e sutle tarf etmsti 1 su b sut ve 3 yemk kasigi yulafi mikroda isit o kabsricak ve cook yok tutyr demsti ama denemedm norml kahvltya devm edyrm simdilik:)bi ara dukanın yulaf kepegini yiyordum ama hayattan sogutuyor insanı:) ekmekten daha tok tutuyor orası kesin
şimdi sabah 2 dilim ekmek yiyorum
Iyisinnnn sen heppp:)))Bugünkü menumu yazayim. Fena sayilmaz.
kahvaltim; bol peynirli z.yaginda 2 yumurta, domates, 11-12 zeytin, 2 dilim ekmek, 1 bardak
sut
Öğlen, 1 tabak kofteli patates yemeği ve 1 kase yoğurt
Ara, türk kahvesi, 3 hurma, 1 kayisi
Aksam, 4-5 yk kuymak, 2 dilim ekmek, domates salata, 7-8 zeytin, cay ( esimle disarida yiyecektik son anda vazgeçince kahvaltilik bi menü oldu)
Ara, cay, yarim avuç kabak çekirdeği, 2 ceviz
Cok dengeli bi meniu bnce bana 10 hamsi kesnlkleee yetmezdiiiGünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
3 yk yulaf, 1 sb süt, 1 küçük muz ve iki çilek
öğle
4 adet lahana sarma, 1 kase yoğurt
ara
1 avuç kuruyemiş, 30 gr. bitter çikolata
akşam
1 tabak çorba, 10 adet hamsi, 1 porsiyon yağsız salata
40 dk yürüyüş, 3 lt su
Ole bi uygulamyi bende indrdimde snra yediklerni orya yazysnya bende surekli yazamycgmi feln dusndm biraktmDünkü menüm:
Sabah
1haş. yumurta
1,5 kk peynir
3 çeri domates
az sütlü nescafe
ara: yok
Öğle:
Mezgit
3 yk bulgur pilavı (salata çok kötüydü almadım aç kalmamak için pilav yedim)
1 sebzeli yoğurtlu meze
Ara: 1 kupa sütlü kahve
Ara: 1 armut + 2 ceviz
akşam
Salata
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Su: 2 litre
spor:
Öğle: 20 dk yürüyüş
akşam. alışverişe gittim gezdim.
Toplam 9617 adım atmışım.
Bu arada uygulama indirdim kalori saymaya başladım. 1213 kalori yemişim. 1200 kalori ile haftada 1 kilo vermem gerekiyor. + spor ve harakette yakılan kalori de 1 kilonun üzerine çıkaracak inşallah.
Guzel menu firin tavukkk bayilirim:)öğlen öğünü yemekhaneden mi çıkıor evden götürüyo musun ? ben bugun sabah götüremedim
sabah: 15dk leslie yaptm
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2 yumurtadan omlet, 3 zeytin, 1 salatalık, 1 domates, 2 bardak yeşil çay
ara: 10 badem
öğlen: 4 sarma, 2-3 kasık salata, 1 kase yogurt çorbası
ara: 1 kivi, 5-6 çilek
akşama fırına tavuk attım insallah cabuk pişer
Dukanın kepeği nasıl canımbi ara dukanın yulaf kepegini yiyordum ama hayattan sogutuyor insanı:) ekmekten daha tok tutuyor orası kesin
Canım su ile yaptım bi kere o kötüydü ama süt ile alıştım içine kuru üzüm tarçın koyunca tatlanıyor biraz iyi olur bnm yaptıgım gibi dene istersen bigünYulaf lapasi nasil gdyo canm ben denemedm henuz norml kahvaltma devam ediyrm:)
baby bu bebekler kendi yönlendiriyor ayrica sessiz ve karanlik seven çocuk iyidir canim büyüme hormonu karanlık ve sessiz ortamda daha aktif oluyorKaptan keşke sessiz ortamda uyumaya alıştırmasan. cok zor oluyor sessiz ortama alışıp uyuyan cocuklar
İlerde ders calışmak için falan da hep çok sessiz ortam arıyorlar.
sabah: yulaf lapası
ara: 1 elma
öğle: 1.5 kepçe karışık sebze yemeği
3 yk kaşığı makarna
3 küçük lokma beyaz ekmek :/
yemek çok yağlı geldiği için yaptım ekmeği
Ara. Bir avuç leblebi+üzüm
Dört tane badem türk kahvesi
Akşam
Fırında patatesli tavuk 5 yk
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Ara. Havuç
2.5 lt su
Misafirliğe gitmem gerekiyor erken dönersem yürüyüş pilates
Dünkü menüm:
Sabah
1haş. yumurta
1,5 kk peynir
3 çeri domates
az sütlü nescafe
ara: yok
Öğle:
Mezgit
3 yk bulgur pilavı (salata çok kötüydü almadım aç kalmamak için pilav yedim)
1 sebzeli yoğurtlu meze
Ara: 1 kupa sütlü kahve
Ara: 1 armut + 2 ceviz
akşam
Salata
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
Su: 2 litre
spor:
Öğle: 20 dk yürüyüş
akşam. alışverişe gittim gezdim.
Toplam 9617 adım atmışım.
Bu arada uygulama indirdim kalori saymaya başladım. 1213 kalori yemişim. 1200 kalori ile haftada 1 kilo vermem gerekiyor. + spor ve harakette yakılan kalori de 1 kilonun üzerine çıkaracak inşallah.
Gunaydinnnn dun menumu yaMayi unutmusum
Sabah
1 haslnms yumurta(gec kalmstm)
Ara
Bi avuc cilek
Ogle
Corba(analikizli gibi)
Bol salata
Ayran
Ara
Bi kase yogurt ve portakal
Ara
4 ceviz
Aksam
Corba
Ton balikli salata(disari cikip alsvers yapamdm bunlari tukettim)
Su
2 litreyi gecmstr
bugun şöyle lezzetli bişey yiyim dedim internetten tarif bakıp fırında bütün tavuk yaptım ama saat kaç oldu hala üstünü kızarmaya bıraktım. pişmek bilmedi.
çok zor ya evde yemek yapmak. işten gelince hazırla dogra pişir vs vs
ben akşam yemegini bu kadar geç yemek istemiyorum çünkü baya erken uyuyorum çogunlukla
bi ara dukanın yulaf kepegini yiyordum ama hayattan sogutuyor insanı:) ekmekten daha tok tutuyor orası kesin
Valla buraya yazarken telefona da giriyorum zor olmuyor.Super men
Ole bi uygulamyi bende indrdimde snra yediklerni orya yazysnya bende surekli yazamycgmi feln dusndm biraktm
Dukanda karbonhidrat olmadığından sütle falan yapınca aşırı doyurucu oluyor.Dukanın kepeği nasıl canım
Evet tok tutması acısından çok iyi
baby bu bebekler kendi yönlendiriyor ayrica sessiz ve karanlik seven çocuk iyidir canim büyüme hormonu karanlık ve sessiz ortamda daha aktif oluyor
Güzel. Misafirlikte tut kendini. İkramları yermiş gibi yap yeme. Bol bol su iç cay iç:)Ara. Bir avuç leblebi+üzüm
Dört tane badem türk kahvesi
Akşam
Fırında patatesli tavuk 5 yk
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Ara. Havuç
2.5 lt su
Misafirliğe gitmem gerekiyor erken dönersem yürüyüş pilates
bugün gündüz giremedim. kahvaltıdan sonra mutfak dolaplarının içlerini düzelttim biraz, boş kavanozlar falan vardı onları toparladım, poşetledim. sonra baktım hava çok güzel evi biraz toparlayıp kendimi dışarı attım. zaten evde çok sıkılmıştım. 1.5 saat yavaş tempoda yürüdüm. markete uğrayıp bikaç bişey aldım derken eve gelmem 4'ü buldu. sonrada aldıklarımı yerleştir, yemek hazırla, sofra kur, yemek ye falan derken bu saat oldu. ama yorulmuşum. şimdi çayımı aldım ayaklarımı uzattım tv izliyorum :))
bugünkü menümü de unutmadan yazayım,
Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta üzerine biraz z.yağı ve pul biber gezdirdim, domates, 9-10 zeytin, 1 kk kaşar, 1 bardak süt, 1 tk vişne reçeli, 2 dilim çavdar ekmeği,
öğlen; 1/2 porsiyon kıymalı börek ve çay (dışardaydım görünce canım çekti)
ara; yarım portakal
akşam; 1 kase mercimek çorba, 4-5 kaşık nohutlu bulgur pilavı, 2 tane kadınbudu köfte, 1 kase cacık
ara; çay içiyorum, birde bugün çilek aldım 4-5 çilek ve 1 muz yerim
su; ancak 1 lt olmuştur şimdiye kadar.
evet canımm dışarda olunca içemedim. ama ben akşamları daha çok içiyorum. kesin 2'ye tamamlarımOh keyif yapmayı hak etmişsin canım:)
Güzelll :)
Su az geldi.ihmal etme canım
tarifin çok lezzetli görünüyooCanım su ile yapanda var süt ile yapanda..herkes farklı seviyor ben süt ile yapıyorum
1çay bardağı yulaf ile iki çay bardağı sütü koyuyorum kaynayınca alıyorum pişerken bir çay kaşığı kadar tarçın atıyorum tatlandırıcı olarak
Sonra dolaba koyup biraz soğutuyorum snra üstüne herhangi bi meyve doğrayıp biraz kuru üzüm koyup yiyorum
Pişerken kakao koyanda var içine üstüne bitter damla çikolata koyanda
2 gündür gayet iyi toparladın canımmm. akşam yemek yaparkende 1 saati gözden çıkarman lazım ancak hazır oluyor. birde biraz fazla yap seni 2-3 gün idare etsin. hergün yaparsan sıkılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?