- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
Biraz zor görünüyor ama damağın şekeri unuttuktan sonra vücudun da istemez, zaten şeker yedikçe canın daha çok tatlı istiyor. Kolay gelsin iradene güveniyorum, yaparsın senKraliceElsa canım 40gun şeker yok karatay gibi biraz
çok karbonhidrattan dolayı açsın kan şekerin yükselip düşmüş mutlaka salata yada yoğurt ye yemeyin yanında miden dolsun gözün tekrar dönmesinKizlar ben de sabah tost yedim, oglen de yarim kase yogurt corbasi ve biraz makarna yedim. Sekerpare vardi, biraz da ondan yedimsuan cokkk acim. Eve gider gitmez aksam yemegimi yiyecegim. Ya corba icerim ya da tavuk yerim. Hazir olan ne varsa artik... 400-500 kalori almam lazim askama ki bin kalori dolsun
Kalori iyi gibi görünse de hep karbonhidrat var, bence akşama çorba yeme protein tüket yoksa günü kötü geçirmiş olacaksın.Kizlar ben de sabah tost yedim, oglen de yarim kase yogurt corbasi ve biraz makarna yedim. Sekerpare vardi, biraz da ondan yedimsuan cokkk acim. Eve gider gitmez aksam yemegimi yiyecegim. Ya corba icerim ya da tavuk yerim. Hazir olan ne varsa artik... 400-500 kalori almam lazim askama ki bin kalori dolsun
ilk baş ağrısı yapıyor eroin gibi nasıl alıştıysa vücut artıkBiraz zor görünüyor ama damağın şekeri unuttuktan sonra vücudun da istemez, zaten şeker yedikçe canın daha çok tatlı istiyor. Kolay gelsin iradene güveniyorum, yaparsın sen
Helal olsun valla, o kadar spor üstüne bi de temizliksabah
1 yumurta+1 beyazı
biraz domates salatalık
3zeytin 1 kk peynir
arada
şekersiz türk kahvesi
öğle
4 köfte
1 dilim kabak mücver fırında
sütlü kahve
ara
maden suyu sade
akşam
yoğurt yiyeceğim chialı birazda nohut yerim belki belli değil
spor: 3km yuruyus+ 2 mile leslie + temizlik dip köşe misafir sonra heryeri kaldırdım yine
Canın istemese de yemelisin, yoksa daha kötü olursun. Sevdiğin şeylerden yemeye çalış biraz.Bugünkü menüm;
Sabah
1 kk peynir
1 haş. yumurta
1 domates
1,5 dilim k.ekmek
ara:yarım kupa sütle nescafe
Öğle:
Yarım kase bahar çorbası
yarım ızgara tavuk göğsü
ara: az sütlü kahve
ara yok:
Akşam
Çorba
Hiç bir şey yiyesim yok aç kalmamak için yiyiyorum.
Su: 2 litre bitti
Spor yok
bi akrabamiz yoğun bakımda belki daha fazladır tanıdık ama sayı yok isim yok ortada doğru düzgün
bence bir kere tartılmalı..mesela ben vermediğimi görsem stres oluyorum verincede kaçamak yapma ihtimalim oluyor tabi kişiden kişiye değişebilirsizce haftada 1 mi tartılmalı yoksa iki mi. salı gibi tartılıp duruma göre gidişatı mı belirlemeli. daha önceki perhiz maceramda 2 haftada 1 kilo ancak veriyordum
Helal olsun kaptannnn bos yere vermiyon o kilolari ben dun mesajmda seni etiketlicem diye katre _i dem yazmsm :)))nasil uydurduysam artik:)))sabah
1 yumurta+1 beyazı
biraz domates salatalık
3zeytin 1 kk peynir
arada
şekersiz türk kahvesi
öğle
4 köfte
1 dilim kabak mücver fırında
sütlü kahve
ara
maden suyu sade
akşam
yoğurt yiyeceğim chialı birazda nohut yerim belki belli değil
spor: 3km yuruyus+ 2 mile leslie + temizlik dip köşe misafir sonra heryeri kaldırdım yine
Ayy cok heyecanli nasil yaptiniz pembis pembis mi yoksa:)Kizlar bugün hic ugrayamadim. Bebisin odasina duvar kagidi yaptirdik usta vardi. Aksam ustu gitti. Bende evi derle topla temizle derken bu saat oldu. Birde aksama misafir gelecekmis. Biraz birşeyler hazirlayayim. @katre-i dem kaptan senin yeşil mercimekli pirasa boreginden yapiyorum birde kek yaparim. esimde birşeyler alir. Gece ugrarim. Opuldunuz :)
Allah şifa versin geçmiş olsun canımbi akrabamiz yoğun bakımda belki daha fazladır tanıdık ama sayı yok isim yok ortada doğru düzgün
Ben her gün tartiliyorumsizce haftada 1 mi tartılmalı yoksa iki mi. salı gibi tartılıp duruma göre gidişatı mı belirlemeli. daha önceki perhiz maceramda 2 haftada 1 kilo ancak veriyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?