- 16 Mart 2012
- 1.775
- 2.953
- 133
Chia pudingimi yaptım yarın öğlen yiyeceğim
Malzemeler
2hurma
1tatli kaşığı keçiboynuzu unu
2yk chia
İsteğe göre 1/2 muz 1/2 kivi yada başka bir meyve
1su bardağı süt
Chia keçiboynuzu unu bunları A101 den bulabilirsiniz yada migrostan ama 101de yarın indirimde
iyi gecelerİyi geceler kızlar
63 kiloydum önceden ama hala fit gelmiyordu gözüme bu sefer 50 olmak istiyorum hayırlısıyla :)hoşgeldin canım
50 çok az değil mi canım bende snin boyundayım diyetisyen 63 ideal dedi bnim hedefim 60
anladım canım spor yapıyormuydun o dönemde ama tabi insan zayıflamaya başladıkca daha da zayıflamak istiyor kendini daha fit görmek istiyor63 kiloydum önceden ama hala fit gelmiyordu gözüme bu sefer 50 olmak istiyorum hayırlısıyla :)
iyi geceler iyi uykular canımherkese iyi gecelerrrr, ben yatar. yarın devam ederiz artık
O dönem hiç yapmadım desem yeridir hafif egzersizler sadece :)anladım canım spor yapıyormuydun o dönemde ama tabi insan zayıflamaya başladıkca daha da zayıflamak istiyor kendini daha fit görmek istiyor
Kızlar birşey soracağım size. Erkek tarafı izmirden gelecek uzun yol. Biz öğle yemeği ve sonrasında çay pasta börek falan düşündük menümüz söyle eksik gördüğünüz birşey var mı
Yemek
Karnıyarık
Pilav
Zeytinyağlı sarma
Malatya usulu içli köfte
Salata veya cacık
Meşrubatlar
Çay yanına Elmalı, kurabiye cevizli-çikolatalı kek, peynirli fırın börek, patatesli poğaça
Kültür farklı illaki var. Onlar izmirin yerlisi biz malatyalıyız. Daha eskiside acem diyorlar
Sorun siyaset. Erkek tarafı akpli. Babam ise anti-akpli. Yani fener - galatasaray fanatikliği gibi değil. Fener-antifener fanatikliği gibi düşün.
günaydınn kızlar
dünkü menü
sabah
az peynir, 1 dilim tb ekmek, domates
ara
1 tane bisküvi
öğle
1 kepçe mercimek çorba
ara
2 incir ve bitki çayı
akşam
2 yk tavuk yemeği
30 dk yürüyüş, 2,5 lt su
günaydınn kızlar
dünkü menü
sabah
az peynir, 1 dilim tb ekmek, domates
ara
1 tane bisküvi
öğle
1 kepçe mercimek çorba
ara
2 incir ve bitki çayı
akşam
2 yk tavuk yemeği
30 dk yürüyüş, 2,5 lt su
Gunaydin milleeeet
Kuzucugum nezle olmus, sabaha kadar uyuyamadi, burnu tikaliydi. Sabah akinti basladi, gozler,burun cesme gibineyse en azindan ciddi birsey yok..
Güzel menü canimm. Ama az olmus sanki acikmadin mi?
Gunaydin milleeeet
Kuzucugum nezle olmus, sabaha kadar uyuyamadi, burnu tikaliydi. Sabah akinti basladi, gozler,burun cesme gibineyse en azindan ciddi birsey yok..
icin pilav yapmadim, sadece nohut ve cacik yedim
Kültür farklı illaki var. Onlar izmirin yerlisi biz malatyalıyız. Daha eskiside acem diyorlar
Sorun siyaset. Erkek tarafı akpli. Babam ise anti-akpli. Yani fener - galatasaray fanatikliği gibi değil. Fener-antifener fanatikliği gibi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?