Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ve tabi akşam yemeğinden 1 saat önce gıkı çayı akşam yemeği 6.30 gibi kapanış
Akşam 6.30_7 den sonra birşey yemeyi düşünmüyorum umarım başarırım

Merhaba hanımlar. Ben aranıza katılmaya geldim :KK49:
Birbirimize destek olalım, verelim şu kiloları. Kurtulalım bu dertten...

163 boyum. Güncel kilom 72. Hedef kilom 60 (ilk hedefim)
Daha önce 92kilodan 71e düşmüştüm. Evlilik sonrası 5-6 kilo aldım bir yılda... Şimdi veriyorum yavaş yavaş ama motivasyon için desteğe ihtiyacım var :KK51:

Ve tabi akşam yemeğinden 1 saat önce gıkı çayı akşam yemeği 6.30 gibi kapanış
Akşam 6.30_7 den sonra birşey yemeyi düşünmüyorum umarım başarırım

Zaten protin karbonhidrat dengesini tutturursan sıkıntı yok. Aç kalmak yok. Aç kalarak zayıflanılmaz. Eğer akşam 7 den sonra açıkırsan 2,3 tane ceviz, bir kase yoğurt, birtane meyve

Daha önce 92kilodan 71e düşmüştüm. Evlilik sonrası 5-6 kilo aldım bir yılda... Şimdi veriyorum yavaş yavaş ama motivasyon için desteğe ihtiyacım var :KK51:

1. sayfada kurallarımız var, onları okuyup kabul etmen gerekiyor. Kaptan gelince yazar :)

Hoşgeldin tatlim takimimiza ben Derya. İlk sayfada kurallar yaxiyor. Kaptanimiz @erigim hep beraber kurtulucaz kilolardan :))

Karar defterinden alıntı. kimyager1508 kimyager1508 @erigim karar verir.:KK69:

TAKIM ve ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez. Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.

Kahvaltim
Tavada yumurta
Cay
Burcak buskivi 2 adet
1 catal peynir
Domates

Ne zaman vazgeçeçeksin ufak abur cuburlardan. :eek:
Valla yemezsen onları yeri gelince eskisi kadar aklına gelmez. Canın istediğinde de yersin.
Mesela ben bu hafta sonu 2 kare çikolata için izin aldım ama canım kurabiye çektim yedim bıraktım. Kendini böyle şartlarsan inan daha kolay olacak. Canın tatlı istiyorsa ne bileyim ev yapımı reçel ye, meyve ye. :KK5:

Doğrudur canimm. Bu hafta 2 kişi izin dönüşü var. Ayrıca 4-5 tanede deneme suresinde olan oldu. Bizim takim aktif üye sayisida 8 kişi listede olan. Bu hafta belli olur.
Karar defterinden alıntı. kimyager1508 kimyager1508 @erigim karar verir.:KK69:

TAKIM ve ÜYE SAYISI
Takım sayısı 12 yi geçemez. Takımlardaki üye sayısı 12 dir. Takım yönetiminin kararı ile üye sayısı, 15'e yükseltilebilir.

Back
X