Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

flue_13 flue_13 asil bana gelseydin tatlimm :))
Kv filan apartmandasiniz siz kahve içerken bile yarım günde bitirir ama illada kasindim diyorsa bırak yapsın olmazsa ayda bire ikna et :KK70: erkeğin yaptığı temizlik pek içine sinmiyor benimkide yapar arkasından ben toplarım:KK70:
bana da gelseydin o hızla :KK70:

Selam kizlar.
kimyager1508 kimyager1508 gecmis olsun cnm. Benimde 7. Ayda oyle kasilmalarim olmustu kasiklarim fln cok agirmisti dr bebeo baski yapiyo demisti ama bana magnezyum vermedi niyeyse. Morelini bozma olur boyle seyler ilaclarini ihmal etme yeter :)

Sağol canim. Sanirim her hamilelikte hemen hemen oluyor. Tecrübesiz olunca insan panik oluyor iste :)
Selam kizlar.
kimyager1508 kimyager1508 gecmis olsun cnm. Benimde 7. Ayda oyle kasilmalarim olmustu kasiklarim fln cok agirmisti dr bebeo baski yapiyo demisti ama bana magnezyum vermedi niyeyse. Morelini bozma olur boyle seyler ilaclarini ihmal etme yeter :)

Kizlar kahvaltimm
1 simit
Peynir
Cay
Zeytin
Temizlik devam ediyir cok yoruldum ata ogun turk kahvesi bi de form biskivi yedim 1 tane ama cok aciktimm :( sukar kesildi perde yikarken cok sinirliyim

:KK49::KK49:spor yapanlar:KK49::KK49::KK49:

Erigim=140dk
The Queen=140dk
Frifri=110dk
Rüzgar_02=100dk
Hira1994=80dk
Flue_13=60dk

Elimizdeki listeye gore böyle ama listeye değil ortaya bi yere yazdığınız sporlar gözden kaçmış olabilir önemli olan su ki hep aynı kişiler spor yapmış :KK12:

Dun öylekorktum ki bisey oluyor ssandim :KK43: ama hareketlerini hissettikce rahatlatmaya calistim. Cok sukur bugun cok iyiyim. Maddi olarak bi sıkıntimiz yok ama esim evde yabanci birini istemiyor maalesef. Bunu asamadik. Ben yaparim diyor :)) bende iyi yap o zaman dedim :)
Çok şükür canım herşey yolundaymış, ilaçlarını ihmal etme Allah'ın izniyle bişey olmaz. Ben de ne kanamalar sancılar yaşadım bi bilsen... Ev işlerini de kocana bırak, zaten çocuk olmayan evin ne pisliği olacak haftada bir süpürge açsa yeter.
Kadın konusunda ben de çok mecbur kalmadıkça yabancı birini almıyorum yılda bir iki kez camlara alıyorum onun dışında eşimle beraber yapıyoruz hep, kadının peşinde dolaşmak daha yorucu geliyo bana:)

Yine herkes bahar temizliği yapmış, bugün ben de temizlik yapmak istiyodum ama çok üşendim, hiç iş yapasım yok zaten gün bitti:( yarın pazar gezmesi olur, benim işler yine haftaiçine kaldı. Off tembellik başa bela:(
Temşlik topiklerine katılacam böyle giderse, ama iki günde diskalifiye olurum bu halimle :)))))

Erigim=140dk
The Queen=140dk
Frifri=110dk
Rüzgar_02=100dk
Hira1994=80dk
Flue_13=60dk

Elimizdeki listeye gore böyle ama listeye değil ortaya bi yere yazdığınız sporlar gözden kaçmış olabilir önemli olan su ki hep aynı kişiler spor yapmış :KK12:
Ben bu tembellikle totişimi kaldırıp spor yapabilir miyim bilmiyorum:( off çok fenayım, beni dürtün kalkamıyorum yerimden :)))

Erigim=140dk
The Queen=140dk
Frifri=110dk
Rüzgar_02=100dk
Hira1994=80dk
Flue_13=60dk

Kaptan ben 190 dkk yaptim spor yazdim cnku baska yere not almistim :)

Yaris yapmistik ama kimse not almamis onemsenmemis belli ki :KK11::KK11:

Son düzenleme:
Menu
sabah 3 yk menemen
1 kk peynir
2 cb sekersiz cay
2 dilim ekmek

ogle
2 dolma biber

ara
1 avuckuruyemis

Aksam
1 tabak taze fasulye
bol salata

1 lt su

45 dkk egzersiz ( gobek attim valla ohh kurtlarimi doktum horon, roman, zumba, oryantel ;)))

Yine herkes bahar temizliği yapmış, bugün ben de temizlik yapmak istiyodum ama çok üşendim, hiç iş yapasım yok zaten gün bitti:KK43: yarın pazar gezmesi olur, benim işler yine haftaiçine kaldı. Off tembellik başa bela:KK43:
Temşlik topiklerine katılacam böyle giderse, ama iki günde diskalifiye olurum bu halimle :)))))
Bende geleyim yanına gerçi iki gundur baya iş yaptim
Ben bu tembellikle totişimi kaldırıp spor yapabilir miyim bilmiyorum:KK43: off çok fenayım, beni dürtün kalkamıyorum yerimden :)))
Durtcem seni artık sikilasma zamani
Kizlar bugun annemdeyim. Zengin bir kahvalti yaptim :cool: herhalde bi 900-1000 kalori almisimdir arada findik filan da atistirdik :) aksam ekmeksiz salata ve balik igara yiyip dengelemek istiyorum :confused:
Ohh afiyet olsun bugün ödül olsun
Kaptan ben 190 dkk yaptim spor yazdim cnku baska yere not almistim :)

Yaris yapmistik ama kimse not almamis onemsenmemis belli ki :KK11::KK11:
Valla ben yazılanları toplayabildi ancak herkes kendine yapar
Menu
sabah 3 yk menemen
1 kk peynir
2 cb sekersiz cay
2 dilim ekmek

ogle
2 dolma biber

ara
1 avuckuruyemis

Aksam
1 tabak taze fasulye
bol salata

1 lt su

45 dkk egzersiz ( gobek attim valla ohh kurtlarimi doktum horon, roman, zumba, oryantel :KK66:))
güzel menüde sporda su ara sana bir enerji geldi

herkese iyi geceler,
öncelikle dün benim için berbat bir gün dü kızlar.resmwn 2 haftalık emeğim heba oldu.bir de takım ortalamasını çok etkilemiş olmak ta cabası.sebebi ne gelince ,artışın çoğu ödem biliyorum. hatta perşembe sabahı +700 gr daha fazlaydı kilom.bir günde de 700 gr veremeyeceğime göre,iyice gerildim doğal olarak.
dün akşam 3 mil leslie egzersiz yaptım.egzersize başlamadan önce 2 kez wc ye gittim.ilk 15 dk sonra yine acayip zorladı afedersiniz.resmen vücudum su toplamış.zaten önceki gün de söylemiştim bunu.
neyse bugün toparladım moral olarak biraz kendimi.iki tur sabah ve akşam 3 mil leslie egzersiz yaptım.10 dk =1000 hulolop çevirdim.hala tam hafiflemesem de baya iyi geldi.bundan sonra ki günlerde de sabah ve akşam 3 mil yürüyeceğim.

Yorgunluktan gozlerim kapaniyordu, gruba ugrayayim dedim ama,
Off kizini kaybeden bir arkadasin msjlari vs.. cikayim ben en iyisi. . iyi geceler..

bugün;
kahvaltı:
1 dilim ekmek
domates
1 kk peynir
4 zeytin
az marmelat
ara:
sade Türk kahvesi
öğlen:
1 kase z.y.kereviz
ara: