Tuttum canım lokma tatlısı vardı bi küçük parça aldım yedim sadece :-(Fırında uzun sürüyor haklısın.. Yemekleri fazla yap 2 gün yersin :)
Bende dukanla cok iyi kilo vermiştim.
Yulaf kepeğini yumurta süt peynirle krep gibi yapıyordum. Öğünlere bölüyordum. Yulaftan yüz kat iyi :)
Valla buraya yazarken telefona da giriyorum zor olmuyor.
Dukanda karbonhidrat olmadığından sütle falan yapınca aşırı doyurucu oluyor.
Sen baba bakma ben cahilim ne anlarım bebekten. :)
Güzel. Misafirlikte tut kendini. İkramları yermiş gibi yap yeme. Bol bol su iç cay iç:)
Afiyet olsun o zaman şimdidentarifin çok lezzetli görünüyoodeniycem
ben sabah peynir yiyemezsem kahvaltı etmemiş gibi oluyorum krize giriyorm :))bugunkü menü
sabah
3 yk yulaf 1 sb süt 1 küçük muz ve iki çilek
ara
yarım pkt eti form ve şekersiz kahve
öğle
1 orta porsiyon kuru fasülye ve 1 dilim kepek ekmeği, yağsız salata ve yarım sb ayran
ara
1 avuç kuruyemiş ve incir
akşam
bi dilim ekmek ve çok az kahvaltılık
ara
4 adet çiğköfte ve marul
yatana kadar iç suyu artirbugünkü menümü de unutmadan yazayım,
Kahvaltı; 2 haşlanmış yumurta üzerine biraz z.yağı ve pul biber gezdirdim, domates, 9-10 zeytin, 1 kk kaşar, 1 bardak süt, 1 tk vişne reçeli, 2 dilim çavdar ekmeği,
öğlen; 1/2 porsiyon kıymalı börek ve çay (dışardaydım görünce canım çekti)
ara; yarım portakal
akşam; 1 kase mercimek çorba, 4-5 kaşık nohutlu bulgur pilavı, 2 tane kadınbudu köfte, 1 kase cacık
ara; çay içiyorum, birde bugün çilek aldım 4-5 çilek ve 1 muz yerim
su; ancak 1 lt olmuştur şimdiye kadar.
evlenince görürüm mecbur anliyor insanFırında uzun sürüyor haklısın.. Yemekleri fazla yap 2 gün yersin :)
Bende dukanla cok iyi kilo vermiştim.
Yulaf kepeğini yumurta süt peynirle krep gibi yapıyordum. Öğünlere bölüyordum. Yulaftan yüz kat iyi :)
Valla buraya yazarken telefona da giriyorum zor olmuyor.
Dukanda karbonhidrat olmadığından sütle falan yapınca aşırı doyurucu oluyor.
Sen baba bakma ben cahilim ne anlarım bebekten. :)
Güzel. Misafirlikte tut kendini. İkramları yermiş gibi yap yeme. Bol bol su iç cay iç:)
bugunkü menü
sabah
ara
öğle
1 orta porsiyon kuru fasülye ve 1 dilim kepek ekmeği, yağsız salata ve yarım sb ayran
ara
akşam
ara
4 adet çiğköfte ve marul
40 dk yürüyüş ve 3 lt su
bugunkü menü
sabah
ara
öğle
ara
akşam
ara
4 adet çiğköfte ve marul
Sen yine de fazla baskı yaptırma :) süt dokunmuyorsa iyi ama geçen sivilce gibi cıkıo demiştin sütte yapıyor olabilir. Havalar ısınınca süt genelde ağır geliyor. Aklında olsun ayran da aynı işi görüyor.bugun midemi doldurma ihtiyacı hissettim
akşam yemegi poşette 2 tavuk but, 1 patates, yarım havuc,1 kase yogurt, 2 dilim ekmek, 4-5 mini kornişon
ara: 1 muz, 1 portakal
bir aydır midemde bu basıncı hissetmiyordum çok iyi geldi:)))
fakat tespitime göre beni süt baya frenliyormuş. yarın günlük süt alıp sabah akşam süte devam edicem nefsimi baya köreltiyo.
Tuttum canım lokma tatlısı vardı bi küçük parça aldım yedim sadece :-(
Menumm
Sabah
1 hsslnms yumurta
Domates 1 dilim cavdar
Ara
1 bardak sut
Ogle
1 durumcigkofte
1 kucuk kase keskek
1 portakal
Ara
4 ceviZ
Aksam
1 kase corba
2 adet kirmizi biber icinde kofte(firin)
Salata
Su
2.5 lt civari
evlenince görürüm mecbur anliyor insan
kuşlar bu haftam çok kotu geçti inanamiyorum kendime sabitle tamamlarim inşallahyaptigim sporlari hep yedim
güzelll canımmm, öğlen fazla gibi geldi ama akşam dengelemişsinMenumm
Sabah
1 hsslnms yumurta
Domates 1 dilim cavdar
Ara
1 bardak sut
Ogle
1 durumcigkofte
1 kucuk kase keskek
1 portakal
Ara
4 ceviZ
Aksam
1 kase corba
2 adet kirmizi biber icinde kofte(firin)
Salata
Su
2.5 lt civari
tamam canımmmmyatana kadar iç suyu artir
canım 3 haftadır çok iyi gidiyordunn. bu haftaki sporlarında iyikuşlar bu haftam çok kotu geçti inanamiyorum kendime sabitle tamamlarim inşallahyaptigim sporlari hep yedim
Teşekkür ederim canımGüzel menü.
Sen yine de fazla baskı yaptırma :) süt dokunmuyorsa iyi ama geçen sivilce gibi cıkıo demiştin sütte yapıyor olabilir. Havalar ısınınca süt genelde ağır geliyor. Aklında olsun ayran da aynı işi görüyor.
Aferin sana :) tut kendini. Bunda üzülecek birşey yok. Aksine kendini tuttuğun için sağlıklı olanı seçebilecek kadar güçlü oldugun için şanlısın gülümse hadi:)
Güzel menü.
Tanıdığım herkes bu keşkeki cok seviyor bizim sülale -buna bende dahilim - sevemedik tatsız tuzsuz geliyor. Afiyet olsun zevkle.yediğine eminim:)
Aa kaptan bugün annem babama söyledi.
Babam bu işleri uzatmamak lazım falan diye olumlu konuştu. 2,3 hafta içinde tanışma nişan olacak. :) bir kaç sene sonra mecburiyeti yaşarsam anlarım :)
Kaptan kendine dur demelisin. Daha var. En azından yediklerinin yarattığı ödemi atarsın yarın dikkat et.
Teşekkür ederim canımbi parça aldığım için pişmanlıktan üzgündüm aslında hiç bozmak istemiyorum artık diyetimi küçük bile kaçamak yapsan giderek artıyor sonra ondan korktum
Öyle canım kesinlikle yoksa ben yıllardır bu kiloları görmedim yavas veriyorum bazen artıyor azalıyor ama umudumu kaybedip tamamen bırakmamayı öğrendim sizede teşekkür ediyorum morel verdiğiniz için insan burayı düşünüp yalnız olmadıgını görüyor destek alıyor burdanBaşaracağına inanmalısın:)
Bozmak istemiyorsan bozmazsın. Kendin de bitiyor iş :)
eskiden bende yapamazdım zamanla insan değişiyor yaben sabah peynir yiyemezsem kahvaltı etmemiş gibi oluyorum krize giriyorm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?