- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Telefona indirilendenmi nasıl yapılıyor
canım programı indir. fitwell diye hatırlıyorum. zaten program yönlendiriyor seni, su miktarlarını bile ekleyebiliyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefona indirilendenmi nasıl yapılıyor
Canım ben de aynı öyleyim vallaBenim burcumda başak özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum, örneğin çok mükemmelliyetciyim
Kızlar bu yaşıma kadar hiç rejim yapmadığım için ve çok aburcubur yediğim için zor geliyor heralde normalde yemeye çok düşkün biriyimdir, gerçi eskisi kadar zevk vermiyor yemek ,alışıyorum galiba yinede ara sıra yemek istiyorum şu zararlı şeylerden
Bir program varmış telefonuna indiriyormuşsun kalori sayıyormuş nasıl birşeyki bilen var mı onumu denesem kaçırdığım günler diğerlerinden kısarım
Ama kalori sayma işini hiç bilmiyorum nasıl olacak
@katre-i dem oooo kaptan nick değişmiş![]()
Karizma olmuş :)
Hadi inşallahHaklisin @erigim buralrdaym asl nda ama yazmiyrm cok dedgm gbi motivem dustu cumaya kadar musaade et bana cuma disiplinli bi donusle burada olcm ins
SuperrrrrMenumu yaziyorum kizlar. Sporu daha yeni bitirdim. Bacaklarim titriyor su an... Zaten cokkk yorucu bir gundu, hic oturmadim neredeyse...
Sabah: 1yumurta, 2 dilim beyaz peynir, 2dilim tam bugday ekmegi, 1 domates. 280 kalori
Oglen: 1 kase yayla corbasi, salatalik, 1 portakal. 195 kalori.
Aksam: 200gr tavuk, 2 dilim tam bugday ekmegi, 2 domates, 2 salatalik. 640 kalori
Toplam: 1115 kalori.
Spor: 30dk, xYoga (p90x3 programindan) 185 kalori yaktim.
Nobetim oldugu icin devamli koridorda ogrencilerle ugrasmaktan ara ogun yapamadim. Ama bol bol su ictim. 2-2,5 litre icmisimdir. Su sisesiyle gezdim devamli![]()
Bayildim
Pastayı bugün telafi et nice mutlu sağlıklı yaslaraBugün doğum günüm benim
Canlarımla güzel bir gün geçirdik. Gezdik eğlendik, yemeğe gittik ve bir dilim de pasta yedim![]()
İrade devre dışı kötü birşey yapmamış yöne muz yemis@katre-i dem Nick havalı olmuş kaptan, alışmamız biraz zaman alacak ama neyse :)))
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 çk bal,1dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 tabak karnabahar, 2 kaşık yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 kase yoğurt, 2 kuru incir
Akşam: 6 kaşık mantar sote, 1 dlm ekmek
Ara: 2 dlm elma, 1 muz ( bu olmadı farkındayım, o muzu nasıl ağzıma attım hiç farkında değilim, iradem devre dışı kaldı)
Su: 3 litre
Sağol canım nicki kaptirdim eltilerime mecbur degisti@katre-i dem yeni nickin hayırlı uğurlu olsun erigim:)))) bende diyorum ki paylaşımdaki kim ? Çok güzelmiş güle güle kullan![]()
Kolay gelsin canimGünaydın kızlar.
Bugün biraz işim cokkk. Hastaneye gideceğim rutin kontrol var. İşyerindede işim birikeceğinden bugün pek aktif olamayabilirim. Akşam görüşürüz en kötü. Bugün dikkat yarın tartı günü.![]()
İnşallah PC de açık kalmış sayfa hemen gördü çakallarDogum gunun kutlu olsun
O pastayi da bugun guzel bir sporla eritirsin insallah. Biseycik olmaz
Kolay gelsin canim
@katre-i dem yeni nickin hayirli olsun canim, bir daha nickini eltilere kaptirmaman olmamak dilegiyle![]()
günaydın kuzucuklarr :)
Günaydın
@La_vinya sevdiklerinle beraber geçireceğin çok güzel yılların olsun tatlım, nice yıllara :)
@katre-i dem aaa bizim kaptana ne olmuş :) çok havalı bi nick olmuş :)
Aman kaybolmasını enerjinselam kızlarr :)
bugün bi enerji var bende, hayırdıe inşallah :)
silkindim ve kendime geldim, bugün çok güzel bi menü uygulayacağım inş :)
sabah tb ekmeğine sandviçimi yedim, şimdi çay keyfi yapıyorum.
öğlen yemekte ne var henüz bilmiyorum ama ben sağlıklı olanları yiyeceğim sadece.
bu akşam da menüde yine pırasa, yoğurt var .çok severim pırasa, yoğurt, pulbiber üçlüsünü ımmm :)
yarın şirkette mantı günüymüş, bi ozaman mantı yiyeceğim ama gün içerisinde onu da dengeleyeceğim inş :)
bide yarın yeşil kahveye başlıyorum şirkette biri getircem sana dedi hediye gelmiş onlar içememiş sen içersin kesin öyle şeyleri diyofaydalarına bakınca tadı kötü de olsa içmeye karar verdim tabi
![]()
Tabiki verirsin canım süper ilerliyorsunGünaydın sevgili arkadaşlar
Benim de yeni bir hedefim var artık
15 gün sonra 3 yıldır görmediğim arkadasima gideceğim
Yatılı hem de
Zayıf gitmek istiyorum
Eski günlerdeki gibi
2 haftada 3 kilo veririm heralde
Bi de regl olcam
Ordan da gider azcik![]()
Hayir gercekten dayanamadim ama cok kucuklerdi![]()
Bunlar üzgünüm ama bahane değil zaten sürekli mermilerinde kaçamak var bi al bir ver nereye kadar toparlanan lütfen benim hergun o kadar misafirin varki yesem ne olurKilom 58.7kayinvalidem bi gidince yemezsinn ye simdi diyoo
miaafirler olunca zaten mutfaktan cikamiyorum oda tartiya yansidi iste
![]()
Geçmiş olsun canimSelam kizlarr bi kac gun giremedim cok hastalandim anneme gittim orda kaldm bi kac gun smdi iyim cok sukur
ya bu nasıl rahatlık böyle geldin gelelim zaten hiç diyet yapmadın ki tatile gittin toparlamak yerine devam ediyorsun ilk ve son uyarı bu şekilde takıma alamam biran önce toparlanan her kaçamak gruptakiler ise kacamaga sevk ediyorKaptan nick hayırlı olsun güzelmiş
yarın tartı günü dün akşam çoştum antep fıstığı ve Elmalı turta yedim eski günlerdeki gibi çaykeyfi yaptım,oof ne zamanna kadar böyle tatsız tuzsuz yaşıycazya..
Bu hafta hiç sporda yapmadım artı çıkabilirim kızlar;(
Ayy bunu duymak iyi geldi kaptanimmmTabiki verirsin canım süper ilerliyorsun
Teşekkürlercanım programı indir. fitwell diye hatırlıyorum. zaten program yönlendiriyor seni, su miktarlarını bile ekleyebiliyorsun.
Yeni gelenler vardı neredeler
Takıma geldiğimde 5 kilo vermiştim 74 ile başladım takıma geldiğimde 69 kiloydum ilk zamanlar çok sıkmışım heralde bir iki haftada 4_5 kilo vermiştim artık bir toparlanıp 4_5 kilo daha vermem lazım
Hadi inşallah
Superrrrr
Bayildim
Pastayı bugün telafi et nice mutlu sağlıklı yaslara
İrade devre dışı kötü birşey yapmamış yöne muz yemis
Sağol canım nicki kaptirdim eltilerime mecbur degisti
Kolay gelsin canim
İnşallah PC de açık kalmış sayfa hemen gördü çakallar
Aman kaybolmasını enerjin
Tabiki verirsin canım süper ilerliyorsun
Bunlar üzgünüm ama bahane değil zaten sürekli mermilerinde kaçamak var bi al bir ver nereye kadar toparlanan lütfen benim hergun o kadar misafirin varki yesem ne olur
Geçmiş olsun canim
ya bu nasıl rahatlık böyle geldin gelelim zaten hiç diyet yapmadın ki tatile gittin toparlamak yerine devam ediyorsun ilk ve son uyarı bu şekilde takıma alamam biran önce toparlanan her kaçamak gruptakiler ise kacamaga sevk ediyor
Boyunuz kaç bende çocuklardan önce 60 civarı çocuklardan sonra 65 civarı idim hep bu sene ilk defa 74 gördümCanım ben de aynı öyleyim valla
Abur cubura tatlı şeylere hamurislerine bayılırım. Yani doydum demem öyle pis boğazım
Misafir gelir tatlı ikram ederim daha ikramı hazirlarken kendim yerim sonra oturur onlarla yerim sonra da tabaklari götürürken yerim. O derece yani
Üniversitede hele yurtta kalırken ohh diyodum tabak yemeği yok istediğin kadar abur cubur hamburger pizza tatlı
Hep de 56-58 civarıydım gayet iyi duruyodum
Ama işte yaşin da etkisi heralde belki farkında olmadığımız psikolojik nedenler
Vücut artık yavaşlıyor sanırım. Hamileyken de valla özellikle yedim hiccc kilo alırım demedimbi daha ne zaman geçer bu fırsat elime diye oh yedikce yedim
Ona da pişman değilim sonra 4 5 ayda döndüm 59 a
amaaa sonra noldu bilmiyorum
Yedikce yedim kilo aldıkca pazt başlarım cuma başlarım derkeneee 65 i gördük çok şükür![]()
Hoşgeldin canım, geçmiş olsunSelam kizlarr bi kac gun giremedim cok hastalandim anneme gittim orda kaldm bi kac gun smdi iyim cok sukur
Tatsız tuzsuz diye düşünme, hayatı dağa sağlıklı ve lezzetli hale getirmeye çalış, yoksa iki ay dayanıp kilo versen de bıraktığın an eski kilona dönersin, çevremden biliyorum.Kaptan nick hayırlı olsun güzelmiş
yarın tartı günü dün akşam çoştum antep fıstığı ve Elmalı turta yedim eski günlerdeki gibi çaykeyfi yaptım,oof ne zamanna kadar böyle tatsız tuzsuz yaşıycazya..
Bu hafta hiç sporda yapmadım artı çıkabilirim kızlar;(
Aynen ben de böyle düşünüyorum, diyet olarak bakmamak lazım, yeme alışkanlıklarımızı tamamen değiştirmek gerek. Artık kızartmayı tamamen çıkardım hayatımdan onun yerine fırına veriyorum mesela .Yemek yaparken Nasıl daha az kalorili olur diye düşünüyorum. Evdekilerin de seveceği sağlıklı yemekler yapıyorum. Yoksa onlar pasta börek yerken ben oturup brokoli yemiyorum. Onun için menülerimde pek kaçamak olmuyorsalgın var canım şu sıralar herkes bi hasta olma modunda. havalar çok gelgitli dikkat etmek lazım da olmuyor işte
canım işte hatayı burda yapıyorsun. yaşam stili olarak benimsemezsen sağlıklı yaşamayı kilo versende tekrar alırsın. Aslında çok sağlıklı atıştırmalıklar yapabilirsin kendine , elmanın üzerine tarçın dökebilirsin, eti formun yarısını yiyebilirsin, kuru meyveler alabilirsin , diyet mısır patlatabilirsin. benim mayısta 1 yıl olacak sağlıklı beslenme alışkanlığım istediğim kiloya inene kadar neredeyse sağlıksız hiçbirşey yemedim ve zihnimde bitirdiğim içinde gayet mutluydum damak tadıma uygun sağlıklı , az kalorili şeylerle beslendim. Hatta şu sıralar yasak şeylerden yiyince kendimi okadar çok mutsuz hissediyorum ki.
Ben " yazıyo" diye bir program indirdim. Kilonu, yaşını, cinsiyetini giriyorsun; sana Alman gereken kaloriyi veriyor. Hergün yediklerini yazıyorsun ve aldığın kaloriyi hesaplıyor, sporlarını bile hesaplıyor. Eğer kalori hesabı yapmak istiyorsan güzel ama ben iki günde bıraktım, buraya yazmak daha güzel. Arkadaşlarım daha güzel yorum yapar dedimBenim burcumda başak özelliklerini taşıdığımı düşünüyorum, örneğin çok mükemmelliyetciyim
Kızlar bu yaşıma kadar hiç rejim yapmadığım için ve çok aburcubur yediğim için zor geliyor heralde normalde yemeye çok düşkün biriyimdir, gerçi eskisi kadar zevk vermiyor yemek ,alışıyorum galiba yinede ara sıra yemek istiyorum şu zararlı şeylerden
Bir program varmış telefonuna indiriyormuşsun kalori sayıyormuş nasıl birşeyki bilen var mı onumu denesem kaçırdığım günler diğerlerinden kısarım
Ama kalori sayma işini hiç bilmiyorum nasıl olacak
Gitmesini bekleme sen, hemen bugün başla bak çok vakit kaybettin bir an önce mezun olalımAynen yavalla ha az kaldi zaten gitmelerine eski duzene geri donucem
Ayaklarını, karnını sıcak tut; hava sıcaklığı birden düştü farketmeden üşümüş olabilirsin.İnanılmaz bi karın ağrısıyla başbaşayım şu anreglime 1 hafta var erken mi olacağım yoksa üşüttüm mü anlamadım
![]()
Aynen ya ünv okurken o kadar çok abur cubur yiyodum ki 57-58 in üstüne çıkmıyordum; okul bitti kilolar geldi; demek kafa çalışınca çok enerji harcamıyormuş:)))))Canım ben de aynı öyleyim valla
Abur cubura tatlı şeylere hamurislerine bayılırım. Yani doydum demem öyle pis boğazım
Misafir gelir tatlı ikram ederim daha ikramı hazirlarken kendim yerim sonra oturur onlarla yerim sonra da tabaklari götürürken yerim. O derece yani
Üniversitede hele yurtta kalırken ohh diyodum tabak yemeği yok istediğin kadar abur cubur hamburger pizza tatlı
Vücut artık yavaşlıyor sanırım. Hamileyken de valla özellikle yedim hiccc kilo alırım demedimbi daha ne zaman geçer bu fırsat elime diye oh yedikce yedim
Yedikce yedim kilo aldıkca pazt başlarım cuma başlarım derkeneee 65 i gördük çok şükür![]()
Hadi inşallah
Superrrrr
Bayildim
Pastayı bugün telafi et nice mutlu sağlıklı yaslara
İrade devre dışı kötü birşey yapmamış yöne muz yemis
Sağol canım nicki kaptirdim eltilerime mecbur degisti
Kolay gelsin canim
İnşallah PC de açık kalmış sayfa hemen gördü çakallar
Aman kaybolmasını enerjin
Tabiki verirsin canım süper ilerliyorsun
Bunlar üzgünüm ama bahane değil zaten sürekli mermilerinde kaçamak var bi al bir ver nereye kadar toparlanan lütfen benim hergun o kadar misafirin varki yesem ne olur
Geçmiş olsun canim
ya bu nasıl rahatlık böyle geldin gelelim zaten hiç diyet yapmadın ki tatile gittin toparlamak yerine devam ediyorsun ilk ve son uyarı bu şekilde takıma alamam biran önce toparlanan her kaçamak gruptakiler ise kacamaga sevk ediyor
Kız seninkiler grubu gizli gizli takip etmesin:))) kiloları varsa, gelsinler de bari onlar da yarışsın:)))Kuzey cildirmis gibiydi ancak uyutup geldim bugün yağmur sinmiyor sildigim camlara inat usul usul çarpıyor ne uzulcem bi kahve yapar izlerim yağmuru keşfinden kıymetli mi camlar![]()
Aynen ya kimse kalmıyor, hepsini kaçırdık, çok mu kötüyüz acabaFirardalar kaptan. Benim tecrübelerime göre gruba giren 10 kişiden 1 kalıyor![]()
Nice mutlu yıllaraaa..Bugün doğum günüm benim
Canlarımla güzel bir gün geçirdik. Gezdik eğlendik, yemeğe gittik ve bir dilim de pasta yedim![]()
Menülerine gıcığım@katre-i dem Nick havalı olmuş kaptan, alışmamız biraz zaman alacak ama neyse :)))
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 4 zeytin, 1 çk bal,1dlm ekmek
Ara: 1 elma
Öğlen: 1 tabak karnabahar, 2 kaşık yoğurt, 1 dlm ekmek
Ara: 1 kase yoğurt, 2 kuru incir
Akşam: 6 kaşık mantar sote, 1 dlm ekmek
Ara: 2 dlm elma, 1 muz ( bu olmadı farkındayım, o muzu nasıl ağzıma attım hiç farkında değilim, iradem devre dışı kaldı)
Su: 3 litre
Çok geçmiş olsun, gözümüz aradı..Selam kizlarr bi kac gun giremedim cok hastalandim anneme gittim orda kaldm bi kac gun smdi iyim cok sukur
E sen artık şansını zorlama o zamanYani su içse yarayan bir tip değilim ben çok yediğim için oluyor biliyorum bu yaşıma kadar yine iyi idare etti metebolizmam beni)
Canım ben de aynı öyleyim valla
Kaptanımız hiç rejim yapmadın demişte ben bu açıklamayı yazdım teessüf ederim başkanım şu aralar kötü gidiyorum evet ama daha iki ay dolmadan 74 den 68 düştümTa
Takıma geldiğimde 5 kilo vermiştim 74 ile başladım takıma geldiğimde 69 kiloydum ilk zamanlar çok sıkmışım heralde bir iki haftada 4_5 kilo vermiştim artık bir toparlanıp 4_5 kilo daha vermem lazım
Boyunuz kaç bende çocuklardan önce 60 civarı çocuklardan sonra 65 civarı idim hep bu sene ilk defa 74 gördüm
Aynı anlattığın gibiydim yeni halime alış
maya çalışıyorum, boyum 1,63
Aaaa birisi beni mi anlattı![]()
Ben buradayim kaptanimYeni gelenler vardı neredeler
Bende 1.65 idim dogumlardan sonrs1.63 oldum nasıl oldu anlamadım, ayrıca ayakkabı numaram 38 den 39 çıktı1.65 benim de ayniyiz hemen hemen
Herkesin içinde bir obez var anlasilan
Oh rahatladim