Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım sen insülin direnci ve pco için bişey kullanıyor musun? ben glifor kullanıyordum. tavsiye ederim. hem kilo vermeyede yardımcı oluyor

***10. TAKIM 459.ETAP***

katre-i dem(73.2/73.6/-0.4/%-0.55)
The Queen(100.8/100.8/0/ %0)
kilosu sabit
La_vinya(54///%)Paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edildi.
flue_13(61.5///%)Paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edildi.
frifri(69,1/69,2/-0,1/%-0,14)
elfkkk(68.8/68,5/0.3/%0.44)
gulhan_41(76.5/76.5/0/%0)
kilosu sabit
breeze3547(65.9/66.5/-0.6%-0.91)
Esrasi(65/64,9/0,1/%0,15 )

10.takım ortalaması:%-0,112

son hali bu şekilde oluyor o zaman

canım sen insülin direnci ve pco için bişey kullanıyor musun? ben glifor kullanıyordum. tavsiye ederim. hem kilo vermeyede yardımcı oluyor
Glifor kullaniyorum, ilk kilo veridigimde yardimci olduguna eminim ama ben gliforu 5-6yildir kullaniyorum. Babami kaybettigimiz donemde seker hastaligina donusmek uzereydi ama cabaladim sagligim icin, donusmedi cok sukur. Pkos icin de diane kullanmaya devam ediyorum hala... birkac aya birakmayi dusunuyorum doktor kontrolunde. Insallah.

anladım canımm. bende günde 2 kez kullanıyordum. ama ben 2-3 ay kadar kullandım.

sıcak süt wc bakımından iyi geliyordu bir iki gün içmedim sivilce yapıyo diye. açıkcası biraz var şişkinlik ama çok az

dün hastalıktan dolayı menümü yazamadım yattım uyudum vallahi,

sabah saat 7.30'da evden çıkmadan 1 kupa süt,

adliye de ilk duruşmadan sonra saat 10:30'da 2 açma ve çay,

saat 14.30'da bitter çikolata

saat 16:00'da yarım kase çorba, yarım porsiyon iskender, 3-4 çatal patlıcan salatası,

akşam; ıhlamur çayı, yarım muz, 6-7 tane çilek

aaaaa niye kiiiiiiiii
valla bi rehavet var ustumde
Eve geldik, yine bi torba ilaç var birçoğunu kullanmayacağım ama antibiyotik iğne verdi gribi atlatamamış ciğerlerden ses geliyormuş; onu mecbur yaptıracağız üç gün

Nereye ??????
geçmiş olsun evet bitir iğne ve antibiyotiği cigere indiyse zaten farklı bir gripde anliyor anneler

@The Queen yanlis listeye baslamissin güne bu liste doğrusu bu durumda elif kilo vermiş

Sağol ben yanlış yerden almışım demekki

Kuzenimde glifor kullanıyor zayıflatıyormuş herkes içebilir diyorlar.

sıcak süt wc bakımından iyi geliyordu bir iki gün içmedim sivilce yapıyo diye. açıkcası biraz var şişkinlik ama çok az
Ondan da olabilir canım.

listeyi duzelttim ben izne mi ayrilsam ki

Sağol beceriksizlik ettim.

selamlar.
benim haftalık hedefim 75olsun. 1,5kg gitsin. zaten bence bu hafta şişkinlik olmasa 76 olması lazımdı.

sabah: 15dk leslie
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2-3 zeytin, birkaç cherry domates, 1 bardak tarcınlı süt
ara: 10 badem, 10 kuru üzüm
ara: 1 elma

öğlen yiyemedim malesef

ara: 10-15 ufak boy çilek, 2 kaşık yogurt

fırına hamsi attım salata ile yicem bakalm insallah güzel olur
geçenki tavuk berbattı ilk gün 2 but, ikinci yarım göğüs yedim gerisini çöp yedi:) korkunçtu

Eve geldik, yine bi torba ilaç var birçoğunu kullanmayacağım ama antibiyotik iğne verdi gribi atlatamamış ciğerlerden ses geliyormuş; onu mecbur yaptıracağız üç gün

Nereye ??????

çok geçmiş olsun canımm yaaaa ufacık cocuğu ne kadar zorşuyordur kim bilir

valla bi rehavet var ustumde
geçmiş olsun evet bitir iğne ve antibiyotiği cigere indiyse zaten farklı bir gripde anliyor anneler

yok yok izin mizin yok tatlımmm

Sağol ben yanlış yerden almışım demekki

Kuzenimde glifor kullanıyor zayıflatıyormuş herkes içebilir diyorlar.

Ondan da olabilir canım.

Sağol beceriksizlik ettim.

canım ben hem pco'ya yatkınlığım olduğu için hemde zayıflamaya yardımcı olduğu için ameliyat sonrası başladım hamile kalana kadar kullandım.

HAFTALIK HEDEFLER

katre-i dem : 73.6------->
The Queen : 100.8------>2 KG
frifri :69,2-------->
elfkkk :68,5-------->
gulhan_41 :76.5-------->1,5 KG
breeze3547 :66.5-------->
Esrasi :64,9-------->

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…