Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

afiyet olsun bende daha bugün akşam tarif aradım epeydir gözüme takılıyor chia denemeyi düşünüyorum bende

günaydınn kızlar
dünkü menü
sabah
az peynir, 1 dilim tb ekmek, domates
ara
1 tane bisküvi
öğle
1 kepçe mercimek çorba
ara
2 incir ve bitki çayı
akşam
2 yk tavuk yemeği

30 dk yürüyüş, 2,5 lt su

bence menü gayet güzel sabah sabah canım içli köfte çekti, reglim gecikince aşeriyorum ben resmen :)

aslında memleketlerinize göre tamtersi bi parti tutumu olması lazımdı farkındamısın her istemede böle çekişmeler olur canım merak etme tatlım çokta stres yapma kendine

Güzel menü canimm. Ama az olmus sanki acikmadin mi?

Gunaydin milleeeet
Kuzucugum nezle olmus, sabaha kadar uyuyamadi, burnu tikaliydi. Sabah akinti basladi, gozler,burun cesme gibi neyse en azindan ciddi birsey yok..

Çok geçmiş olsun . inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur kuzun

Kizlar merhaba, gunlerdir ara ara girsem de cevap yazmaya firsatim olmuyor, bazen girmeye bile firsatim olmadi. Ben kiloma dikkat etmeye, spora filan devam edecegim ama yarismaya katilamayacagim. Zaten yavas kilo veriyor ve grupta sizi asagiya cektigime inaniyorum.
Kendinize iyi bakin
burada sizlerden ogrendiklerim icin de tesekkur ederim. Hepinize basarilar diliyorum.

Gunaydin milleeeet
Kuzucugum nezle olmus, sabaha kadar uyuyamadi, burnu tikaliydi. Sabah akinti basladi, gozler,burun cesme gibi neyse en azindan ciddi birsey yok..

icin pilav yapmadim, sadece nohut ve cacik yedim

acıkmadım alıştırıyorum kendimi, geçmiş olsun sosyoloji12,
pilav yesen bence daha iyiydi daha sağlıklı çöünkü

Aileler arasindaki farkliliklar hakikaten zor.. Cunki bir insanla evlenirken, sadece onunla degil, ailesiyle de evleniyorsun..
Umarim senin icin hersey cooook guzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…