selamlar.
benim haftalık hedefim 75olsun. 1,5kg gitsin. zaten bence bu hafta şişkinlik olmasa 76 olması lazımdı.
sabah: 15dk leslie
kahvaltı: 2 dilim ekmek, 2-3 zeytin, birkaç cherry domates, 1 bardak tarcınlı süt
ara: 10 badem, 10 kuru üzüm
ara: 1 elma
öğlen yiyemedim malesef
ara: 10-15 ufak boy çilek, 2 kaşık yogurt
fırına hamsi attım salata ile yicem bakalm insallah güzel olur
geçenki tavuk berbattı ilk gün 2 but, ikinci yarım göğüs yedim gerisini çöp yedi:) korkunçtu
çok geçmiş olsun canımm yaaaa ufacık cocuğu ne kadar zorşuyordur kim bilir
yok yok izin mizin yok tatlımmm
canım ben hem pco'ya yatkınlığım olduğu için hemde zayıflamaya yardımcı olduğu için ameliyat sonrası başladım hamile kalana kadar kullandım.
canım pco'nun en büyük belirtisi adet düzensizliği, kilo ve kıllanma. ama bende hiç biri yoktu. biz bebek düşünmeye başladıktan çok sonra ortaya çıktı. ilk başta yoktu. sonradan usg görüntüsünde ve hormon testlerinde çıktı canım.pco dan nasıl şüphelenip de doktora gidiyosunuz mesela? ben de olup olmadıgını doktora gitmeden anlayabilir miyim belirtisi var mı
yok canım öyle yenmiyor. günde 1 kez yatmadan yarım saat önce yeniyor. ben pul biber ve limonlu olanı yapıyordum. kesinlikle tavsiye ederim. dene derim.ben yogurt kürü yapmaya karar verdm. evde zerdecal yok yarın gidip alcam. haftada 2 gün 3er öğün yenecek sanırım. bi de onu deniyim
canım belli bir kilonun üzerinde olanlara verildiğini bende duydum. özellikle tatlı isteğine karşı bire bir. kesiyor. istersen diyetisyenine sorup yarım sabah yarım akşam olarak kullanabilirsin.Afiyet olsun canım. Güzel menü.
Bence de izin yok.
Doktora gittiğimde bende pco olabileceğini söyledi. Yatkınlık var ama hiç bir şey vermediler. yapmadılar. Ama ilaçsız başaracağıma inanıyorum. Glifor zayıflatıyormuş. Diyetisyenlerde veriyormuş ama fikrim yok.
HAFTALIK HEDEFLER
katre-i dem : 73.6------->
The Queen : 100.8------>2 KG
frifri :69,2-------->
elfkkk :68,5-------->
gulhan_41 :76.5-------->1,5 KG
breeze3547 :66.5-------->
Esrasi :64,9-------->
Canimkimyager1508 nasl oldun bugun daha iyiym yazmssn oksuruk felan varmi?
@The Queen hayirlolsun kaptanim:) kilo veren ve vetemeyen herkese tebriklerrr sonucta ugrastk degilmi azmimiz kaybolmasn ins:)
1.5 olsun 65 olalım artık bu hafta çok kızdım kendime çok :/
Tamamdir. Ben de 25 mayis dogum gunum. 25 mayiste 65i goreyim diye hedefliyordum. Bu ay 67, 25mayista 65insallah :)gitmiyorum burdayim bahar gelmiş bu ay ki hedefin 67 yi görmek hadi bakalimherkes kendine bu aylik hedef koysun canlanalim artik yaz gelmiş biz yarin ilk pikniği aciyoruz
Evet canım malesef hiç kaçamak yapmadan devam etmek gerek kilo vermeyince bide alınca insan daha da üzülüyor :-(H.sonu dikkat et canim. Yoksa bütün haftaya yansitir inan ki. H.içi ne kadar dikkat etsekte h.sonunun cezasini cekiyoruz maalesef
oy bende bende bu benim tatli derdine bi çare ama çok feci etkileri varmiscanım belli bir kilonun üzerinde olanlara verildiğini bende duydum. özellikle tatlı isteğine karşı bire bir. kesiyor. istersen diyetisyenine sorup yarım sabah yarım akşam olarak kullanabilirsin.
yok canim bilgimiz var ilgin için sağol monicimmerhaba 10.takım,bu hafta liste hazırlama sırası sizde belki gözünüzden kaçmıştır diye hatırlatmak istedim
SONUÇ LİSTESİ HAZIRLAMA PROGRAMI.
18 Mart / 457. Etap / 8. Takım - YERİNE 2. TAKIM HAZIRLAYACAK-
25 Mart / 458. Etap / 9. Takım
1 Nisan / 459. Etap / 10. Takım
8 Nisan / 460. Etap / 14. Takım
15 Nisan / 461. Etap / 1. Takım
22 Nİsan / 462. Etap / 2. Takım
29 Nisan / 463. Etap / 3. Takım
6 Mayıs / 464. Etap / 4. Takım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?