- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
İş hayatından birileri gelir birileri gider. Bende gitmek istiyorum. Hiç ağlamasınlar arkamdan hiç sevmiyorum onları
Tamam canım dünkü fırında tavuk yemeğinden var onu yerim artıkEvet pes etmek yok
Güzel akşam karbonhidrattan kaçın canım dengelemek için....
Ben bir takım üye listesi yapayım öyle takip edeyim.
O tatilde burada olacaksın o kilolar verilecek canımcım.
Afiyet olsun
Keyfin yerine gelir inşallah ama az yiyip aç bırakma canım kendini. Afiyet olsun. Hadi canlan. Hava sıcak akşam az yürüyüş yapiyi gelir
bende aglamam diyordum aglastik vallaİş hayatından birileri gelir birileri gider. Bende gitmek istiyorum. Hiç ağlamasınlar arkamdan hiç sevmiyorum onları
basin sağolsun canim rabbim sabir versin çok zorKızlar; az önce çok kötü bir haber aldım elim ayağım titriyor şu anda. Konyada mahallemizden çocukluk arkadaşım vefat etmiş. 18 aylık bebeği de var, ölüm sebebi belli değil ani ölüm. Kaç gündür çocuklar hasta diye canım sıkkın , bu haberi duyunca küçücük hastalıklar için can sıkmamak gerektiğini anladım. Allah eşine ve ailesine sabır versin, bebeği için çok üzüldüm
Kızlar; az önce çok kötü bir haber aldım elim ayağım titriyor şu anda. Konyada mahallemizden çocukluk arkadaşım vefat etmiş. 18 aylık bebeği de var, ölüm sebebi belli değil ani ölüm. Kaç gündür çocuklar hasta diye canım sıkkın , bu haberi duyunca küçücük hastalıklar için can sıkmamak gerektiğini anladım. Allah eşine ve ailesine sabır versin, bebeği için çok üzüldüm
Hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur umarımSelam Kizlar ancak gelebildim. Bugün 2 tane mahkemem vardi. Sabahtan ciktik esinle ancak eve geldim.
bana güzel bir menü gibi geldi:) sabah domates salatalık falan mevsimi olmadıgı için yemek istemiyorum ama agzımı ıslatcak bi besin arıyorum onlardan baska da bulamıyorm. mecbur yiyomsabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
ara: 1 armut
öğle :
1 kepçe sulu patates yemeği
4 yk kaşığı bulgur pilavı
1 lokma simit
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin.Kızlar; az önce çok kötü bir haber aldım elim ayağım titriyor şu anda. Konyada mahallemizden çocukluk arkadaşım vefat etmiş. 18 aylık bebeği de var, ölüm sebebi belli değil ani ölüm. Kaç gündür çocuklar hasta diye canım sıkkın , bu haberi duyunca küçücük hastalıklar için can sıkmamak gerektiğini anladım. Allah eşine ve ailesine sabır versin, bebeği için çok üzüldüm
Teşekkür ederim canım bende domates salatalık yiyorum normalde birazda olsa ama evde kalmamış alışverişede gitmeyince böyle oldu artıkbana güzel bir menü gibi geldi:) sabah domates salatalık falan mevsimi olmadıgı için yemek istemiyorum ama agzımı ıslatcak bi besin arıyorum onlardan baska da bulamıyorm. mecbur yiyom
sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
ara: 1 armut
öğle :
1 kepçe sulu patates yemeği
4 yk kaşığı bulgur pilavı
1 lokma simit
bi sütlü nescafe patlat. açlık krizlerinin düşmanı bana göre. süt içince canım bişi istemiyo.KraliceElsa başın sağolsun
kızlar bende yeni girebildim bugun işler çok yoğundu, acayip yoruldum,,
öğlen bi çorbayla geçiştirdim ama sonu hayır olsun
açlık krizi değilde spor için coşku lazımmbi sütlü nescafe patlat. açlık krizlerinin düşmanı bana göre. süt içince canım bişi istemiyo.
sivilce yapıyo diye light aldm bu sefer. iyi degilmiş ama biraz böyle içeyim
ben de öyle cogu zaman. bi dizide bi nene vardı. nabacan mecbuuuuğr derdi :)açlık krizi değilde spor için coşku lazımmçok tembel hissediyomm
düğünümde var ama sanki üstüne alıyom gitgide bi hastalansamda bitse bu çile, inş ondandırben de öyle cogu zaman. bi dizide bi nene vardı. nabacan mecbuuuuğr derdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?