Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kizlarrrrr ancak gelebildimmm. Gorumcem bu ay tüp bebeğe basliyor ama yumurta rezervi düşük olduğu için ve arada histeroskopi olacagi için önünde 4-5 aylik bi süreç var transfere kadar. Sabah Dr giderken benden de gelmemiş rica etti bende gittim. Sonra kendi kontrolün vardi oraya gittim. Bebis iyimis çok şükür herşey yolunda. 1360 gr 38 cm olmuş :))

inşallah oda kavuşur canim Rabbim isteyen herkese versin
seninde herşey güzel gidiyor maşallah canim

Günaydın
Sabah
1 yumurtadan sucuklu yumurta 4 dilim
1dilim peynir
3 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
Domates salatalık

Ara.
Türk kahvesi bir kuru kayısı yarım ceviz

Ara
Üç çilek yarım muz
Yarım form mısır patlağı

Akşam.
Bi kase mercimek çorbası
5 yk ıspanak
İki kaşık yoğurt
1dilim çavdarlı ekmek

Ara üzüm leblebi karışımı

2,5 lt su
45 dakika yürüyüş

Ara bi kase kisir biraz fazla olblr belki ama genel olatak guzel menu canim:)
Allah im herkesin gonullerine gore versin ins.duru bebekde cok guzel gelisiyo ins:)

Dunku menumu yazamadim
Sabah kahvalti yok cunku gec kaldim
Snrasnda bi bardak sut yarim dilim ev yapimi kek ve yarim simit
Ara
Yok
Ogle
Dort kofte
4 5 yk pilav
4 5 patates(((
Salata
Ara
Elma
Aksam
Sac kavurma bi porsiyon
Salata
Su
2 yi gecmistr sanirim
Biliyrm menum hos degil((

Dun bi saati gecen yurume gezmde vardi:)e

Kocamaaannn aminnnnn diyorum. Rabbim kimseye aratmasin. Bebek hasretiyle sınamasin. Ben yasadim kimse yasasin istemiyorum. Çok üzülüyorum insanin.
Ara bi kase kisir biraz fazla olblr belki ama genel olatak guzel menu canim:)

Allah im herkesin gonullerine gore versin ins.duru bebekde cok guzel gelisiyo ins:)
inşallah oda kavuşur canim Rabbim isteyen herkese versin
seninde herşey güzel gidiyor maşallah canim

sabah menüm,
kaşar, 5 zeytin ve 1 dilim kepek ekmek
öğlen
1 porsiyon orman kebabı (sadece etlerini yedim) 2 dilim kepek ekmeği, 1 küçük kase yoğurt
ara
türk kahvesi ve iki küçük lokum
akşam 1 kase ısırgan otu çorbası, 3 yk yoğurt, yarım kase kısır :)
3 lt su, 40 dk hızlı yürüyüş

İyi geceler kızlar; bugün giremedim ama aklım sizde hep. Malum bizim küçüğün iğnesi var onu götürdüm, haftasonu yoğunluğu falan derken anca oturdum yerime.
Sağol canım, ilaçlar fayda etti biraz iyiyiz bugün çok şükür. Öksürük var biraz o da birkaç güne geçer:)

Annem diyetisyene giderken hiç kilo verememişti dahiliyeye yönlendirdi, insülin direnci çıktı, glifor kullanarak kilo verdi. Ama diyetisyenlerin bunu önerme gibi bir yetkisi yok, ancak doktor yazabilir.

Geçmiş olsun canım, kontrollerini yaptırırsın zaten önemli değil demiş doktorun da
oy bende bende bu benim tatli derdine bi çare ama çok feci etkileri varmis
İnsülin direncin mi var acaba? Bi bıktırsana
İlaç konusunda çok haklısın canım, doktor önermeden kullanmamak lazım. Senin insülin direncin baya ciddiymiş; kendini hiç aç bırakmaman lazım. Bende de çok hafif düzeyde var, çok dikkat ediyorum; bi öğün atlasam açlık başıma vurur sonraki öğünde dünyaları yerim. Sabah kalkınca ilk işim kahvaltı yapmaktır yoksa elim ayağım boşalır.

Maşallah bebeğin kilosu çok iyi, demek ki iki canlıyım diye hominigırtlak yemeye gerek yok, dengeli beslenerek bebeğe kilo aldırabiliyorsun.
Görümcen için de Allah gönlüne göre versin inşallah tez vakitte o da bebeğine kavuşur.

Bugün kahvaltıyı torpilli yaptım bu haftasonu hiç kacamağım olmadı olmayacakta umarım sadece pazar kahvaltısı kaçamak oldu

Sabah.
4 küçük parça kabaklı mücver
5 dilim patates kızartması
1 zeytin
Domates salatalık

Ara türk kahvesi 1 kuru kayısı yarım ceviz

baktirmistim canim yoktu benimkidi oburluk maşallah toparlsmis ufaklik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…