Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yine yaparız sohbet:)
Sevmek sevilmek güzel :)

Ayy ben onu atlamışım.

Olsun kaptan boşlamak yok. Bu hafta iyi gidiyoruz. +400 verirsin

Bugünkü menümün gidişatı

Sabah
1haş. yumurta
1,5 kk peynir
3 çeri domates
az sütlü nescafe

ara: yok

Öğle:
Mezgit
3 yk bulgur pilavı (salata çok kötüydü almadım aç kalmamak için pilav yedim)
1 sebzeli yoğurtlu meze

Ara: 1 kupa sütlü kahve

20 dk yürüyüş yaptım.

çok güzel pilavi abartmamissin gayet ideal

sahil canim darisi sizlere çok fena ama çok bide yürüyor minicik boyla her yerde

Eee çocuk bu normal. Kısmet.

çok güzel pilavi abartmamissin gayet ideal

Kaptan ekmek ve pilav arasında ayrım yaptım. Aşçı kadın da çok şaşırdı pilav alınca. Çok az diye diye vermiyor zaten fazlasını

Canım bugün kahvaltı 10 öğle 12.30 oldu arada seminerdeydim canımda çekmedi süre az oldugu için o yüzden o ara olmadı
O zaman tamam.

Ayyy o çok kotu oluyor is yeri menusuyle ev menüsü ayni olunca
Annem çok tutturuyor. Harbiden kötü oluyor. Hele akşamda önceki günden kaldıysa 3 öğün ye bakalım

Evet evet ben de ev hanımı olmayı seviyorum; çok rahatım:))) bi ara işe başlasam mı diye düşündüm sonra boşver rahatına bak dedim, rahatıma bakıyorum şu sıralar :)))
aynen yaa, elalemin kahrını çekeceğinde otur mis gibi evinde, kocana güzel yemekler yap, arkadaşlarını yanına topla çayını kahveni iç, canın sıkıldı çık dolaş, mis gibi valla, :)

Evet evet ben de ev hanımı olmayı seviyorum; çok rahatım:))) bi ara işe başlasam mı diye düşündüm sonra boşver rahatına bak dedim, rahatıma bakıyorum şu sıralar :)))

aynen yaa, elalemin kahrını çekeceğinde otur mis gibi evinde, kocana güzel yemekler yap, arkadaşlarını yanına topla çayını kahveni iç, canın sıkıldı çık dolaş, mis gibi valla, :)

Bende evin içinde sıkılıyorum. Ev bana boğucu, mezar gibi geliyor. Evde vakit geçirmeyi seven insanlara çok özeniyorum.

ahhhh dışı seni içi beni yakıyor. hiçte öyle olmuyor canım yaaa. ben üni'den mezun oldum hemen çalışmaya başladım. 8 yıl bir fiil çalıştıktan sonra ocak ayında ayrıldım. ama 3 aydır evde çatladım resmen. arkadaşlarımla uzak yerde oturuyoruz, hamileyim diye kafama göre dışarı çıkamıyorum (toplu taşıma kullanmaktan kaçınıyorum maalesef terör olaylarından dolayı) neredeyse hergün bütün gün evdeyim. bebiş olunca sıkılmaya vaktim olmayacak biliyorum ama şuan zaman geçmek bilmiyor. evde de oyalanacak pek bişey bulamıyorum. hergün temizlik yapılmıyor, hergün çamaşır yıkanmıyor. zaten hamilelikten dolayı yapacaklarımda sınırlanıyor. offf offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…