Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben bugün
Sabah ( bu gruba girmek aklımda yoktu tabii )
bisküvi pastası yedim bir güzel
Öğle
Sadece kuskus salatası
İkindi vakti
Bir dilim ekmek ile beraber kendi yapmış olduğum yoğurt yedim bir kase

Akşamda çorba ve salata yicem
Benden bugün lük bu kadar arkadaşlar

Birde şu an en acısı benim için
Herşeyi yiyipte hiç kilo almayan kocam için
Börek ve yemek yapmam olucak.
Makarna ve pilav ile birlikte ekmek yiyor
Kilo da tek tık ilerleme yok

Neyse sizlere doyum olmaz . iyi akşamlar

hoşgeldin canım ben Derya, kaptan yardımcılarındanım. ilk sayfada kurallarımız yazıyor. okumanı tavsiye ederim. kendinden bahseder misin?
sayfa kurallarını okudum ben 25 yaşındayım doğumdan sonra epey kilo aldım bebeğim çok zor bir bebekti uyumuyor du gece yemeler başladım falan şimdi 80 kiloyum 70 e düşmek istiyorum bebeğim uyuyunca fırsat buldukça burda olacağım

İyi akşamlar herkese :)
hoşgeldin canımmm. ben Derya kaptan yardımcılarındanım. İlk sayfada kuralarımız yazıyor okumanı tavsiye ederim. birazda kendinden bahseder misin? yaşın, şimdiki kilon, hedef kilon, medeni durumun falan ne istersen.

tekrardan hoşgeldin canımm. bizim takımda bebişli bir sürü anne var, eminim onlarında desteğiyle hep beraber başarıcaz

Selam ben artık bu gruptayım yarından itibaren öğünler imi paylaşacağım.
Aynen yarın sabah yaratılıp kilonu bildirirsin
Birde şu an en acısı benim için
Herşeyi yiyipte hiç kilo almayan kocam için
Börek ve yemek yapmam olucak.
Makarna ve pilav ile birlikte ekmek yiyor
Kilo da tek tık ilerleme yok

Neyse sizlere doyum olmaz . iyi akşamlar
Canım sende yarın sabah tartil bildir
Kaç aylık bebeğin benimki 14 aylık 83.5dan 73 e indim hedef 58
Yarın sende tartil canim
İyi akşamlar herkese :)
iyi akşamlar hoşgeldin yarin sende tartil canim

bugün baya yeni üye çağırdım, inşaallahh kalıcı olurlar :)

Evet canım aynı gidiyoruz seninle

tabi,eskiden bi gruptaydım kuralları biliyorum ama sağlık durumları nedeniyle giriş yapamamıştım.ayşe bende 24 yaşındayım bekarım 75 kilo 1.69 boyundayım hedefim 50.üni. okuyorum

Tamam tartılırım :)

Tamam tartılır bildiririm

Chia pudingimi yaptım yarın öğlen yiyeceğim
Malzemeler
2hurma
1tatli kaşığı keçiboynuzu unu
2yk chia
İsteğe göre 1/2 muz 1/2 kivi yada başka bir meyve
1su bardağı süt

Chia keçiboynuzu unu bunları A101 den bulabilirsiniz yada migrostan ama 101de yarın indirimde

İnşallah canım sende hamilelik Allah sağlıkls kucağına almayı nasip etsin bana hamilelik zamanlarının kıymetini bil derlerdi bebek doğduğunda anladım ne demek istediklerini :) kolik bir bebekti sersemleti beni yeni yeni kendime geliyorum :)) inşallah kalıcı olurum aksilik olmazsa ihtiyacım var canım :)

tabi,eskiden bi gruptaydım kuralları biliyorum ama sağlık durumları nedeniyle giriş yapamamıştım.ayşe bende 24 yaşındayım bekarım 75 kilo 1.69 boyundayım hedefim 50.üni. okuyorum
hoşgeldin canım
50 çok az değil mi canım bende snin boyundayım diyetisyen 63 ideal dedi bnim hedefim 60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…