Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Büz de iyiyiz canım. Gelenler pes edip gidiyor pek kimse kalmadı eskilerden
Riskli dönemi atlatmışsın bundan sonrası daha güzel geçer inşallah. Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

Bugünkü menüm;
sabah
1 simit
1 parmak sütlü kahve

ara: yok

Öğle:
Et döner +3 tane dilim patates
bir kase yoğurt

ara: 1 kupa sütle son kez kahve

ara: 5 antep fıstığı+ 5 tane fındık.

Akşam:
Hiç fikrim yok.
Su: 1,5 lt oldu.
Spor: yok hastayım ayakta zor duruyorum.

Neyseki geçmiş zor günler yarilamissin masaallahh neredeyse :)) benim iyi gidiyor çok şükür canim hazirliklari tamamlamaya calisiyoruz. Tatil telaslar :)) cinsiyet belli oldu mu?

Büz de iyiyiz canım. Gelenler pes edip gidiyor pek kimse kalmadı eskilerden
Riskli dönemi atlatmışsın bundan sonrası daha güzel geçer inşallah. Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

Erkekmiş canım :) şimdi isim telaşı başladı. kimyager1508 sen isime karar verdin mi canım :)

Ben de kahvaltı dışında pek ekmek yemiyorum daha sağlıklı KH lar tüketmeye çalışıyorum ama mutlaka tüketiyorum. Mercimek çorbası, makarna veya kuru baklagil yiyebilirsin.

Geçmiş olsun canım sen de bahar dönemini hep hasta geçirenlerdensin benim gibi:))))
Erkekmiş canım :) şimdi isim telaşı başladı. kimyager1508 sen isime karar verdin mi canım :)
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. İsmi büyük oğluna uyumlu bişey koyabilirsin, onun ismini söylersen belki fikir verebiliriz

Ben de bugün yürüyüşe çıktım. Kaç gündür evde tıkılıp kaldık küçüğümü parka götürdüm ama evin yakınındaki parka götürmedim 20 dk uzaklıkta biyere gittik hem bana iyi oldu hem kızım hava aldı :))
Bu telefondaki adımsayar çantadayken saymıyo galiba adımlarımı sürekli cebimde taşımak da istemiyorum küçük adımsayar mı alsam napsam bilemedim...

Ohhh iyi yapmissin canim. Bende disari ciktim bugün. Önce kuaföre gittim oradan da pazara ugradim.

Kızlar menü böyleydi aslında ama yemekten sonra birden tatlı isteği ile 2 kare bitter ve mini pop kek yedim
Onun üstüne komşu teyze bana katmer getirmiş illa ye beğenmiyon mu falan deyince onunda birazını yiyiverdim :-(

Bu haftasonu bundan başka kaçamak yok
Sonra veremeyince daha çok Üzülüyorum :-(

Ohhh iyi yapmissin canim. Bende disari ciktim bugün. Önce kuaföre gittim oradan da pazara ugradim.
Sen de iyi yapmışsın, temiz hava iyi gelir bebişe

Yapma yapma, emeklerin boşa gitmesin

Ben de menü yazayım
Sabah: 1 yumurta , 1 kk peynir , 5 zeytin, 1 tk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal, 1 sb süt
Öğlen: 1 kase mercimek çorbası, peynirli salata
Ara: 1 avuç çağla, 1 kuru incir, 1 sb süt
Akşam: 1 tabak pırasa, 3-4 kaşık yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara: 2 hurma
40 dk yı geçik yürüdüm
Su: 2,5 litre (3 olur)

günaydın kızlarr

dünkü menü
sabah
1 kb peynir, 4 zeytin, domates salatalık 1 dilim tb ekmek
öğle
1 kase çorba, 1 porsiyon bulgur pilavı, yoğurt
akşam
2 yk pilav, 3 yk kuru fasulye, yoğurt

30 dk yürüyüş, 2,5 lt su

Gunaydinnn mutlu haftasonlari olsun ins naslsniz dun hic giremedim yazmstm misafrlerm vardi bebekli ailelerdi bide benim oglum..tam curcuna:)gec kalktlar evin halini gorseydinizzzz snra hemen uyudm baya yorldm ya aklmdaydnz ama giremedm (

Gunaydinnn mutlu haftasonlari olsun ins naslsniz dun hic giremedim yazmstm misafrlerm vardi bebekli ailelerdi bide benim oglum..tam curcuna:)gec kalktlar evin halini gorseydinizzzz snra hemen uyudm baya yorldm ya aklmdaydnz ama giremedm (
olsun canım dün herkes bildirim telaşındaydı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…