galiba yine denge meselesi, insan nerde sıkışırsa öbür tarafı özlüyorBende evin içinde sıkılıyorum. Ev bana boğucu, mezar gibi geliyor. Evde vakit geçirmeyi seven insanlara çok özeniyorum.
ya ne bileyim bazen özlüyom tembellik etmeyi bende beş yıldır çalışıyorum yakında evlenicem bebek olursa belki o tembelliği görürüm ama galiba iş yaşamını yine özlerim hep aynı şeyler sıkar galibaahhhh dışı seni içi beni yakıyor. hiçte öyle olmuyor canım yaaa. ben üni'den mezun oldum hemen çalışmaya başladım. 8 yıl bir fiil çalıştıktan sonra ocak ayında ayrıldım. ama 3 aydır evde çatladım resmen. arkadaşlarımla uzak yerde oturuyoruz, hamileyim diye kafama göre dışarı çıkamıyorum (toplu taşıma kullanmaktan kaçınıyorum maalesef terör olaylarından dolayı) neredeyse hergün bütün gün evdeyim. bebiş olunca sıkılmaya vaktim olmayacak biliyorum ama şuan zaman geçmek bilmiyor. evde de oyalanacak pek bişey bulamıyorum. hergün temizlik yapılmıyor, hergün çamaşır yıkanmıyor. zaten hamilelikten dolayı yapacaklarımda sınırlanıyor. offf offfff
ahhhh dışı seni içi beni yakıyor. hiçte öyle olmuyor canım yaaa. ben üni'den mezun oldum hemen çalışmaya başladım. 8 yıl bir fiil çalıştıktan sonra ocak ayında ayrıldım. ama 3 aydır evde çatladım resmen. arkadaşlarımla uzak yerde oturuyoruz, hamileyim diye kafama göre dışarı çıkamıyorum (toplu taşıma kullanmaktan kaçınıyorum maalesef terör olaylarından dolayı) neredeyse hergün bütün gün evdeyim. bebiş olunca sıkılmaya vaktim olmayacak biliyorum ama şuan zaman geçmek bilmiyor. evde de oyalanacak pek bişey bulamıyorum. hergün temizlik yapılmıyor, hergün çamaşır yıkanmıyor. zaten hamilelikten dolayı yapacaklarımda sınırlanıyor. offf offfff
selamlar. ben de terazi burcuyum. ama burclardan hiç anlamıyorum
sabah 15dk leslie ile basladım
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 3-4 zeytin, 1 yumurta, 2-3 kaşık yogurt, 1-2 bardak yeşil çay
ara: 10-12 kuru üzüm, 2 tane ceviz
öğlen: 4-5 kaşık haşlanmıs barbunya, 2 kaşık yogurt, 2-3 kaşık tavuk göğsü
ara: 1 brdak süt, 1 muz
diye devam ediyorm
birazdan 2 mil leslie ve 30dk bisiklet
8 yıldır aralıksız çalışıyorum. Tembellik yapmak işe gitmemek istiyorum ama evde olmayı da istemiyorum.galiba yine denge meselesi, insan nerde sıkışırsa öbür tarafı özlüyor
Maşallah 8 yıl iyi çalışmışsın :) bi ben varım tembel; 30 yaşındayım toplamda 3 yıl anca çalıştım :)))İşte ben. Liseden mezun olduğumdan beri aralıksız çalışıyorum. Şimdiden izmire gidince iş bulamazsam diye dert ediyorum kendime.Ben evde ne yapacağım
Güzel menü, güzel spor
8 yıldır aralıksız çalışıyorum. Tembellik yapmak işe gitmemek istiyorum ama evde olmayı da istemiyorum.Ben evde olmadığım halde evde olmayı özlemiyorum.
Maşallah 8 yıl iyi çalışmışsın :) bi ben varım tembel; 30 yaşındayım toplamda 3 yıl anca çalıştım :)))
hic öyle olmuyor esler sağolsun onu yemez bunu yemezbazen ev hanımı olmayı çok istiyorum, ne güzel özgürsünüz istediğini pişir ye,
valla yasim uygun olsa calisirim ikinciye vakit tanirim ama zaten 30oldum ikinciyide yapiyim derken sanirim evde kalcam parti bebekler emiyorEvet evet ben de ev hanımı olmayı seviyorum; çok rahatım:))) bi ara işe başlasam mı diye düşündüm sonra boşver rahatına bak dedim, rahatıma bakıyorum şu sıralar :)))
insanda sikiliyor insan ama gezme konusu super hic oturmuyorum resmenaynen yaa, elalemin kahrını çekeceğinde otur mis gibi evinde, kocana güzel yemekler yap, arkadaşlarını yanına topla çayını kahveni iç, canın sıkıldı çık dolaş, mis gibi valla, :)
super gidiyorsun canim boyle giderse cabuk ulasacaksinselamlar. ben de terazi burcuyum. ama burclardan hiç anlamıyorum
sabah 15dk leslie ile basladım
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir, 3-4 zeytin, 1 yumurta, 2-3 kaşık yogurt, 1-2 bardak yeşil çay
ara: 10-12 kuru üzüm, 2 tane ceviz
öğlen: 4-5 kaşık haşlanmıs barbunya, 2 kaşık yogurt, 2-3 kaşık tavuk göğsü
ara: 1 brdak süt, 1 muz
diye devam ediyorm
birazdan 2 mil leslie ve 30dk bisiklet
aynengaliba yine denge meselesi, insan nerde sıkışırsa öbür tarafı özlüyor
8 yolda benim var üni biter bitmez basladimMaşallah 8 yıl iyi çalışmışsın :) bi ben varım tembel; 30 yaşındayım toplamda 3 yıl anca çalıştım :)))
Sabah
1dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin yeşil çay
Öğle
1 yumurtadan menemen
1dilim ekmek
Yoğurt
ara :
bir avuç leblebi+ kuru üzüm + 4 badem
akşam: 5 yk et sote
1 dilim kepekli ekmek
yoğurt+ salata
ara: lebelebi+ üzüm karışımı ya da bir meyve
2.5 lt
40 dk yürüyüş
Harika:)evet 40 dk yürüdüm geldim
Teşekkür ederimCok güzel tebrikler.
Harika:)
Bizim kızlar hastalandı yine, oldu mu ikisi birden oluyo bizi mahvediyor . Büyük babasıyla yattı biz de küçükle salonda dolanıp duruyoruz, oturdum mu uyanıyor sıpa; bunları size salonda volta atarken yazıyorum
Bugün yürüyüşten sonra 20 dakika da pilates yaptım devamı gelir inşallah
ara :
bir avuç leblebi+ kuru üzüm + 4 badem
akşam: 5 yk et sote
1 dilim kepekli ekmek
yoğurt+ salata
ara: lebelebi+ üzüm karışımı ya da bir meyve
2.5 lt
40 dk yürüyüş
Evet aynen öyle oluyo. Bu seneye kadar doğru dürüst hastalık görmemiştik bu sene de bi iyileşemedik. Kreşten gelen mikroplar da çok etkili oluyo küçüğü mahvediyorÇok geçmiş olsun canim. Ne kadar çok hasta oluyorlar. Büyüğe kresten mi buasiyor? Küçükte büyükten kapiyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?