Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar aksami izgara balik ve salatayla kapattim. Valla bugun toplayayim dedim kalorileri, yaz yaz bitmedi :confused:
Kahvaltim; beyaz peynir(3dilim), kasar peynir(1dilim), sucuk, yumurta, kaymak, bal, domates, salatalik, beyaz ekmek. Kalori: 1030
Aksam; Izgara balik, salata. Kalori: 190
Atistirmaliklar; findik, hurma. Kalori: 100
Toplam: 1320 kalori.

Su an aklima gelmeyen sagliksiz seyler de agzima bi iki lokma atmis olabilirimmm :KK22:

Kizlar kahvaltimm
1 simit
Peynir
Cay
Zeytin
Temizlik devam ediyir cok yoruldum ata ogun turk kahvesi bi de form biskivi yedim 1 tane ama cok aciktimm :KK43: sukar kesildi perde yikarken cok sinirliyim
süpersin ,misler gibi olmuştur evin.ben de başlayacağım da,salon koltuklarını yüzletmeye verdik.güya geçen haftadan beri gelecek:KK22:onları bekliyorum.sonrası artık 1-2 hafta süren dip köşe temizlik beni bekliyor.aksilik işte,benim de böyle derin temizlik zamanlarım da misafirim gelir:confused::-)

Gunaydin Kizlar. Doktordan geldim simdi. Çok şükür bebis gayet saglikli. 635 gr olmuş :)) kafasi sol tarafta olduğu için baski yapiyormus. Agrilar için magnezyumu mutlaka iç dedi. Bu kasilmalar erken doğuma neden olacagi için yine progestan basladi. Günde iki defa. Birde tek kullanimlik bi ilaç verdi gece yatarken icicem. Bunlar seni rahatlatir dedi. Ama 2-3 güne ayni şiddetle devam ederse mutlaka yine gel dedi. Şuan bi sorun yok dedi.
geçmiş olsun ,minik prensesimiz annesini heyecanlandırmış biraz:KK46::nazar:.dikkat et,yorma kendini canım.

Dünden sonra bugün spor yok vallaha anca kendine geldi bünye :)

Sabah. Haşlanmış yumurta peynir zeytin roka maydanoz
Öğle 1 er kepce tavuklu Şehriye li çorba, kuru fasulye
Aksam 5 köfte, salata
Haydi yeni haftaya başlayalım bakalım

Bende geleyim yanına gerçi iki gundur baya iş yaptim

Durtcem seni artık sikilasma zamani

Ohh afiyet olsun bugün ödül olsun

Valla ben yazılanları toplayabildi ancak herkes kendine yapar
güzel menüde sporda su ara sana bir enerji geldi
yarisma yapiyorz diye hirslanmistim :) elimden geldigince hergun yapmaya caliscam 10 dkk da olsa

Sayenizde temizlik manyağı oldum:KK70:Akşam 9 dan sonra ev süpürmeye kalkıştım, sırf yarın rahat rahat gezeyim diye temizliği aradan çıkarmış oldum:KK70:
Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 1 tk bal, 1 dlm ekmek
Ara: yok
Öğlen: 5 ızgara köfte, salata
Ara: 1 avokado
Akşam: 3 kk peynir, 1 lavaş
Ara; 1 elma, 1 sb süt
Su: 2,5 lt

Günaydınnnnn kızlar:KK3:
Dün yazamadım size ama okudum. Tüm gün evde yoktum. Geç geldik menümü yazayım.

Sabah halamlarla kahvaktıya gittik:KK23:
1 haş yumurta
2 dilim k.ekmek
3 dilim peynir(örgü,beyaz,kaşar)
Domates, salatalık
1 çk reçel, 1 ceviz
Sütlü kahve

Öğle: fazla yemiştim sabah acıkmadım.

Ara 1 sütlü kahve.

Akşam.
Salata
Izgara tavuk göğsü,1 köfte,1 tavuk pirzola

Ara,1 çay yanında yarım pors.antep katmeri :KK23:(2kk peynir büyüklüğünde) cok ince bir hamur içinde antep fıstığı ve kaymaktan yapılıyormuş zaten incecik hamur dediğimr bakmayın var yok arası bir şey.

Su:1,5 litre
Spor: dün yürüdük. 10.600 küsür adım attık ailecek :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-28-11-38-39.webp
    Screenshot_2016-02-28-11-38-39.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 38
herkese iyi geceler,
öncelikle dün benim için berbat bir gün dü kızlar.resmwn 2 haftalık emeğim heba oldu.bir de takım ortalamasını çok etkilemiş olmak ta cabası.sebebi ne gelince ,artışın çoğu ödem biliyorum. hatta perşembe sabahı +700 gr daha fazlaydı kilom.bir günde de 700 gr veremeyeceğime göre,iyice gerildim doğal olarak.
dün akşam 3 mil leslie egzersiz yaptım.egzersize başlamadan önce 2 kez wc ye gittim.ilk 15 dk sonra yine acayip zorladı afedersiniz.resmen vücudum su toplamış.zaten önceki gün de söylemiştim bunu.
neyse bugün toparladım moral olarak biraz kendimi.iki tur sabah ve akşam 3 mil leslie egzersiz yaptım.10 dk =1000 hulolop çevirdim.hala tam hafiflemesem de baya iyi geldi.bundan sonra ki günlerde de sabah ve akşam 3 mil yürüyeceğim.
Hulolop cevirebiliyorsan ne mutlu sana çocukken bile beceremedim şimdi hiç sanmam
Bu ödem haftaya baya eksi olarak yansır sana
Yorgunluktan gozlerim kapaniyordu, gruba ugrayayim dedim ama,
Off kizini kaybeden bir arkadasin msjlari vs.. cikayim ben en iyisi. . iyi geceler..
İyi geceler kimin msjlari hiç anlamadım
süpersin ,misler gibi olmuştur evin.ben de başlayacağım da,salon koltuklarını yüzletmeye verdik.güya geçen haftadan beri gelecek:KK22:onları bekliyorum.sonrası artık 1-2 hafta süren dip köşe temizlik beni bekliyor.aksilik işte,benim de böyle derin temizlik zamanlarım da misafirim gelir:confused::-)
Banada lazım yavaştan başladım mutfakdolaplari tmm vestiyer tmm gerisi nanay
yarisma yapiyorz diye hirslanmistim :) elimden geldigince hergun yapmaya caliscam 10 dkk da olsa
Hala devam ediyor yapan yapar bak artık tinlamiyorum baktım olmuyor olmayan tek tek gidiyor hiç yemiyorum kendimi artik
Sayenizde temizlik manyağı oldum:KK70:Akşam 9 dan sonra ev süpürmeye kalkıştım, sırf yarın rahat rahat gezeyim diye temizliği aradan çıkarmış oldum:KK70:
Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 yumurta, 1 kk peynir, 1 tk bal, 1 dlm ekmek
Ara: yok
Öğlen: 5 ızgara köfte, salata
Ara: 1 avokado
Akşam: 3 kk peynir, 1 lavaş
Ara; 1 elma, 1 sb süt
Su: 2,5 lt
Uuu gaza mi geldin komşular gelmedimi kız :D
Günaydın sevgili arkadaslarrrrrr:KK200::KK200::KK200:
25 dakikalık bir spor yapmış olabilirim:KK49:
Bu cuma hedef 61.9
Haydi bakalim
Hadi hızlı başladım haftaya
Günaydınnnnn kızlar:KK3:
Dün yazamadım size ama okudum. Tüm gün evde yoktum. Geç geldik menümü yazayım.

Sabah halamlarla kahvaktıya gittik:KK23:
1 haş yumurta
2 dilim k.ekmek
3 dilim peynir(örgü,beyaz,kaşar)
Domates, salatalık
1 çk reçel, 1 ceviz
Sütlü kahve

Öğle: fazla yemiştim sabah acıkmadım.

Ara 1 sütlü kahve.

Akşam.
Salata
Izgara tavuk göğsü,1 köfte,1 tavuk pirzola

Ara,1 çay yanında yarım pors.antep katmeri :KK23:(2kk peynir büyüklüğünde) cok ince bir hamur içinde antep fıstığı ve kaymaktan yapılıyormuş zaten incecik hamur dediğimr bakmayın var yok arası bir şey.

Su:1,5 litre
Spor: dün yürüdük. 10.600 küsür adım attık ailecek :)
katmeri biliyorum da kalorisi kaç ki :)

Hulolop cevirebiliyorsan ne mutlu sana çocukken bile beceremedim şimdi hiç sanmam

Hala devam ediyor yapan yapar bak artık tinlamiyorum baktım olmuyor olmayan tek tek gidiyor hiç yemiyorum kendimi artik

Uuu gaza mi geldin komşular gelmedimi kız :KK70:

Valla kaymak var diye az yedim fazladır diye tahmin ediyorum.

Anneme kuzeyi bırakıp alış verişe geldim ordanda yürüyerek döneceğim hava çok guzel

Ooohh sensiz duruyorsa iyi kaptan. Tanıdığım hiç bir çocuk annesiz durmuyor :)
İyi yürüyüşler. Bendr kalkıp spora gidiyorum suan :)

Valla kaymak var diye az yedim fazladır diye tahmin ediyorum.

Ooohh sensiz duruyorsa iyi kaptan. Tanıdığım hiç bir çocuk annesiz durmuyor :)
İyi yürüyüşler. Bendr kalkıp spora gidiyorum suan :)
canim neredeyse hergun gördüğü için bi tek onlarda duruyor oyun oynuyorlar bezdiriyorlardı ama yemek yediremiyorlar işlerini hallettim döndüm 6000adim gayet iyi sabahtan

Kahvaltimm
Peynir
Zeytin
Tavada yumurta
Cay 2 dilim ekmek
Ara ogun
Turk kahvesi
1 kare bitter
2 patlican kurusu ve yogurt
Kizlar kafam surekli agriyor cok yordu iyice brni anlam veremiyorum doktorun verdigi ilaclar da bir ise yaramiyo :(

Aynen benimde kayimvalidem gelicek iste yarin 1hafta kalicaklar ;)

Uuu gaza mi geldin komşular gelmedimi kız :KK70:

İyi akşamlar kızlar,
Evet çrvirerebiliyorum,. Çok ta keyifli oluyor, bin daha. Yapardım da cimci em izin verme di. Bel ve mide için . Çok işe yarıyor.
Kolay gelsin, vallahi en zor olanı halletmiş sin, iki gün sürer benim mutfaktan çıkmam:KK55:

Bugün
Kahvaltı da,
İki fincan çay
Bir kk peynir
Bir haşlanmış yumurta
Dört zeytin
Bir dilim kızarmış ekmek
Bir çay kaşığı bal
Ara,
Bir kupa az sütlü nescafe
Öğle ve akşam bir oldu bugün, saat dört gibi,
Dört kaşık m antı ve bol yoğurt yedim

Selam kızlar. Sporlar menüler güzel görünüyor.
Hemen bende yazayım.
Sabah 3 ceviz yarım yeşil elma
Öğle
3 yk yoğurt 5 yk haşlanmış buğday
1 haş. Yumurta

Akşam
2 köfte
Salata
1 dilin k.ekmek
Spor 1,5 saat :KK8:
Su 1,5 litre

Back