Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Aynen kizlar ben bugun cuma gunu diye tartilip bildirim yaptim gunlerden bile haberim yok :( bugunden itibaren toparlanmam lazim yarin yine bildirim yapacagim :)

Kaç tane alıntı yapmışım be! Hayırlısıyla cevaplasam bari, giderse çok üzülürüm:KK43:
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun:KK66:

Tatsız tuzsuz diye düşünme, hayatı dağa sağlıklı ve lezzetli hale getirmeye çalış, yoksa iki ay dayanıp kilo versen de bıraktığın an eski kilona dönersin, çevremden biliyorum.

Aynen ben de böyle düşünüyorum, diyet olarak bakmamak lazım, yeme alışkanlıklarımızı tamamen değiştirmek gerek. Artık kızartmayı tamamen çıkardım hayatımdan onun yerine fırına veriyorum mesela .Yemek yaparken Nasıl daha az kalorili olur diye düşünüyorum. Evdekilerin de seveceği sağlıklı yemekler yapıyorum. Yoksa onlar pasta börek yerken ben oturup brokoli yemiyorum. Onun için menülerimde pek kaçamak olmuyor:KK66:

Ben " yazıyo" diye bir program indirdim. Kilonu, yaşını, cinsiyetini giriyorsun; sana Alman gereken kaloriyi veriyor. Hergün yediklerini yazıyorsun ve aldığın kaloriyi hesaplıyor, sporlarını bile hesaplıyor. Eğer kalori hesabı yapmak istiyorsan güzel ama ben iki günde bıraktım, buraya yazmak daha güzel. Arkadaşlarım daha güzel yorum yapar dedim:KK66:

Gitmesini bekleme sen, hemen bugün başla bak çok vakit kaybettin bir an önce mezun olalım:KK66:

Ayaklarını, karnını sıcak tut; hava sıcaklığı birden düştü farketmeden üşümüş olabilirsin.

Aynen ya ünv okurken o kadar çok abur cubur yiyodum ki 57-58 in üstüne çıkmıyordum; okul bitti kilolar geldi; demek kafa çalışınca çok enerji harcamıyormuş:)))))

Kız seninkiler grubu gizli gizli takip etmesin:))) kiloları varsa, gelsinler de bari onlar da yarışsın:)))
Sen benden once mezun olursun canim benim gidisatim hic iyi degil :(

KraliceElsa KraliceElsa bende senin gibiyim canım. yemek yaparken neredeyse 0 yağla yapıyorum, farklı şeylerle tatlandırıyorum. kızartmalar ya fırın yada tost makinasında yapılıyor, sayemde evdekiler de sağlıklı besleniyor azda olsa . arada misafir geldiğinde bi yerlere gittiğimde ödüllendiriyorum.

sanırım biraz daha iyiyiim. maydanoz kürüne ihtiyacım kalmadı :KK70:
Ben çocuklar olduğu için çorbalara makarnaya falan tereyağı koyuyorum mecburen, ama iki kaşık yediğim için çok etkilemiyor. Sebzeleri çok az z.yağı ile pişirip içine de pirinç bulgur koymuyorum, koca bi tabak yiyorum sonra başka bişey istemiyo canım;) tatlı isteğim için kuru meyveler birebir. Arada bir misafir gelince dengem değişiyor ama sonra hemen toparlamayı öğrendim artık, bir öğün kaçamak yapsam da öteki öğünde hiç bozmamış gibi devam ediyorum bu da beni olumlu etkiliyor ;)

Ben çocuklar olduğu için çorbalara makarnaya falan tereyağı koyuyorum mecburen, ama iki kaşık yediğim için çok etkilemiyor. Sebzeleri çok az z.yağı ile pişirip içine de pirinç bulgur koymuyorum, koca bi tabak yiyorum sonra başka bişey istemiyo canım:KK66: tatlı isteğim için kuru meyveler birebir. Arada bir misafir gelince dengem değişiyor ama sonra hemen toparlamayı öğrendim artık, bir öğün kaçamak yapsam da öteki öğünde hiç bozmamış gibi devam ediyorum bu da beni olumlu etkiliyor :KK66:

Ben tereyağını kahvaltı keyiflerinde yiyorum az miktarda yiyince sıkıntı olmuyor zaten. Önemli olan miktarı ayarlamak :)

bu şekilde diyet yapınca insan diyet yaptığının farkında bile olmuyor ki zaten,

merhabaa. ben işten 3 gibi geliyorum. cumaları tartı saatinde evde degilim. acaba perşembe yazsam olur mu. napsam?

:KK70:

Hadi inşallah

Superrrrr

Bayildim

Pastayı bugün telafi et nice mutlu sağlıklı yaslara

İrade devre dışı kötü birşey yapmamış yöne muz yemis :KK70:

Sağol canım nicki kaptirdim eltilerime mecbur degisti

Kolay gelsin canim

İnşallah PC de açık kalmış sayfa hemen gördü çakallar :KK70:

Aman kaybolmasını enerjin

Tabiki verirsin canım süper ilerliyorsun

Bunlar üzgünüm ama bahane değil zaten sürekli mermilerinde kaçamak var bi al bir ver nereye kadar toparlanan lütfen benim hergun o kadar misafirin varki yesem ne olur

Geçmiş olsun canim
ya bu nasıl rahatlık böyle geldin gelelim zaten hiç diyet yapmadın ki tatile gittin toparlamak yerine devam ediyorsun ilk ve son uyarı bu şekilde takıma alamam biran önce toparlanan her kaçamak gruptakiler ise kacamaga sevk ediyor
Aynen Haklisim biliyorum bahane degil :(İnsAllah kendime gelicem yoksa verdigim kilolari geri almak iatemiyorum

bugun yediklerim de
sabah: kepekli ekmek, az peynir, 7-8 zeytin, 2 ceviz, yesil cay
oglen: 1 kase corba, patlıcanlı kıymalı yemek, bulgur pilavi. 4er dolu kaşık falan vardı tabakta

akşam ne yesem bilemedim henüz
spor her zamanki gibi yarım saat çılgınlar gibi kondisyon bisikleti çevirmece
su da ben diyette olmasam da günde 2 litreden fazla içerim susuyorum acayip sigara kurutuyo insanın agzını

ara öğün acıkmadıkca yapmıyorum acıkırsam 1 bardak süt içiyorum daha da cok acıkırsam yanına meyve ekliyorum

bugun yediklerim de
sabah: kepekli ekmek, az peynir, 7-8 zeytin, 2 ceviz, yesil cay
oglen: 1 kase corba, patlıcanlı kıymalı yemek, bulgur pilavi. 4er dolu kaşık falan vardı tabakta

akşam ne yesem bilemedim henüz
spor her zamanki gibi yarım saat çılgınlar gibi kondisyon bisikleti çevirmece
su da ben diyette olmasam da günde 2 litreden fazla içerim susuyorum acayip sigara kurutuyo insanın agzını

ara öğün acıkmadıkca yapmıyorum acıkırsam 1 bardak süt içiyorum daha da cok acıkırsam yanına meyve ekliyorum

menünün gidişatı güzel canım. akşam çorba , salata, tavuk, yoğurt ideal bi menü olabilir :)

Ta

Takıma geldiğimde 5 kilo vermiştim 74 ile başladım takıma geldiğimde 69 kiloydum ilk zamanlar çok sıkmışım heralde bir iki haftada 4_5 kilo vermiştim artık bir toparlanıp 4_5 kilo daha vermem lazım
Aynen toparlan cnm evet daha önce kilo vermişsin ama geldin gelelim nanay :D
@katre-i dem nick hayirli olsun anlami ne :))

Kizlar ben b7 hafta + cikarim buyuk ihtimal cnku annemlerde corbani yaninda bayaga ekmek yedom makarna pilav goturdum valla.
ama durun kizmayin:stop:
p.tesi gununden itovaren oruc tutcam borclarim var 10 gun oMn verebilecegimi dusunuyorum odem toksin vs gidecek:KK31:
:( :(
Kaç tane alıntı yapmışım be! Hayırlısıyla cevaplasam bari, giderse çok üzülürüm:KK43:
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun:KK66:

Tatsız tuzsuz diye düşünme, hayatı dağa sağlıklı ve lezzetli hale getirmeye çalış, yoksa iki ay dayanıp kilo versen de bıraktığın an eski kilona dönersin, çevremden biliyorum.

Aynen ben de böyle düşünüyorum, diyet olarak bakmamak lazım, yeme alışkanlıklarımızı tamamen değiştirmek gerek. Artık kızartmayı tamamen çıkardım hayatımdan onun yerine fırına veriyorum mesela .Yemek yaparken Nasıl daha az kalorili olur diye düşünüyorum. Evdekilerin de seveceği sağlıklı yemekler yapıyorum. Yoksa onlar pasta börek yerken ben oturup brokoli yemiyorum. Onun için menülerimde pek kaçamak olmuyor:KK66:

Ben " yazıyo" diye bir program indirdim. Kilonu, yaşını, cinsiyetini giriyorsun; sana Alman gereken kaloriyi veriyor. Hergün yediklerini yazıyorsun ve aldığın kaloriyi hesaplıyor, sporlarını bile hesaplıyor. Eğer kalori hesabı yapmak istiyorsan güzel ama ben iki günde bıraktım, buraya yazmak daha güzel. Arkadaşlarım daha güzel yorum yapar dedim:KK66:

Gitmesini bekleme sen, hemen bugün başla bak çok vakit kaybettin bir an önce mezun olalım:KK66:

Ayaklarını, karnını sıcak tut; hava sıcaklığı birden düştü farketmeden üşümüş olabilirsin.

Aynen ya ünv okurken o kadar çok abur cubur yiyodum ki 57-58 in üstüne çıkmıyordum; okul bitti kilolar geldi; demek kafa çalışınca çok enerji harcamıyormuş:)))))

Kız seninkiler grubu gizli gizli takip etmesin:))) kiloları varsa, gelsinler de bari onlar da yarışsın:)))
48 din unide sonra 53 oldum sonra 56 sonra 60 derken doğum sonu durum bu :(
Kaptanımız hiç rejim yapmadın demişte ben bu açıklamayı yazdım teessüf ederim başkanım şu aralar kötü gidiyorum evet ama daha iki ay dolmadan 74 den 68 düştüm:KK66:
Canım böyle devam edersen verdiklerin geri gelir verdim diye salmamak gerek
Ben buradayim kaptanim :KK52:
Sen eskiden:(
merhabaa. ben işten 3 gibi geliyorum. cumaları tartı saatinde evde degilim. acaba perşembe yazsam olur mu. napsam?
canım persembe sabah tartil gün içinde bildirirsin

Aynen toparlan cnm evet daha önce kilo vermişsin ama geldin gelelim nanay :KK70:

:KK43: :KK43:

48 din unide sonra 53 oldum sonra 56 sonra 60 derken doğum sonu durum bu :KK43:

Canım böyle devam edersen verdiklerin geri gelir verdim diye salmamak gerek

Sen eskiden:KK43:
canım persembe sabah tartil gün içinde bildirirsin
Yaşın etkisi çok fazla, gençken neler neler yiyoduk, artık metabolizma çalışmıyor:( en iyisi boğazı tutmak yoksa olmuyor

Kızlarrrrr dun yazamadım bugun ama orucum bugun malum coluk cocuktan 2 senedır tutamadım gunler kısayken tutayım dedım ama aksamkı menum bükme yapıcam corba falan salata aksamkı menumu yazarım sadece gecelerı zaten oyle abur cubur yıyen ınsan degılım ama dun gece elmayla sahuru yaptım kılomu ne zaman yazayım :)

kızlar size kilo hikayemi anlatayım kısaca
ben hep toplu bir çocuktum. üniversiteye 65 basladım 70e cıktım. sonra bir süre diyet yaparak 65e inmiştim. iş hayatıma 65 basladım sonra 2012'de bir azim geldi hayatımda ilk defa 58 kiloya düşerek smaall bedene kavustum (boyum 168) o seferde millet çok çirkin olmusun kafan kocaman boynun ince kalmıs falan filan dediler !!!!!!!!!!!!
2013te 60 falandım
2014 65 gibi
2015 gecen sene 70e vurdum
2016 bu yılda 80i geçmeye basladı ibre.
kendimi bildim bileli herkes zayıfla diyo durmadan. daha bugun de dediler :((((((((((((((
bu insanoglu ne acımasızdır ya

Yaşın etkisi çok fazla, gençken neler neler yiyoduk, artık metabolizma çalışmıyor:KK43: en iyisi boğazı tutmak yoksa olmuyor
Geçenlerde bir düğüne gittik sağolsun adamcağız yaklaştırdikca yaklaştırmis eşim bile çok kilolu çıkmış kuzey obez gibi beni siz tahmin edin su amerikan filmlerindeki umutsuz şişko ev hanımı gibi :( buzdolabina astım :D

Sabah evden cikmadan tatilamaz misin?

kızlar size kilo hikayemi anlatayım kısaca
ben hep toplu bir çocuktum. üniversiteye 65 basladım 70e cıktım. sonra bir süre diyet yaparak 65e inmiştim. iş hayatıma 65 basladım sonra 2012'de bir azim geldi hayatımda ilk defa 58 kiloya düşerek smaall bedene kavustum (boyum 168) o seferde millet çok çirkin olmusun kafan kocaman boynun ince kalmıs falan filan dediler !!!!!!!!!!!!
2013te 60 falandım
2014 65 gibi
2015 gecen sene 70e vurdum
2016 bu yılda 80i geçmeye basladı ibre.
kendimi bildim bileli herkes zayıfla diyo durmadan. daha bugun de dediler :KK43:(((((((((((((
bu insanoglu ne acımasızdır ya
Der insanoğlu her şeyi der :)
Yapabilirsin ya yapabiliriz. Biraz emek istiyo işte. Burdan uzaklaşma hep kendini diken üstünde hisset:KK70:burası çok etkili oluyor gerçekten :KK25:
Geçenlerde bir düğüne gittik sağolsun adamcağız yaklaştırdikca yaklaştırmis eşim bile çok kilolu çıkmış kuzey obez gibi beni siz tahmin edin su amerikan filmlerindeki umutsuz şişko ev hanımı gibi :KK43: buzdolabina astım :KK70:

Süper bi motivasyon:KK70:

Back
X