Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Arkadaslarr merhaba hepinize hayirli cumalar olsun Rabbim bu mubarek gunde gonul dileklerinizi kabul eylesn ins tartildm sonc ewt cok fark yok ama yine ayrilis kilomda degilim ve uzgunum.bu haftada gruba dahil olamadm.bunfan snra ins elimden geldigince sizlerle olcam ve diyetsyene tekrar gtmeyi planlyrm hem gidisatmi gormus olablrm ins bu da eski duzenimi geri getrr en kisa zamnda aranizda olabilitim ins sizi atanzda aktif olablmeyi ozledim ins en kisa zamnda olmsi getekn kilomla aranza geri donebilirim ve kaldgm yerden devam edebilirim ve hala aranizda bana yer olablr bu bi veda yazisi gbi oldu ben ara verms feln deglm ins ama daha karrli ve ibmis kilomla aranzda olblrm ve ibs en kisa surede ornegin haftya :) hepinizi cok sewiyorum tekrar ediyorum hicbi yere gtmiyrm buralardayim ins:)
Sana da hayırlı cumalar canım. Listeye giremedim diye koyverme, listedeymiş gibi aktif olursan ve menü paylaşırsan zaten yediklerine dikkat edeceksin ve haftaya listeye göreceksin zaten, karamsar olma lütfen;) eğer gerek görüyorsan diyetisyen yardımı alman iyi olur, en azından kas- yağ oranını görürsün, günlük kalorini düzenler, faydalı olur bence.

***10. TAKIM 454. ETAP***

erigim(76.7/76/0.7/%0.91)
sosyoloji12( 67.8// /%0)
kilosu sabit
KraliceElsa(57,9/57,2/0,7 /%1,21)
hira1994( 58.7/58.5/0.2/%0.35)
The Queen(104,5/106,5/-2,00/% - 1,91 )
_inci(60.3///%0)
kilosu sabit

La_vinya(54.8/56.2/-1.4/%-2.55)
ruzgar_02(77.4/77.2/0.2/%0.26)
flue_13(62.8/62.6/0.2/%0.32) yeni üye giriş kilosu:65 hedef kilosu:57 giriş tarihi :07/02/16

10.takım ortalaması:%-0.156

Deneme süresindeki üye

METENOL(68.2/68.2/0/%0) yeni üye giriş kilosu:69 hedef kilosu: giriş tarihi :16/02/16

tembellady(72.6///%) yeni üye giriş kilosu:74.5 hedef kilosu:58 giriş tarihi :15/02/16
frifri(72/71/1/%1,38) yeni üye giriş kilosu:72 hedef kilosu:60 giriş tarihi :16/02/16
24saat(75.2 / / /%) yeni üye giriş kilosu:75.2 hedef kilosu:65 giriş tarihi :16/02/16-not: üye 378.etapta 66.8kg ile kendi isteği ile ayrılmıştır

Kızlar geç geldim kuzey tele su dökmüş ilgilenmiyor diye ortalarda oluyor sen tut benim su şişesini devir allahtan şimdilik birşey yok bi kaç saat kapalı tuttum tabletin de şarjı bitik her zaman olduğu gibi PC tablet sarjsiz gezer bizim evde :(

Kızlar geç geldim kuzey tele su dökmüş ilgilenmiyor diye ortalarda oluyor sen tut benim su şişesini devir allahtan şimdilik birşey yok bi kaç saat kapalı tuttum tabletin de şarjı bitik her zaman olduğu gibi PC tablet sarjsiz gezer bizim evde :KK43:
Tuh canim ya. Piric dolu bir kaba telefonu da icine gomersen cok iyi olur. Tum nemi aliyor pirinc.

Yok yok ayrilmiyrm ins sadece gruba geri donmeyi bekliyrm bunn icnde elmden geleni yapcm ins

Gelelim sonuca berbat oluyoruz resmen bu ne böyle @La_vinya sende mi regl oldun bu sonuç ne böyle
@sosyoloji12 bi günlük tut sanırım diyet yaptığını dusunuyorsun ama arada kaçakların var aylardır sabittin geçen haftalarda artı çıktım birazını verdin yine sabite gectin korumada gibi beslenirken veremezsin canım sadece koryrsun böyle işte bi çözüm lazım sana

Ben de sabah kepek ekmegine beyaz peynir, domates, salatalik sandvic yedim.
oglen tavuk doner ve bir kasik pilav, yaninda yesillik yedim ve ayran ictim.
portakal yedim bir de.
Aksama yemek yok evde ve cok yorgunummm :( ne yiyecegimi ne yapacagimi henuz bilmiyorum.

Ben de sabah kepek ekmegine beyaz peynir, domates, salatalik sandvic yedim.
oglen tavuk doner ve bir kasik pilav, yaninda yesillik yedim ve ayran ictim.
portakal yedim bir de.
Aksama yemek yok evde ve cok yorgunummm :KK43: ne yiyecegimi ne yapacagimi henuz bilmiyorum.
Bende de yok lahmacun istedim esimden :D
Kizlar p90x3 u duydunuz mu?
Haftaya bu spora baslamayi planliyorum. Cok etkili :KK49:
duydum ama 70in altına inmeden yok bana

Selam Kizlar ben geldimmm. Disaridaydim. Kuaföre gittim. Oradan da pazara ugradim. Evde hic bisey kalmamisti tasiyabilecegim kadar sebze falan aldim. Gerisini yarina eşime biraktim :))) artik yavaş yavaş agirlasmaya basladigimi farkettim :( Yoruldum gidip gelene kadar.
Sevgili anneler size bi sorum var. Sabahtan beri karnim agriyor. Sancilar saplaniyor. Ayni gaz agrisi gibi. Yurusem iyi gelir dedim ama bi faydasi olmadi. Normal mi? Yarin Dr randevum var ama tedirgin oldum biraz :( bugün magnezyum içmeye basladim. Dr vermişti ama icmiyordum.

Bu hafta ortalamamiz yine yerlerde ama haftaya toparlicaz değil mi?

Bende de yok lahmacun istedim esimden :KK70:
duydum ama 70in altına inmeden yok bana
Ayy guzel fikir. Aksama biz de disardan mi soylesek acaba :)
Ben yapiyordum ama tek basima baslayinca iki haftada birakiyorum hep. Ogretmen arkadaslarimdan biriyle anlastik simdi. Birlikte baslayacagiz, zorlayacagiz birbirimizi :KK49:

Selam Kizlar ben geldimmm. Disaridaydim. Kuaföre gittim. Oradan da pazara ugradim. Evde hic bisey kalmamisti tasiyabilecegim kadar sebze falan aldim. Gerisini yarina eşime biraktim :))) artik yavaş yavaş agirlasmaya basladigimi farkettim :KK43: Yoruldum gidip gelene kadar.
Sevgili anneler size bi sorum var. Sabahtan beri karnim agriyor. Sancilar saplaniyor. Ayni gaz agrisi gibi. Yurusem iyi gelir dedim ama bi faydasi olmadi. Normal mi? Yarin Dr randevum var ama tedirgin oldum biraz :KK43: bugün magnezyum içmeye basladim. Dr vermişti ama icmiyordum.

Hareketleri normal mi bilmiyorum canım hiç yasamadim druna şöyle mutlaka teli yok mu

Selam Kizlar ben geldimmm. Disaridaydim. Kuaföre gittim. Oradan da pazara ugradim. Evde hic bisey kalmamisti tasiyabilecegim kadar sebze falan aldim. Gerisini yarina eşime biraktim :))) artik yavaş yavaş agirlasmaya basladigimi farkettim :KK43: Yoruldum gidip gelene kadar.
Sevgili anneler size bi sorum var. Sabahtan beri karnim agriyor. Sancilar saplaniyor. Ayni gaz agrisi gibi. Yurusem iyi gelir dedim ama bi faydasi olmadi. Normal mi? Yarin Dr randevum var ama tedirgin oldum biraz :KK43: bugün magnezyum içmeye basladim. Dr vermişti ama icmiyordum.

Canim sebebini bilmiyorum hamilelik yasamadim ama yine de magnezyumu ihmal etme...Kramplar oluyor magnezyum eksikliginde bildigim kadariyla.
Insallah normaldir, onemli bir sey degildir canim. Rabbim alsin tum agrini sizini...

Kızlar geç geldim kuzey tele su dökmüş ilgilenmiyor diye ortalarda oluyor sen tut benim su şişesini devir allahtan şimdilik birşey yok bi kaç saat kapalı tuttum tabletin de şarjı bitik her zaman olduğu gibi PC tablet sarjsiz gezer bizim evde :KK43:

Ooo kuzi yaramazlık yapmış ama ben onu yerimmm yerim diyetimi bozar yine yerim. :KK70: Maşallah diyimde :nazar:

Gelelim sonuca berbat oluyoruz resmen bu ne böyle @La_vinya sende mi regl oldun bu sonuç ne böyle
@sosyoloji12 bi günlük tut sanırım diyet yaptığını dusunuyorsun ama arada kaçakların var aylardır sabittin geçen haftalarda artı çıktım birazını verdin yine sabite gectin korumada gibi beslenirken veremezsin canım sadece koryrsun böyle işte bi çözüm lazım sana

Kaptan benim durumum çok kötü. Gerçekten kötü bir hafta geçiriyorum. Ama inan haftaya +2 den fazla vermiş olacağım çünkü bu tamamen ödem. Yediklerimi aynen yazıyorum. moralimiz bozmamaya çalışıyorum. Regl+üşütme+yoğun iş stres. Kesinlikle bahane değil...

Canım doktorun verdiyse iç. Yarın haberdar et bizi...
Hep benden ötürü ama toparlanacağız !

Back
X