- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Sagol teyzesi. Kusma bizde surekli oldugu icin diste bi etkisi olmuyo sanirimGünaydın canım,
Oyyy kıyamam yaa.geçmiş olsun. Biz de artı kusma da yapmıştı canım.
azi disimi biz daha ikinci disi cikariyoz :))Akşam o kadarcıkla doyulmaz iyi ki kıymalı yumurtayı yemişsin sonradan
Senin niye hevesini kaçtı bi şöyle bakiyim tamam sessiz şöyle kimse duymasın :)
Waoww su çok güzel menüde
Günlük 15g asilmamaliymis
Standart evlenen bi on kg alıyor mesele iki yıl kaynim bende kalmıştı on kg oda aldı bizle beraber ve evlendi bi onda öyle aldı yakında 100olacak
Kolay gelsin tatlım ama bakıyorum vazgecemiyosun bizden
Bi sen bi kardeşim kanamasının uykulara
Gece 00:30da yattım aradaki emzirmeleri saymiyirum 4de öksürükle uyandı kuzey bide kuştu oksurmekten onu tekrar uyut derken oldu saat 5 aaa bi baktım 6:30da gözünü oyan biri var uykusunu almış bende pert
Ara öğünlerde meyve olarak tuketebilirsin bir iki dilim suyu için çok tüketmek gerek kalorili olur
Sen niye yemek yapmadım bak kacirnisim bunu
Dişine gözüne kestirdiği birinin yapış yakasına
Bugün bende de balık var
Neden ki yoğurtlu makarna olmuyor sebebi neymiş ki
+300mu -300mu :)
Geçmiş olsun bi çıksaydı su azilar
arada eş geçebilirsiniz midem almıyorsa zorlama yada değişik formda dene
Geçmiş olsun canım, ateşi çok yükseldi mi? Belki başka bir enfeksiyon olabilir diş diye gözardı etmeyin.Sagol teyzesi. Kusma bizde surekli oldugu icin diste bi etkisi olmuyo sanirim
azi disimi biz daha ikinci disi cikariyoz :))
Ben de öğlene Ispanak akşama balık düşünüyorum. Diyetteyken yemek yapmaktan başka bi işe yetişemiyorum
Olsun önemseme hepsini vereceksin yeterki iste :)
Genelde cuma günleri haftalık hedef belirliyoruz kendimize göre. Kaptan bazen eşleştirme yapıyor bazende biz kendi içimizde eşleşiyoruz.KraliceElsa ve ben iki haftadır rakibimiz. Bu ikili yarışlar daha çok motive ediyor. Burada eleştiriler bile pozitif yönlü yapıcı olduğundan herkes daha güzel motive olabiliyor. Mesela geçen hafta 200 gr ile ben kaybettim bu hafta daha kızıştık. Bakalım ne olacak Tabii ki ben kazanacağım Bir de bireysel eşleşmede rakibin menüsünü daha ince eleyip sık dokuyorum şahsım adına söylüyorum. Daha çok dikkat ediyoruz.
Bence bu çok güzel. Kilo vermek amacıyla devam etmiyorsun hatta çok güzel dengeli gidiyorsun. Kilo verdiysen yapacak bir şey yok demekki bünyen o kiloya müsait. Sonuçta aç kalmadan dengeli besleniyorsun...+2-2 nin lafımı olur canım:)
Afiyet olsun canımmm.
Valla yoğunum bizim beyanname dönemi geldi. Gelecek hafta 23-24-25 şubat aşırı yoğun olacağım
Ama aklım sizde, gruba girmek beni motive ediyor.
Kepekli makarnadansa haşlanmış 2,3 yk makarnayı salata ile yemek daha mantıklı. Kremalı ve aşırı yağlı olmadıktan sonra makarna az yenince sıkıntı yok. Makarnayı yoğurtla yememek gerekiyormuş. dikkat :)
Senin niye hevesini kaçtı bi şöyle bakiyim tamam sessiz şöyle kimse duymasın :)Akşam o kadarcıkla doyulmaz iyi ki kıymalı yumurtayı yemişsin sonradan
mesleğiniz ne dir?Herkese hayırlı sabahlar
Ben de yoğunum bugün kızlar. 8saat dersim ve nöbetim var... Bu da spordan sayılır mı
tamamen yasak diye bişey kesinlikle yok canımm. ama yemekten kaçınacağımız şeyler var. mesela hamurişi, kızartma, şerbetli tatlılar gibi. tabi bunlarda hiç yenmeyecek değil. arada yenebilir ama ölçüsü önemli. doyumluk değil tadımlık olmalı sadece nefsimizi köreltmek için. birde diyelim o gün mantı yada börek falan yedin günün gerisini hafif atlatmaya çalışmalıyız. günlük kalori miktarı geçilmemeli.kızlar tamamen yasak olan yiyecekler varmı ?? ya ben tamamen bir şeyleri kesmek istemiyorum.. sadece daha az yesem :) diyet bitince de yenilecek nasılsa vücüduma tamamen o besini unutturmak doğru mu?
baya çoğaldık canımmm, bende yetişemiyorum. herşeyi okuyorum ama cevap vermekte yetişemiyorum.resmen hızınıza yetişemiyorum kızlar :) maşallahh maşallahh
CanımSagol teyzesi. Kusma bizde surekli oldugu icin diste bi etkisi olmuyo sanirim
azi disimi biz daha ikinci disi cikariyoz :))
Ohhh iyi olmuş bu erkeklere mustehakBen de makarnayı yoğurtlu veya peynirli seviyorum, kıymalı pek sevmem. Yoğurt da protein sonuçta, diyetisyenleri boşverdim artık ben kendi kendinin diyetisyeni oldum@The Queen
@erigim dün eşime kızmıştım da yemek yapmadım, iki çocukla üç öğün yemek koyurum önüne bi de ıspanağa burun kıvırınca kızdım
üzerimde bi bahar yorgunluğu, rehavet var, alerjim azdı ağız burun akıyo, havaların ısınması da kötü etkiledi hevesim ondan kaçtı yoksa grup süper bu hafta, çok aktifmaşallah
Ölçülü yiyebilirsin canım mesela 3yumurta süt 2yk tam buğday unuyla yaptım içine peynir ve taze sogan kattimDiyet yaparken krep yenebiliyormu artık ne yiyeceğimi şaşırıyorum özellikle kahvaltıda yumurtadan bıktım
Maalesef canım sayılmıyorHerkese hayırlı sabahlar
Ben de yoğunum bugün kızlar. 8saat dersim ve nöbetim var... Bu da spordan sayılır mı
Benim demaşallah kızmar ne bu muhabbet :):) bende rakip isterim elbet :) ama reglim birsin o zaman daha net kilomu görürüm :) yapıcı eleştriler hoşuma gitti :) her yediğimize kızılsa daha kötü değil mi :) ben de vericem inşallah kiloları gerçekten kendimi rahatsız hissediyorum çünkü.. kıyafetlerim basenden yukarı dans etmeden çıkmıyor :):)
yok canım öyle birşey arada illaki tüketilir ama önemli olan gün içinde dengelemek sabah krep mi yedin öğle ve akşam sebze protein ve ekmek yok gibikızlar tamamen yasak olan yiyecekler varmı ?? ya ben tamamen bir şeyleri kesmek istemiyorum.. sadece daha az yesem :) diyet bitince de yenilecek nasılsa vücüduma tamamen o besini unutturmak doğru mu?
baya çoğaldık canımmm, bende yetişemiyorum. herşeyi okuyorum ama cevap vermekte yetişemiyorum.
yok cnm disleri iyice beyazlamis patladi patlicak. Fazla ateside yok hafif atesli.Geçmiş olsun canım, ateşi çok yükseldi mi? Belki başka bir enfeksiyon olabilir diş diye gözardı etmeyin.
Her çocuğun diş çıkarma yaşı genetik faktörlere göre değişir, vakti gelince çıkacak nasılsa, geç olsun güç olmasın
Bizimkiler de öksürüyor yine, alerjik gibi ama ilerlemez umarım
Yakinda sende bu kervana katilcaksn :))
oyy evet en zoru kopek disleriymis Allah kolaylik versin. Dis eti iyice beyazlamis patlicak belli suan atesi yok ztnCanımKraliceElsa bin da dediği gibi bi kontrol et çok mu sis beyazlık var mi benimki sistemi pek ateslenmedi öğün ateslenince kesin enfeksiyon var dedim ve başka dra gidince çıktı zaten ortaya
Bizimki hızlı neler çekti bu memeler8dis var azılar çok kabarık baloncuk gibi ama en zoru azı ve köpek dislermis zaten
Ohhh iyi olmuş bu erkeklere mustehak
Ölçülü yiyebilirsin canım mesela 3yumurta süt 2yk tam buğday unuyla yaptım içine peynir ve taze sogan kattim
Maalesef canım sayılmıyor
Benim de
yok canım öyle birşey arada illaki tüketilir ama önemli olan gün içinde dengelemek sabah krep mi yedin öğle ve akşam sebze protein ve ekmek yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?