- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Allah rahmet eylesin. Cok zor. Cocuğuna Allah yardımcı olsun.
Hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur umarım
nasilgitti ilk duruşmada sonlanmazdaSelam Kizlar ancak gelebildim. Bugün 2 tane mahkemem vardi. Sabahtan ciktik esinle ancak eve geldim.
bir saat sonra yemekten ideal canim menü guzelKraliceElsa Allah rahmet eylesin.
@The Queen sana artık kaptan diyecez
bugun yeme içme işim bitti
sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir. işe geç kalmamak için tez bişekilde bunları yedm sadece
ara: 10 badem, 10 kuru üzüm
ara: 1 elma
öğlen: 2 kaşık suyu süzülmş taze fasulye, 4 kaşık sözde kısır
ara: çay, kahve. misafirliğe gittm ama bişey yemedm. aç karnıma çok kötü geldi
akşam: yarımdan fazla ızgara tavuk göğsü, 1 tabak salata
spor: 2 mile leslie yapmak istiyorm midem biraz sindirdikten sonra
güzel menü bir lokmada kalmis simit bravoAra.
5badem 2fındık 15 kadar leblebi türk kahvesi
Akşam. Fırında tavuk 5 yk
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Ara. 1 tane kivi ya da havuç
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
aynen canim birde su ara cozuttum kotu kaptan oldumSağolun arkadaşlar, alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun.
Bu arada iki gün uğramadım neler oldu böyle. @The Queen ksptanlığın hayırlı olsun canım:) @katre-i dem, küçük çocukla zor gerçekten, şimdiye kadar bile iyi yaptın bence, bundan sonra kafan rahat olur kendine daha çok zaman ayırırsın.
KraliceElsa Allah rahmet eylesin.
sabah: 2 dilim ekmek, 2 dilim peynir. işe geç kalmamak için tez bişekilde bunları yedm sadece
KraliceElsa başın sağolsun
kızlar bende yeni girebildim bugun işler çok yoğundu, acayip yoruldum,,
öğlen bi çorbayla geçiştirdim ama sonu hayır olsun
Ara.
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
bi sütlü nescafe patlat. açlık krizlerinin düşmanı bana göre. süt içince canım bişi istemiyo.
sivilce yapıyo diye light aldm bu sefer. iyi degilmiş ama biraz böyle içeyim
Sağolun arkadaşlar, alıntı yapamadım hepinizden Allah razı olsun.
Bu arada iki gün uğramadım neler oldu böyle. @The Queen ksptanlığın hayırlı olsun canım:) @katre-i dem, küçük çocukla zor gerçekten, şimdiye kadar bile iyi yaptın bence, bundan sonra kafan rahat olur kendine daha çok zaman ayırırsın.
Yok yok canim. İşten cikarilinca işe iade ve alacak davasi acmistim yaa onların mahkemelerinin ilk durusmalari vardi canimm. İki davaninda ayni güne denk gelmesi çok iyi oldu.
Eki Görüntüle 1806333 Eki Görüntüle 1806334 Eki Görüntüle 1806335 aksam yemeğinde +1kase mantar corbasi
su:2lt spor: 50dk kodu bandi +3 mile leslie+10dk bölgesel =450 cal
KraliceElsa Allah rahmet eylesin.
Ara.
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
canım kesinlikle küçük çocukla zor oluyordur. hayırlısı olsun inşaallahhh. Edacım yeni görevinde başarılar dilerimşuan size koşu bandinin üstünde yaziyorum
kizlar yaz geldi kuzey her dk peşinden koşturuyor bide minnak boyla yürüyor iyice ele avuca sigmaz oldu
aksam tel elime alsam sevgili eşim benimle değil tel ile evlisin androidin bozulsun diyor
bu ara takima yetisemiyorum tabi ki diyeti birakmiyorum ama artik normal üye olarak devam etmek istiyorum böylece yüküm hafiflemiş olur
birde mayista tatil isi var 5-10 günde degil 1-1.5 aylik bir süreç bu nedenle herkes kaptanini bilsin @The Queen yeni kaptaniniz ilk is bi yoklama al flue_13 nerede mesela
Teşekkür ederim simite dayanmak çok zor ama haftasonu o kadar kaçamaktan sonra yiyesim gelmiyornasilgitti ilk duruşmada sonlanmazda
bir saat sonra yemekten ideal canim menü guzel
güzel menü bir lokmada kalmis simit bravo
aynen canim birde su ara cozuttum kotu kaptan oldum
Teşekkür ederim simite dayanmak çok zor ama haftasonu o kadar kaçamaktan sonra yiyesim gelmiyor
başınız sağolsun canım yaaaa çok üzüldümKızlar; az önce çok kötü bir haber aldım elim ayağım titriyor şu anda. Konyada mahallemizden çocukluk arkadaşım vefat etmiş. 18 aylık bebeği de var, ölüm sebebi belli değil ani ölüm. Kaç gündür çocuklar hasta diye canım sıkkın , bu haberi duyunca küçücük hastalıklar için can sıkmamak gerektiğini anladım. Allah eşine ve ailesine sabır versin, bebeği için çok üzüldüm
yediklerimi yazınca azmış gibi geliyo ama karnım hep tok oluyo. sizinkiler de yazınca çok azmış gibi.
acaba zayıflar ne kadar yiyo ki :))
canım işe iade davasında tanık dinlenmesine gerek olmadan direk dosya bilir kişiye gitti. 2. duruşma da 25 Mayısta. Alacak davasında benim tanıklar dinlendi. davalı şirket ek süre istedi. birde biz bazı evrakların celbini istedik. bu davanında 2. duruşması 2 Hazirana verildi. muhtemelen ben o duruşmalara katılmam. hem hamileliliğin son günleri diye hemde tanıklarım dinlendiği için. gidişat 2. duruşmalarda biraz daha netlik kazanır sanırımnasilgitti ilk duruşmada sonlanmazda
bir saat sonra yemekten ideal canim menü guzel
güzel menü bir lokmada kalmis simit bravo
aynen canim birde su ara cozuttum kotu kaptan oldum
ben ilk zayıflarken hiçbişey yemeyeye kadar gitti durum ve verdim kilo ama şimdi yine az yiyom ama ne giden var ne bişeyyediklerimi yazınca azmış gibi geliyo ama karnım hep tok oluyo. sizinkiler de yazınca çok azmış gibi.
acaba zayıflar ne kadar yiyo ki :))
Teşekkür ederim canım haftasonu çok kızdım kendime yediklerimin sayısını unuttum bide aksam falanda kaçamak oldu artık toparlanma zamanı dedim kendi evimde olunca düzenim devam ediyor başka bi eve gidince bozuluyor bendede1 lokma yemişsin nefsini köreltmiş olmalısın canım.
İyi gidiyorsun. Güzel toparladın.
canım işe iade davasında tanık dinlenmesine gerek olmadan direk dosya bilir kişiye gitti. 2. duruşma da 25 Mayısta. Alacak davasında benim tanıklar dinlendi. davalı şirket ek süre istedi. birde biz bazı evrakların celbini istedik. bu davanında 2. duruşması 2 Hazirana verildi. muhtemelen ben o duruşmalara katılmam. hem hamileliliğin son günleri diye hemde tanıklarım dinlendiği için. gidişat 2. duruşmalarda biraz daha netlik kazanır sanırım
süpersinnnnnnn tebrikler :))Eki Görüntüle 1806333 Eki Görüntüle 1806334 Eki Görüntüle 1806335 aksam yemeğinde +1kase mantar corbasi
su:2lt spor: 50dk kodu bandi +3 mile leslie+10dk bölgesel =450 cal
Dün bende ben kime kaptan diyeceğim diye dertlendim.
az olmuş ama olsun spordan 1 saat sonra hemen uyumayacaksan yoğurt yada meyve vs birşey ye canım.
Umarım akşam abarttmamışsındır. Yaz bakalım:)
Güzel canım...
Pınarın denge diye bir sütü var laktozsuz ondan da bir dene istersen. Ben ondan kullanıyorum. Gaz vs de yapmıyor.
Hepimize hayırlı olur inşallah.
Anladım. Senin durumunda sen haklısın. Her türlü kazanırsın ama bu davalar biraz uzun sürüyor. Neyseki faiziyle alıyorsun.
Ooo afiyet olsun kaptan. Harika.
Edit: nasıl içselleştirmişim seni hala kaptan yazıyorum
Bugünkü menüm:
Sabah:
1 haş. yumurta
2 dilim k.ekmek
2 çeri domates
1 kk süzme peynir
1 parmak sütle nescafe
ara: yok
Öğle:
Meksika krebi (tavuk mantar biber yeşillik falan var. Bir dilim pizza büyüklüğünde
yarım kepçe mercimek çorbası
Salata
ara: 2 ceviz
ara: ekmek arası peynir (meyvelerimi evde unuttum bende kahvaltılıklardan yedim)
Akşam:
fırında köfte patates (3 köfte 2 elma dilim patates)
Salata
Su: 1 litre
Spor: Yarım saat yürüyüş.
BENİM MENÜ
sabah
1 kb kaşar peyniri, 4-5 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği ve şekersiz çay
öğle
1 kase şehriye çorbası ve 1 dilim kepek ekmeği
ara
bitter çikolata (1 avuç damla)
akşam
1 kase çorba, az cacık, 50 gr tavuk ızgara, 4 yk patates ve biber kavurma, 2 dilim kepek ekmeği
2 lt su
canım bizim 9 farklı ilde laboratuvarlar kapatıldı. ama bazı arkadaşları başka pozisyonlara kaydırdılar. ama büyük ihtimal beni hamileyim diye başka yerde değerlendirmediler. zaten işe iade kesinleştikten sonra hamilelikten dolayı art niyet davası da açabilirimHamile olduğundan ilk zayıf halka gördüler. Hakim buna da dikkat eder diye düşünüyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, inşallah işine tekrar dönersin.canım bizim 9 farklı ilde laboratuvarlar kapatıldı. ama bazı arkadaşları başka pozisyonlara kaydırdılar. ama büyük ihtimal beni hamileyim diye başka yerde değerlendirmediler. zaten işe iade kesinleştikten sonra hamilelikten dolayı art niyet davası da açabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?