Canim hosgeldinnnn ins gonlune gore olurkiiii tam da yerine geldin sanki:))
Teşekkür ederim hoş bulduk
Demi birde emzirme döneminde kilo almama savasi varamaannn bebis iyi olsun da ben veririm o kilolari inş.
Ins cok olumlu haberlerle gelrsn bizmlede paylas canim:)
Aynen ole:)
Canim borekle baslaman guzel olmams cok bi sey yemssn diyemeyz ama diyete uygun bi menu olamams sanki pek
Canim bu donmlerde genelde hep bole gecio hic canini skmaaa gelip gecici ama guzel donemler tadini cikar:)
Canim dikkat et detayli bi arastrmaya girsen bi hastanede?
*once sagligin canim:)
Bizim menulerimiz ne kadar benzesiyor kiz:)kendi yazimi okuyom sandim:)
Canim corbaaa onemli:)
sayfa kurallarını okudum ben 25 yaşındayım doğumdan sonra epey kilo aldım bebeğim çok zor bir bebekti uyumuyor du gece yemeler başladım falan şimdi 80 kiloyum 70 e düşmek istiyorum bebeğim uyuyunca fırsat buldukça burda olacağımhoşgeldin canım ben Derya, kaptan yardımcılarındanım. ilk sayfada kurallarımız yazıyor. okumanı tavsiye ederim. kendinden bahseder misin?
hoşgeldin canımmm. ben Derya kaptan yardımcılarındanım. İlk sayfada kuralarımız yazıyor okumanı tavsiye ederim. birazda kendinden bahseder misin? yaşın, şimdiki kilon, hedef kilon, medeni durumun falan ne istersen.İyi akşamlar herkese :)
tekrardan hoşgeldin canımm. bizim takımda bebişli bir sürü anne var, eminim onlarında desteğiyle hep beraber başarıcazsayfa kurallarını okudum ben 25 yaşındayım doğumdan sonra epey kilo aldım bebeğim çok zor bir bebekti uyumuyor du gece yemeler başladım falan şimdi 80 kiloyum 70 e düşmek istiyorum bebeğim uyuyunca fırsat buldukça burda olacağım
Aynen yarın sabah yaratılıp kilonu bildirirsinSelam ben artık bu gruptayım yarından itibaren öğünler imi paylaşacağım.
Canım sende yarın sabah tartil bildirBirde şu an en acısı benim için
Herşeyi yiyipte hiç kilo almayan kocam için
Börek ve yemek yapmam olucak.
Makarna ve pilav ile birlikte ekmek yiyor
Kilo da tek tık ilerleme yok
Neyse sizlere doyum olmaz . iyi akşamlar
Kaç aylık bebeğin benimki 14 aylık 83.5dan 73 e indim hedef 58sayfa kurallarını okudum ben 25 yaşındayım doğumdan sonra epey kilo aldım bebeğim çok zor bir bebekti uyumuyor du gece yemeler başladım falan şimdi 80 kiloyum 70 e düşmek istiyorum bebeğim uyuyunca fırsat buldukça burda olacağım
iyi akşamlar hoşgeldin yarin sende tartil canimİyi akşamlar herkese :)
Aynen yarın sabah yaratılıp kilonu bildirirsin
Canım sende yarın sabah tartil bildir
Kaç aylık bebeğin benimki 14 aylık 83.5dan 73 e indim hedef 58
Yarın sende tartil canim
iyi akşamlar hoşgeldin yarin sende tartil canim
Evet canım aynı gidiyoruz seninleCanim hosgeldinnnn ins gonlune gore olurkiiii tam da yerine geldin sanki:))
Ins cok olumlu haberlerle gelrsn bizmlede paylas canim:)
Aynen ole:)
Canim borekle baslaman guzel olmams cok bi sey yemssn diyemeyz ama diyete uygun bi menu olamams sanki pek
Canim bu donmlerde genelde hep bole gecio hic canini skmaaa gelip gecici ama guzel donemler tadini cikar:)
Canim dikkat et detayli bi arastrmaya girsen bi hastanede?
*once sagligin canim:)
Bizim menulerimiz ne kadar benzesiyor kiz:)kendi yazimi okuyom sandim:)
Canim corbaaa onemli:)
tabi,eskiden bi gruptaydım kuralları biliyorum ama sağlık durumları nedeniyle giriş yapamamıştım.ayşe bende 24 yaşındayım bekarım 75 kilo 1.69 boyundayım hedefim 50.üni. okuyorumhoşgeldin canımmm. ben Derya kaptan yardımcılarındanım. İlk sayfada kuralarımız yazıyor okumanı tavsiye ederim. birazda kendinden bahseder misin? yaşın, şimdiki kilon, hedef kilon, medeni durumun falan ne istersen.
Tamam tartılırım :)Aynen yarın sabah yaratılıp kilonu bildirirsin
Yarın sende tartil canim
Aynen yarın sabah yaratılıp kilonu bildirirsin
Yarın sende tartil canim
hoşgeldin canımtabi,eskiden bi gruptaydım kuralları biliyorum ama sağlık durumları nedeniyle giriş yapamamıştım.ayşe bende 24 yaşındayım bekarım 75 kilo 1.69 boyundayım hedefim 50.üni. okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?