Hakkınızda hayırlısı olsun canım, inşallah işine tekrar dönersin.
Gülhan senin bu sorular beni öldürüyor nerdende aklina geliyoryediklerimi yazınca azmış gibi geliyo ama karnım hep tok oluyo. sizinkiler de yazınca çok azmış gibi.
acaba zayıflar ne kadar yiyo ki :))
her şekilde senin bu davacanım işe iade davasında tanık dinlenmesine gerek olmadan direk dosya bilir kişiye gitti. 2. duruşma da 25 Mayısta. Alacak davasında benim tanıklar dinlendi. davalı şirket ek süre istedi. birde biz bazı evrakların celbini istedik. bu davanında 2. duruşması 2 Hazirana verildi. muhtemelen ben o duruşmalara katılmam. hem hamileliliğin son günleri diye hemde tanıklarım dinlendiği için. gidişat 2. duruşmalarda biraz daha netlik kazanır sanırım
sabret az değil saglikli yemekle gidiyorben ilk zayıflarken hiçbişey yemeyeye kadar gitti durum ve verdim kilo ama şimdi yine az yiyom ama ne giden var ne bişeyçıldırcamm
dimi dimikızlar yarın tartılma günü demi vay be ne çabuk geldii
dogruuu:)Başaracağına inanmalısın:)
Bozmak istemiyorsan bozmazsın. Kendin de bitiyor iş :)
tavukli yogurtlu salataya bayilirimmmmmgünaydın kuzularım :)
dünkü menüm;
sabah: simit
öğlen: çorba, 1 kepçe nohut, 6 tane biber turşusu, yoğurt, az salata
akşam: tavuklu yoğurtlu salata
Cok kotu gelmedi bana bilmem:)Kizlar dunki menum. Hic guzel degil kizacaksiniz yine...
sabah; ac bitir salam 4 dilim, krem peynir, domates ve salatalik 2dilim tb ekmegine sandvic
oglen; yarim kase domates corbasi
ara: 5 kayisi, 5 leblebi
ara: activia cilekli
aksam; yumurta, krem peynir, domatesli sandvic 2dilim tb ekmegi
Bu sabah da aksam yedigim sandvicten yedim. Hep ayni sandvic yemekten biktim ya tatil olsa da guzel diyet yemekler yapsam. Haftaya programimiz var, dunun onun icin lazim olan kirtasiye malzemelerini aldim. Ozalitten baskilar aldim filan. Insallah programimiz cok guzel olur
Eve 7den sonra geldim, yarim saat uzandim sonra ev islerini yaptim. Sonra da uyumusum zaten...
Günaydın kızlar
Dünkü menüm;
Sabah
1haş. yumurta
yarım kk peynir
2 çeri domates
2 dilim k.ekmek
az sütlü nescafe
Ara : yok
Öğle:
salata+1 tepeleme yk kısır
orman kebabı
ara: 1 kupa sütle nescafe
ara: 1 armut+ 100 gr yoğurt
Akşam:
salata + sebzeli et sote
Su: 1,5 litre
Spor: Yarım saat yürüyüş
Toplam adım:5929
Her zambki gbi ornek menu:))))
aynen canım annemde hep öyle derdi ya çatlayana kadar yiyorsun ya da açlıktan öldürüyorsun kendini bi ortasını bulamadın die kızardı şimdi bazı günler çok yemiyor değilim ama uzun süreli olmuyor en azından pes etmiyorum artık hemen
Dogru menu:)sabah :
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
ara: 1 armut
öğle :
1 kepçe sulu patates yemeği
4 yk kaşığı bulgur pilavı
1 lokma simit
Kaptan o kadat uzunmu kaliysnz her sene gitmeee gitsee buralarda kalll:)şuan size koşu bandinin üstünde yaziyorum
kizlar yaz geldi kuzey her dk peşinden koşturuyor bide minnak boyla yürüyor iyice ele avuca sigmaz oldu
aksam tel elime alsam sevgili eşim benimle değil tel ile evlisin androidin bozulsun diyor
bu ara takima yetisemiyorum tabi ki diyeti birakmiyorum ama artik normal üye olarak devam etmek istiyorum böylece yüküm hafiflemiş olur
birde mayista tatil isi var 5-10 günde degil 1-1.5 aylik bir süreç bu nedenle herkes kaptanini bilsin @The Queen yeni kaptaniniz ilk is bi yoklama al flue_13 nerede mesela
Guzel menu:)Ara.
5badem 2fındık 15 kadar leblebi türk kahvesi
Akşam. Fırında tavuk 5 yk
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Ara. 1 tane kivi ya da havuç
2.5 lt su
40 dk yürüyüş
Sporunu ornek aliyrm cok iyi kaptn bu isi mantarada bayilirimmmmmEki Görüntüle 1806333 Eki Görüntüle 1806334 Eki Görüntüle 1806335 aksam yemeğinde +1kase mantar corbasi
su:2lt spor: 50dk kodu bandi +3 mile leslie+10dk bölgesel =450 cal
Sagol canim ilgin icin.annem hala oansuman oluyor yarasi kapanmadi ve ankarada.bir kac hafta sonra kemoterapi alacak hayirlisi insallah. Basarilar size de azminize tebrikler
Menum
Sabah
1 haslnms yunurta
2 domates
Yesillik
1 dilim cavdar
Ara.bi lokma poaca
Ogle
Az kurufasulye susuz
Ara
1 kase yogurt
1 portakal
Ara
5 ceviz
2 tane kucuk ekler((((((
Aksam
Bol yesillikli cigkofte durun
Ayran.su
2 litreyi gecmstr
@The Queen kaptan ben simdi yarin tartida arti cikcam ya ödem o ödem
Sagol canim ilgin icin.annem hala oansuman oluyor yarasi kapanmadi ve ankarada.bir kac hafta sonra kemoterapi alacak hayirlisi insallah. Basarilar size de azminize tebrikler
@The Queen kaptanim dun aksam alinti yapip uzun mesaj yazmistim, gonderdim ama gitmemis. Taslakta da gorunmuyor mesaj cok sasirdim.
Kaptanlik hayirli ugurlu olsun
Krem peynir icin sey demistim krem beyaz peynir kullaniyorum, kasar peynirin kremi cok yagli oluyor ama bu daha hafif ve az kalorili. Zaten en fazla iki catal suruyorum bir dilime
Her gun en az bir yumurta yemege calisiyorum kaptanimİyi gidiyordun aslında. Olmadı cuma öncesi o ekler.
Tartıl bakalım ne kadar artı cıktın. :)
Allah acil şifa versin canım. Umarım kısa sürede iyileşir...
Sağol canım. Dediğin gibiyse sıkıntı yok. Değişikliğe ihtiyacın var gibi geldi. Dünkü mesajda aynı şeyleri yemekten sıkıldım demiştim ya keşke yumurta falan yesen.
ben tartıldım kilom sabit. bu kadar emeğe iradeye sabit çıktı malesef
Günaydın benimde 64,9, 100 gr vermişim vay bee
günaydın kızlar.
gunaydın. agzıma bir lokma seker yada beyaz un koymamıstm bu hafta. sıfır kaçamak. ve sonuc sabit
hayal kırıklıgına ugradım
Her gun en az bir yumurta yemege calisiyorum kaptanim
dosya yükle ye tıklayarak yükleyebilirsin.69,2 ciktim ben de.
Fotograf ekleyemedim ama nasil yapacagim arkadaslar?
bu kilolar niye direniyor bu kadarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?