Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Herkese selaaaaam nasilsiniz sevgili takimim?
@The Queen yeni gorevinde basarilar kaptan
Masallah herkes bomba gibi, supersiniz kizlar..
Kaptan bir sorum olacak. Ben haftaya donersem, cuma gunu bildirim yspmam gerekiyor mu ? Listeye bir sonraki hafta mi giriyorum ?

Sağol canım. Öncelikle kilo aldın mı ? Kilo aldıysan aldığını verene kadar listeye giremiyorsun. Kilo verdiysen cuma bildirim yaparsın listeye girersin. Kilo aldıysanda verene kadar listeye girene kadar gel canım.Katıl. Bak nasıl enerjiğiz.

Ayy kizlar iki gundur yazamadim ya...
cumartesi nikah vardi oraya gittik. Pazar da gardrop almistik internetten, onun montajini yaptik 5saat surdu sonra da ev temizligine girdim tum dolaplari degistirdim filan. Asiri yorucu gecti
Cumartesi hafif bir kahvalti yaptim(peynir, tb ekmek domates filan), oglen bir sey yemedik kahvalti gec saatte yemistik. Aksam da nikahtan donunce yemek yapacak halim kalmamisti durum soyledik
Pazar gunu de yine hafif basladim sabah kahvaltiyla. Dolabi yaptiktan sonra temizlige girismeden manti hasladim hizlica, bol yogurtlu bir tabak yedim. Temizlikten sonra da magnum mini yedim

Bugum sabah her zamnki kahvaltimi yaptim peynir ekmek domates yumurta.
oglen bir kase yogurt corbasi ve 6 tane cilek yedim.
Arada da bir paket sut ictim.

Haftasonu batirdim sanirim...

Yazmamisim. Aksama da tavuk domates tb ekmegi yiyecegim. Pilav veya makarnadanda 1-2dilim ekmegi tercih ediyorum ama dogru mu yapiyorum ne dersiniz?

Yazmamisim. Aksama da tavuk domates tb ekmegi yiyecegim. Pilav veya makarnadanda 1-2dilim ekmegi tercih ediyorum ama dogru mu yapiyorum ne dersiniz?
Bence doğru yapıyorsun, ekmekte yağ yok en azından ordan kardasın. Ben pilav makarna sevdiğim için ekmek yerine onu tercih ediyorum yağını da yemiş oluyorum artık napalım :))))

Menüler iyi değil canım. Öğün atlama konusunda düşüncemi biliyorsun. Mantık dürüm, magnum bu hafta böyle devam edemezsin.

2,3 yk pilav, makarna yerine 1-2 dilim ekmek yiyebilirsin

Kızlar cumartesi günü takım kurallarımızdan olan aylık durum listesini çıkardım.
Herkes takkesini önüne alıp düşünsün. Neden olmadı, neyi yanlış yaptım, nasıl düzeltirim sorularını sorsun kendine.
Öncelikle kendime olmak üzere kızıyorum.
Koca bir ay boşa gitmiş görünüyor kendi adıma.

@katre-i dem (76->73,6 %3,16)
@The Queen (102,9 ->100,8 %2)
LezzetliCipetpet (70,1-> 69,2 % 1,28)
elfkkk (68,8->68,5 % 0,44) (2 hafta ortalaması)
gulhan_41 (80->76,5-> % 4,38)
breeze3535 (68,5->66,5 % 2,92)
Esrasi yeni geldin saymıyorum. liste için not: 64,9 kg

Nisan ayının sonunda aynı listeyi yapacağım ve ilgili takım kuralını uygulamak durumunda kalacağım (Buna ben de dahilim)
Zaten ayda 1,5 kilo veremiyorsak burada olmanın pek bir anlamı yok.

7-)Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir

iyi akşamlar herkese :) az önce takıma kabul edildim henüz yeniyim bir yanlışım olursa kusuruma bakmayın

hemen kendimi tanıtayım. 21 yaşındayım öğrenciyim evde tek kalıyorum. her düzenim değiştiğinde verdiğim kiloları geri alıyorum malesef. geçen sene 71den 61e düşerek benim için ideal olan kiloma ulaşmıştım ama kullandığım ilaçlar yüzünden 22 kilo birden aldım şuan 82 kiloyum boyum 160 cm hedefim şimdilik 70 kiloya düşmek. dün kendime söz vererek kilo verme sürecime başladım Allah utandırmasın inşallah herkese başarılarrrr

Hoşgeldincanim. Ben Derya. İlk sayfada kurallarimiz yaziyor. Okumani tavsiye ederim. Takim kaptanimiz @The Queen dir.

sabah: yulaf lapası

öğle: 1 kepçe nohut yemeği + 3 yk kaşığı bulgur pilavı + ayran
Ara. 1 kuru kayısı+1ceviz +1 badem + 10 leblebi + türk kahvesi

Ara. 1elma

Akşam. 5 yk mantarlı et sote
1 dilim çavdarlı ekmek
Salata

Ara. Salatalık yada bir avuç leblebi
2,5 lt su
1 saat fitness
Bugün başlamayı düşünüyorum videolar yardımıyla evde bakalım inş yapabilirim

iyi akşamlar herkese :) az önce takıma kabul edildim henüz yeniyim bir yanlışım olursa kusuruma bakmayın

Canım merhaba. Ben esa. Hoşgeldin. Lütfen ilk sayfadaki kuralları oku ve kabul ediyorsan buraya yaz. Senden ricam yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildirir misin? Genel kural olarak 3 hafta deneme süresi var.

Ooo bir tek yaşayan üye daha hoşgeldin aramıza merak etme gidecek hepsi.

Güzel canım. Hadi bakalım haraket istiyoruz. Mesajımı spor salonunda soyunda kabininden yazıyorum.

Canım merhaba. Ben esa. Hoşgeldin. Lütfen ilk sayfadaki kuralları oku ve kabul ediyorsan buraya yaz. Senden ricam yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildirir misin? Genel kural olarak 3 hafta deneme süresi var.
okudum kabul ediyorum. yarın bildirimimi yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…