Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

keki öğlen menüsü olarak sayarsak fena değil.

çok güzel bişey :) bende çok acıkmadığım sürece ara öğün yapmaya gerek duymuyorum ki belli bi süreden sonra alışıyoruz zaten :)

geçmiş olsun canım.

bence herşeyden ölçülü yemek gerekir. meyvede olmalı yani yoksa vitaminsiz kalıp geçen seneki ben gibi ayın 20 günü hasta oluruz :KK70: bende @Karacamdan Kelebek gibi meyve yiyince tatlıya ihtiyaç duymayanlardanım :KK70:

menü güzel hatta az bile balığın yanına salata olabilirdi. elma dilim patatesler kızartma değil dimi

ohh afiyetler olsun canımm
Yok canim tabiki firinda yaptm ":)
Kimyager 1508 hayırlı olsun bebişin güle güle kavuş inşallah, benimde iki tane var, bende ara vermiştim 2 yıl oldu tekrar başladım
hosgeldin canim umarim hedef kilona hmn kavusursun

iyi geceler kızlar,
dün gezmelerdeydik giremedim.bugün de az önce oturdum geçmişi okudum ,biraz olsun dinlendim.
@Karacamdan Kelebek hoş geldin ve geçmiş olsun canım.
çok teşekkür ederim canım.dün biraz trafiğe çıktım,benzin bile aldım :-)
ben üniversite olayını bitirdim sanırım canım.aslında çok ama çok istiyorum ama ,düzenli olarak çalışmam lazım ,o da şimdiler de çok zor.:KK52:

@hira1994 çok geçmiş olsun canım.

@erigim oğlun nasıl,biraz daha iyi demişsin.bugün daha da toparlanmıştır inşallah canım.

@KraliceElsa Allah kavuştursun canım.

bence de o yan masadakiler kesin bizim cuma yarışmasındalar:-)
Ohh gezin bu güzel havalarda evdeyim kuzi hasta olmasa çoktan atmıştır dışarı kendimizi ama yarın eşim izinli kimse tutmadın bizi:D
Bugünkü menüm;
Kahvaltimi yazmistim.
Ara: 2 muz
Aksam, 1 kase taze fasulye, 1 dilim ekmek, 6-7 kasik bulgur pilavi, 2 yemek kasigi mantar sote, 1 tane köfte, salata, yarim kase yoğurt
Ara, limonlu cay
Tebiii duydun muz bulgur bebeğe kilo saldırıyı folik asit deposu yersin dimi:D ohhh yarasin kizcemize
bugün ki menüm;
kahvaltı,
papatya ekmek dilimi 1/2
4 zeytin
2 bardak çay
2 parça kaşar peyniri
1 kk peynir
az marmelet
ara,
az sütle nescafe
ara,
1 elma
1 portakal
akşam,
2 tabak yeşil mercimek çorbası
ve
1 avuç çekirdek:KK23:
su 1.5 lt
Akşam ywmemissin ama çekirdek yemeğin kalorisini tamamlamış
herkese günaydııın, bu sabah kahvaltı yapmadan geldim işe.
yarım simit ve beyaz peynir ile yaptım kahvaltımı :)
1/2simit sana yettimi 3-5desen inanırdı:D
günaydın kızlar..

şu sıra bizim ev kabul günü gibi, misafirler hiç eksik değil. tabi aile apartmanı olmanında etkisi çok büyük bunda.azcık yorgunum bugün eve gider gitmez uyumak istiyorumm
Oy ben aynı apartmanda olsam dusunemiyorum zaten haftanın neredeyse bi günü evde oluyorum :(
Normalde cok hirsli biriyim ama diyet yapip birakmaktan o kadar cok sikildimki eski azmim yok baya uzun bi ara verdim simdi yeniden herseye baslamak istiyorum. Daha önce bir cok sagliksiz diyet deneyimimde oldu kilo verdim ama hepsini geri aldim dogal olarak. Busefer saglikli bir beslembe düzeni ve sporla kalici bir sekilde vermek istiyorum. Umarim hepimiz bu yolda basarili oluruz

Insaallah
Sen doğruyu cosmussun canım hızlı giden aynı hızda geri dönüyor yanı 1ay fit görüyorlar hop sonra yine sisko
Dünkü menüm SON HALİ
Sabah:
1 haş. yumurta
1 kk peynir
domates
1dilim k.ekmek
1 parmak sütle nescafe

ara: yok

öğle:

Azcık ton balıklı salata salata kalmamıştı:KK43:
2 yk kısır
1 por. tavuk kavurma

ara: 1 fincan kahve

ara: 1 elma

ara: 3 ceviz

Akşam:
Az salata+2 yk pilav hepsi toplam 5 yk ancak oldu:KK39:

Su: 2 litre

Spor: 1 saat :KK73:
Afiyet olsun senin eski menüleri bildiğinden şimdi çok az geliyor gözüme:)
Kızlarrr günaydınnnnnnn. :KK3:
Menülere tek tek alıntı yapmadım ama menüler güzel. Kaçamak pek görmedim hep kararındaydı.
Bu haftada iyi olacağız inşallah.
@erigim şimdi geçen hafta ilk üçe girdik takım olarak sarı kartımız silindi mi?
Silindi bu haftada percinleyelim yerimizi
Herkese merhaba hepinize kolay gelsin bu takıma katılmak istiyorum 37 yaşındayım 163 boyum ve bu sene ilk defa 70 kilonun üzerine çıktım genelde balık etlidirim yemek ve aburcuburla aram çok iyi hayatımda ilk defa diyet yapıyorum iki haftada 74 kilodan 69 indim genelde kafama taktığımı yaparım ama artık tek başıma idare edemiyecegim sanırım yardıma htiyacım var beni aranıza kabul ederseniz sevinirim
Hg canım kabul ettik seve seve yardımcı olmuşlar zaten kizlar
Hoşgeldin. İlk sayfadaki kuralları okumalısın. Kaptan sana kesin bilgi verecektir.

Ben davet ettim kaptan kabul ediyor diye. o_O

spor hocası sabah spor yapmak daha iyi dedi diye gidiyorum. Geçen hafta 1,8 verince sabah akşam giderim tabii :KK71:
Ben hala yumurta salatası yiyemedim.:KK42: Hafta sonu yumurta patates haşlayıp afiyetle yiyeceğim.:KK54:
Ahhh o yumurta valla yarın bende yapcam hihhh işte :)
Kimyager 1508 hayırlı olsun bebişin güle güle kavuş inşallah, benimde iki tane var, bende ara vermiştim 2 yıl oldu tekrar başladım
:D burası kreş gibi canım çocuksuz üye pek ugramiyo :D
Çok sağol canimm. Benim adim Derya bu arada :) bende kismetse dogumdan sonra tekrar baslamayi dusunuyorum. Evde cok sıkılıyorum cunku.
Doğunca sokulacak vakit bulamazsın keşke hamileyken daha çok uyusaymisim
Eski iş yerim arıyor hala ama eşime söz vermiştim emzirme devam ettiği suresce çalışamayacaktım bu kuzeyde büyüdükçe daha bir sardı emme isine
Gunaydin kizlaaaarr
maydonoz suyumu ictm kahvaltimi yaptm geldimmm
Oooo bu hafta korkuyorum senden ciddi ciddi geçecek misin beni hiccc sanmam:D odev 2mile leslie express:D azcik yerleşim popisler
Sabah kahvaltısı kaşarlı yumurta yedim az tereyağlı çünki haşlanmıştan çok bıkmıştım, bir dilim kepek ekmek üç zeytin 4.5 tane çeri domates
Şimdide elma yiyorum
gayet güzel

Niye mi geç geldim sabah beri tel ariyorum alum PC acamiyorum kuzeyin ilgisini çekiyor telide koltuktan alıp koşu bandının altına atmış sessiz de olduğu için ara tara yok allahtan atmadan önce amcasını aramış o aradı beni aramissin diye evden de IP uçlarından yola çıkarak buldum:D

Yok canim tabiki firinda yaptm ":)
hosgeldin canim umarim hedef kilona hmn kavusursun

Gunaydin kizlaaaarr
maydonoz suyumu ictm kahvaltimi yaptm geldimmm

O zaman afiyet olsun :)

Ohh gezin bu güzel havalarda evdeyim kuzi hasta olmasa çoktan atmıştır dışarı kendimizi ama yarın eşim izinli kimse tutmadın bizi:KK70:

Tebiii duydun muz bulgur bebeğe kilo saldırıyı folik asit deposu yersin dimi:KK70: ohhh yarasin kizcemize

1/2simit sana yettimi 3-5desen inanırdı:KK70:

Oy ben aynı apartmanda olsam dusunemiyorum zaten haftanın neredeyse bi günü evde oluyorum :KK43:

Sen doğruyu cosmussun canım hızlı giden aynı hızda geri dönüyor yanı 1ay fit görüyorlar hop sonra yine sisko

:KK70: burası kreş gibi canım çocuksuz üye pek ugramiyo :KK70:

Eski iş yerim arıyor hala ama eşime söz vermiştim emzirme devam ettiği suresce çalışamayacaktım bu kuzeyde büyüdükçe daha bir sardı emme isine

Oooo bu hafta korkuyorum senden ciddi ciddi geçecek misin beni hiccc sanmam:KK70: odev 2mile leslie express:KK70: azcik yerleşim popisler
gayet güzel

aile apartmanı teyzoşlarla olunca güzelde uykusuz kalıncada yorucu oluyor tabii :)

O zaman afiyet olsun :)

aile apartmanı teyzoşlarla olunca güzelde uykusuz kalıncada yorucu oluyor tabii :)
Kişisine gore valla demek ki ortam guzel
benim teyzenin biri çok soğuktur bu yıl FB acti bi yorumlar girla gidiyor kardeşim dedi ki teye keşke gerçekte de FB olduğun kadar sıcak olsan biz ailece patavatsiziz galiba:D

Ohh gezin bu güzel havalarda evdeyim kuzi hasta olmasa çoktan atmıştır dışarı kendimizi ama yarın eşim izinli kimse tutmadın bizi:KK70:

Tebiii duydun muz bulgur bebeğe kilo saldırıyı folik asit deposu yersin dimi:KK70: ohhh yarasin kizcemize

Oy ben aynı apartmanda olsam dusunemiyorum zaten haftanın neredeyse bi günü evde oluyorum :KK43:

Oooo bu hafta korkuyorum senden ciddi ciddi geçecek misin beni hiccc sanmam:KK70: odev 2mile leslie express:KK70: azcik yerleşim popisler
gayet güzel
hic sanmiyorum kaptan dun tartildigimda 78 kg ydum malesef maydonoz suyunu o uizden iciyoru. Zaten listeye girebilirm insallah bu hafta :(
Niye mi geç geldim sabah ic beri tel ariyorum alum PC acamiyorum kuzeyin ilgisini çekiyor telide koltuktan alıp koşu bandının altına atmış sessiz de olduğu için ara tara yok allahtan atmadan önce amcasını aramış o aradı beni aramissin diye evden de IP uçlarından yola çıkarak buldum:KK70:
ruzgarda tlfnu elibe alir almaz agzina sokuyo gecen gun okdr islatmisti kulaklik takili olmadigi halde tlfn kulaklikvar diyr algiliyodu bi silkeledim tlfnu su damliyo kulaklik yernden zor kuruttum :KK46:

Sabah kahvaltısı kaşarlı yumurta yedim az tereyağlı çünki haşlanmıştan çok bıkmıştım, bir dilim kepek ekmek üç zeytin 4.5 tane çeri domates
Şimdide elma yiyorum

Kaşar abartmadıkça ve sürekli olmadıkça sorun yok ama yağda yumurtayı tavsiye etmiyoruz.
Biz bir haşlanmış yumurta salatasına sardık yeşillikli falan mis gibi oluyor bence sende dene

gayet güzel

Kaptan acıkmadıkça yemiyorum artık. Diyetisyen menüsünde acıkıyordum sürekli. Aslında çok gibi görünüyordu ama az. artık çorbayla idare etmekten bıkmıştım.:KK70:

Kahvaltıda hangi peyniri önerirsiniz diyet beyaz peynirler çok kötü onun yerine labne yada üçgen yiyebilirmiyim

Kişisine gore valla demek ki ortam guzel
benim teyzenin biri çok soğuktur bu yıl FB acti bi yorumlar girla gidiyor kardeşim dedi ki teye keşke gerçekte de FB olduğun kadar sıcak olsan biz ailece patavatsiziz galiba:KK70:

:) :) benim iki teyzem var ikiside annem gibidir , yerleri bende çokk ayrı. kuzenlerimde kardeşim gibi zaten :) kişiden kişiye göre değişiyor tabi canım o yakınlık.

Kahvaltıda hangi peyniri önerirsiniz diyet beyaz peynirler çok kötü onun yerine labne yada üçgen yiyebilirmiyim

ben süzme peynir yiyorum canım. yoğurtu falanda genelde lıght yemem. salatama yağ katmayınca bence dengeliyorum :) ben artık çoğu yemekte yağ kullanmıyorum neredeyse :)

hic sanmiyorum kaptan dun tartildigimda 78 kg ydum malesef maydonoz suyunu o uizden iciyoru. Zaten listeye girebilirm insallah bu hafta :KK43:
ruzgarda tlfnu elibe alir almaz agzina sokuyo gecen gun okdr islatmisti kulaklik takili olmadigi halde tlfn kulaklikvar diyr algiliyodu bi silkeledim tlfnu su damliyo kulaklik yernden zor kuruttum :KK46:
Anlamını ufakken bi tel bozdu bizimki herşeyi ağzına alma olayını bıraktı sürekli gördüğü şeyleri almıyor yeni gördüyse kacarı yok ama
Canım odemdir gider o
Kaşar abartmadıkça ve sürekli olmadıkça sorun yok ama yağda yumurtayı tavsiye etmiyoruz.
Biz bir haşlanmış yumurta salatasına sardık yeşillikli falan mis gibi oluyor bence sende dene

Kaptan acıkmadıkça yemiyorum artık. Diyetisyen menüsünde acıkıyordum sürekli. Aslında çok gibi görünüyordu ama az. artık çorbayla idare etmekten bıkmıştım.:KK70:
Yanı göze çok geliyordu eskiden
canım üçgenler eritme peynir nerde eski peynir var birleşince üçgen oluyor benim bildiğin yağlı klasik peynir kullanıyorum hilesi en az peynir
Light urune gerek yok doğanın senin için verdiği yağı başka yerde kullanıyorlar birde pahalıya satıyorlar sana geriye saçma
Calsiyumu içeren ürünlerin yağ oranı yüksek olanları bağırsak sistemini düzenliyor wcye rahat çıkmanın sağlıyor ayrıcada yağ yakımını destekliyor light tamamen pazarlama politikası tatsız tuzsuz iki dlm yerine mis gibi 1dlm yerim

:) :) benim iki teyzem var ikiside annem gibidir , yerleri bende çokk ayrı. kuzenlerimde kardeşim gibi zaten :) kişiden kişiye göre değişiyor tabi canım o yakınlık.

ben süzme peynir yiyorum canım. yoğurtu falanda genelde lıght yemem. salatama yağ katmayınca bence dengeliyorum :) ben artık çoğu yemekte yağ kullanmıyorum neredeyse :)
Salatana zeytin yağı kat çandır zeytin yağı :)

menümün gidişatı;

sabah: simit

öğlen: domates çorbası,2 kaşık bulgur pilavı,nohut (1 kepçe kadar), yoğurt, turşu

akşamda pırasa olacak

Back
X