Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

yaaaa hep güzel menü falan diyonuz benim menülere ama 10 kilo aldımmmm, çok değilmi yaaaa
Vallahi canim senin menulerde dikkatimi ceken sey hep ekmegin cok olusu. Ve bence sen et cok az tuketiyorsun. Balik da cok az. Ben haftada 2 kez balik, 2-3 kez de et yerdim. Seninkiler sebze agirlikli. Bir de yogurt ayran cok tukettim ben. Toplsmda 13 kilo aldim. Ki 3 kilosu son haftaydi
Ama tabii yedigim kotu seyleri yazmiyorum. Cilginlar gibi kek,pogaca,serbetli tatli vs vs... Gozum donuyordu

Birsürü alıntı yapmıştım gitti neyse olsun:)))
@The Queen bence de menü güzel önden yayla çorbası çok yakışır bence, onun dışında eksiksiz güzel bi davet yemeği. İnşallah bu süreci güzelce atlatırsın Allah yardımcın olsun canım.
kimyager1508 şu anda kaç kilosun ki? 72 falan mısın?

Hafta sonu size gelebilir miyiiiiiz

Gel tabi gel ama diyetteyiz biz anca salata yeriz belki bir içli köfte O da bize özel kızartmadan haşlama olandan

Ay inşallah çok ihtiyacım var duaya. En büyük korkum siyast mevzusunun açılması

Gel tabi gel ama diyetteyiz biz anca salata yeriz belki bir içli köfte O da bize özel kızartmadan haşlama olandan

Dualarımız seninle biliyorsun, inşallah herşey çok güzel olacak. Korkuların çok normal, hepimiz yaşadık bunu az çok, sonuçta yabancı iki aile biraraya geliyo ama Allah yuva kurmak isteyenlerin işini kolaylaştırır unutma, rahat ol gerisini düşünme:)

evet canım özellikle sabah kahvaltı da ekmeği 3 dilim yiyorum. öğlen ve akşam yememeye çalışıyorum. ben normalde de eti çok sevmem ama haftada 2-3-4 kez yemeye çalışıyorum. balığı normalde çok severken hamileliğimde tiksindim şimdiye kadar 3-4 kez ancak yemişimdir.

Hiiim, umarim hersey senin icin cooook guzel olur.. Aileler arasinda siyasi ve kulturel dusunce farki var mi ? ( cok ozel olmayacaksa )

evet canım 73 sayılırım.

Pazartesi günkü menum;
kahvaltı; yağda 1 yumurta, 1 kk peynir, domates salata, domatesli biber , 7-8 zeytin, 1 simit

ara; nescafe

öğlen; yarım lahmacun, salata ve ayran,

akşam; 1 tabak çorba, 1 tabak patatesli tavuk yemeği salata,

ara; 1 tane halley ve çay

Dünkü menüm;

Kahvalti; 1 haslanmis yumurta, 3 kasik domates soslu biber kavurma, 7-8 zeytin, 2 KK peynir, domates salata, 2 yk incir reçeli 3 dilim TB ekmeği

Ara; 2 tane hurma

Oglen; 1 kase ıspanak corba

ara; 1bardak süt

akşam; 1 kepçe nohut, yarım tabak pilav, 2 tane köfte, 3 kaşık ıspanak kavurma, 1 kase yoğurt

ara; 10 tane falan ufak çilek

evet canım 73 sayılırım.
Doğuma kadar en az 78 olursun. Kırkım çıkına kadar 8 kilo versen 70 kilo ile başlarsın kilo verme serüvenine :))
İlk altı ayda 6 kilo versen olursun 64, kalanları da bebeğin bir yaşına gelene kadar rahat rahat verirsin hiç merak etme.
Şimdi sen Duru bebeği Nasıl büyütürüm diye düşün, bol protein, süt yumurta tüket ki doğum kilosu yüksek olsun.

ayyy inşaallaahh canım yaaa. benim hedefimde max. 15 kg ile bitirmek. inşaallah öyle de olur. gerçi görenler falan hiç kilo almamışsın sadece göbeğin var diyolar. bende peki bu 10 kilo nerede diyorum içimden :))

Hiiim, umarim hersey senin icin cooook guzel olur.. Aileler arasinda siyasi ve kulturel dusunce farki var mi ? ( cok ozel olmayacaksa )

Kültür farklı illaki var. Onlar izmirin yerlisi biz malatyalıyız. Daha eskiside acem diyorlar
Sorun siyaset. Erkek tarafı akpli. Babam ise anti-akpli. Yani fener - galatasaray fanatikliği gibi değil. Fener-antifener fanatikliği gibi düşün.

By by diyorum onlara

Sağol cnm

Hoşgeldin canim

Basende odem nedir arkadaş
hadi inşallah kaynasmissiniz bile
Hamilelik istiyorsan tam yerine geldin: D
Canim hosgeldinnnn ins gonlune gore olurkiiii tam da yerine geldin sanki:))

doğru diyorsunuz , üye olmadan evvel bayağı araştırmalar yapıyorum bu site sayesinde , ilerde belki kk hamişlerinden biri olurum, nasipse

çok güzel , ben yarın nasipse doktora gidicem , bir kaç aydır doğal yollarla denedik olmadı, bir sorun varmı onu öğrenirim en azından, gelişmeleri haber veririm derya cım
Ins cok olumlu haberlerle gelrsn bizmlede paylas canim:)

ses yok ses yok dediniz takım coşmuş bugun
Aynen ole:)

Canim borekle baslaman guzel olmams cok bi sey yemssn diyemeyz ama diyete uygun bi menu olamams sanki pek

valla hiç gitmiyor, küstük iki gündür, yl sonu almıştık eşyaları, düğüne yakın teslim alcazi başka da bi hazırlık yok, hiç umduğum gibi geçmiyor, yaşlandırdı bu iş beni
Canim bu donmlerde genelde hep bole gecio hic canini skmaaa gelip gecici ama guzel donemler tadini cikar:)

KKb ye gitmedim. İşyeri hekimine gittim. Bronşit ve Alerji beraber kardeş kardeş geçiniyorlar. Az önce bir torba ilaç aldım. Ciğerlerim acıyor artık.
Canim dikkat et detayli bi arastrmaya girsen bi hastanede?

Sağol canım. En büyük ızdırabımda spora gidemiyor oluşum
*once sagligin canim:)

Bizim menulerimiz ne kadar benzesiyor kiz:)kendi yazimi okuyom sandim:)

Gayet guzel menu canim. Benimki deboyle olmustu. Ama onden bir corba olsa guzel olur. Havalar isindi ama, yoldan gelince sulu birseyler ister belki canlari?
Canim corbaaa onemli:)

ayyy inşaallaahh canım yaaa. benim hedefimde max. 15 kg ile bitirmek. inşaallah öyle de olur. gerçi görenler falan hiç kilo almamışsın sadece göbeğin var diyolar. bende peki bu 10 kilo nerede diyorum içimden :))
Doğumdan gelince o göbüşü özleyeceksin, tadını çıkar boşver biraz tombiş dolaşırsın sonra yavaş yavaş verirsin kiloları sen zaten azimlisin yaparsın. Önemli olan emzirirken etraftakileri dinleyip tatlıya yönelmemek işte o zaman üstüste biniyo kilolar.

Demi birde emzirme döneminde kilo almama savasi var amaannn bebis iyi olsun da ben veririm o kilolari inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…