- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Günaydın kızlar, bol eksili günler diliyorum. Kendim için de tabiazıcık kilo aldım ama vereceğim inşallah.
Günaydın kızlar, bol eksili günler diliyorum. Kendim için de tabiazıcık kilo aldım ama vereceğim inşallah.
benimde 3 gün falan var o yüzden mi az verdim acaba :/Benimde reglim yaklaştı ödem toplamaya başladığımı hissediyorum
66 kg canım
benimde 3 gün falan var o yüzden mi az verdim acaba :/
Sanırım ben yokken herkes mezun olmuş ne güzel***10. TAKIM 460.ETAP***
katre-i dem (73.6/73/0.6%0.82)
The Queen(100.8/108.8/0/ %0)kilosu sabit.
frifri(69,2///%)
elfkkk(68,5///%)
gulhan_41(76.5///%) Kilo bildiriminde bulunmadı. Kendi isteğiyle ayrıldı.
breeze3547(66.5/65,9/0,6/%0,90)
Esrasi(64,9/66/-1.1/ %-1.69 )
10.takım ortalaması:%
asilkedi (82,5/// % ) yeni üye. Başlangıç tarihi: 05.04.2016 Başlangıç kilo: 82,5 Hedef kilo: 70
SheZofren (58.7///%) yeni üye. Başlangıç tarihi:06.04.2016 Başlangıç kilo:58,7 Hedef kilo:50
Ödemdir seninki, o kadar dikkat ediyorsun kilo almış olamazsınBenimde reglim yaklaştı ödem toplamaya başladığımı hissediyorum
Bugün güzel beslenmeye başladım tekrardan. Gidecek merak etmeyin:))))Günaydın canım.
Senden bahsediyoruz. Affetmezsin sen o kiloları
Nasılsın Can'ım, hamilelik Nasıl geçiyo?
amin canımmmm, nasılsın? neler yapıyorsun ?
Ödemdir seninki, o kadar dikkat ediyorsun kilo almış olamazsın
Bugün güzel beslenmeye başladım tekrardan. Gidecek merak etmeyin:))))
Nasılsın Can'ım, hamilelik Nasıl geçiyo?
tükettim aslında canım ama vermedim demekkiOlabilir canım, maydanoz kürü tüketmek gerekir.
evet canım senin listeler spor gayet güzel aslında bu haftasonu bol bol yiyip sonra sıkı tekrar mı başlasan3 haftadır aynı kilodayım.Listem sporum aynı ama kilo veremiyorum. Çok fena takıldı.
evet canım senin listeler spor gayet güzel aslında bu haftasonu bol bol yiyip sonra sıkı tekrar mı başlasan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?