- 5 Şubat 2016
- 252
- 495
- 18
- 38
İyiymişBende 1.65 idim dogumlardan sonrs1.63 öldüm ayrıca ayakkabı numaram 38 den 39 çıktı
Sizin kilo kaçtı

Ben de 65 le geldim buraya 62.6 oldum
Hedef 57
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiymişBende 1.65 idim dogumlardan sonrs1.63 öldüm ayrıca ayakkabı numaram 38 den 39 çıktı
Sizin kilo kaçtı
Güzel başarılar canımİyiymiş
Ben de 65 le geldim buraya 62.6 oldum
Hedef 57
Sen benden once mezun olursun canim benim gidisatim hic iyi degilKaç tane alıntı yapmışım be! Hayırlısıyla cevaplasam bari, giderse çok üzülürüm
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun
Tatsız tuzsuz diye düşünme, hayatı dağa sağlıklı ve lezzetli hale getirmeye çalış, yoksa iki ay dayanıp kilo versen de bıraktığın an eski kilona dönersin, çevremden biliyorum.
Aynen ben de böyle düşünüyorum, diyet olarak bakmamak lazım, yeme alışkanlıklarımızı tamamen değiştirmek gerek. Artık kızartmayı tamamen çıkardım hayatımdan onun yerine fırına veriyorum mesela .Yemek yaparken Nasıl daha az kalorili olur diye düşünüyorum. Evdekilerin de seveceği sağlıklı yemekler yapıyorum. Yoksa onlar pasta börek yerken ben oturup brokoli yemiyorum. Onun için menülerimde pek kaçamak olmuyor
Ben " yazıyo" diye bir program indirdim. Kilonu, yaşını, cinsiyetini giriyorsun; sana Alman gereken kaloriyi veriyor. Hergün yediklerini yazıyorsun ve aldığın kaloriyi hesaplıyor, sporlarını bile hesaplıyor. Eğer kalori hesabı yapmak istiyorsan güzel ama ben iki günde bıraktım, buraya yazmak daha güzel. Arkadaşlarım daha güzel yorum yapar dedim
Gitmesini bekleme sen, hemen bugün başla bak çok vakit kaybettin bir an önce mezun olalım
Ayaklarını, karnını sıcak tut; hava sıcaklığı birden düştü farketmeden üşümüş olabilirsin.
Aynen ya ünv okurken o kadar çok abur cubur yiyodum ki 57-58 in üstüne çıkmıyordum; okul bitti kilolar geldi; demek kafa çalışınca çok enerji harcamıyormuş:)))))
Kız seninkiler grubu gizli gizli takip etmesin:))) kiloları varsa, gelsinler de bari onlar da yarışsın:)))
Kızzz nazar etme bak fena bozuşuruzNice mutlu yıllaraaa..
Menülerine gıcığım
Çok geçmiş olsun, gözümüz aradı..
E sen artık şansını zorlama o zaman
Aaaa birisi beni mi anlattı![]()
Ben çocuklar olduğu için çorbalara makarnaya falan tereyağı koyuyorum mecburen, ama iki kaşık yediğim için çok etkilemiyor. Sebzeleri çok az z.yağı ile pişirip içine de pirinç bulgur koymuyorum, koca bi tabak yiyorum sonra başka bişey istemiyo canımKraliceElsa bende senin gibiyim canım. yemek yaparken neredeyse 0 yağla yapıyorum, farklı şeylerle tatlandırıyorum. kızartmalar ya fırın yada tost makinasında yapılıyor, sayemde evdekiler de sağlıklı besleniyor azda olsa . arada misafir geldiğinde bi yerlere gittiğimde ödüllendiriyorum.
sanırım biraz daha iyiyiim. maydanoz kürüne ihtiyacım kalmadı![]()
Ben çocuklar olduğu için çorbalara makarnaya falan tereyağı koyuyorum mecburen, ama iki kaşık yediğim için çok etkilemiyor. Sebzeleri çok az z.yağı ile pişirip içine de pirinç bulgur koymuyorum, koca bi tabak yiyorum sonra başka bişey istemiyo canımtatlı isteğim için kuru meyveler birebir. Arada bir misafir gelince dengem değişiyor ama sonra hemen toparlamayı öğrendim artık, bir öğün kaçamak yapsam da öteki öğünde hiç bozmamış gibi devam ediyorum bu da beni olumlu etkiliyor
![]()
Aynen Haklisim biliyorum bahane degil
Hadi inşallah
Superrrrr
Bayildim
Pastayı bugün telafi et nice mutlu sağlıklı yaslara
İrade devre dışı kötü birşey yapmamış yöne muz yemis
Sağol canım nicki kaptirdim eltilerime mecbur degisti
Kolay gelsin canim
İnşallah PC de açık kalmış sayfa hemen gördü çakallar
Aman kaybolmasını enerjin
Tabiki verirsin canım süper ilerliyorsun
Bunlar üzgünüm ama bahane değil zaten sürekli mermilerinde kaçamak var bi al bir ver nereye kadar toparlanan lütfen benim hergun o kadar misafirin varki yesem ne olur
Geçmiş olsun canim
ya bu nasıl rahatlık böyle geldin gelelim zaten hiç diyet yapmadın ki tatile gittin toparlamak yerine devam ediyorsun ilk ve son uyarı bu şekilde takıma alamam biran önce toparlanan her kaçamak gruptakiler ise kacamaga sevk ediyor
bugun yediklerim de
sabah: kepekli ekmek, az peynir, 7-8 zeytin, 2 ceviz, yesil cay
oglen: 1 kase corba, patlıcanlı kıymalı yemek, bulgur pilavi. 4er dolu kaşık falan vardı tabakta
akşam ne yesem bilemedim henüz
spor her zamanki gibi yarım saat çılgınlar gibi kondisyon bisikleti çevirmece
su da ben diyette olmasam da günde 2 litreden fazla içerim susuyorum acayip sigara kurutuyo insanın agzını
ara öğün acıkmadıkca yapmıyorum acıkırsam 1 bardak süt içiyorum daha da cok acıkırsam yanına meyve ekliyorum
teşekkür ederim. tartıyı perşembe versek olur mu acaba ben yarın calısıyorum da. çalışanlar nasıl bir yol izliyor burda ?menünün gidişatı güzel canım. akşam çorba , salata, tavuk, yoğurt ideal bi menü olabilir :)
Aynen toparlan cnm evet daha önce kilo vermişsin ama geldin gelelim nanayTa
Takıma geldiğimde 5 kilo vermiştim 74 ile başladım takıma geldiğimde 69 kiloydum ilk zamanlar çok sıkmışım heralde bir iki haftada 4_5 kilo vermiştim artık bir toparlanıp 4_5 kilo daha vermem lazım
@katre-i dem nick hayirli olsun anlami ne :))
Kizlar ben b7 hafta + cikarim buyuk ihtimal cnku annemlerde corbani yaninda bayaga ekmek yedom makarna pilav goturdum valla.
ama durun kizmayin
p.tesi gununden itovaren oruc tutcam borclarim var 10 gun oMn verebilecegimi dusunuyorum odem toksin vs gidecek![]()
48 din unide sonra 53 oldum sonra 56 sonra 60 derken doğum sonu durum buKaç tane alıntı yapmışım be! Hayırlısıyla cevaplasam bari, giderse çok üzülürüm
Hoşgeldin canım, geçmiş olsun
Tatsız tuzsuz diye düşünme, hayatı dağa sağlıklı ve lezzetli hale getirmeye çalış, yoksa iki ay dayanıp kilo versen de bıraktığın an eski kilona dönersin, çevremden biliyorum.
Aynen ben de böyle düşünüyorum, diyet olarak bakmamak lazım, yeme alışkanlıklarımızı tamamen değiştirmek gerek. Artık kızartmayı tamamen çıkardım hayatımdan onun yerine fırına veriyorum mesela .Yemek yaparken Nasıl daha az kalorili olur diye düşünüyorum. Evdekilerin de seveceği sağlıklı yemekler yapıyorum. Yoksa onlar pasta börek yerken ben oturup brokoli yemiyorum. Onun için menülerimde pek kaçamak olmuyor
Ben " yazıyo" diye bir program indirdim. Kilonu, yaşını, cinsiyetini giriyorsun; sana Alman gereken kaloriyi veriyor. Hergün yediklerini yazıyorsun ve aldığın kaloriyi hesaplıyor, sporlarını bile hesaplıyor. Eğer kalori hesabı yapmak istiyorsan güzel ama ben iki günde bıraktım, buraya yazmak daha güzel. Arkadaşlarım daha güzel yorum yapar dedim
Gitmesini bekleme sen, hemen bugün başla bak çok vakit kaybettin bir an önce mezun olalım
Ayaklarını, karnını sıcak tut; hava sıcaklığı birden düştü farketmeden üşümüş olabilirsin.
Aynen ya ünv okurken o kadar çok abur cubur yiyodum ki 57-58 in üstüne çıkmıyordum; okul bitti kilolar geldi; demek kafa çalışınca çok enerji harcamıyormuş:)))))
Kız seninkiler grubu gizli gizli takip etmesin:))) kiloları varsa, gelsinler de bari onlar da yarışsın:)))
Canım böyle devam edersen verdiklerin geri gelir verdim diye salmamak gerekKaptanımız hiç rejim yapmadın demişte ben bu açıklamayı yazdım teessüf ederim başkanım şu aralar kötü gidiyorum evet ama daha iki ay dolmadan 74 den 68 düştüm![]()
Sen eskidenBen buradayim kaptanim![]()
canım persembe sabah tartil gün içinde bildirirsinmerhabaa. ben işten 3 gibi geliyorum. cumaları tartı saatinde evde degilim. acaba perşembe yazsam olur mu. napsam?
Yaşın etkisi çok fazla, gençken neler neler yiyoduk, artık metabolizma çalışmıyorAynen toparlan cnm evet daha önce kilo vermişsin ama geldin gelelim nanay
![]()
48 din unide sonra 53 oldum sonra 56 sonra 60 derken doğum sonu durum bu
Canım böyle devam edersen verdiklerin geri gelir verdim diye salmamak gerek
Sen eskiden
canım persembe sabah tartil gün içinde bildirirsin
Geçenlerde bir düğüne gittik sağolsun adamcağız yaklaştırdikca yaklaştırmis eşim bile çok kilolu çıkmış kuzey obez gibi beni siz tahmin edin su amerikan filmlerindeki umutsuz şişko ev hanımı gibiYaşın etkisi çok fazla, gençken neler neler yiyoduk, artık metabolizma çalışmıyoren iyisi boğazı tutmak yoksa olmuyor
Sabah evden cikmadan tatilamaz misin?merhabaa. ben işten 3 gibi geliyorum. cumaları tartı saatinde evde degilim. acaba perşembe yazsam olur mu. napsam?
Der insanoğlu her şeyi der :)kızlar size kilo hikayemi anlatayım kısaca
ben hep toplu bir çocuktum. üniversiteye 65 basladım 70e cıktım. sonra bir süre diyet yaparak 65e inmiştim. iş hayatıma 65 basladım sonra 2012'de bir azim geldi hayatımda ilk defa 58 kiloya düşerek smaall bedene kavustum (boyum 168) o seferde millet çok çirkin olmusun kafan kocaman boynun ince kalmıs falan filan dediler !!!!!!!!!!!!
2013te 60 falandım
2014 65 gibi
2015 gecen sene 70e vurdum
2016 bu yılda 80i geçmeye basladı ibre.
kendimi bildim bileli herkes zayıfla diyo durmadan. daha bugun de dediler(((((((((((((
bu insanoglu ne acımasızdır ya
Geçenlerde bir düğüne gittik sağolsun adamcağız yaklaştırdikca yaklaştırmis eşim bile çok kilolu çıkmış kuzey obez gibi beni siz tahmin edin su amerikan filmlerindeki umutsuz şişko ev hanımı gibibuzdolabina astım
![]()