- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Büz de iyiyiz canım. Gelenler pes edip gidiyor pek kimse kalmadı eskilerdenHaftalarca süren aşırı bulantı ve ara ara gelen kanamaları atlattıktan sonra şükür çok iyiyim :)) Zor bi dönem oldu benim için o yüzden ailemin yanına gitmek zorunda kaldım. Bide telefonum bozulunca size hiç bakamadım. Yeni yeni kişiler gelmiş takım kalgan oda değişmiş sanırım :)) sizler nasılsınız.kimyager1508 senin hamilelik nasıl gidiyor canım :)
Neyseki geçmiş zor günler yarilamissin masaallahh neredeyse :)) benim iyi gidiyor çok şükür canim hazirliklari tamamlamaya calisiyoruz. Tatil telaslar :)) cinsiyet belli oldu mu?
Büz de iyiyiz canım. Gelenler pes edip gidiyor pek kimse kalmadı eskilerden
Riskli dönemi atlatmışsın bundan sonrası daha güzel geçer inşallah. Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?
Erkekmiş canım :) şimdi isim telaşı başladı.kimyager1508 sen isime karar verdin mi canım :)
Ben de kahvaltı dışında pek ekmek yemiyorum daha sağlıklı KH lar tüketmeye çalışıyorum ama mutlaka tüketiyorum. Mercimek çorbası, makarna veya kuru baklagil yiyebilirsin.Yeni üyeler ortada yok. Frifri sabah girdi selamda verdi bildirim yapmadı.
Genelde sabah hariç ekmek yemem bu hafta yiyeceğim. Aslında son 2 gündür hem öğle hem akşam protein oldu. Önceki günlerde 3 gün brokoli çorbası içtim hep. Ondan cok ümitliydim.
Geçmiş olsun canım sen de bahar dönemini hep hasta geçirenlerdensin benim gibi:))))Bugünkü menüm;
sabah
1 simit
1 parmak sütlü kahve
ara: yok
Öğle:
Et döner +3 tane dilim patates
bir kase yoğurt
ara: 1 kupa sütle son kez kahve
ara: 5 antep fıstığı+ 5 tane fındık.
Akşam:
Hiç fikrim yok.
Su: 1,5 lt oldu.
Spor: yok hastayım ayakta zor duruyorum.
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İsmi büyük oğluna uyumlu bişey koyabilirsin, onun ismini söylersen belki fikir verebilirizErkekmiş canım :) şimdi isim telaşı başladı.kimyager1508 sen isime karar verdin mi canım :)
Ben de bugün yürüyüşe çıktım. Kaç gündür evde tıkılıp kaldık küçüğümü parka götürdüm ama evin yakınındaki parka götürmedim 20 dk uzaklıkta biyere gittik hem bana iyi oldu hem kızım hava aldı :))
Bu telefondaki adımsayar çantadayken saymıyo galiba adımlarımısürekli cebimde taşımak da istemiyorum küçük adımsayar mı alsam napsam bilemedim...
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin salatalık domates
1 tane etimek + 1 ceviz + 2 badem yeşil çay
Öğle 1 kase çorba + iki orta büyüklükte köfte+ salata
Ara. 1 avuç erik + 5 çilek
Ara 1 tane form mısır pirinç patlağı
Akşam 1 tane uskumru + salata + 1 dilim çavdarlı ekmek
Ara. Leblebi üzüm karışımı düşünüyorum bugün ya da ayran salatalık
3 lt su
15 dakika cardio
Sen de iyi yapmışsın, temiz hava iyi gelir bebişeOhhh iyi yapmissin canim. Bende disari ciktim bugün. Önce kuaföre gittim oradan da pazara ugradim.
Yapma yapma, emeklerin boşa gitmesinKızlar menü böyleydi aslında ama yemekten sonra birden tatlı isteği ile 2 kare bitter ve mini pop kek yedim
Onun üstüne komşu teyze bana katmer getirmiş illa ye beğenmiyon mu falan deyince onunda birazını yiyiverdim :-(
Bu haftasonu bundan başka kaçamak yok
Sonra veremeyince daha çok Üzülüyorum :-(
Zaten midem alt üst oldu canım alışmışım düzgün beslenmeye birden hepsi çok geldi midem çok kötü durumdaSen de iyi yapmışsın, temiz hava iyi gelir bebişe
Yapma yapma, emeklerin boşa gitmesin
olsun canım dün herkes bildirim telaşındaydı zatenGunaydinnn mutlu haftasonlari olsun ins naslsniz dun hic giremedim yazmstm misafrlerm vardi bebekli ailelerdi bide benim oglum..tam curcuna:)gec kalktlar evin halini gorseydinizzzz snra hemen uyudm baya yorldm ya aklmdaydnz ama giremedm(
Slm, kimse yok mu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?