Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Diyetsyen
bi ara dukanın yulaf kepegini yiyordum ama hayattan sogutuyor insanı:) ekmekten daha tok tutuyor orası kesin
şimdi sabah 2 dilim ekmek yiyorum
e sutle tarf etmsti 1 su b sut ve 3 yemk kasigi yulafi mikroda isit o kabsricak ve cook yok tutyr demsti ama denemedm norml kahvltya devm edyrm simdilik:)

Iyisinnnn sen heppp:)))

Cok dengeli bi meniu bnce bana 10 hamsi kesnlkleee yetmezdiii

Super men
Ole bi uygulamyi bende indrdimde snra yediklerni orya yazysnya bende surekli yazamycgmi feln dusndm biraktm

Guzel menu firin tavukkk bayilirim:)

Yulaf lapasi nasil gdyo canm ben denemedm henuz norml kahvaltma devam ediyrm:)
Canım su ile yaptım bi kere o kötüydü ama süt ile alıştım içine kuru üzüm tarçın koyunca tatlanıyor biraz iyi olur bnm yaptıgım gibi dene istersen bigün

Kaptan keşke sessiz ortamda uyumaya alıştırmasan. cok zor oluyor sessiz ortama alışıp uyuyan cocuklar
İlerde ders calışmak için falan da hep çok sessiz ortam arıyorlar.
baby bu bebekler kendi yönlendiriyor ayrica sessiz ve karanlik seven çocuk iyidir canim büyüme hormonu karanlık ve sessiz ortamda daha aktif oluyor

sabah: yulaf lapası

ara: 1 elma

öğle: 1.5 kepçe karışık sebze yemeği
3 yk kaşığı makarna
3 küçük lokma beyaz ekmek :/
yemek çok yağlı geldiği için yaptım ekmeği

Ara. Bir avuç leblebi+üzüm
Dört tane badem türk kahvesi

Akşam
Fırında patatesli tavuk 5 yk
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt

Ara. Havuç

2.5 lt su
Misafirliğe gitmem gerekiyor erken dönersem yürüyüş pilates

2 gündür gayet iyi toparladın canımmm. akşam yemek yaparkende 1 saati gözden çıkarman lazım ancak hazır oluyor. birde biraz fazla yap seni 2-3 gün idare etsin. hergün yaparsan sıkılırsın

menüleriniz gayet iyi kızlar. süpersiniz

bugün gündüz giremedim. kahvaltıdan sonra mutfak dolaplarının içlerini düzelttim biraz, boş kavanozlar falan vardı onları toparladım, poşetledim. sonra baktım hava çok güzel evi biraz toparlayıp kendimi dışarı attım. zaten evde çok sıkılmıştım. 1.5 saat yavaş tempoda yürüdüm. markete uğrayıp bikaç bişey aldım derken eve gelmem 4'ü buldu. sonrada aldıklarımı yerleştir, yemek hazırla, sofra kur, yemek ye falan derken bu saat oldu. ama yorulmuşum. şimdi çayımı aldım ayaklarımı uzattım tv izliyorum :))

bugünkü menümü de unutmadan yazayım,

Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta üzerine biraz z.yağı ve pul biber gezdirdim, domates, 9-10 zeytin, 1 kk kaşar, 1 bardak süt, 1 tk vişne reçeli, 2 dilim çavdar ekmeği,

öğlen; 1/2 porsiyon kıymalı börek ve çay (dışardaydım görünce canım çekti)

ara; yarım portakal

akşam; 1 kase mercimek çorba, 4-5 kaşık nohutlu bulgur pilavı, 2 tane kadınbudu köfte, 1 kase cacık

ara; çay içiyorum, birde bugün çilek aldım 4-5 çilek ve 1 muz yerim

su; ancak 1 lt olmuştur şimdiye kadar.

Fırında uzun sürüyor haklısın.. Yemekleri fazla yap 2 gün yersin :)

bi ara dukanın yulaf kepegini yiyordum ama hayattan sogutuyor insanı:) ekmekten daha tok tutuyor orası kesin
şimdi sabah 2 dilim ekmek yiyorum

Bende dukanla cok iyi kilo vermiştim.
Yulaf kepeğini yumurta süt peynirle krep gibi yapıyordum. Öğünlere bölüyordum. Yulaftan yüz kat iyi :)

Super men

Ole bi uygulamyi bende indrdimde snra yediklerni orya yazysnya bende surekli yazamycgmi feln dusndm biraktm
Valla buraya yazarken telefona da giriyorum zor olmuyor.

Dukanın kepeği nasıl canım
Evet tok tutması acısından çok iyi
Dukanda karbonhidrat olmadığından sütle falan yapınca aşırı doyurucu oluyor.
baby bu bebekler kendi yönlendiriyor ayrica sessiz ve karanlik seven çocuk iyidir canim büyüme hormonu karanlık ve sessiz ortamda daha aktif oluyor

Sen baba bakma ben cahilim ne anlarım bebekten. :)

Güzel. Misafirlikte tut kendini. İkramları yermiş gibi yap yeme. Bol bol su iç cay iç:)

Oh keyif yapmayı hak etmişsin canım:)

Güzelll :)
Su az geldi.ihmal etme canım

tarifin çok lezzetli görünüyoo deniycem

bugunkü menü
sabah
3 yk yulaf 1 sb süt 1 küçük muz ve iki çilek
ara
yarım pkt eti form ve şekersiz kahve
öğle
1 orta porsiyon kuru fasülye ve 1 dilim kepek ekmeği, yağsız salata ve yarım sb ayran
ara
1 avuç kuruyemiş ve incir
akşam
bi dilim ekmek ve çok az kahvaltılık
ara
4 adet çiğköfte ve marul

2 gündür gayet iyi toparladın canımmm. akşam yemek yaparkende 1 saati gözden çıkarman lazım ancak hazır oluyor. birde biraz fazla yap seni 2-3 gün idare etsin. hergün yaparsan sıkılırsın

Evet canım haftasonu çok bozdum sıkmak lazım artık..evet canım insan sıkılıyor bıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…