Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam canım dünkü fırında tavuk yemeğinden var onu yerim artık

Kızlar; az önce çok kötü bir haber aldım elim ayağım titriyor şu anda. Konyada mahallemizden çocukluk arkadaşım vefat etmiş. 18 aylık bebeği de var, ölüm sebebi belli değil ani ölüm. Kaç gündür çocuklar hasta diye canım sıkkın , bu haberi duyunca küçücük hastalıklar için can sıkmamak gerektiğini anladım. Allah eşine ve ailesine sabır versin, bebeği için çok üzüldüm

KraliceElsa Allah rahmet eylesin... cok uzuldum canim, gozlerim doldu... Rabbim cennet eylesin mekanini, geride kalanlara sabir versin. Melegine de guzel bir kader nasip etsin, baska imtihan gostermesin ona...

İş hayatından birileri gelir birileri gider. Bende gitmek istiyorum. Hiç ağlamasınlar arkamdan hiç sevmiyorum onları
bende aglamam diyordum aglastik valla
basin sağolsun canim rabbim sabir versin çok zor

Allah rahmet eylesin. Cok zor. Cocuğuna Allah yardımcı olsun.
Selam Kizlar ancak gelebildim. Bugün 2 tane mahkemem vardi. Sabahtan ciktik esinle ancak eve geldim.
Hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur umarım

KraliceElsa Allah rahmet eylesin.
@The Queen sana artık kaptan diyecez
bugun yeme içme işim bitti
sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir. işe geç kalmamak için tez bişekilde bunları yedm sadece

ara: 10 badem, 10 kuru üzüm

ara: 1 elma

öğlen: 2 kaşık suyu süzülmş taze fasulye, 4 kaşık sözde kısır

ara: çay, kahve. misafirliğe gittm ama bişey yemedm. aç karnıma çok kötü geldi

akşam: yarımdan fazla ızgara tavuk göğsü, 1 tabak salata

spor: 2 mile leslie yapmak istiyorm midem biraz sindirdikten sonra

sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek

ara: 1 armut

öğle :
1 kepçe sulu patates yemeği
4 yk kaşığı bulgur pilavı
1 lokma simit
bana güzel bir menü gibi geldi:) sabah domates salatalık falan mevsimi olmadıgı için yemek istemiyorum ama agzımı ıslatcak bi besin arıyorum onlardan baska da bulamıyorm. mecbur yiyom

Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin.
Evet ölüm gelince anlıyoruz bazı şeylerin kıymetini aslında

bana güzel bir menü gibi geldi:) sabah domates salatalık falan mevsimi olmadıgı için yemek istemiyorum ama agzımı ıslatcak bi besin arıyorum onlardan baska da bulamıyorm. mecbur yiyom
Teşekkür ederim canım bende domates salatalık yiyorum normalde birazda olsa ama evde kalmamış alışverişede gitmeyince böyle oldu artık

sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek

ara: 1 armut

öğle :
1 kepçe sulu patates yemeği
4 yk kaşığı bulgur pilavı
1 lokma simit

Ara.
5badem 2fındık 15 kadar leblebi türk kahvesi

Akşam. Fırında tavuk 5 yk
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt

Ara. 1 tane kivi ya da havuç

2.5 lt su
40 dk yürüyüş

KraliceElsa başın sağolsun
kızlar bende yeni girebildim bugun işler çok yoğundu, acayip yoruldum,,
öğlen bi çorbayla geçiştirdim ama sonu hayır olsun
bi sütlü nescafe patlat. açlık krizlerinin düşmanı bana göre. süt içince canım bişi istemiyo.
sivilce yapıyo diye light aldm bu sefer. iyi degilmiş ama biraz böyle içeyim

Sağolun arkadaşlar, alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun.
Bu arada iki gün uğramadım neler oldu böyle. @The Queen ksptanlığın hayırlı olsun canım:) @katre-i dem, küçük çocukla zor gerçekten, şimdiye kadar bile iyi yaptın bence, bundan sonra kafan rahat olur kendine daha çok zaman ayırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…