çorbasız olur mu onu yazmayı unutmuşum.Gayet guzel menu canim. Benimki deboyle olmustu. Ama onden bir corba olsa guzel olur. Havalar isindi ama, yoldan gelince sulu birseyler ister belki canlari?
Vallahi canim senin menulerde dikkatimi ceken sey hep ekmegin cok olusu. Ve bence sen et cok az tuketiyorsun. Balik da cok az. Ben haftada 2 kez balik, 2-3 kez de et yerdim. Seninkiler sebze agirlikli. Bir de yogurt ayran cok tukettim ben. Toplsmda 13 kilo aldim. Ki 3 kilosu son haftaydiyaaaa hep güzel menü falan diyonuz benim menülere ama 10 kilo aldımmmm, çok değilmi yaaaa
Hafta sonu size gelebilir miyiiiiizçorbasız olur mu onu yazmayı unutmuşum.
Hafta sonu size gelebilir miyiiiiiz
Birsürü alıntı yapmıştım gitti neyse olsun:)))
@The Queen bence de menü güzel önden yayla çorbası çok yakışır bence, onun dışında eksiksiz güzel bi davet yemeği. İnşallah bu süreci güzelce atlatırsın Allah yardımcın olsun canım.
kimyager1508 şu anda kaç kilosun ki? 72 falan mısın?
Dualarımız seninle biliyorsun, inşallah herşey çok güzel olacak. Korkuların çok normal, hepimiz yaşadık bunu az çok, sonuçta yabancı iki aile biraraya geliyo ama Allah yuva kurmak isteyenlerin işini kolaylaştırır unutma, rahat ol gerisini düşünme:)Gel tabi gelama diyetteyiz biz anca salata yeriz belki bir içli köfte O da bize özel kızartmadan haşlama olandan
Ay inşallah çok ihtiyacım var duaya. En büyük korkum siyast mevzusunun açılması
evet canım özellikle sabah kahvaltı da ekmeği 3 dilim yiyorum. öğlen ve akşam yememeye çalışıyorum. ben normalde de eti çok sevmem ama haftada 2-3-4 kez yemeye çalışıyorum. balığı normalde çok severken hamileliğimde tiksindim şimdiye kadar 3-4 kez ancak yemişimdir.Vallahi canim senin menulerde dikkatimi ceken sey hep ekmegin cok olusu. Ve bence sen et cok az tuketiyorsun. Balik da cok az. Ben haftada 2 kez balik, 2-3 kez de et yerdim. Seninkiler sebze agirlikli. Bir de yogurt ayran cok tukettim ben. Toplsmda 13 kilo aldim. Ki 3 kilosu son haftaydi
Ama tabii yedigim kotu seyleri yazmiyorum. Cilginlar gibi kek,pogaca,serbetli tatli vs vs... Gozum donuyordu
Gel tabi gelama diyetteyiz biz anca salata yeriz belki bir içli köfte O da bize özel kızartmadan haşlama olandan
Ay inşallah çok ihtiyacım var duaya. En büyük korkum siyast mevzusunun açılması
evet canım 73 sayılırım.Birsürü alıntı yapmıştım gitti neyse olsun:)))
@The Queen bence de menü güzel önden yayla çorbası çok yakışır bence, onun dışında eksiksiz güzel bi davet yemeği. İnşallah bu süreci güzelce atlatırsın Allah yardımcın olsun canım.
kimyager1508 şu anda kaç kilosun ki? 72 falan mısın?
Doğuma kadar en az 78 olursun. Kırkım çıkına kadar 8 kilo versen 70 kilo ile başlarsın kilo verme serüvenine :))evet canım 73 sayılırım.
ayyy inşaallaahh canım yaaa. benim hedefimde max. 15 kg ile bitirmek. inşaallah öyle de olur. gerçi görenler falan hiç kilo almamışsın sadece göbeğin var diyolar. bende peki bu 10 kilo nerede diyorum içimden :))Doğuma kadar en az 78 olursun. Kırkım çıkına kadar 8 kilo versen 70 kilo ile başlarsın kilo verme serüvenine :))
İlk altı ayda 6 kilo versen olursun 64, kalanları da bebeğin bir yaşına gelene kadar rahat rahat verirsin hiç merak etme.
Şimdi sen Duru bebeği Nasıl büyütürüm diye düşün, bol protein, süt yumurta tüket ki doğum kilosu yüksek olsun.
Hiiim, umarim hersey senin icin cooook guzel olur.. Aileler arasinda siyasi ve kulturel dusunce farki var mi ? ( cok ozel olmayacaksa )
Canim hosgeldinnnn ins gonlune gore olurkiiii tam da yerine geldin sanki:))By by diyorum onlara
Sağol cnm
Hoşgeldin canim
Basende odem nedir arkadaş
hadi inşallah kaynasmissiniz bile
Hamilelik istiyorsan tam yerine geldin: D
doğru diyorsunuz , üye olmadan evvel bayağı araştırmalar yapıyorum bu site sayesinde , ilerde belki kk hamişlerinden biri olurum, nasipse
Ins cok olumlu haberlerle gelrsn bizmlede paylas canim:)çok güzel , ben yarın nasipse doktora gidicem , bir kaç aydır doğal yollarla denedik olmadı, bir sorun varmı onu öğrenirim en azından, gelişmeleri haber veririm derya cım
Aynen ole:)ses yok ses yok dediniz takım coşmuş bugun
Canim borekle baslaman guzel olmams cok bi sey yemssn diyemeyz ama diyete uygun bi menu olamams sanki pekbugün ise kahvaltı: sabah 8,30 da 2 tane börek ev yapımı ş.siz çay ve kek bir dilim yedim
sonra saat 11 de 5-6 tane kuru erik.
öğlen yemekte: tavuk döner bir kaç çatal pirinç pilavı ve bol nar ekşili salata yedim.ve ayran bir bardak
ara öğün:ekerin meyveli süzme yoğurdu var bir kase ondan yerim
akşama ise dünden köfte yapmıştım ve tarhana çorbası salata yaparım.
inşallah gece krizlerim tutmaz
Canim bu donmlerde genelde hep bole gecio hic canini skmaaa gelip gecici ama guzel donemler tadini cikar:)valla hiç gitmiyor, küstük iki gündür, yl sonu almıştık eşyaları, düğüne yakın teslim alcazi başka da bi hazırlık yok, hiç umduğum gibi geçmiyor, yaşlandırdı bu iş beni
Canim dikkat et detayli bi arastrmaya girsen bi hastanede?KKb ye gitmedim. İşyeri hekimine gittim. Bronşit ve Alerji beraber kardeş kardeş geçiniyorlar. Az önce bir torba ilaç aldım. Ciğerlerim acıyor artık.
*once sagligin canim:)Sağol canım. En büyük ızdırabımda spora gidemiyor oluşum
Bizim menulerimiz ne kadar benzesiyor kiz:)kendi yazimi okuyom sandim:)sabah: yulaf lapası
ara : elma
öğle: 1 yumurtadan menemen+ yoğurt + 2 dilim çavdarlı ekmek
ara: 1 etiform mısır pirinç patlağı
ara : 1 muz
akşam: fırında kıymalı sebze yemeği 1 tabak
yoğurt + 1 dilim ekmek
ara: süt
3 lt su 1 saat yürüyüş
Canim corbaaa onemli:)Gayet guzel menu canim. Benimki deboyle olmustu. Ama onden bir corba olsa guzel olur. Havalar isindi ama, yoldan gelince sulu birseyler ister belki canlari?
hoşgeldin canım ben Derya, kaptan yardımcılarındanım. ilk sayfada kurallarımız yazıyor. okumanı tavsiye ederim. kendinden bahseder misin?Selam ben artık bu gruptayım yarından itibaren öğünler imi paylaşacağım.
Şimdi okuyup yazarım memnun oldum tanıştığımıza.hoşgeldin canım ben Derya, kaptan yardımcılarındanım. ilk sayfada kurallarımız yazıyor. okumanı tavsiye ederim. kendinden bahseder misin?
Doğumdan gelince o göbüşü özleyeceksin, tadını çıkarayyy inşaallaahh canım yaaa. benim hedefimde max. 15 kg ile bitirmek. inşaallah öyle de olur. gerçi görenler falan hiç kilo almamışsın sadece göbeğin var diyolar. bende peki bu 10 kilo nerede diyorum içimden :))
Doğumdan gelince o göbüşü özleyeceksin, tadını çıkarboşver biraz tombiş dolaşırsın sonra yavaş yavaş verirsin kiloları sen zaten azimlisin yaparsın. Önemli olan emzirirken etraftakileri dinleyip tatlıya yönelmemek işte o zaman üstüste biniyo kilolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?