afiyet olsun :)bugün kahvaltıda 1,5 dilim küt böreği yedim kızlar. Kendimi ödüllendirmek adına oldu biraz, şu ara kalorilerim bayağı az güzel gidiyordum :))
öğlenki çorba güzl degil miydi yoksa az yemek için mi yarım kase çorba içtin ?Kizlar dunki menum. Hic guzel degil kizacaksiniz yine...
sabah; ac bitir salam 4 dilim, krem peynir, domates ve salatalik 2dilim tb ekmegine sandvic
oglen; yarim kase domates corbasi
ara: 5 kayisi, 5 leblebi
ara: activia cilekli
aksam; yumurta, krem peynir, domatesli sandvic 2dilim tb ekmegi
Bu sabah da aksam yedigim sandvicten yedim. Hep ayni sandvic yemekten biktim ya tatil olsa da guzel diyet yemekler yapsam. Haftaya programimiz var, dunun onun icin lazim olan kirtasiye malzemelerini aldim. Ozalitten baskilar aldim filan. Insallah programimiz cok guzel olur
Eve 7den sonra geldim, yarim saat uzandim sonra ev islerini yaptim. Sonra da uyumusum zaten...
Cok kotuydu tadi. Kullandiklari bir baharattan mi neden bilmiyorum, yemekleri hic guzel olmuyor. Karnim ac diye yarim kaseyi de zor ictim.öğlenki çorba güzl degil miydi yoksa az yemek için mi yarım kase çorba içtin ?
hem çalışıp hem diyetsel ve saglıklı yemek hazırlamak zor. zaman olmuyo cunku. bende aynı seyi 2-3 gün yemekten bıktım
Öyle canım kesinlikle yoksa ben yıllardır bu kiloları görmedim yavas veriyorum bazen artıyor azalıyor ama umudumu kaybedip tamamen bırakmamayı öğrendim sizede teşekkür ediyorum morel verdiğiniz için insan burayı düşünüp yalnız olmadıgını görüyor destek alıyor burdan
günaydın kuzularım :)
dünkü menüm;
sabah: simit
öğlen: çorba, 1 kepçe nohut, 6 tane biber turşusu, yoğurt, az salata
akşam: tavuklu yoğurtlu salata
Günaydın Kızlarrr
Ooo afiyet olsun. Pudra şekerini de döktün dimi.bugün kahvaltıda 1,5 dilim küt böreği yedim kızlar. Kendimi ödüllendirmek adına oldu biraz, şu ara kalorilerim bayağı az güzel gidiyordum :))
Kizlar dunki menum. Hic guzel degil kizacaksiniz yine...
sabah; ac bitir salam 4 dilim, krem peynir, domates ve salatalik 2dilim tb ekmegine sandvic
oglen; yarim kase domates corbasi
ara: 5 kayisi, 5 leblebi
ara: activia cilekli
aksam; yumurta, krem peynir, domatesli sandvic 2dilim tb ekmegi
Bu sabah da aksam yedigim sandvicten yedim. Hep ayni sandvic yemekten biktim ya tatil olsa da guzel diyet yemekler yapsam. Haftaya programimiz var, dunun onun icin lazim olan kirtasiye malzemelerini aldim. Ozalitten baskilar aldim filan. Insallah programimiz cok guzel olur
Eve 7den sonra geldim, yarim saat uzandim sonra ev islerini yaptim. Sonra da uyumusum zaten...
afiyet olsun :)
günaydın herkese
Dönem dönem herkes yer. Önemli olan toparlanmak. Bir kere bozunca bozdum gitti zaten yattı balık yan gider dememek gerek. Biz zaten bunun için buradayız.
Nedense az geldi gözüme.
Günaydın canım.
Ooo afiyet olsun. Pudra şekerini de döktün dimi.
Çok az yiyiyorsun. Canım. Krem peynir yerine normal peynir tercih edebilirsin. Krem peynir daha yağlı oluyor. Öğlenler için çözüm bulman gerek. Yoğurt vs kurtarıcı. Neredeyse az geziyorsun. Sağlığından olacaksın diye korkuyorum hatta.
Kansızlık yorgunluk vücut direnci böyle şeyleri yaşamanı istemem. Kendi sağlığın için toparlan.
Günaydın canım.
Hep bu zamana kadar öyle oldu zayıfladım bi bıkkınlık geldi bıraktım snra bırakınca nasılsa gitti diyip tamamen kopuyordumDönem dönem herkes yer. Önemli olan toparlanmak. Bir kere bozunca bozdum gitti zaten yattı balık yan gider dememek gerek. Biz zaten bunun için buradayız.
Nedense az geldi gözüme.
Günaydın canım.
Ooo afiyet olsun. Pudra şekerini de döktün dimi.
Çok az yiyiyorsun. Canım. Krem peynir yerine normal peynir tercih edebilirsin. Krem peynir daha yağlı oluyor. Öğlenler için çözüm bulman gerek. Yoğurt vs kurtarıcı. Neredeyse az geziyorsun. Sağlığından olacaksın diye korkuyorum hatta.
Kansızlık yorgunluk vücut direnci böyle şeyleri yaşamanı istemem. Kendi sağlığın için toparlan.
Günaydın canım.
Şu sıralar inanılmaz bi tokluk hissim var hemen şişiyorum.
dökmedim tatlım ben sevmem :)
Hep bu zamana kadar öyle oldu zayıfladım bi bıkkınlık geldi bıraktım snra bırakınca nasılsa gitti diyip tamamen kopuyordum
aynen canım annemde hep öyle derdi ya çatlayana kadar yiyorsun ya da açlıktan öldürüyorsun kendini bi ortasını bulamadın die kızardı şimdi bazı günler çok yemiyor değilim ama uzun süreli olmuyor en azından pes etmiyorum artık hemenAaa o zaman yağlı garip tatsız bir şey oluyor. Kol böreği ye daha iyi.
Maşallah maşallah tokluk hissi iyidir.
Bende öyle diyip ya hep ya hiç modundaydım ama en büyük hata bu. Bunu kabullenip devam edince inan herşey dengeleniyor. Başaracağız tatlım.
Aaa o zaman yağlı garip tatsız bir şey oluyor. Kol böreği ye daha iyi.
Maşallah maşallah tokluk hissi iyidir.
Bende öyle diyip ya hep ya hiç modundaydım ama en büyük hata bu. Bunu kabullenip devam edince inan herşey dengeleniyor. Başaracağız tatlım.
aynen canım annemde hep öyle derdi ya çatlayana kadar yiyorsun ya da açlıktan öldürüyorsun kendini bi ortasını bulamadın die kızardı şimdi bazı günler çok yemiyor değilim ama uzun süreli olmuyor en azından pes etmiyorum artık hemen
sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
ara: 1 armut
öğle :
1 kepçe sulu patates yemeği
4 yk kaşığı bulgur pilavı
1 lokma simit
şuan size koşu bandinin üstünde yaziyorum
kizlar yaz geldi kuzey her dk peşinden koşturuyor bide minnak boyla yürüyor iyice ele avuca sigmaz oldu
aksam tel elime alsam sevgili eşim benimle değil tel ile evlisin androidin bozulsun diyor
bu ara takima yetisemiyorum tabi ki diyeti birakmiyorum ama artik normal üye olarak devam etmek istiyorum böylece yüküm hafiflemiş olur
birde mayista tatil isi var 5-10 günde degil 1-1.5 aylik bir süreç bu nedenle herkes kaptanini bilsin @The Queen yeni kaptaniniz ilk is bi yoklama al flue_13 nerede mesela
Ama ben çok seviyorum gevrek geliyor :)))
menümün gidişatı;
sabah: 1,5 dilim küt böreği
ara: türk kahvesi
öğlen:yarım kase tarhana çorbası
hem börek yediğim için hemde keyfim olmadığı için hiç iştahım yok yarım kase çorbayı bile zor içtim.
ara öğünde 5 tane çilek yicem. akşam menüde ne var bilmiyorum.
Evet pes etmek yok
Güzel akşam karbonhidrattan kaçın canım dengelemek için....
Ben bir takım üye listesi yapayım öyle takip edeyim.
O tatilde burada olacaksın o kilolar verilecek canımcım.
Afiyet olsun
Keyfin yerine gelir inşallah ama az yiyip aç bırakma canım kendini. Afiyet olsun. Hadi canlan. Hava sıcak akşam az yürüyüş yapiyi gelir
işyerinde beraber çalıştığım arkadaşım işten ayrıldı, o yüzden bugün biraz duygusalım bide havalar sıcak ya iştah fln kalmadı bende(
akşam çok işim var duş, saç ojebugün yürüyemem heralde :) bu arada dün yürüdüm, yeğenlerimle koştum zıpladım 4 saat durmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?