Kızlar her yediğimizi yazacazmı gruba kabul edilmek için, eskiden yediğini söylemek ayıp diyolardıutanıyorum valla kusura bakmayın artık
Ara öğün 10 tane goji yedim
Birazda eti form domatesli kreker yedim çok güzeldi bu arada yediğim en güzel diyet biskiviydi tavsiye ederim
Birde itirafım olacak fanta ikram ettiler bir iki yudum içtim;( sonrada çaktırmadan labaratuarın levabosuna döktüm
Merhaba tekrar öğlen yemeğim tavuk ızgara,yogurt,salata,bir dilim kepek ekmegi
Kızlar her yediğimizi yazacazmı gruba kabul edilmek için, eskiden yediğini söylemek ayıp diyolardıutanıyorum valla kusura bakmayın artık
Ara öğün 10 tane goji yedim
Birazda eti form domatesli kreker yedim çok güzeldi bu arada yediğim en güzel diyet biskiviydi tavsiye ederim
Birde itirafım olacak fanta ikram ettiler bir iki yudum içtim;( sonrada çaktırmadan labaratuarın levabosuna döktüm
Çok mu yiyorumki sanki çok yiyorumda doymuyorum gibi gelmeye başladı kızlarrr
Büyük kızım 4 yaşında küçük de 1. Bizimki de Elsa hayranı :)))Elsa çocuklarınız kaç yaşında bu arada benim kızımın şu ara en sevdiği karakter elsa
Öğlen yemeğin gayet dengeli bence; çok yediğini düşünüp sürekli az yemeye çalışırsan açlık hissedersin bu da diyet bırakmak için bir bahane olurÇok mu yiyorumki sanki çok yiyorumda doymuyorum gibi gelmeye başladı kızlarrr
Allah bağışlasın güle güle büyütün güzel günlerini görürsünüz inşallah iki kız ne güzel, kız kardeş iyidirBüyük kızım 4 yaşında küçük de 1. Bizimki de Elsa hayranı :)))
Sanki ara ögünlerdemi çok kaçırıyorum gibi geliyorÖğlen yemeğin gayet dengeli bence; çok yediğini düşünüp sürekli az yemeye çalışırsan açlık hissedersin bu da diyet bırakmak için bir bahane olurönemli olan vücudunu aç bırakmadan dengeyi tutturmak, böylece çok kasmadan ve zamana yayarak kilo vermiş oluyoruz ve kalıcı oluyor
Sen benim araları gör bi de, dünyaları yiyorumSanki ara ögünlerdemi çok kaçırıyorum gibi geliyor
Dün ara öğün olarak elma, diyet biskivi, leblebi, goji ve ceviz yedim hepsi gün içinde dağılmış durumda tabi hepsini birden yemedim acıktıkca bir iki parça alıyorum ama bu gün sürekli yiyomuşum hisine kapıldım nedense
Bi de diyet bisküvi ve leblebi ikisi de ekmek grubu, dikkatli ve az yemek lazım. Aralarda süt, yoğurt, fındık, badem, ceviz gibi yağ ve protein içerikli yiyecekler yersen daha tok tutarSanki ara ögünlerdemi çok kaçırıyorum gibi geliyor
Dün ara öğün olarak elma, diyet biskivi, leblebi, goji ve ceviz yedim hepsi gün içinde dağılmış durumda tabi hepsini birden yemedim acıktıkca bir iki parça alıyorum ama bu gün sürekli yiyomuşum hisine kapıldım nedense
Amin hepimizinkileri:)Allah bağışlasın güle güle büyütün güzel günlerini görürsünüz inşallah iki kız ne güzel, kız kardeş iyidir
Benim yok ama;( malesef kız kardeşim
Evet bir kız bir oğlan kızımında kız kardeşi yok ama bidaha yapmayı hiç gözüm yemez,yinede Allah bilir tabiAmin hepimizinkileri:)
Senin çocukların da 9 ve 6 yaşında di mi? Dün yazmışsın
Sanki ara ögünlerdemi çok kaçırıyorum gibi geliyor
Kızlar benim iki tane kız kardeşim var biri bekar diğeri evli ama çocuksuz, ikisi de benden tombişce, dün WatssApp tan foto gönderdim bunlar nasıl kıskandı. Böyle abla olmaz diyorlar, bizden zayıf olmaya utanmıyo musun, napmaya çalışıyorsun sen diyorlar. Kıskanacağınıza oturun diyet yapın dedim başlayacaklarmış bakalım
Süt sevmiyorum pek, badem bildiğimiz tuzlu bademmi kuruyemişcilerde satılan onu deneyebilirim
Malesef yemeyi bende seviyorum, ama sonradan abartımmı ara öğünü diye bir his oluşuyor
Kuruyemişleri çiğ yıyoruz ki içindeki faydalı yağlar ısı ile trans yağa dönüşmesinSüt sevmiyorum pek, badem bildiğimiz tuzlu bademmi kuruyemişcilerde satılan onu deneyebilirim
Malesef yemeyi bende seviyorum, ama sonradan abartımmı ara öğünü diye bir his oluşuyor
Kırkını birden yeme de, yarına da kalsın birazouuuuv naptınız yaa, oku oku gözlerim şaşı oldu.
Bugün nasıl bir gün böyle. Ne telefon duruyor, ne gelen giden. Yeter artık bitsin bu mesai
sabah
Yarum simitin yarısı
10 zeytin
Öğle
1 tabak taze fasulye (suyunu yemedim)
2 kaşık pirinç pilavı
Yarım kase yoğurt
akşama ıspanak yemeği var ama ben ya balık ya da yumurta salatası istiyorum
balık alma şansım yok, bugün iş yerine 40 tane köy yumurtası geldi, çılgınlar gibi yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?