- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Ayy ne guzel sohbeti kacirmisim yaa
Ben de ikizler burcuyum, her burc guzel, hepimiz cok guzelizzzz
Ben de hic sevmezdim kendimi, hic begenmezdim. Esim beni sevdikce, begendikce ben de kendimi sevmeye basladimsimdi hala oluyor kendimi begenmedigim zamanlar ama o kadari da dogaldir herhalde
başak erkekleri benden uzak dursun , bayanlarıyla bi sorunum yok
tatlım kocaeli benim yasaklı şeklim, malum insandan ve yaşadıklarımdan ötürü :/
terazi burcu candır yaben kendi burcumdaki kişilerle iyi anlaşırım
Olsun kaptan boşlamak yok. Bu hafta iyi gidiyoruz. +400 verirsinKızlar +400um tabi goturdum hafta sonu +800du 400 u attım kalan 400ude atıp en kötü sabit olmalıyım bu hafta tartıda 72.9 uhayal etmiştim olmayınca cozuttum işte bi daha hayal etmek yok bi hafta boşa gidecek
45dk yurudum bantta kasların pıtır pıtır atıyorşimdi KK eşliğinde kahve soda keyfi
Güzel ama az:) Aralara birşeyler meyveler serpiştirirsen güzel olacak.Sabah
1dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
2 zeytin yeşil çay
Öğle
1 yumurtadan menemen
1dilim ekmek
Yoğurt
burçlar ben kovayim yükselen ikizler eşim yengeç oğlum kova yükselen ikizlerbu bebe bu yüzden dengesiz
kahvenin üstüne sodayi için farki gorursunuzHiç ikisini beraber denememiştim
sahil canim darisi sizlere çok fena ama çok bide yürüyor minicik boyla her yerdeYaa allah bağışlasın nazar değmesin çok tatlı oğlun ya
çok güzel pilavi abartmamissin gayet idealBugünkü menümün gidişatı
Sabah
1haş. yumurta
1,5 kk peynir
3 çeri domates
az sütlü nescafe
ara: yok
Öğle:
Mezgit
3 yk bulgur pilavı (salata çok kötüydü almadım aç kalmamak için pilav yedim)
1 sebzeli yoğurtlu meze
Ara: 1 kupa sütlü kahve
20 dk yürüyüş yaptım.
Canım bugün kahvaltı 10 öğle 12.30 oldu arada seminerdeydim canımda çekmedi süre az oldugu için o yüzden o ara olmadıGüzel ama az:) Aralara birşeyler meyveler serpiştirirsen güzel olacak.
gidip yemek yapayim kurufasulyem makarna salatam var ama dun işyerinde de fasulye yemiş beyefendi
Tamam teşekkürlerkahvenin üstüne sodayi için farki gorursunuz
sahil canim darisi sizlere çok fena ama çok bide yürüyor minicik boyla her yerde
çok güzel pilavi abartmamissin gayet ideal
O zaman tamam.Canım bugün kahvaltı 10 öğle 12.30 oldu arada seminerdeydim canımda çekmedi süre az oldugu için o yüzden o ara olmadı
Annem çok tutturuyor. Harbiden kötü oluyor. Hele akşamda önceki günden kaldıysa 3 öğün ye bakalımAyyy o çok kotu oluyor is yeri menusuyle ev menüsü ayni olunca
Bende iyi anlaşıyorum ama arada dengesizliğimiz olmasa :-D
Evet evet ben de ev hanımı olmayı seviyorum; çok rahatım:))) bi ara işe başlasam mı diye düşündüm sonra boşver rahatına bak dedim, rahatıma bakıyorum şu sıralar :)))bazen ev hanımı olmayı çok istiyorum, ne güzel özgürsünüz istediğini pişir ye,
:-D kararsızlıkta var mıAh o dengesizlikler, gelgitler ah ah bide bana sor
aynen yaa, elalemin kahrını çekeceğinde otur mis gibi evinde, kocana güzel yemekler yap, arkadaşlarını yanına topla çayını kahveni iç, canın sıkıldı çık dolaş, mis gibi valla, :)Evet evet ben de ev hanımı olmayı seviyorum; çok rahatım:))) bi ara işe başlasam mı diye düşündüm sonra boşver rahatına bak dedim, rahatıma bakıyorum şu sıralar :)))
Evet evet ben de ev hanımı olmayı seviyorum; çok rahatım:))) bi ara işe başlasam mı diye düşündüm sonra boşver rahatına bak dedim, rahatıma bakıyorum şu sıralar :)))
aynen yaa, elalemin kahrını çekeceğinde otur mis gibi evinde, kocana güzel yemekler yap, arkadaşlarını yanına topla çayını kahveni iç, canın sıkıldı çık dolaş, mis gibi valla, :)
ahhhh dışı seni içi beni yakıyor. hiçte öyle olmuyor canım yaaa. ben üni'den mezun oldum hemen çalışmaya başladım. 8 yıl bir fiil çalıştıktan sonra ocak ayında ayrıldım. ama 3 aydır evde çatladım resmen. arkadaşlarımla uzak yerde oturuyoruz, hamileyim diye kafama göre dışarı çıkamıyorum (toplu taşıma kullanmaktan kaçınıyorum maalesef terör olaylarından dolayı) neredeyse hergün bütün gün evdeyim. bebiş olunca sıkılmaya vaktim olmayacak biliyorum ama şuan zaman geçmek bilmiyor. evde de oyalanacak pek bişey bulamıyorum. hergün temizlik yapılmıyor, hergün çamaşır yıkanmıyor. zaten hamilelikten dolayı yapacaklarımda sınırlanıyor. offf offfffaynen yaa, elalemin kahrını çekeceğinde otur mis gibi evinde, kocana güzel yemekler yap, arkadaşlarını yanına topla çayını kahveni iç, canın sıkıldı çık dolaş, mis gibi valla, :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?