Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

pco dan nasıl şüphelenip de doktora gidiyosunuz mesela? ben de olup olmadıgını doktora gitmeden anlayabilir miyim belirtisi var mı
Valla regl düzensizliği vs diyorlar ama benim genelde düzgündü. Ultrasonda bakıyorlar raporlarım hala duruyor. Bana zayıfla ve çocuk yapmak için geç kalma demişti.

1.5 olsun 65 olalım artık bu hafta çok kızdım kendime çok :/

Hadi bakalım göreceğiz.

Canım o arada küçük kase kuruyemiş fazla maalesef.

@The Queen kaptan listeyi hazırlayacak mısın? yoksa ben hazırlayayımmı?

Hazırlamaya geldim ama halletmişsiniz.

halettim canım ben şimdi de yatağa cuf cuf iyi geceler annecik

Geç kaldım biliyorum ama aksilik çıktı misafir gelmişti. Şimdi listeyi yapmak için geldim. Sağol ellerin dert görmesin ex kaptan.

HAFTALIK HEDEFLER

katre-i dem : 73.6------->72.9
The Queen : 100.8------>98.8
frifri :69,2-------->67
elfkkk :68,5-------->67.9
gulhan_41 :76.5-------->75
breeze3547 :66.5-------->65
Esrasi :64,9-------->63

Evet fazla oldu bian tutamadım kendimi çokta aç hissettim kendimi :-(

dünkü menü
sabah
1 kb kaşar peyniri, 5 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği
öğle
1 porsiyon tavuk şiş, 4 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran
ara
1 kase kısır
akşam
peynir zeytin 1 dilim ekmek

2 lt su, 30 dk yürüyüş

Canlarim oyle bir yerden duymayla "kilo verdiriyormus" diye kullanilacak bir ilac degil. Malum ilacin etki ettigi yer pankreas. Allah korusun kullandiktan birkac yil sonrasinda ciddi saglik sorunlarina sebebiyet veriyor bilincsiz kullanimi.

Belli bir kilonun ustundekilerde insulin direnci olmasi kuvvetle ihtimal. Yasayan biri olarak soyleyebilirim; ani seker dusmeleri (sekerin 55-60lara dusmesi), yemekten sonra koma halinde uyku nobetleri, uzun sure ac kalinca bayilma, teker bolgesi/erkek tipi yaglanma, doygunluk hissinin olmamasi vs gibi belirtileri var. Ihtimal veriyorsaniz kendinizde dahiliye veya endokrine giderek kan testiyle ogrenebilirsiniz hasta olup olmadiginizi.

Pkos ve insulin direnci birbirleriyle kisir dongu olusturuyorlar. Yumurta mi tavuktan cikar tavuk mu yumurtadan sorusu gibi hala cozulmedi hangisinin hangisine sebebiyet verdigi.

Ilaci kullandiginda muthis mide bulantilari, yemek gormeye ve kokusunu almaya tahammulsuzluk oluyor. Bir tek tatli istegini kesmiyor. Tatlidan mideniz bulanmiyor o kadar. Ama doygunluk hissini yasayabiliyorsunuz ve kendinizi frenleyebiliyorsunuz doyunca. Ilk uc ayi cok sorunlu geciyor ama yavas yavas alisiyorsunuz mide bulantilarina.

Yillardir iciyorum ama ilaci bir kere unutayim yemek sonrasinda ya da sabah gec kahvalti yapayim aninda sekerim duser 60lara. Bayilir giderim...
Kuzenimde glifor kullanıyor zayıflatıyormuş herkes içebilir diyorlar

canım belli bir kilonun üzerinde olanlara verildiğini bende duydum. özellikle tatlı isteğine karşı bire bir. kesiyor. istersen diyetisyenine sorup yarım sabah yarım akşam olarak kullanabilirsin.

oy bende bende bu benim tatli derdine bi çare ama çok feci etkileri varmis

günaydın 10. takım :)
LezzetliCipetpet yemek sonrası uyku bende de oluyor bi agırlık çöküyor. ama bayılmaya varana kadar şekerim düşmedi hiç. akşam azıcık yersem öyle uykum gelmiyor ama. çok yersem gliyor genelde
ben ilaçları hiç sevmiyorum Allah herkese sağlık vrsin
nezle grip falan olursam kendimi bitkisel yöntemlerle tedavi etmeyi seviyorum
aslında öyle bir egitim olsa da alsam, acayip ilgi alanıma giriyor

sabah kahvaltımı normalde daha geç bi şekilde ettim
2 dilim ekmek, 2 zeytin, bol nane maydonoz tere roka :) 1 bardak tarcınlı süt
dün balık yedigim için bugun yumurta yemicem protein aldım iyice. yarın yerim artık

bende doymama var hep AC gpzlulukten
senin uyku miskinlikten

Cok güzel

Günaydın kızlar

Günaydın
Günaydın

Haklısın. Zaten hepimiz isteyünce kilo verebliyoruz

sabah menüm,
kaşar, 5 zeytin ve 1 dilim kepek ekmek
öğlen
1 porsiyon orman kebabı (sadece etlerini yedim) 2 dilim kepek ekmeği, 1 küçük kase yoğurt
ara
türk kahvesi ve iki küçük lokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…