Yanlarım çıkmış benim eskiden yoktu spor yoğun yapıyodum tabi de şimdi daha az yapıyorum yeter tahta gibi olucam yoksa bel incelteyim derkenondan ölcmüyorumzaten ufalirsa anliyorum birde ölcüyle soka gerek yok senin belden az gitse daha kivrimli ve ince olur
Ben ölçüm enise de ölçtü yazmak isteyen yazsın mademben üzülürüm böyle iyilergelecek ay gögüs ve kol ölcümünü istege bagli yapalim o zaman
Biliyorum ya bide sarkıyor çok fena ben yaptırmaya niyetliyim biraz :)Benimki küçülüyo 91di 85 oldu verdiğim topu topu 8kilo bide
Kaçırdıysan En kötü yoğurt ye ama menünü yaz cezalık mı bakalım hehe He avcum kaşınıyodu zaten:))Kızlar sabah annemgile gittim uzun zamandir gidemedigimden sitem ediyordu olculerim o yuzden gec kaldi birazdan yazarım inş
Bugun istedigim gibi diyet menum olmadi evdeki gibi olmuyor ya bu 16 dan beri birşey yemedim ins yememde
Menün iyi olmuş ev puğaçası küçükse ses etmicem öğle yemeği yapmışsın :)Sabah 7.30
1bardak sade süt
Kuruyemiş
1dilim ekmek
1yk tuzlu yoğurt
Öğle 12.00
2 ev poğaçası
1büyük kutu ayran
Akşam 16.00
3-4yk bamya susuz
1çatal patatesli köfte
2yk kıyma kavurması
1-2 dilim ekmek
1kase salata
1bardak ayran
Yemekten hemen sonra
3antep fıstığı 2badem
bir bardak süt içicem bikaç saat sonra da
Bencede isteğe bağlı olsun
Kaptanım gördüm cissslari bedelini ama ben ses etmiyorum seni acinla başbaşa bırakıyorumyanlis anlasilmasin sadece kol ve gögüs istege bagli olacak diger yazimdaki ölcüler yani bel, göbek bagi bacak, kalca herkez paylasacak
Aynen ne guzelllAmman küçücüksün kız sen ne güzel
Hey gidi günler hey yaslandikmi ne 2 sezeryanla bir zamanlar benim belinde 58 Cm diEki Görüntüle 1889891 Eki Görüntüle 1889891
Bcm ikimizin tip aynı galiba :)))))*** 1. Pazartesi Ölcümü***
Ses35
Göğüs : 106
Bel (en ince yeri):92
Göbek Bagi:104
Kalca (en cikik nokta):103
Bacak (en kalin kisim):60
cansutr
Bel (en ince yeri): 78
Göbek Bagi: 98
Kalca (en cikik nokta):114
Bacak (en kalin kisim): 68
Enise
Göğüs : 106
Bel (en ince yeri):90
Göbek Bagi:104
Kalca (en cikik nokta):108
Bacak (en kalin kisim):66
Bu daha kilo almış halim sonra ve önce daha zayıf hallerin var 2004 bune kadarda incesinA Aycaokurcan ölcülerini listeye ekle cnm bak yukarda herkezin ölcüleri alt alta
Aynen yaniOrdan gitse ben sevinirim valla ne yalan söyliyim üzülcek olanlar ölçmesin :))
Kaptanım gördüm cissslari bedelini ama ben ses etmiyorum seni acinla başbaşa bırakıyorum
Senin ölçülerde fena değilmiş hani :)Belin en ince yeri=80
Göbek bagi=98
Kalca=104
Bacak en kalın yer=59
Göğüs=93
Evet tip aynı 5 cm farkla :)Bcm ikimizin tip aynı galiba :)))))
Boyun uzun duruyo 162 değil gibiBu daha kilo almış halim sonra ve önce daha zayıf hallerin var 2004 bu
Benim 90 na sığıyo şükürCansu niye uzulucez????ben şahsen gitsin istiyorum zaten 95 sutyene sığmaz oldular
Ben motive olsun hirslansin diye öyle dedim umarım hayalindeki gibi olur benim gibi gelinlik giyer bunu motivasyon amaçlı yolluyorum
Dedim ya zayifken 164 tu bir de zayıf olunca uzun gorunuyosunSenin ölçülerde fena değilmiş hani :)
Evet tip aynı 5 cm farkla :)
Boyun uzun duruyo 162 değil gibi
Benim 90 na sığıyo şükür
Benum boyum 178cm ondan dur eklemeye çalışırım.bende yan yaglar var o yüzden göbek bagim çok yuksekne kadarda incesinA Aycaokurcan ölcülerini listeye ekle cnm bak yukarda herkezin ölcüleri alt alta
Ya aynı ben bende böyleydim düğünümde 53 kiloydum yaBen motive olsun hirslansin diye öyle dedim umarım hayalindeki gibi olur benim gibi gelinlik giyer bunu motivasyon amaçlı yolluyorum
DoğruDedim ya zayifken 164 tu bir de zayıf olunca uzun gorunuyosun
Ah ya bende 165 olsam yeterdi ama olmayınca olmuyorBenum boyum 178cm ondan dur eklemeye çalışırım.bende yan yaglar var o yüzden göbek bagim çok yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?