Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Günaydın kızlar, dün yoğun bir gündü takip ettim ama yazamadım.

Dünkü menüm
Sabah
5 yk nesfit+1 su bardağı süt
1 portakal

Öğle
1 tavuk dürüm
Ayran

Ara 1 avuc fıstık

Akşam
Salata+ 3 yk kısır

Su 2.litre
Spor 2 saat (30 dk cardio+90 dk ağırlık)

2. Olmuşum tebrik eden herkese teşekkür ederim.lakin hak ettiğimi sanmıyorum. Önceki haftanın ödemi gidince yüksek çıktı:)

_inci _inci canım geçmiş olsun tekrar. Gerekli ne ise yapılması gerek. Allah şifa versin. Annen iyiymiş şuan inşalah daha da iyi olacak.

Kizlar biz bugun sabahtan anneme gittik. Nenem, dayimlar, teyzemler filan baya kalabalikti. Mangal filan yaptilar. Ekmek pek yememege calistim. Devamli ayakta hizmet ettim, bir yandan yegenlerimle oyun oynadim, onlarla ilgilendim filan Hoppa pek giremedim o yuzden siteye.
Mangali diyetisyen bir kg vermişse ödül veriyordu ekmeksiz tabi :) güzel gün gecirmissiniz afiyet olsun
Meraba kızlar bugün hiç uğrayamadım. Yemekli misafirim vardı baya hazırlandım; sabahtan akşama kadar yemek yapmakla uğraştım aç kaldım akşam yemeğe saldırdım :KK43: yediklerimi yazmayayım kızarsınız:KK67:
Yarın yeni bi gün, yeni bir başlangıç deyip kendimi avutayım en iyisi :oops:
Metenol kabak mücver verdi tarifini sormuşsun ama benden cevap gelmeyince kendin bulmuşsun, inşallah tarifimi beğenmişsinizdir, afiyet olsun :KK66:
Edacım ikinci olmuşsun seni de kutlarım başarılarının devamını dilerim:KK66:
Çok yorgunum ama size yazmadan uyumak istemedim, herkesi öptüm iyi geceler :KK15::KK200:
Seni seni ne yedin ki yazmiyo acaba
Günaydın kızlar, dün yoğun bir gündü takip ettim ama yazamadım.

Dünkü menüm
Sabah
5 yk nesfit+1 su bardağı süt
1 portakal

Öğle
1 tavuk dürüm
Ayran

Ara 1 avuc fıstık

Akşam
Salata+ 3 yk kısır

Su 2.litre
Spor 2 saat (30 dk cardio+90 dk ağırlık)

2. Olmuşum tebrik eden herkese teşekkür ederim.lakin hak ettiğimi sanmıyorum. Önceki haftanın ödemi gidince yüksek çıktı:)

_inci _inci canım geçmiş olsun tekrar. Gerekli ne ise yapılması gerek. Allah şifa versin. Annen iyiymiş şuan inşalah daha da iyi olacak.
süper menü süper spor
Canım öyle dusunme sanki birinci olanlar hep 3-4kg mu veriyi illaki ödem atılıyor

Günaydın sevgili arkadaşlar
Maydanozlu limonlu suyumu içtim
Spor yapiyorummm duyurulur:cool:
ooo günaydın bu haftaki rakibin sensin bak :)
Bende 5:30 da uyanmış olan oğlumu uyutup koşu bandına atacağım kendimi sonrada onu doğurup atacağım bebek arabasına birazda öyle yururuz min 300cal yakmam lazım :)

ooo günaydın bu haftaki rakibin sensin bak :)
Bende 5:30 da uyanmış olan oğlumu uyutup koşu bandına atacağım kendimi sonrada onu doğurup atacağım bebek arabasına birazda öyle yururuz min 300cal yakmam lazım :)
Hadi bakalım o zaman yarış başlasın ;)

KraliceElsa KraliceElsa canım birşey soracagim
Ben kuzeye dış fırçası almak istiyorum çok yumuşak mi aliyim macunsus fircalamayi öğretiyi malum dış sayısı giderek artıyor babasına sabah akşam hatırlatması umrunda olmaz ona çekmesin(

KraliceElsa KraliceElsa canım birşey soracagim
Ben kuzeye dış fırçası almak istiyorum çok yumuşak mi aliyim macunsus fircalamayi öğretiyi malum dış sayısı giderek artıyor babasına sabah akşam hatırlatması umrunda olmaz ona çekmesin(
Çocuk fircalari var ya zaten standart sanırim onlar biz de 1 yaş civarı başlamıştık hoşuna gidiyo :))

Meraba kızlar bugün hiç uğrayamadım. Yemekli misafirim vardı baya hazırlandım; sabahtan akşama kadar yemek yapmakla uğraştım aç kaldım akşam yemeğe saldırdım :KK43: yediklerimi yazmayayım kızarsınız:KK67:
Yarın yeni bi gün, yeni bir başlangıç deyip kendimi avutayım en iyisi :oops:
Metenol kabak mücver verdi tarifini sormuşsun ama benden cevap gelmeyince kendin bulmuşsun, inşallah tarifimi beğenmişsinizdir, afiyet olsun :KK66:
Edacım ikinci olmuşsun seni de kutlarım başarılarının devamını dilerim:KK66:
Çok yorgunum ama size yazmadan uyumak istemedim, herkesi öptüm iyi geceler :KK15::KK200:
Çok güzel olmuştu teşekkürler kabak sevmeyen kızımda yedi

Günaydın kahvaltımı yaptm ev ıslerıne basladım.
sabah 2 dılım ekmek
1,5 kk peynır
4-5 zeytın
1 yumurta
1-2 cevız

ara bırkac kuru uzum
sade turk kahvesı

oglene buzluktan sarma cıkardm yogurtla yıcem

Çok güzel olmuştu teşekkürler kabak sevmeyen kızımda yedi
Bende deneyim bunu
Günaydın kahvaltımı yaptm ev ıslerıne basladım.
sabah 2 dılım ekmek
1,5 kk peynır
4-5 zeytın
1 yumurta
1-2 cevız

ara bırkac kuru uzum
sade turk kahvesı

oglene buzluktan sarma cıkardm yogurtla yıcem
Gülhan sen yanlız mi yasiyorsun
Hadi bakalım o zaman yarış başlasın :KK66:
Bugün -400gordum ehem ehem :)

evet yalnız yaşıyorum:) o yüzden yemek işleri benim için işkence. insan sadece kendine olunca belli bi yıldan sonra yemek yapmak işkenceye dönüşüyor

Merhaba herkese güzel Pazarlar bugün erken kalktım kahvaltım klasik kahvaltı ama kepek ekmek evde kalmadığı için normal ekmek yedim ara yeşil elma öğlen ekmeksiz yarım palamut yedim
Aslında maydanoz kürünü yapcaktım ama sürekli tuvalete gitmeyi göze alamadım çünki işlerim vardı balkonları yıkadım şimdide çocuklarla parktayım
Biraz spor aletlerine çıktım ama yoruluyorum hemen

evet yalnız yaşıyorum:) o yüzden yemek işleri benim için işkence. insan sadece kendine olunca belli bi yıldan sonra yemek yapmak işkenceye dönüşüyor
Maddi yönden uygunsan firmalar var yek getiriyor diyete uygun
Hg canım kendinden bahset hsonu olduğu için sessiz buralar
Merhaba herkese güzel Pazarlar bugün erken kalktım kahvaltım klasik kahvaltı ama kepek ekmek evde kalmadığı için normal ekmek yedim ara yeşil elma öğlen ekmeksiz yarım palamut yedim
Aslında maydanoz kürünü yapcaktım ama sürekli tuvalete gitmeyi göze alamadım çünki işlerim vardı balkonları yıkadım şimdide çocuklarla parktayım
Biraz spor aletlerine çıktım ama yoruluyorum hemen
ilk başta yorulursun zamanla artar kondisyonun

Maddi yönden uygunsan firmalar var yek getiriyor diyete uygun

Hg canım kendinden bahset hsonu olduğu için sessiz buralar
ilk başta yorulursun zamanla artar kondisyonun
Tamam canım
25 yaşındayım 1.69 boyum kilom 68.5 sekiz kilo vermek istiyorum.
Diyetisyene gitmeye başlamıştım ilk zamankar iyidi snra onuda bıraktım diyetide.bir türlü ideal kiloya ulaşamadan bırakıyorum.en fazla bu yaşıma kadar 67 ye inebildim :-( daha öncede kk sayesinde 85ten 67 ye inmiştim şimdi 74 ten 68e indim ama duruyor burda daha fazla bir türlü inemiyorum.inşallah bı sefer gidicek

Tamam canım
25 yaşındayım 1.69 boyum kilom 68.5 sekiz kilo vermek istiyorum.
Diyetisyene gitmeye başlamıştım ilk zamankar iyidi snra onuda bıraktım diyetide.bir türlü ideal kiloya ulaşamadan bırakıyorum.en fazla bu yaşıma kadar 67 ye inebildim :-( daha öncede kk sayesinde 85ten 67 ye inmiştim şimdi 74 ten 68e indim ama duruyor burda daha fazla bir türlü inemiyorum.inşallah bı sefer gidicek
70-79 grubunda yarismissin sanırım canım aslında hayat felsefesi hep düzenli yemek ucunu kaçırınca kilolar geri geliyor inşallah bu defa idealine ulasirsin

70-79 grubunda yarismissin sanırım canım aslında hayat felsefesi hep düzenli yemek ucunu kaçırınca kilolar geri geliyor inşallah bu defa idealine ulasirsin
Evet canım oradaydım..evet malesef birden bırakıp yemeye başlayınca hop eskiye dönüyorsun düzenli hale getirmek gerekiyor..tartı günleri perşembe mi yoksa cuma mı

Bugün -400gordum ehem ehem :)

Oo hızlı koşan at çabuk yorulurmus:KK55:
Cumaya hedefimi açıklıyorum 1.5 kg !!!!
Yani 61.2
Yok mu arttiraannn

Evet canım oradaydım..evet malesef birden bırakıp yemeye başlayınca hop eskiye dönüyorsun düzenli hale getirmek gerekiyor..tartı günleri perşembe mi yoksa cuma mı

Hoşgeldin canım. Tartı günü cuma

Bugünkü menümü açıklayayım da daha da bişey yemeyim
Sabah Maydanozlu limonlu şu
Kahvaltı 1 haşlanmış yumrta. TB ekm tost Biraz peynir biraz zeytin roka 2 dilin ananas
1 dilim pastırma :oops: çay
Kahvaltıdan sonra ormana gittik epey bir yürüdüm gözüm dönmüş
Öğle. Menemen ama beyaz ekmekle ve ekmeği biraz fazla kacirdim
Aksam . 1 çorba kaşesi haşlanmış 1bagetle salata yarım kepce de çorba
Aksami böyle kapatiyorum

Spor 1 saat

Back
X