- 3 Nisan 2013
- 645
- 445
- 123
sağolun arkadaşlar . sonuç belli oldu ve kanser.salı günü ameliyat olacak.lütfen dua edin.kilom 61
_inci gelmiş canım nasıl oldu annen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
_inci gelmiş canım nasıl oldu annen
sağolun arkadaşlar . sonuç belli oldu ve kanser.salı günü ameliyat olacak.lütfen dua edin.kilom 61
Rabbinm şifa versin canımsağolun arkadaşlar . sonuç belli oldu ve kanser.salı günü ameliyat olacak.lütfen dua edin.kilom 61
***10. TAKIM 452. ETAP***
erigim(76.2/75.8/ 0.4/%0.52)
sosyoloji12( 68.0/ / /% )
KraliceElsa(59.3/58.1 /1.2/%2.02 )
judiee(47.6///%)kendi isteği ile ayrıldı
hira1994( 59.4///%)
Karacamdan Kelebek(107.6/105.8/1.8/ %1.67)
Esmahan38( 58.0///% )
_inci(61.7/61.0/0.7/%1.13)
La_vinya(57.2 /55.9/1.3/%2.27)yeni üye giriş kilosu:58 hedef kilosu:48 giriş tarihi :24/01/16
10.takım ortalaması:%
Deneme süresindeki üye
flue_13(65/ 63.6 /1.4/%2.15)yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16
Ooo iyi eğlenceler canım. Ruhumuz müziğe doyacak bu hafta![]()
Allah acil şifalar versin canım.sağolun arkadaşlar . sonuç belli oldu ve kanser.salı günü ameliyat olacak.lütfen dua edin.kilom 61
canım çok geçmiş olsun. Kolon kanseri mi ? geçtiğimiz aylarda biz de aynı stresi yaşadık. Umarım çabuk toparlanır..sağolun arkadaşlar . sonuç belli oldu ve kanser.salı günü ameliyat olacak.lütfen dua edin.kilom 61
evet canım 3. derecede.sonuç ne oldu kim hastaydı anlatırmısın . nedir be durumcanım çok geçmiş olsun. Kolon kanseri mi ? geçtiğimiz aylarda biz de aynı stresi yaşadık. Umarım çabuk toparlanır..
canım tartıyı yanında götürüp haftaya cuma bildirim yapabilirsen sorun yok. izne ayrılmaz bildirim yapamazsanda "1. kez bildirim yapmadı" diye not düşülür. ama o gün siteye girersende bildirim yapmak zorundasın. @erigim kaptan sen ne önerirsin?iyi dileklerde bulunan arkadaşlar sağolun
evet canım 3. derecede.sonuç ne oldu kim hastaydı anlatırmısın . nedir be durum
@kimyager izin konusunu bilmiyorum ankarada tartı yok. ama sıkıntıdan arada sizi okurum.bilemedim siz nasıl uygun görürüseniz
canım babama kolonoskopi yapıldı. kolon kanseri 1. evre çıktı. şu anda ilaç tedavisi görüyor. onumuzdeki ay kolonoskopi yenilenecek, gidişata ona göre karar verilecek. size de çok geçmiş olsun. gelişmelerden beni de haberdar edersen sevinirim.iyi dileklerde bulunan arkadaşlar sağolun
evet canım 3. derecede.sonuç ne oldu kim hastaydı anlatırmısın . nedir be durum
@kimyager izin konusunu bilmiyorum ankarada tartı yok. ama sıkıntıdan arada sizi okurum.bilemedim siz nasıl uygun görürüseniz
canım size de çok geçmiş olsunn, Rabbim şifa versin. sonuçlar iyi çıkar inş.canım babama kolonoskopi yapıldı. kolon kanseri 1. evre çıktı. şu anda ilaç tedavisi görüyor. onumuzdeki ay kolonoskopi yenilenecek, gidişata ona göre karar verilecek. size de çok geçmiş olsun. gelişmelerden beni de haberdar edersen sevinirim.
annen kaç yaşında? ne zaman ameliyat olacak?
1. evre çok düşük maşallah. salı günü ameliyat olacak. 52 yaşında annem, evre 3 olunca korkuyorum. haber veririm yinecanım babama kolonoskopi yapıldı. kolon kanseri 1. evre çıktı. şu anda ilaç tedavisi görüyor. onumuzdeki ay kolonoskopi yenilenecek, gidişata ona göre karar verilecek. size de çok geçmiş olsun. gelişmelerden beni de haberdar edersen sevinirim.
canım babama kolonoskopi yapıldı. kolon kanseri 1. evre çıktı. şu anda ilaç tedavisi görüyor. onumuzdeki ay kolonoskopi yenilenecek, gidişata ona göre karar verilecek. size de çok geçmiş olsun. gelişmelerden beni de haberdar edersen sevinirim.