Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Yok yok canim. İşten cikarilinca işe iade ve alacak davasi acmistim yaa onların mahkemelerinin ilk durusmalari vardi canimm. İki davaninda ayni güne denk gelmesi çok iyi oldu.
Allah rahmet eylesin. Cok zor. Cocuğuna Allah yardımcı olsun.

Hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur umarım

Selam Kizlar ancak gelebildim. Bugün 2 tane mahkemem vardi. Sabahtan ciktik esinle ancak eve geldim.
nasilgitti ilk duruşmada sonlanmazda
bir saat sonra yemekten ideal canim menü guzel
Ara.
5badem 2fındık 15 kadar leblebi türk kahvesi

Akşam. Fırında tavuk 5 yk
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt

Ara. 1 tane kivi ya da havuç

2.5 lt su
40 dk yürüyüş
güzel menü bir lokmada kalmis simit bravo
aynen canim birde su ara cozuttum kotu kaptan oldum

Dün bende ben kime kaptan diyeceğim diye dertlendim.
az olmuş ama olsun spordan 1 saat sonra hemen uyumayacaksan yoğurt yada meyve vs birşey ye canım.

KraliceElsa başın sağolsun
kızlar bende yeni girebildim bugun işler çok yoğundu, acayip yoruldum,,
öğlen bi çorbayla geçiştirdim ama sonu hayır olsun

Umarım akşam abarttmamışsındır. Yaz bakalım:)

Ara.

3 yk bulgur pilavı
Yoğurt

2.5 lt su
40 dk yürüyüş

Güzel canım...

bi sütlü nescafe patlat. açlık krizlerinin düşmanı bana göre. süt içince canım bişi istemiyo.
sivilce yapıyo diye light aldm bu sefer. iyi degilmiş ama biraz böyle içeyim

Pınarın denge diye bir sütü var laktozsuz ondan da bir dene istersen. Ben ondan kullanıyorum. Gaz vs de yapmıyor.

Hepimize hayırlı olur inşallah.

Yok yok canim. İşten cikarilinca işe iade ve alacak davasi acmistim yaa onların mahkemelerinin ilk durusmalari vardi canimm. İki davaninda ayni güne denk gelmesi çok iyi oldu.

Anladım. Senin durumunda sen haklısın. Her türlü kazanırsın ama bu davalar biraz uzun sürüyor. Neyseki faiziyle alıyorsun.

Eki Görüntüle 1806333 Eki Görüntüle 1806334 Eki Görüntüle 1806335 aksam yemeğinde +1kase mantar corbasi
su:2lt spor: 50dk kodu bandi +3 mile leslie+10dk bölgesel =450 cal

Ooo afiyet olsun kaptan. Harika.

Edit: nasıl içselleştirmişim seni hala kaptan yazıyorum

Bugünkü menüm:

Sabah:
1 haş. yumurta
2 dilim k.ekmek
2 çeri domates
1 kk süzme peynir
1 parmak sütle nescafe

ara: yok

Öğle:
Meksika krebi (tavuk mantar biber yeşillik falan var. Bir dilim pizza büyüklüğünde
yarım kepçe mercimek çorbası
Salata

ara: 2 ceviz

ara: ekmek arası peynir (meyvelerimi evde unuttum bende kahvaltılıklardan yedim)

Akşam:
fırında köfte patates (3 köfte 2 elma dilim patates)
Salata
Su: 1 litre
Spor: Yarım saat yürüyüş.

Ara.

3 yk bulgur pilavı
Yoğurt

2.5 lt su
40 dk yürüyüş

menüler güzel kızlar :)

canım kesinlikle küçük çocukla zor oluyordur. hayırlısı olsun inşaallahhh. Edacım yeni görevinde başarılar dilerim

Teşekkür ederim simite dayanmak çok zor ama haftasonu o kadar kaçamaktan sonra yiyesim gelmiyor

başınız sağolsun canım yaaaa çok üzüldüm

yediklerimi yazınca azmış gibi geliyo ama karnım hep tok oluyo. sizinkiler de yazınca çok azmış gibi.
acaba zayıflar ne kadar yiyo ki :))

Tanıdığım bütün zayıflar az ama sık yiyiyor. Bazıları cidden açta kalıyor. Gerçi pilavı ekmekle yiyen bir müdürüm var. Maşallahı var bayağı zayıf.

BENİM MENÜ
sabah
1 kb kaşar peyniri, 4-5 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay
öğle
1 kase şehriye çorbası ve 1 dilim kepek ekmeği
ara
bitter çikolata (1 avuç damla)
akşam
1 kase çorba, az cacık, 50 gr tavuk ızgara, 4 yk patates ve biber kavurma, 2 dilim kepek ekmeği

2 lt su

canım işe iade davasında tanık dinlenmesine gerek olmadan direk dosya bilir kişiye gitti. 2. duruşma da 25 Mayısta. Alacak davasında benim tanıklar dinlendi. davalı şirket ek süre istedi. birde biz bazı evrakların celbini istedik. bu davanında 2. duruşması 2 Hazirana verildi. muhtemelen ben o duruşmalara katılmam. hem hamileliliğin son günleri diye hemde tanıklarım dinlendiği için. gidişat 2. duruşmalarda biraz daha netlik kazanır sanırım

1 lokma yemişsin nefsini köreltmiş olmalısın canım.
İyi gidiyorsun. Güzel toparladın.
Teşekkür ederim canım haftasonu çok kızdım kendime yediklerimin sayısını unuttum bide aksam falanda kaçamak oldu artık toparlanma zamanı dedim kendi evimde olunca düzenim devam ediyor başka bi eve gidince bozuluyor bendede

Hamile olduğundan ilk zayıf halka gördüler. Hakim buna da dikkat eder diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 1806333 Eki Görüntüle 1806334 Eki Görüntüle 1806335 aksam yemeğinde +1kase mantar corbasi
su:2lt spor: 50dk kodu bandi +3 mile leslie+10dk bölgesel =450 cal
süpersinnnnnnn tebrikler :))

öyle canımm hazyırlısı olur inşaallahhh

güzelllll :)

güzelll :))

Hamile olduğundan ilk zayıf halka gördüler. Hakim buna da dikkat eder diye düşünüyorum.
canım bizim 9 farklı ilde laboratuvarlar kapatıldı. ama bazı arkadaşları başka pozisyonlara kaydırdılar. ama büyük ihtimal beni hamileyim diye başka yerde değerlendirmediler. zaten işe iade kesinleştikten sonra hamilelikten dolayı art niyet davası da açabilirim

Hakkınızda hayırlısı olsun canım, inşallah işine tekrar dönersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…