Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Diğer gruplarda 2 diyordu ama 10.grup 3hafta idi galiba deneme suresi,yanlış hatırlıyor olabilirim elimden geldiğince aktif olacağım canim.

Oy maşallah size,rabim daim etsin,bi an önce gitsin bu yaglar

1 kase lifli tahıl gevreği
1 soda
1 elma

Akşama ne pişirirsem artık, bulgur pilavı düşünüyorum.

Daha çok bilenler olacaktır ama ben senin menülerinin hem sağlıksız olduğunu hem de kilo vermeye uygun olmadığını düşünüyorum

Genelde menülerinde tek tip şeyler var
Ya karbonhidrata yükleniyorsun ya da sebzeye

Aslında kilo miktarından dolayı kısa Zamanda çok başarılı olabilirsin ama zorluk var.
Yemeklerini çok zorda olsa hazırlamalı Zaman ayırmalı ve yanında götürmelisin gerekirse
Yani öncelik o olmalı.
Yani hem protein ağırlıklı hem de karbonhidrattan eksik kalmadan beslenmen gerek.

Kızlar bu haftamın değerlendirmesi :

1) karnımda inanılmaz şişlik var dış gebelikten dolayı.
İnanılmaz dolu hissediyorum ve lavabo durumunu çok etkiliyor

2) işten dolayı bazı ortamlarda istemediğim şeyleri tatmaya ve yemeye mecbur kaldım. O da bu haftamı etkiledi.

3) hala çok spor yapamıyorum ancak yürüyebiliyorum ağrıdan dolayı.

Yinede sanırım çok kötü değil durumum.
Daha iyi olacak.

Bugünkü menüm :

Sabah:
1 açık çay

Öğlen :
Haşlanmış tavuk göğsü
Havuç kara lahana salatası
1 dilim buğday ekmeği
1 salatalık

Ara :
1 kahve

Akşam yemeği:
Izgara kuşkonmaz
Küçük bir dilim tavuk eti
Ayran

Öyle çünkü bu hafta evimde olanları yemek zorundayım, alışveriş yapacak vaktim yoktu.
Pazar günü sebze alabilirim eve ancak. Ben de kötü hissediyorum ama okul ve vize işlerimi yetiştiremezsem çok kötü oluyorlar.
Bulgur pilavının yanına yoğurt koyarak dengeleyeceğim bir de tavuk haşlayacağım.

iyi akşamlar kızlar, sizin yediklerinizi görünce bi an ''Eyvah, ne cok yemişim !''dedim
sabah: bir haşlanmış yumurta,
bir yemek kaşığı kaymak
bir dilim ekmek
öğlen: bir porsiyon türlü
yeşil mevsim salatası

ara öğün:süt ve yanına püsküüütlü lokum(sütüme tarçın koyacaktım ama regl olunca kesmedi)

akşam:bir kase yoğurt
bir porsiyon bezelye

ve şimdi de kahvemi içtim
ayrıca yeşil çay kürüne devam ediyorum bir haftadır. haa bir de 2 lt de su içtim.(20 dk kadar da sıkılasma için hareket yaptım)
ayy ne çok yazmışım(çok yiyince yaz yaz bitmiyo)

Bence çok yememissin canim. Bundan sonra biraz daha dikkat edersin

Bugün kahvalti hariç iyi canimm. Kahvalti aliskanligin yok sanirim. En azindan sandivic haxirla kendine.

sabah midenin uyanması için bi şeyler yesen daha mı iyi olurdu acaba canım?sabah yediğimiz her şeyi gün içerisinde yaktıgımız için en iyi öğün sabah olmalı diye düşünüyorum.ama diğerleri gayet sağlıklı:)

Evimi baştan aşağı süpürdüm, tüm bulaşıkları yıkadım, şimdi bulgur pilavım pişiyor.
Bayağı yoruldum ama değdi, evim tertemiz oldu :)

Pazar günü salçalarım, sebzelerim ve bakliyatlarım gelecek. Dolabın geri dolması lazım, yemek yapacak malzemem kalmadı.

Canim önce saglik. Sen kendini iyi hissedene kadar sporu falan düşünme. Ama saglikli ve dengeli beslenmeyi de ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…