şimdide kuzey mızmız ayağımda saklıyordum birakinca agliyoKızlar bişey keşfettim, belki biliyorsunuzdur ama ben yeni buldum
Yatmadan önce kavrulmamış fıstık fındık yiyince ve üzerine iki bardak su içince sabah tuvalete zor yetişiyorum, dün gece öyle yapmıştım sabahın 7 sinde uykumdan uyandım
@erigim ben de bazen cumaları tuvalete çıkışmayacağım diye stres oluyodum artık formülü buldum![]()
canım geçen cuma kactin bi kg aldım demiştim ben doğru anladım dimi 59dungünaydın ,günaydın ,günaydın ,kızlar
kilom 55,9 kg![]()
Maşallah maşallah kızlar bide listeye eklerseniz kendinizi
Geciktim kuzey hasta benden ona geçti Dr goturdum ciğerleri boğaz temiz sadece geniz akıntısı var bide bol miktarda huysuzluk ilaçsız atlatacak inşallah
çok geçmiş olsun kuzucuğuna kaptanım.biz de de burun tıkanıklığı hala devam ediyor.
@Karacamdan Kelebek süper gitmiş ayrıca iki kareyi hak ettinde konserde ciko ne alaka kızhemde Şebnem konserinde sezen desen tmmm ağlar ağlar iki ısırık atardin da
iyi eğlenceler canım
KraliceElsa çok güzel vermissinn bravo
kimyager1508 fasulye derya sen kilo mu verdin kızın kilo alıyorsa senin zayıflama no problem
@ben wc ye cikamadim fırsatın olmadı mecbur da birşeyler yedim ama olsun 75.8
dün ben elma çayı yaptım oda etkili oldu.bunu da ilk fırsatta deneyeceğim.zira benim bağırsaklar çok tembel çokKızlar bişey keşfettim, belki biliyorsunuzdur ama ben yeni buldum
yıkılsın canım yıkılsın,WOWWWW. Bu hafta takım yıkılıyor![]()
offff kıyamam ben onaYıllardır çalıştım galiba:)
Canım var evde büyük spreyden mi diyorsun küçük spreyi sikiyordum ona ama bi deneyim
Aslında her sabah düzenlidir ama işte fırsat olmadı şimdide kuzey mızmız ayağımda saklıyordum birakinca agliyo
canım geçen cuma kactin bi kg aldım demiştim ben doğru anladım dimi 59dun
aynen canım yap, keyfini çıkarr :) bizde bugün kızlarla canlı müziğe gideceğiz kadıköyde stres atayım biraz hep üzül üzül nereye kadar :)
ay bende 2 gündür fındık yiyorum bartından gelmiş oda (kuzenin sözlüsünün ailesi bartında herbişeyleri organik ne güzel :) ) normalde sevmezdim fındığı ama çok güzel taze biraz yiyorum akşamları üzerine çay içiyorum sabah kalkar kalkmaz lavabodayım :)