- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
canım sen insülin direnci ve pco için bişey kullanıyor musun? ben glifor kullanıyordum. tavsiye ederim. hem kilo vermeyede yardımcı oluyorCok haklisin canim bu hafta iki kere spor yaptim...
Az yememe ragmen ben de cok zor kilo veriyorum, devamli kullandigim vitaminler, dk hapi ve rahatsizliklarim da (insulin direnci, pkos vs..) hep kilo vermeyi zorlastiriyor. Hepimiz benzer durumlardayiz ama inancliyiz, istekliyiz ve iradeliyiz. Insallah olacak. Soz haftaya daha yogun olacak sporum da
arti cikmanin sebebi de ben de kabizlik sorunu yasadim, ondan olabilir veya odem de olabilir bilmiyorum. Carsamba 68,5 gordum tartida. Sevindim hatta. Ama bugun 69,2.
Tamam canim yapayimAz yediğini söylemiştim sana, metabolizma hızın yavaşlamış olabilir. Su lifli gıdalar yersen iyi olabilir.
son hali bu şekilde oluyor o zaman***10. TAKIM 459.ETAP***
katre-i dem(73.2/73.6/-0.4/%-0.55)
The Queen(100.8/100.8/0/ %0) kilosu sabit
La_vinya(54///%)Paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edildi.
flue_13(61.5///%)Paylaşım yetersizliğinden diskalifiye edildi.
frifri(69,1/69,2/-0,1/%-0,14)
elfkkk(68.8/68,5/0.3/%0.44)
gulhan_41(76.5/76.5/0/%0) kilosu sabit
breeze3547(65.9/66.5/-0.6%-0.91)
Esrasi(65/64,9/0,1/%0,15 )
10.takım ortalaması:%-0,112
Glifor kullaniyorum, ilk kilo veridigimde yardimci olduguna eminim ama ben gliforu 5-6yildir kullaniyorum. Babami kaybettigimiz donemde seker hastaligina donusmek uzereydi ama cabaladim sagligim icin, donusmedi cok sukur. Pkos icin de diane kullanmaya devam ediyorum hala... birkac aya birakmayi dusunuyorum doktor kontrolunde. Insallah.canım sen insülin direnci ve pco için bişey kullanıyor musun? ben glifor kullanıyordum. tavsiye ederim. hem kilo vermeyede yardımcı oluyor
anladım canımm. bende günde 2 kez kullanıyordum. ama ben 2-3 ay kadar kullandım.Glifor kullaniyorum, ilk kilo veridigimde yardimci olduguna eminim ama ben gliforu 5-6yildir kullaniyorum. Babami kaybettigimiz donemde seker hastaligina donusmek uzereydi ama cabaladim sagligim icin, donusmedi cok sukur. Pkos icin de diane kullanmaya devam ediyorum hala... birkac aya birakmayi dusunuyorum doktor kontrolunde. Insallah.
sıcak süt wc bakımından iyi geliyordu bir iki gün içmedim sivilce yapıyo diye. açıkcası biraz var şişkinlik ama çok azCanım olabilir bende sabit çıktım. Kaçamak yapmadım. Duraklama vs olabiliyor. Pes etmek yok.
Olsun menülerin iyiydi. Bu hafta bomba gibi gelmeliyiz.
Günaydın canım.
Moral bozmak yok. Sende gördün ilk başta veremedin sonra bir anda nasıl gitti. Olabilecek şeyler bunlar. Menülerin güzeldi. Emin ol vereceksin. Bu aralar protein ağırlıklı beslenmeye başladın. Süt kabız vs yapmış olabilir mi? Şuan öyle bir problemin var mı canım ?
Aferin sana pıtırcığım diyeğim.
dosya yükle ye tıklayarak yükleyebilirsin.
aaaaa niye kiiiiiiiiilisteyi duzelttim ben izne mi ayrilsam ki
Eve geldik, yine bi torba ilaç varamin cnm hbr ver bizede sonuçlari
Nereye ??????listeyi duzelttim ben izne mi ayrilsam ki
Nereye gidiyorsun?listeyi duzelttim ben izne mi ayrilsam ki
valla bi rehavet var ustumdeaaaaa niye kiiiiiiiii
geçmiş olsun evet bitir iğne ve antibiyotiği cigere indiyse zaten farklı bir gripde anliyor annelerEve geldik, yine bi torba ilaç varbirçoğunu kullanmayacağım ama antibiyotik iğne verdi gribi atlatamamış ciğerlerden ses geliyormuş; onu mecbur yaptıracağız üç gün
Nereye ??????
gitmiyorum burdayim bahar gelmiş bu ay ki hedefin 67 yi görmek hadi bakalimNereye gidiyorsun?
@The Queen yanlis listeye baslamissin güne bu liste doğrusu bu durumda elif kilo vermiş
Kuzenimde glifor kullanıyor zayıflatıyormuş herkes içebilir diyorlar.canım sen insülin direnci ve pco için bişey kullanıyor musun? ben glifor kullanıyordum. tavsiye ederim. hem kilo vermeyede yardımcı oluyor
Ondan da olabilir canım.sıcak süt wc bakımından iyi geliyordu bir iki gün içmedim sivilce yapıyo diye. açıkcası biraz var şişkinlik ama çok az
listeyi duzelttim ben izne mi ayrilsam ki
gitmiyorum burdayim bahar gelmiş bu ay ki hedefin 67 yi görmek hadi bakalimherkes kendine bu aylik hedef koysun canlanalim artik yaz gelmiş biz yarin ilk pikniği aciyoruz
Eve geldik, yine bi torba ilaç varbirçoğunu kullanmayacağım ama antibiyotik iğne verdi gribi atlatamamış ciğerlerden ses geliyormuş; onu mecbur yaptıracağız üç gün
Nereye ??????
Eve geldik, yine bi torba ilaç varbirçoğunu kullanmayacağım ama antibiyotik iğne verdi gribi atlatamamış ciğerlerden ses geliyormuş; onu mecbur yaptıracağız üç gün
Nereye ??????
valla bi rehavet var ustumde
geçmiş olsun evet bitir iğne ve antibiyotiği cigere indiyse zaten farklı bir gripde anliyor anneler
Sağol ben yanlış yerden almışım demekki
Kuzenimde glifor kullanıyor zayıflatıyormuş herkes içebilir diyorlar.
Ondan da olabilir canım.
Sağol beceriksizlik ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?