Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bende bırakmadan önce 2 pakete yakın içiyordum hiç bırakamam derdim bugün tam iki yıl oldu çok şükür kurtuldum

waaoowww süpersinnnn vallahi tebriklerrr

çok güzel menü canımm, tebrikler

huhuvvvv süpersinnnn yaaaa ayakta alkışlıyorum seni, bende arada hala içiyorum ve acayip pişmanlık duyuyorum, sanki sigaraya aşeriyorum resmen nefsimle mücadele ediyorum. ama dua edinde tamamen bırakayımmm

Ilk dís gebelik
Dís gebelik dusugu olmus ama kan pihtisi varmis
Kaybolmuyor
40 gundur agri kanama
Daha onceki dusuk normal olmustu.
Pıhtı rahimdemi tüplerde mi canım bunun için ilaç verdiler mi benimde dusugumde çok parça kalmıştı 1.5 saatlik bir kürtaj gecmemistim geçmiş olsun tekrar
Hey yarabbim nasıl bir bağımlılık ama vazgecmen super hiç bırakmayan ve emziren insanlar tanıyorum ve kesinlikle kötü anneler sen benim bebeğimi daha mı çok dusuneceksin diyorlar ya evet ben ilaç icmiyorum kalıntısı süte geçer diye sen zehir iciyorsun kötü annesinin işte
inşallah daha öncede bırakma çabalarım oldu 2 yada 3 ay sonra tekrar başladım , insallah son olur

birde dükkanda temizlik yaptım, azıcık spor yapmış gibi oldu ama azıcık
Ohhh bizede gel
ya kızlar şu anda deli gibi açım, yanımda yiyecek hiçbirşey de kalmamış.. Eve gitmeyi iple çekiyorum..
akşama yemeğim de yok, pöööffff
gider gitmez hemen yumurta hasla yemeği hazırlarken ye böylece saldırma başka seylere

sabah kahvaltına biraz daha önem ver canımm, günün diğer kalanları gayet iyi. vücudunun şu aşamada iyi beslenmeye ihtiyacı var ki toparlanmana iyi gelir.

Ilk dís gebelik
Dís gebelik dusugu olmus ama kan pihtisi varmis
Kaybolmuyor
40 gundur agri kanama
Daha onceki dusuk normal olmustu.

oyyy oyyy çok geçmiş olsun canımmm, Rabbim tekrar yaşatmasın inşaallaahhh. 2 tane peş peşe düşüğün sebebi neymiş ki???

Pıhtı rahimdemi tüplerde mi canım bunun için ilaç verdiler mi benimde dusugumde çok parça kalmıştı 1.5 saatlik bir kürtaj gecmemistim geçmiş olsun tekrar

Tup ile rahim arasindaymis
Rahim temiz
Ilac sadece agri kesici verdiler
Simdi 2 hafta daha beklenecekmis pihti kaybolmazsa tup alinacakmis
Neden oldu anlamadim burada da cok zor teshis koydular zaten
Dis gebelik ama Ben cok erken farkettim
Genede tupun alinmasi garip geliyor
Hayirlisi
Tesekkurler

Cok sag ol.
Sebep yok gorunurde
Her sey normal cikmisti
Simdi bu dis gebelik durumu Daha sonlanmadigi icin bakilamiyorda
Mayisin sonunda tekrar bakilacak

Evet kahvalti yasadigim yerde bizim Turkiyedeki gibi yapilmiyor
Cok hafif ogle yemekleri agir cesit cesit oluyor
ondan alistim sanirim kahvaltiyi Boyle az

Canım saçmalık ya tüp neden alınsın 6 kere dış gebelik geçirmiş firmam vardı benim sonunda tüp alışkanlık yaptı diye alıp tup bebekle rahime yerleştirdiler ama pıhtı için tüp alınmaz onun ilacı var atabilmen için bence başka dra git basit bir iş değil bu
Banada çocuğun olmaz tüp bebek demişti bi hastane ama diğerinde herşey normal çıktı

teşekkür ederim canım

Iste Bende bunu merak ediyorum
Igne ve ilac varmis
Ama Ben ispanyadayim ve burada her sey cok farkli
2 hastaneye bir klinige gittim
Ayni seyi soylediler
Biraz daha bekleyecegim O duruma gelirse
Turkiyeye giderim artik ne yapayim

Iste Bende bunu merak ediyorum
Igne ve ilac varmis
Ama Ben ispanyadayim ve burada her sey cok farkli
2 hastaneye bir klinige gittim
Ayni seyi soylediler
Biraz daha bekleyecegim O duruma gelirse
Turkiyeye giderim artik ne yapayim
Yani bence araştır sonuçlarını turkiyedeki drlara whatsapptan atabilirsin mesela Dr Kaan kocatepeye sor kesinlikle mail at sitesine yaz randevu için ara mutlaka araştır canım

Yani bence araştır sonuçlarını turkiyedeki drlara whatsapptan atabilirsin mesela Dr Kaan kocatepeye sor kesinlikle mail at sitesine yaz randevu için ara mutlaka araştır canım

sonuclari ailemede yolladim zaten cunku tup alinabilir diye endiselendim
verdiginiz isme hemen bakiyorum
tesekkur ederim @katre-i dem
insallah iyi bir sey cikar

Biz de parka geldik şimdi salıncak sallarken yazıyorum benim küçük dışarı giysilerini bulup diydiy diydiy ( giydir) diyo. Bütün gün parkta dursak hayır demez
Benim kızda 4,5 aylık dışarda duruyor evde durmaz hep huysuz sürekli kucak istiyor dışarının nasıl bir etkisi varsa artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…