Herkese selaaaaamnasilsiniz sevgili takimim?
@The Queen yeni gorevinde basarilar kaptan
Masallah herkes bomba gibi, supersiniz kizlar..
Kaptan bir sorum olacak. Ben haftaya donersem, cuma gunu bildirim yspmam gerekiyor mu ? Listeye bir sonraki hafta mi giriyorum ?
Yulaf lapası ne oluyo ki? Eti'nin fındıklı ve kurumeyveli yulaf ezmesini aldım ben de, yoğurda karıştırıp yiyorum iki gündür, tadı güzel :)canim sana yulaf lapali tarifler veriyim bi ara baya rövanşta şuan lapa
Bence doğru yapıyorsun, ekmekte yağ yok en azından ordan kardasın. Ben pilav makarna sevdiğim için ekmek yerine onu tercih ediyorum yağını da yemiş oluyorum artık napalım :))))Yazmamisim. Aksama da tavuk domates tb ekmegi yiyecegim. Pilav veya makarnadanda 1-2dilim ekmegi tercih ediyorum ama dogru mu yapiyorum ne dersiniz?
Ayy kizlar iki gundur yazamadim ya...
cumartesi nikah vardi oraya gittik. Pazar da gardrop almistik internetten, onun montajini yaptik 5saat surdu sonra da ev temizligine girdim tum dolaplari degistirdim filan. Asiri yorucu gecti
Cumartesi hafif bir kahvalti yaptim(peynir, tb ekmek domates filan), oglen bir sey yemedik kahvalti gec saatte yemistik. Aksam da nikahtan donunce yemek yapacak halim kalmamisti durum soyledik
Pazar gunu de yine hafif basladim sabah kahvaltiyla. Dolabi yaptiktan sonra temizlige girismeden manti hasladim hizlica, bol yogurtlu bir tabak yedim. Temizlikten sonra da magnum mini yedim
Bugum sabah her zamnki kahvaltimi yaptim peynir ekmek domates yumurta.
oglen bir kase yogurt corbasi ve 6 tane cilek yedim.
Arada da bir paket sut ictim.
Haftasonu batirdim sanirim...
Yazmamisim. Aksama da tavuk domates tb ekmegi yiyecegim. Pilav veya makarnadanda 1-2dilim ekmegi tercih ediyorum ama dogru mu yapiyorum ne dersiniz?
hemen kendimi tanıtayım. 21 yaşındayım öğrenciyim evde tek kalıyorum. her düzenim değiştiğinde verdiğim kiloları geri alıyorum malesef. geçen sene 71den 61e düşerek benim için ideal olan kiloma ulaşmıştım ama kullandığım ilaçlar yüzünden 22 kilo birden aldım şuan 82 kiloyumboyum 160 cm hedefim şimdilik 70 kiloya düşmek. dün kendime söz vererek kilo verme sürecime başladım Allah utandırmasın inşallah herkese başarılarrrr
Hoşgeldiniyi akşamlar herkese :) az önce takıma kabul edildim henüz yeniyim bir yanlışım olursa kusuruma bakmayın
Ara. 1 kuru kayısı+1ceviz +1 badem + 10 leblebi + türk kahvesisabah: yulaf lapası
öğle: 1 kepçe nohut yemeği + 3 yk kaşığı bulgur pilavı + ayran
iyi akşamlar herkese :) az önce takıma kabul edildim henüz yeniyim bir yanlışım olursa kusuruma bakmayın
hemen kendimi tanıtayım. 21 yaşındayım öğrenciyim evde tek kalıyorum. her düzenim değiştiğinde verdiğim kiloları geri alıyorum malesef. geçen sene 71den 61e düşerek benim için ideal olan kiloma ulaşmıştım ama kullandığım ilaçlar yüzünden 22 kilo birden aldım şuan 82 kiloyumboyum 160 cm hedefim şimdilik 70 kiloya düşmek. dün kendime söz vererek kilo verme sürecime başladım Allah utandırmasın inşallah herkese başarılarrrr
Ara. 1 kuru kayısı+1ceviz +1 badem + 10 leblebi + türk kahvesi
Ara. 1elma
Akşam. 5 yk mantarlı et sote
1 dilim çavdarlı ekmek
Salata
Ara. Salatalık yada bir avuç leblebi
2,5 lt su
1 saat fitness
Bugün başlamayı düşünüyorum videolar yardımıyla evde bakalım inş yapabilirim
okudum kabul ediyorum. yarın bildirimimi yaparım :)Canım merhaba. Ben esa. Hoşgeldin. Lütfen ilk sayfadaki kuralları oku ve kabul ediyorsan buraya yaz. Senden ricam yarın sabah aç karnına tartılıp kilonu bildirir misin? Genel kural olarak 3 hafta deneme süresi var.
Pekii hadi nasıl besleniyorsun bir anlat bize :)okudum kabul ediyorum. yarın bildirimimi yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?