Ohh güzel canım can bu çeker tabibiliyorum seni asyalı :))
yemicem sadece canim cekti :)
Bence mesaj yazınca sonuna yada basına ekleyelım AVRUPPA
1. Takım, Asya
Nurciloji
G gokce41
@Alemin delisi
@Gncgl_555
Dino1isi
@guziss35
P planli
hayal114
@Sekerportakalimm
@s_eyan
2. Takım; Avrupa
@_Citlembik_
Candysisters
@Ezgi osman
@vildangel
miyaww__
Zre_
@AngelicaPickles
@azkolabolbuz
@gokyuzundekiturna
@Feel Good Inc
eline sağlık kuzum, teşekkür ederim
Aç karnına su gitmez ki şimdi önce biraz bişey atıştırırsa su daha iyi içilir canım benimAciktim diyorsun ya, onun icin dedim yada 1 bardak su ic. Dayanamiyorsan ama birseyler yemee
Sabah ye canım 1 dilim ekmekle
Siist ne yemesi nerden cikti oGunah ya yesin biseycikler
Yok canım menude yazdım ya salatalık yedım suan bısey yemeye nıyetım yok sevındrmeyelım demı ama asyalılarıAciktim diyorsun ya, onun icin dedim yada 1 bardak su ic. Dayanamiyorsan ama birseyler yemee
Seni gidi asyali seniii :)))Aç karnına su gitmez ki şimdi önce biraz bişey atıştırırsa su daha iyi içilir canım benim
-asya
Tamamdır canımsabaha isstahim kacar :) suyumu ictim yatarim canim cekse de yemem bu saattte rahat olun :)
Helal olsunnnnnYok canım menude yazdım ya salatalık yedım suan bısey yemeye nıyetım yok sevındrmeyelım demı ama asyalıları
Aynen ya çok güzel oldu ama yarın ben yokum kaynanama gdecez net alsamda sureklı onlıne olamam tel çekmiooo sureklı dısarda olmam lazım oldgu kadar artıkşenlendik
Asya avrupasoru soruyorum Bu saatte salep olurmugece 3 e dogru anca uyurum
Aaa bir dost tavsiyesi balıımmSeni gidi asyali seniii :)))
Avrupali
Kıız noluyor bu gece size ayysoru soruyorum Bu saatte salep olurmugece 3 e dogru anca uyurum
niye benım salepde 50 cl yazıyor:))Kıız noluyor bu gece size ayy400 cl canım olmaaz
-asya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?