- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
inşallah oda kavuşur canim Rabbim isteyen herkese versinSelam kizlarrrrr ancak gelebildimmm. Gorumcem bu ay tüp bebeğe basliyor ama yumurta rezervi düşük olduğu için ve arada histeroskopi olacagi için önünde 4-5 aylik bi süreç var transfere kadar. Sabah Dr giderken benden de gelmemiş rica etti bende gittim. Sonra kendi kontrolün vardi oraya gittim. Bebis iyimis çok şükür herşey yolunda. 1360 gr 38 cm olmuş :))
Ben bu haftasonu çok dikkatliyim dışarı çıkmıycam :-Dhey millet nasip gidiyor hafta sonu diye cozutmayin ha :)
Günaydın
Sabah
1 yumurtadan sucuklu yumurta 4 dilim
1dilim peynir
3 zeytin
1 dilim çavdarlı ekmek
Domates salatalık
Ara.
Türk kahvesi bir kuru kayısı yarım ceviz
Ara bi kase kisir biraz fazla olblr belki ama genel olatak guzel menu canim:)dünkü menü
sabah
1 kb kaşar peyniri, 5 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği
öğle
1 porsiyon tavuk şiş, 4 yk bulgur pilavı,1 bardak ayran
ara
1 kase kısır
akşam
peynir zeytin 1 dilim ekmek
2 lt su, 30 dk yürüyüş
Allah im herkesin gonullerine gore versin ins.duru bebekde cok guzel gelisiyo ins:)Selam kizlarrrrr ancak gelebildimmm. Gorumcem bu ay tüp bebeğe basliyor ama yumurta rezervi düşük olduğu için ve arada histeroskopi olacagi için önünde 4-5 aylik bi süreç var transfere kadar. Sabah Dr giderken benden de gelmemiş rica etti bende gittim. Sonra kendi kontrolün vardi oraya gittim. Bebis iyimis çok şükür herşey yolunda. 1360 gr 38 cm olmuş :))
Ara bi kase kisir biraz fazla olblr belki ama genel olatak guzel menu canim:)
Allah im herkesin gonullerine gore versin ins.duru bebekde cok guzel gelisiyo ins:)
inşallah oda kavuşur canim Rabbim isteyen herkese versin
seninde herşey güzel gidiyor maşallah canim
akşam 1 kase ısırgan otu çorbası, 3 yk yoğurt, yarım kase kısır :)sabah menüm,
kaşar, 5 zeytin ve 1 dilim kepek ekmek
öğlen
1 porsiyon orman kebabı (sadece etlerini yedim) 2 dilim kepek ekmeği, 1 küçük kase yoğurt
ara
türk kahvesi ve iki küçük lokum
Sağol canım, ilaçlar fayda etti biraz iyiyiz bugün çok şükür. Öksürük var biraz o da birkaç güne geçer:)çok geçmiş olsun canımm yaaaa ufacık cocuğu ne kadar zorşuyordur kim bilir
yok yok izin mizin yok tatlımmm
canım ben hem pco'ya yatkınlığım olduğu için hemde zayıflamaya yardımcı olduğu için ameliyat sonrası başladım hamile kalana kadar kullandım.
Annem diyetisyene giderken hiç kilo verememişti dahiliyeye yönlendirdi, insülin direnci çıktı, glifor kullanarak kilo verdi. Ama diyetisyenlerin bunu önerme gibi bir yetkisi yok, ancak doktor yazabilir.Afiyet olsun canım. Güzel menü.
Bence de izin yok.
Doktora gittiğimde bende pco olabileceğini söyledi. Yatkınlık var ama hiç bir şey vermediler. yapmadılar. Ama ilaçsız başaracağıma inanıyorum. Glifor zayıflatıyormuş. Diyetisyenlerde veriyormuş ama fikrim yok.
Geçmiş olsun canım, kontrollerini yaptırırsın zaten önemli değil demiş doktorun daKizlarr selamm:)eve yeni girdm oglumla gezdik biraz haftaici diger gunler daha yogunm malasef ogluma vakit ayramiyrm istedigim gbi neyse cok sukur benim haftalik hedefim 67yi gormk olsun 67.9 olsun 67yi goreyimde ins:)bendede kucuk bi cikolata kisti cikti 2.5cmlik felan kontrole gtmstm ya hani.ama cok onmli degilms simdilik yani degildr ins.bu takima bi kadin dogum uzmani sart oldu:))))
İnsülin direncin mi var acaba? Bi bıktırsanaoy bende bende bu benim tatli derdine bi çare ama çok feci etkileri varmis
İlaç konusunda çok haklısın canım, doktor önermeden kullanmamak lazım. Senin insülin direncin baya ciddiymiş; kendini hiç aç bırakmaman lazım. Bende de çok hafif düzeyde var, çok dikkat ediyorum; bi öğün atlasam açlık başıma vurur sonraki öğünde dünyaları yerim. Sabah kalkınca ilk işim kahvaltı yapmaktır yoksa elim ayağım boşalır.Canlarim oyle bir yerden duymayla "kilo verdiriyormus" diye kullanilacak bir ilac degil. Malum ilacin etki ettigi yer pankreas. Allah korusun kullandiktan birkac yil sonrasinda ciddi saglik sorunlarina sebebiyet veriyor bilincsiz kullanimi.
Belli bir kilonun ustundekilerde insulin direnci olmasi kuvvetle ihtimal. Yasayan biri olarak soyleyebilirim; ani seker dusmeleri (sekerin 55-60lara dusmesi), yemekten sonra koma halinde uyku nobetleri, uzun sure ac kalinca bayilma, teker bolgesi/erkek tipi yaglanma, doygunluk hissinin olmamasi vs gibi belirtileri var. Ihtimal veriyorsaniz kendinizde dahiliye veya endokrine giderek kan testiyle ogrenebilirsiniz hasta olup olmadiginizi.
Pkos ve insulin direnci birbirleriyle kisir dongu olusturuyorlar. Yumurta mi tavuktan cikar tavuk mu yumurtadan sorusu gibi hala cozulmedi hangisinin hangisine sebebiyet verdigi.
Ilaci kullandiginda muthis mide bulantilari, yemek gormeye ve kokusunu almaya tahammulsuzluk oluyor. Bir tek tatli istegini kesmiyor. Tatlidan mideniz bulanmiyor o kadar. Ama doygunluk hissini yasayabiliyorsunuz ve kendinizi frenleyebiliyorsunuz doyunca. Ilk uc ayi cok sorunlu geciyor ama yavas yavas alisiyorsunuz mide bulantilarina.
Yillardir iciyorum ama ilaci bir kere unutayim yemek sonrasinda ya da sabah gec kahvalti yapayim aninda sekerim duser 60lara. Bayilir giderim...
Maşallah bebeğin kilosu çok iyi, demek ki iki canlıyım diye hominigırtlak yemeye gerek yok, dengeli beslenerek bebeğe kilo aldırabiliyorsun.Selam kizlarrrrr ancak gelebildimmm. Gorumcem bu ay tüp bebeğe basliyor ama yumurta rezervi düşük olduğu için ve arada histeroskopi olacagi için önünde 4-5 aylik bi süreç var transfere kadar. Sabah Dr giderken benden de gelmemiş rica etti bende gittim. Sonra kendi kontrolün vardi oraya gittim. Bebis iyimis çok şükür herşey yolunda. 1360 gr 38 cm olmuş :))
Günaydın :)günaydınnn kızlar :)
Günaydınlar
sabaha 1 mil leslie ile baslangıc
kahvaltı: 2 yumurtadan yesil soganlı omlet
3 zeytin
2 cherry
2 dilim ekmek
2 dilim peynir
bol yeşillik nane tere roka
baktirmistim canim yoktu benimkidi oburlukİyi geceler kızlar; bugün giremedim ama aklım sizde hep. Malum bizim küçüğün iğnesi var onu götürdüm, haftasonu yoğunluğu falan derken anca oturdum yerime.
Sağol canım, ilaçlar fayda etti biraz iyiyiz bugün çok şükür. Öksürük var biraz o da birkaç güne geçer:)
Annem diyetisyene giderken hiç kilo verememişti dahiliyeye yönlendirdi, insülin direnci çıktı, glifor kullanarak kilo verdi. Ama diyetisyenlerin bunu önerme gibi bir yetkisi yok, ancak doktor yazabilir.
Geçmiş olsun canım, kontrollerini yaptırırsın zaten önemli değil demiş doktorun da
İnsülin direncin mi var acaba? Bi bıktırsana
İlaç konusunda çok haklısın canım, doktor önermeden kullanmamak lazım. Senin insülin direncin baya ciddiymiş; kendini hiç aç bırakmaman lazım. Bende de çok hafif düzeyde var, çok dikkat ediyorum; bi öğün atlasam açlık başıma vurur sonraki öğünde dünyaları yerim. Sabah kalkınca ilk işim kahvaltı yapmaktır yoksa elim ayağım boşalır.
Maşallah bebeğin kilosu çok iyi, mek ki iki canlıyım diye hominigırtlak yemeye gerek yok, dengeli beslenerek bebeğe kilo aldırabiliyorsun.
Görümcen için de Allah gönlüne göre versin inşallah tez vakitte o da bebeğine kavuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?