Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım. Afiyet olsun sana da. Pazar günleri biraz torpilli oluyo çok normal, ekmeği abartmadıysan sorun olmaz bence, akşama hafif geçirirsin. Benim de bugün epeyce torpilli oldu:))

bu azimle cuma çok güzel bir rakam gorursun

Öğle yemeği yok kahvaltı geç yapmıştım

Ara bir küçük muz yarım portakal yarım kivi

Akşam 1,5 kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı menemen
Yarım dilim çavdarlı ekmek
Salata

Ara. Salatalık havuç

2,5 lt su
30 dk yürüyüş, 10 dakika egzersiz

Selam kızlar. Hafta sonu oldu ben giremedim. Eve geldim şimdi çorba hazırlıyorum. Bu hafta detoks yapacağım kafama göre bakalım nasıl olacak. He bu arada çorba et suyuna brokoli patatesli karısık bir şey. Sebze protein karbonhidrat hepsinden var. Aralarda ceviz acıkırsam.ceviz yiyeceğim. Meyve zaten fiks. Bol bol sıvı tüketeceğim. Dengeli çorbam.gayet sağlıklı olacak :)

dünkü menü
sabah 1 dilim peynir, 5 zeytin, domates, 1 dilim kepek ekmeği,
öğle
1 kase çorba , 100 gr tavuk ızgara, 1 dilim kepek ekmeği, patates kızartması (çok canım çekti)
akşam
yarım porsiyon mantı

2 saat yavaş yürüyüş, 3 lt su

canım merhaba.

öncelikle hiçbir zaman aç kalmadım, sadece sağlıklı beslendim. İdeal kiloma inene kadar hiç tatlı yemedim mesela.hiç kaçamak yapmadım sayılabilir, yediysemde tadına baktım 2 çatal aldım nefsimi körettim ve bıraktım.

öncelikle ben çok tuzlu yiyordum, tuzu bıraktım.
yemeklerimde yağı neredeyse sıfıra indirdim.
karbonhidratlardan uzak durdum. pilavı en son 17 ekimde mevlütte yemiştim makarnayı da geçenlerde 1 kaşık yedim. Tatlarını unuttuğum için artık yeme isteği duymuyorum.
hiçbizaman aç kalmadım canım. sevdiğim sağlıklı şeylerle karnımı doyurdum. yemeklerin yanında mutlaka yoğurt yedim.
protein, sebze, karbonhidrat dengesini kurmaya çalıştım. mesela bulgur pilavıyla nohutu beraber yemedim.
tatlı krizim tuttuğu zaman tarçınlı türk kahvesi, tarçınlı elma dilimledim. bol bol su içtim. limonlu su ve maydanoz kürü çok yaptım.
türk kahvesini orta içerken şekerli içmeye başladım.

sabahları işyerinde hep simit, poğaça, börek yerken yerini peynirli tb ekmeği sandviçine bıraktı.

öğlenleri çorba, salata, yoğurt , ve sebze yemeği veya et yemeği.

akşamları sebze+ yoğurt, yada protein+yoğurt oldu.

ama en önemlisi kararlı, iradeli olmamdı. bu kadar emek veripte tatlı krizine, başka krizlere yenik düşmedim.

şuan aklıma gelenler bunlar , sorun olursa cevaplarım :) bide canım bol bol internette sağlıklı beslenmeyle ilgili yazılar okudum, araştırmalar yaptım.

ayrıca dipnot :) türk kahvesini sade ve 2 bardak suyla içersen metabolizmanı hızlandırır , zayıflatır.

ve yeşilçayı yemeklerden sonra 15 dk içerisinde içersen yemekte aldığın kalorinin büyük kısmını yakar.

çok teşekkür ederim çok güzel cvplamışsın beni, dikkat edicem, sıkıştığım yerde yine sana sorarım artık

Söyle bakayım ne kadar o kızartma kaç tane yedin.

Tamam işte olay bu Hepimiz yaparsak bunu normale döneceğiz.

Gunaydinnn naslsnz kizlaarrr dunku menumu yazayim
Sabah
1 elma
Dolu dolu bi kahvalti herseyden yedim ekmegi az tutmaya calstm
Ara
4 ceviz
Ara
1 elma
Ara
Sutlu kahve
Maydonoz kuru
Aksam canim bisey istemedi
Su
3 litreyi gecti
Spor
10 dk civari karin egzersizi

oldum oldukça su tatli krizlerin nolcak bilmiyorum ya benim inusilun direnci olsa bile zate ilaç kullanamam ki emziriyorum
Artık hamilelerde bile kullanılabilen ilaçlar var, diyabetli hamileler kullanıyor ama senin insülin direncin yokmuş zaten ilaca ihtiyacın yok. Tatlı krizin hangi durumlarda oluyo, onu tespit edip hafif atlatmaya çalışırsan iyi olur. Mesela benim öğün atlayınca veya geç kahvaltı yapınca ipin ucu kaçıyor. Aç kalmamak benim en büyük yardımcım( Karataya inat).
Süpersin, detoksunda kolaylıklar dilerim

Söyle bakayım ne kadar o kızartma kaç tane yedin.

Tamam işte olay bu Hepimiz yaparsak bunu normale döneceğiz.

kaptan o konuya hiç girmeyelim, bi patates boyutunda yemişimdir, hasta olcam ne görsem istiyo canım ama masalimsii nin önerilerini dinleyip frenliycem kendimi, tutuyorum şu an

Öğün atlamak yok canım.Akşam en kötü bir kase yoğurt birşey yeseydin.

Sağol tatlım.

Gunaydin herkeseeeee

Günaydın tatlım.

kaptan o konuya hiç girmeyelim, bi patates boyutunda yemişimdir, hasta olcam ne görsem istiyo canım ama masalimsii nin önerilerini dinleyip frenliycem kendimi, tutuyorum şu an
Aç kalmamak önemli canım regl döneminde. Dikkat et. bu hafta o patatesi dengelemelisin.

günaydınnnn :)

Günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…