Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

***10. TAKIM 459.ETAP***

erigim(73.2/73.6/-0.4/%-0.52)
The Queen(100.8/100.8/0/ %0)
kilosu sabit
La_vinya(54///%)Paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edildi.
flue_13(61.4///%)Paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edildi.
frifri(69,1/69,2/-0,1/%-0,14)
elfkkk(68.1///%)
gulhan_41(76.5/76.5/0/%0)
kilosu sabit
breeze3547(65.9/66.5/-0.6%-0.91)
Esrasi(65/64,9/0,1/%0,15 )

10.takım ortalaması:%

Gunaydin Kizlar. Ben grip oldummmm ( bogazimm aciyor, Burnum akıyor. Dun aksam limonlu ihlamur yaptim. Sonrgece terlemisim uatumu falan degistirdim. Simdi biraz daha iyi gibiyim.

Gunaydin Kizlar. Ben grip oldummmm ( bogazimm aciyor, Burnum akıyor. Dun aksam limonlu ihlamur yaptim. Sonrgece terlemisim uatumu falan degistirdim. Simdi biraz daha iyi gibiyim.
o geçmiş olsun hemen zencefilli halli cay yap zaten ilaç kullanamazsin bol bol ihlamur zencefil tazesi varsa daha etkili

Elim kaymış Allah korusun

kaptan diyosun ya yeme şeklini değiştir nasıl bşey uygulayabiirim, fikir versene

Canım sitede paylaşılmış detoks diyet listeleri var bu linkte bak istersen.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/detoks-diyet-listeleri.714202/

Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Sıcak soğuk hava değişiminden oluyor.

dünkü menüm;

sabah:1,5 dilim küt böreği

öğlen: yarım kase tarhana çorbası

ara:5 tane çilek, etiform

akşam: 5 kaşık menemen, 1 dilim tb ekmeği

bu ananas çok faydalı galiba benim diyetisyen de vermişti, bu diyet,syenler kilo aldırıyo

Çok az olduğunu söylemiştim.

evet farkındayım ama iştahım yoktu :)

masalımsı sen kaç kilo vermişssin

canım ben listede değilim, mezun oldum koruma dönemindeyim. diyete 78 le başladım 57 ile yarışmadan ayrıldım koruma yaparım diye şimdi 55 im ama korumada da 2 kilo verdim :) daha vermek istemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…