Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese günaydın kızlar. Ya deliricem, bu nedir böyle. İnsan 2 haftada gr kilo veremez mi yaa Nerde kaldı o haftada 1 er kiloların gittiği günler... :(
Kilom maalesef sabit

***10. TAKIM 454. ETAP***

erigim(76.7/76/0.7/%0.91)
sosyoloji12( 67.8// /%)
kilosu sabit
KraliceElsa(57,9/57,2/0,7 /%1,20)
hira1994( 58.7/58.5/0.2/%0.34)
The Queen(104,5/106,5/-2,00/% - 1,91 )
_inci(60.3///%)
kilosu sabit

La_vinya(54.8/56.2/_1.4/_2.55%)
ruzgar_02(77.4///% )
flue_13(62.8/62.6/0.2/%0.31) yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16

10.takım ortalaması:%

Deneme süresindeki üye

METENOL(68.2/68.2/0/%0) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16

tembellady(72.6///%) yeni üye giriş kilosu:74.5 hedef kilosu:58 giriş tarihi :15/02/16
frifri(72/71/1/%1,38) yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16
24saat(75.2 / / /%) yeni üye giriş kilosu:75.2 hedef kilosu:65 giriş tarihi :16/02/16-not: üye 378.etapta 66.8kg ile kendi isteği ile ayrılmıştır

Kesinlikle kaçırma, seneye hep birlikte öğrenci olalım:KK66: diyetisyenlik uzaktan eğitim Nasıl oluyor, Anadolu ünv yok hangisinde var bi de sınavla mı alıyor ben kendim için merak ettim de:)

Yok canım ya, hedefim 55 ti ama o kadar vermek istemiyorum çok zayıfladım 56,8 olursam %80 ini verip mezun olmuş olacağım, 400 gr kaldı, bi aksilik olmazsa cumaya inşallah mezunum:)))

muğla sıtkı koçman üniversitesi alıyor ama her sene alım yapmıyor şansa işte canım.ygs ve dgs ile alım yapıyorlar canım. ben dgs ile geçiş yapmayı düşünüyorum alım olursa , 1 sene dgs ye çalışırım ki dgs zor bi sınav değil hem üniversitede bölüm 2. olduğum için okul puanımda yüksek gelir diye tahmin ediyorum.

Aa cok iyi o zaman ben de bakayim

Ayni seyleri dusunuyorum beyin koreliyor gercekten, insan biseyler yapmak istiyor

Ah canim tam da dedigin insanlarla birlikte calisiyorum, elbette ki hepsi oylre degil, ogrenciye cok deger veren ogretmenler de var, fakat oyle hakaretler duyuyorum ki ben utaniyorum, ve bu davranislarda bulunanlar kendi cocuklarinin notlarinda dusus oldugunda gidip bir de ogretmenine cemkiriyorlar, hen devletin ekmegini yiyorlar hem de islerine saygi duymadan ben asla cocugumu devlet okuluna vermem diyorlar, cok ilginc gercekten, senin gibi ogrenci merkezli dusunenler de ne kadar ugrasir o yere sahip olamak icin, kalbine gore versin insallah allah, cocuklarimiz da boyle guzel dusunen ogretmenlere emanet olsun:KK200:

Ay inşallah. Benimkisi biraz zor ama hayırlısı. güncel mevzuatı biliyorsundur. Bazı eğitim fakülteleri kapatıldı. Onun yerine o bölümlerin düz mezunlarına formasyon hakkı tanındı. Ben iktisat mezuyum ve muhasebeciyim. Formasyon gelince bende formasyona başvurdum. Lisans ortalamam yüksek olduğunda ilk alımda girdim aldım ama talim terbiye kurulu bazı bölümlere benim bölüm de dahil formasyonlu olsa dahi atama yapmıyor şuanda. Önceliği eğitim fakültelerine verdi. Benim kızdığım olay ayrımcılık. madem öyle o zaman düz edebiyat düz matematik okuyanda formasyon olunca 2. öncelikli olsun, önce eğitim fakültesi mezunu yerine atansın. Ama öyle değil benim bölümümde ve bir kaç bölüme böyle bir ayrımcılık yapılıyor. :(

Gayet iyi vermişsin, 1 kilo çok ideal daha hızlı gitmene gerek yok ki. Ayda dört kilo versen 5 ayda tığ gibi olursun:KK66: :KK66: :KK66:
Tesekkur ederim tatlim. Senin mezuniyete de cok az kalmis, tebrik ederim :KK19:
Gecen hafta tok karnima tartildigim icin rakamsal farklilik olmamis gibi gorunmustu bir haftada.
Saniyorum haftada ortalama 500gr gidiyor.
Sen soyle dedin ya bi dusundum ayda 2-3 kilo gitse, 5ayda 57-58e filan dussem ayy super olur :KK37:

kıızlar selam

menümdeki gidişat;

sabah: simit

öğlen: tarhana çorba, 2 kaşık salata, 2 kaşık yoğurt,1 kaşık barbunya, 1 çatal irmik tatlısı (çorbayı içtikten sonra inanılmaz bi şişkinlik oldu)

arada armut yerim.

akşamda kuru fasulye ve yoğurt var.

Bugünkü menüm;
Sabah
1 haş yumurta
1 domates
2 dlm k.ekmek
1 kk peynir

1 parmak sütle nescafe

öğle:
1 kase domates çorbası
1 pors. ciğer
1 dilim k.ekmek

ara: 1 kupa kahve

Bugünkü menüm;
Sabah
1 haş yumurta
1 domates
2 dlm k.ekmek
1 kk peynir

1 parmak sütle nescafe

öğle:
1 kase domates çorbası
1 pors. ciğer
1 dilim k.ekmek

ara: 1 kupa kahve

Afiyet olsun canım. bu hafta ki kilon için üzülme regl döneminde +3 lere kadar çıkması çok normal ;) bol bol maydanoz kürü iç tatlışımmm.

Ay inşallah. Benimkisi biraz zor ama hayırlısı. güncel mevzuatı biliyorsundur. Bazı eğitim fakülteleri kapatıldı. Onun yerine o bölümlerin düz mezunlarına formasyon hakkı tanındı. Ben iktisat mezuyum ve muhasebeciyim. Formasyon gelince bende formasyona başvurdum. Lisans ortalamam yüksek olduğunda ilk alımda girdim aldım ama talim terbiye kurulu bazı bölümlere benim bölüm de dahil formasyonlu olsa dahi atama yapmıyor şuanda. Önceliği eğitim fakültelerine verdi. Benim kızdığım olay ayrımcılık. madem öyle o zaman düz edebiyat düz matematik okuyanda formasyon olunca 2. öncelikli olsun, önce eğitim fakültesi mezunu yerine atansın. Ama öyle değil benim bölümümde ve bir kaç bölüme böyle bir ayrımcılık yapılıyor. :KK43:
Cok haklisin canim duygularini cok iyi anliyorum, o kadar adaletsizlik var ki malesef
Calisan hak ettigi yere gelemiyor, umarim istedigin olur

Öğretmenlik çok güzel bir meslek ve ben öğrencilerin hayatına olumlu bir dokunuş yapmak istiyorum. Hani çalışıp para kazanmak herkesin isteği ama öğretmenliğe bakış açım daha farklı. Bir kaç tane özel (farklı) öğretmenim vardı. İnsanların hayatını değiştiren, başka bir pencereden bakabilmeyi öğreten. O kadar kıymetliler ki... Sırf devlete sırtımı dayayayım mantığındaki insanların öğretmen olmasını da anlamıyorum çok dertliyim :KK70:
Bence okumanın yaşı yok. Herkes her zaman okumalı, yeni şeyler öğrenmek güzel. Ruhu besliyor.:KK23: Seneyede beraber ders çalışırız. :-)

Valla ben azcık kendime geleyim istiyorum. :confused:

Annen nasıl oldu canım? Sen nasılsın?
İstedikten sonra neden olmasın, insanları, çocukları sevdikten sonra herşey olur. Kendini bile sevmeyen, insanlara hiçbir faydası olmayan, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen kişiler öğretmenlik yapmamalı bence. Okulları birincilikle bitirmek, ilk tercihine atanmak değil marifet; azıcık vicdan, sevgi olmalı öğretmende, olmayınca neler oluyor görüyoruz:( çocuklarımızı okula nasıl göndereceğiz, kimlere emanet edeceğiz diye düşünmek bile çuldırtıcı olabiliyor bazen. Allah senin gibi sevgi dolu, faydalı olmak için çırpınan öğretmenlerimizin yolunu açık etsin...

Aa cok iyi o zaman ben de bakayim

Ayni seyleri dusunuyorum beyin koreliyor gercekten, insan biseyler yapmak istiyor

Ah canim tam da dedigin insanlarla birlikte calisiyorum, elbette ki hepsi oylre degil, ogrenciye cok deger veren ogretmenler de var, fakat oyle hakaretler duyuyorum ki ben utaniyorum, ve bu davranislarda bulunanlar kendi cocuklarinin notlarinda dusus oldugunda gidip bir de ogretmenine cemkiriyorlar, hen devletin ekmegini yiyorlar hem de islerine saygi duymadan ben asla cocugumu devlet okuluna vermem diyorlar, cok ilginc gercekten, senin gibi ogrenci merkezli dusunenler de ne kadar ugrasir o yere sahip olamak icin, kalbine gore versin insallah allah, cocuklarimiz da boyle guzel dusunen ogretmenlere emanet olsun:KK200:
Çok haklısın; hem o işten ekmek yiyip hem de yaptığı işin hakkını vermeyen, sürekli öğrencilerini aşağılayan, yada devlet hastanesinde çalışıp hastaları beğenmeyen, azarlayan o kadar çok insan tanıyorum ki:( istemiyorsan çalışma kardeşim kimse zorla tutmuyor seni orda, git başka yerde çalış kimseyi de aşağılma!!!!
muğla sıtkı koçman üniversitesi alıyor ama her sene alım yapmıyor şansa işte canım.ygs ve dgs ile alım yapıyorlar canım. ben dgs ile geçiş yapmayı düşünüyorum alım olursa , 1 sene dgs ye çalışırım ki dgs zor bi sınav değil hem üniversitede bölüm 2. olduğum için okul puanımda yüksek gelir diye tahmin ediyorum.
Benim ygs ye hazırlanmam biraz zor gibi neyse sınavsız edebiyat fakültesi daha cazip benim için;)

@erigim @La_vinya KraliceElsa KraliceElsa tebrikler arkadslar harikasiniz
KraliceElsa KraliceElsa menulerini ornek alcam:KK200:
Örnek alırsan çok mutlu olurum ;)

Tesekkur ederim tatlim. Senin mezuniyete de cok az kalmis, tebrik ederim :KK19:
Gecen hafta tok karnima tartildigim icin rakamsal farklilik olmamis gibi gorunmustu bir haftada.
Saniyorum haftada ortalama 500gr gidiyor.
Sen soyle dedin ya bi dusundum ayda 2-3 kilo gitse, 5ayda 57-58e filan dussem ayy super olur :KK37:
Aynen öyle; hızlı gidip yorulmaktansa yavaş yavaş ama kalıcı vermek daha önemli. Ben daha önce 73 kilodan 55 kiloya e 4,5 -5 ay gibi bi sürede inmiştim ve ikinci hamileliğime kadar da korumayı başardım. Sen de istersen başarırsın tabi ki ;)

Arkadaslarr merhaba hepinize hayirli cumalar olsun Rabbim bu mubarek gunde gonul dileklerinizi kabul eylesn ins tartildm sonc ewt cok fark yok ama yine ayrilis kilomda degilim ve uzgunum.bu haftada gruba dahil olamadm.bunfan snra ins elimden geldigince sizlerle olcam ve diyetsyene tekrar gtmeyi planlyrm hem gidisatmi gormus olablrm ins bu da eski duzenimi geri getrr en kisa zamnda aranizda olabilitim ins sizi atanzda aktif olablmeyi ozledim ins en kisa zamnda olmsi getekn kilomla aranza geri donebilirim ve kaldgm yerden devam edebilirim ve hala aranizda bana yer olablr bu bi veda yazisi gbi oldu ben ara verms feln deglm ins ama daha karrli ve ibmis kilomla aranzda olblrm ve ibs en kisa surede ornegin haftya :) hepinizi cok sewiyorum tekrar ediyorum hicbi yere gtmiyrm buralardayim ins:)

Biraz karisik yazmsm kusuruma bakmayin:(

merhaba kızlar,
kilo veren herkesi kutluyorum.az yada çok fark etmez, önemli olan verebilmek.ben bu hafta mağlesef hüsranla karşılaştım.oysa ki gayet güzel gidiyordu.en azından sabitleseydim bu bile ,yeterdi kendi adıma.edacım senle aynı durumda olduğumu düşünüyorum.ödem ödem ödem diyorum.ve haftaya kesinlikle telafi edeceğim bu durumu.
KraliceElsa KraliceElsa umarım istediğin bölümü kazanır ve okurusun canım.bir kaç hafta önce ben de ,yıllardır içimde ukte kalan üniversite okumaya karar vermiştim ,ama sanırım olmayacak.artık başka arayışlara gireceğim ,kurslar vs .

İstedikten sonra neden olmasın, insanları, çocukları sevdikten sonra herşey olur. Kendini bile sevmeyen, insanlara hiçbir faydası olmayan, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın diyen kişiler öğretmenlik yapmamalı bence. Okulları birincilikle bitirmek, ilk tercihine atanmak değil marifet; azıcık vicdan, sevgi olmalı öğretmende, olmayınca neler oluyor görüyoruz:KK43: çocuklarımızı okula nasıl göndereceğiz, kimlere emanet edeceğiz diye düşünmek bile çuldırtıcı olabiliyor bazen. Allah senin gibi sevgi dolu, faydalı olmak için çırpınan öğretmenlerimizin yolunu açık etsin...

İstiyorum ama olmuyor Kpss den 100 alsam bile atanamıyorum. Halbuki ocak atamasında eğitim fakülteliler 50küsürtla atandı zaten taban puan 50. Hali sen düşün:KK43:

Arkadaslarr merhaba hepinize hayirli cumalar olsun Rabbim bu mubarek gunde gonul dileklerinizi kabul eylesn ins tartildm sonc ewt cok fark yok ama yine ayrilis kilomda degilim ve uzgunum.bu haftada gruba dahil olamadm.bunfan snra ins elimden geldigince sizlerle olcam ve diyetsyene tekrar gtmeyi planlyrm hem gidisatmi gormus olablrm ins bu da eski duzenimi geri getrr en kisa zamnda aranizda olabilitim ins sizi atanzda aktif olablmeyi ozledim ins en kisa zamnda olmsi getekn kilomla aranza geri donebilirim ve kaldgm yerden devam edebilirim ve hala aranizda bana yer olablr bu bi veda yazisi gbi oldu ben ara verms feln deglm ins ama daha karrli ve ibmis kilomla aranzda olblrm ve ibs en kisa surede ornegin haftya :) hepinizi cok sewiyorum tekrar ediyorum hicbi yere gtmiyrm buralardayim ins:)

Ayrılmıyorsun dimi. Veda gibi olmuş.

Kızlarr ruhumu kaybettim galiba. Dönün gelin bana tutun beni :KK43:
Off zayıflamam lazım:KK4:

Back
X