Pes etmek yok kızlar. Kiloları vereceğiz. Zayıflayacağız.
o geçmiş olsun hemen zencefilli halli cay yap zaten ilaç kullanamazsin bol bol ihlamur zencefil tazesi varsa daha etkiliGunaydin Kizlar. Ben grip oldummmm( bogazimm aciyor, Burnum akıyor. Dun aksam limonlu ihlamur yaptim. Sonrgece terlemisim uatumu falan degistirdim. Simdi biraz daha iyi gibiyim.
geçmiş olsun canımmGunaydin Kizlar. Ben grip oldummmm( bogazimm aciyor, Burnum akıyor. Dun aksam limonlu ihlamur yaptim. Sonrgece terlemisim uatumu falan degistirdim. Simdi biraz daha iyi gibiyim.
hakikaten öyle görünuyo bi dahaki hafta daha fazla vermiş çıkarsın :)Eki Görüntüle 1806719 kozlar dun saka yapiyordum ama gerçekten ödem sanirim
@The Queen kiz 108.8 mi
kaptan diyosun ya yeme şeklini değiştir nasıl bşey uygulayabiirim, fikir versene
Gunaydin Kizlar. Ben grip oldummmm( bogazimm aciyor, Burnum akıyor. Dun aksam limonlu ihlamur yaptim. Sonrgece terlemisim uatumu falan degistirdim. Simdi biraz daha iyi gibiyim.
Gunaydin Kizlar. Ben grip oldummmm( bogazimm aciyor, Burnum akıyor. Dun aksam limonlu ihlamur yaptim. Sonrgece terlemisim uatumu falan degistirdim. Simdi biraz daha iyi gibiyim.
Eki Görüntüle 1806719 kozlar dun saka yapiyordum ama gerçekten ödem sanirim
dünkü menüm;
sabah:1,5 dilim küt böreği
öğlen: yarım kase tarhana çorbası
ara:5 tane çilek, etiform
akşam: 5 kaşık menemen, 1 dilim tb ekmeği
masalımsı sen kaç kilo vermişssindünkü menüm;
sabah:1,5 dilim küt böreği
öğlen: yarım kase tarhana çorbası
ara:5 tane çilek, etiform
akşam: 5 kaşık menemen, 1 dilim tb ekmeği
Çok az olduğunu söylemiştim.
masalımsı sen kaç kilo vermişssin
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol dinlenmeye çalış.Gunaydin Kizlar. Ben grip oldummmm( bogazimm aciyor, Burnum akıyor. Dun aksam limonlu ihlamur yaptim. Sonrgece terlemisim uatumu falan degistirdim. Simdi biraz daha iyi gibiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?